Reinika- Kažociņa kantora gnīdas izšķīlušās

Gran - KopieZatlera Saeimas atlaišana tika plānoto ilgi un nopietni.

Šī “operācija” tika izstrādāta ārpus Latvijas.

Ne velti pie slepkavas Jāņa Urbanoviča(SC) slepenā vizītē bija ieradušies ASV un Krievijas vēstnieki Dž. Gārbere un A. Vešņakovs. Šī “neoficiālā” tikšanās notika ar Reinika un Kažociņa kantoru ziņu, jo šīs iestādes ir pakļautas Krievijai. V. Zatlers ir ticies ar pasaulē pazīstamo kriminālelementu Sorosu un tautu slepkavu Putinu, no kuriem viņš ir saņēmis vajadzīgos norādījumus un prātam neaptveramas naudas summas uz saviem ārzemju kontiem. Šos kontus nav iespējams atklāt, jo tie tiek veidoti pēc ļoti sarežģītas sistēmas, kuru pārzina tikai attiecīgā iestāde un KONTA īpašnieks. Par to šodien daudz nerunāsim, jo pienāks diena, kad uz korumpanta un nodevēja Zatlera pleciem tiks taisnots STEKS, tad arī mēs uzzināsim šīs drausmīgās nodevības izmērus.

Šodien apskatīsim kādu mazu epizodi no šīs latviešu tautas iznīcināšanas programmas.

Pēdējā laikā valsts drošības iestādes ar Ministru Kabinetu priekšgalā veic aktīvu LR pamatu iznīcināšanu.

Referendums bija viens no šiem graujošajiem pasākumiem.

Pašlaik latviešu tautai ir jācīnās pret pašu ievēlētajiem pārstāvjiem Saeimā. Var teikt, ka 80% Saeimas deputāti ir pret Latvijas valsti.

K. Olšteins -jefiņšLai turpmāk nepieļautu Valsts pamatu graušanu, valdošās koalīcijas sadarbības padomes sēdē Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!”-TB/LNNK piedāvāja papildināt Satversmes 73. pantu, nosakot, ka nav rosināms referendums par pilsoņu loka paplašināšanu.

Foto nosaukums: Jefiņš

Koalīcijas partneri nespēja vienoties par atbalstu šim projektam.

Un kuri tad bija visaktīvākie pretinieki šajā, latviešu tautai tik svarīgajā, jautājumā ?

Jānis Junkurs, Klāvs Olšteins, Gunārs Rusiņš, Elīna Siliņa, Jānis Upenieks, Viktors Valainis.

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

FOTO: Jefiņu bars, kuri sevi uzskata par politiķiem esam !

Tā bija  Zatlera banda, kura sevi dēvē par politiķiem un partiju. Paklausieties, cik idiotiski to argumentē Zatlers: “tas var izraisīt dažādus viedokļus”, bet jefiņam līdzīgais K. Olšteins nobažījies, ka:  “var aktualizēties nacionālais jautājums”.

LRTT atgādina šiem zatleristu atkritumiem: tā ir brutāla Latvijas valsts un latviešu tautas nodevība.

Par Zatleru un viņa baru bija skaidrs, bet tagad arī pēc “pūt un palaid” izskatam līdzīgais Olšteins parādīja, ka stāv SC pozīcijās.

Šie seši latviešveidīgie atkritumi strādā Reinika kantora uzdevumā.

Paskatīsimies uzmanīgi šo zaļknābju- jefiņu fizionomijās. Vai JŪS domājat, ka kāds no viņiem ir spējīgs valstiski un latviski domāt ?

Protams, ka nē.

Viņi visi ir marionetes mūsu tautas ienaidnieku rokās.

Mārtņš TenbergsKas tad koriģē tādu, ar plānprātību apveltītu fizionomiju, kāda ir Olšteinam ? Cik var noprast no daudzajām publikācijām presē, tad tas ir kāds apsardzes un parādu piedziņas dienesta “darbinieks” Mārtiņš Tenbergs. Cik noprotams, tad viens no gļēvākajiem latviešu tautas pabirām, kurš terorizē latviešus, bet baidās vārdu teikt pret krieviem un žīdiem. Savus varoņdarbus bez DP atbalsta, kuru savukārt komandē Krievijas specdienesti, tāds tenbergs nevarētu veikt.

Secinājums ir viens, Olšteina sešnieks ir DP organizēts un vadīts valdošās koalīcijas vienotības graušanas instruments.

Foto: M. Tenbergs

Foto nosaukums: Gļēvulis

Šī sešnieka darboņi nevar to nesaprast.

Nekādi citādi kā par apzinātu nodevību to nosaukt nevar.

Par šāda veida noziegumu pienākas nāves sods.

Šis sods arī viņiem tiks izpildīts pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā.

Sods būs atbilstošs LR un Starptautiskajiem likumiem. Starptautiskajai sabiedrībai nebūs nekādu pretenziju, jo šīs personas ir veikušas genocīdu pret paša tautu un sadarbojušās ar noziedzīgajiem ārvalstu režīmiem.

P.S.

Tā, lūk, Olštein un Tenberg !

Ne jau LRTT jūs tiesās, bet gan jūsu pašu mantrausība un varaskāre zemiskā veidā padarīs jūs par apsmieklu un iznīcinās.

Tad, kad jūs tiksiet vesti uz karātavām, tautai tā būs līksmes diena, bet jums tumsība un nebūtība.

Lai velns jūs parauj !!!

L. Grantiņš. 11.03.12

You may also like...

14 komentārs

  1. skorceni saka:

    ir laiks patriekt shos velnus uz elli atpakalj……4maijaa tiekamies!!!!!!!!!!!!!

  2. ziņa saka:

    Latvija vēlas panākt vīzu režīma atvieglojumus ar Apvienotajiem Arābu Emirātiem (AAE), un šis jautājums skarts svētdien notikušās Ministru prezidenta Valda Dombrovska (V) tikšanās laikā ar AAE premjerministru, viceprezidentu un Dubaijas monarhu šeihu Mohamedu bin Rašidu al Maktumu.

    Patlaban, lai iegūtu vīzu braucienam uz AAE, Latvijas pilsoņiem ir jāsūta sava pase uz tuvāko AAE vēstniecību, kas atrodas Berlīnē, Vācijā. Latvija vēlas panākt vīzu režīma atvieglojumus ar AAE, proti, vai nu noteikt bezvīzu režīmu vai arī iespēju saņemt vīzu uz robežas, iebraucot AAE. Tāpat Latvija vēlas, lai AAE atzīst Latvijas nepilsoņu pases.

    ——————————–

    4. maija politmafija, kas uzurpējusi varu un piesavinājusies tiesības runāt visas latviešu tautas vārdā, visai civilizētai pasaulei uzspiež savu gribu – atvieglot Latvijas valsts izzadzējiem un okupantiem braucienus uz tiesiskām un bagātām valstīm.

  3. dentists saka:

    Grantiņam kārtējā lēkme – pilnmēness.
    Bet vispār – ļoti nožēlojami esiet.

  4. apollo saka:

    Reinika un Kažociņa vadītie kantori pieļāva valsts izzagšanu un paši piedalījās pie valsts izzagšanas. Lato Lapsas portālā “Pietiek” ir samērā daudz pētniecisku rakstu par to. Pie kā noveda Latvijas Politmafija mūsu valsti, var izlasīt šodienas rakstā: «Manai paaudzei, kas šobrīd samaksā pensijas pašreizējiem pensionāriem, pensijas nespīd, jo bērnu nav,» laikraksta «Neatkarīgā» rīkotajā diskusijā prognozējis investīciju baņķieris Ģirts Rungainis. Nedaudz Rungaini jāpalabo, ka bērni nedzimst nenormālā genocīdu veikošā valstī, bet topošie pensionāri naturāli apzagti. Latvijā boļševiki vērtības nozaga 1940. gadā un arī mūsdienās pēc 1990. gada, kā tagadējais Valsts prezidents, komunists Andris Bērziņš, kurš apzaga kurpnieku, skroderu, šuvēju, amatnieku Sadzīves kombinātā sakrāto pa okupācijas gadiem. Lai Dievs soda šos neliešus, sākot ar Ivaru Godmani, Aivaru Borovkovu un beidzot ar Andri Bērziņu, kuri nevis paši ar savu darbu visu sasniedza, bet izmantojot nomanklatūras radītos blatus un valsts nozagšanu!

  5. apollo saka:

    DP un SAB ir atbildīgi arī par dzīvā spēka lielajiem zaudējumiem Latvijā. Dievs, mēs gaidām Augšāmcelšanos un Pastarā dienu, kad Tu nāksi un tiesāsi Jāni Reiniku un Jāni Kažociņu par viņu nāves grēkiem pret latviešu tautu! Tad viņi klabēdami varēs griezt savus zobus, kā tas par tādiem kā Reiniks, Kažociņš, Borovkovs, Godmanis, Šķēle, Lembergs Bībelē paredzēts un apsolīts.

  6. no malas saka:

    dentists saka:
    2012. gada 12. marts 9.19

    Grantiņam kārtējā lēkme – pilnmēness.
    Bet vispār – ļoti nožēlojami esiet.

    -klau dentisturla, tu PATIESI nožēlojamā kremļa gnīda, kuram nav pat drupatiņa pašcieņas , lai kaut kā argumentētu savus kgb dežūrmurgus par Grantiņu un par neeksistējošo LRTT komentatoru “nožēlojamību”? Šķiet sarkanais ņerga, tev iekšas pūst un tas tevi gremž un mieru nedod.

  7. NIKS FONTS saka:

    Raksta pamatā, šķiet, ir informācijas graudi, kas mums nav pieeajmi, bet, runājot par nodevību, tad, šķiet, tiek aizsargātas Āboltiņas un Vienotības intereses, kas man nav saprotams kādēļ.

    Kopumā skatoties uz rakstiem, kas šai portājā atkārtojas ar zināmu regularitāti, izskatās, ka samazinās histērijas un nespēcības gars. Raksti kļūst līdzsvarotāki, sāk veidoties sabiedriskā doma, kas cirkulē ap šo portālu un citos sabiedrības medijos, kura kļūst kaitīga pastāvošai Latvijā varas kliķei.

    Nav zināms, kur un kā šī sabiedriskā doma attītīsies un ko tā ienesīs Latvijā, bet tas, ka rodas jaunas vēsmas saistībā ar tautas atmodu, tas ir nenoliedzami.

    Galvenais kultūras un pacietības, un līdzekļu, saprašanās, savu ambīciju nepacelšanu pār tautas ambīcijām jautājumi.Ko arī novēlu.

  8. skats saka:

    Atcerieties viņus! Te ir raksts par pašlabuma meklētājiem un gļēvuļiem, kas izmantoja nacionālās jūtas, lai tiktu pie varas. Tādi arī kara gados meta plinti krūmos un nodeva savu tautu visgrūtākā brīdī.

    Nacionālās apvienības “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un brīvībai”/LNNK (VL-TB/LNNK) pārstāvētie ministri valdībā – tieslietu ministrs Gaidis Bērziņš un kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende – nepiedalīsies 16.martā paredzētajos latviešu leģionāru piemiņas pasākumos, savukārt pie Brīvības pieminekļa pasākumos plāno piedalīties daudzi VL-TB/LNNK frakcijas deputāti.

    Kā pastāstīja Kultūras ministrijas parlamentārā sekretāre Inese Laizāne, Jaunzeme-Grende šajā laikā atradīsies ārzemēs.

    Tieslietu ministrs Bērziņš šonedēļ ir devies atvaļinājumā ārpus Latvijas kopā ar ģimeni, līdz ar to leģionāru atceres pasākumos 16.martā viņš pats personīgi piedalīties nevarēs, informēja ministra preses sekretāre Līga Ādamsone.

  9. pārdomas saka:

    Fakts, ka pie Brīvības pieminekļa neies Nacionālās apvienības ministri Gaidis Bērziņš un Žaneta Jaunzeme-Grenda tikai parāda to, ka būtība tie ir konjunktūristi un gļēvuļi. Tieši viņiem pirmajiem tur bija jaiet, jo šis gājiens ir nacionālās politikas viens no stūrakmeņiem. Tajā neejot tie parāda, ka ir viegli ietekmējami.
    Kā tad jūs tiksiet galā ar tādām mafiozām struktūram kā brīvostas, domes u.c., ja pat šādā vienkāršā jautājumā esat tik viegli ietekmējami?
    Šobrīd viens no retajiem ar mugurkaulu NA ir Saeimas deputāts Jānis Dombrava, uz kuru ir lielas cerības Tiesiskuma atjaunošanā Latvijā.

  10. A.Balts saka:

    DDD un 16.marts ir kā lakmusa papīrs partijām un politiķiem! VL-TB/LNNK ministri un prezidents mūk no Latvijas “atvaļinājumos-komandējumos”, kad bija jābūt otrādi,jāpārtrauc atvaļinājumi, jāpārplāno komandējumi lai kaut tikai uz stundu ierastos nodemonstrēt macionālās pašcieņas un kopības sajūtu ar leģionāriem un mūsu tautu! Un vai tad ZZS neskaita sevi pie labējiem spēkiem, vai viņi un “Vienotība” ar “nacionālo” partiju “PS” nav latvieši, bet ir sveši un neitrāli kosmopolīti?

  11. dentists saka:

    netaisnojietes !
    Jūs esat bezcerīgi un nolemti vēstures mēslainei.
    Jūsu līderis ir slims nelietis. :)
    Un, lejiet tik žulti – Latvijā nav vajadzīgs aizbēgušais Grantings, kuram neviens normāls latvietis pat roku nedos.

  12. Eduards Lunis saka:

    Jā dentist-JŪS ESAT BEZCERĪGI UN NOLEMTI VĒSTURES MĒSLAINEI!CIK ATBILSTOŠI TAS IR TEIKTS PAR TIEM ,KURI TE LATVIJĀ IR VALDĪJUŠI! UN NEGLĀBS NO ATMAKSAS JŪS NE ŽĪDI,NE NELIEŠI!
    VISI UZ -LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCI-AR MĒRĶI VEIKT NEVARDARBĪGU VARAS MAIŅU- 4.MAIJĀ RĪGĀ,PL 12-OS PIE OKUPĀCIJAS MUZEJA!
    Latvijas Glābšanas Komisija

  13. lasītājs saka:

    dentists saka:
    2012. gada 13. marts 8.57

    netaisnojietes !
    Jūs esat bezcerīgi un nolemti vēstures mēslainei.
    Jūsu līderis ir slims nelietis. :)
    Un, lejiet tik žulti – Latvijā nav vajadzīgs aizbēgušais Grantings, kuram neviens normāls latvietis pat roku nedos.

    ——————

    Tās ir no Padomju Savienības Valsts Drošības komitejas repertuāra sen dzirdētas un vispārinātas frāzes, ko dentists tagad raksta, kad viņš Linardam Grantiņam neko nevar izdarīt. Paškritika ir laba lieta, jo tieši dentista laiks iet uz beigām. Bet Linards Grantiņš cīnās par taisnīgu lietu, un viņš kopā ar visu latviešu tautu atjaunos tiesiskumu Latvijā.

  14. raksts saka:

    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/75057/legionarus-ano-izmeklesanas-komisija-reabiliteja-jau-1947-gada

    Leģionārus ANO izmeklēšanas komisija reabilitēja jau 1947. gadā

    Jau 1947. gadā īpaša Apvienoto Nāciju izmeklēšanas komisija atzina, ka ir netaisnīgi latviešu, igauņu un lietuviešu leģionārus saistīt ar Trešā reiha SS vienībām.

    … šis strīds jau ir atrisināts pirms 65 gadiem. Patiesībā taisnoties vajadzētu tiem, kuri mūsu leģionārus apvaino rasismā un nacisma noziegumos. Pirms vairāk nekā 60 gadiem latviešu un igauņu leģionāri jau tika atzīti par nevainīgiem un savas zemes patriotiem. Un to ir atzinušas respektablas starptautiskās izmeklēšanas komisijas un PSRS sabiedrotie 2. pasaules kara laikā. Lūk, šie atzinumi:

    * „Mēs nevaram uzskatīt Baltijas valstu pilsoņus par kara noziedzniekiem vai nodevējiem, kad vienīgā apsūdzība pret viņiem ir tā, ka viņi cīnījušies pret padomju bruņotajiem spēkiem.” (no Lielbritānijas Ārlietu ministrijas ziņojuma britu bruņoto spēku komandierim Vācijā (Berlīnē) 1946. gada 4. februārī.)

    * „…latvieši un igauņi, kurus vācieši spieduši cīnīties pret krieviem, nav uzskatāmi par piederīgiem ne pie vērmahta, ne arī pie vācu SS vienībām, lai gan viņi bija „Waffen-SS” pakļautībā. Viņi nav uzskatāmi par personām, kas automātiski būtu jāarestē.” (no ASV 3. armijas štāba Heidelbergā (Vācija) apkārtraksta 1946. gada 2. septembrī.)

    * „Izmeklēšana ir atklājusi, ka baltiešu karavīru vienības ierindoja zem SS jurisdikcijas, bet tās nepadarīja par vācu SS integrālu sastāvdaļu, lai tās darbotos kā tādas, UNRRA saņēma lēmumu no Savienoto Valstu bruņotajiem spēkiem Eiropas karadarbības laukā, ka baltieši pieder pie tām vienībām, kuru karavīrus atbrīvos kā pie vērmahta (vācu armijas) piederīgos. Termins „SS”, parādoties atbrīvošanās apliecībās, būtu uzlikts cilvēkiem kā kauna traips, kas nebūtu taisnīgi.” (no Apvienoto Nāciju palīdzības un atjaunošanas administrācijas (UNRRA) ziņojuma 1947. gada jūlijā.)

    * „Šīs vienības (latviešu un igauņu leģioni) nav jāuzskata par kustībām, brīvprātīgajiem vai SS.” ((no ASV augstākās amatpersonas Vācijā ģenerāļa Frenka Makloja ziņojuma ASV valsts sekretāram 1950. gada 13. aprīlī.)

    * „Baltijas ieroču SS vienības (Baltijas leģioni) to mērķa, ideoloģijas, darbības un sastāva kvalifikācijas ziņā ir uzskatāmas par savrupām un no vācu SS atšķirīgām vienībām, tādēļ komisija tās neuzskata par ASV valdībai naidīgu kustību.”
    (no Pārvietoto personu (bēgļu) komisijas locekļa oficiālās vēstules pirmskara Latvijas pilnvarotajam lietvedim Latvijas sūtniecībā Vašingtonā)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *