T. Silkalne. Par policiju Latvijas Republikas tautas TRIBUNĀLAM

Ja aprakstītais ir Patiesība, tad ir veikts noziegums, kas ar CILVĒKA BŪTĪBU nav savienojams. Tiesiskā sistēmā viss šis falsifikantu personāžs būt fiziski likvidējams visīsākajā laikā pēc viņu nopratināšanas ar speciāliem ārstniecības preparātiem. Un pirmām kārtām: publiski jānoplēš “pagonas” un jāsalauž visi iespējamie kauli.. Tas nebūtu nelikumīgi un prettiesiski, bet TIESISKI ! Ar mani(Linardu Grantiņu) viņi to ir darījuši, tad kāpēc lai pret viņiem nepielietotu viņu pašu metodes ? Bet droši varam sacīt, ka tāda diena pienāks. Šis te N. Grūbis ir no Liepājas mafiozās(Sesks & Aizezers) slepkavu bandas. Viņa rokas ir aptraipītas ar cilvēku asinīm ! Bez UZTICAMĪBAS viņš nebūtu pārcelts uz galvaspilsētu. Lūk, šis gadījums ir viņa un viņa kolēģu darbs:

Nevajadzīgie Atmodas laika liecinieki- kriminālelementi tiek viens pēc otra likvidēti ! Liepājas Seska & Aizezera banda strādā Godmaņa & Borovkova paspārnē ! Ģenerālprokurors Stukāns, tāpat kā viņa priekšgājējs Kalnmeiers, ir šo noziedznieku piesedzējs, kurš strādā ārvalstu uzdevumā. Ja šos vārdus ieraksta šīs vietnes meklētājā, tad var uzzināt lietas, kas mirstīgajam pilsonim- normālam cilvēkam, nav prātam aptveramas. Šie cilvēkveidīgie kreatūras nav pieskaitāmi cilvēku rasei ! Iekšlietu ministrija un Drošības policija ir pilnībā bijušo čekistu- Maskavas KGBistu pārvaldībā ! Vai esam aizmirsuši, cik slepeni, bez Tieslietu ministra J. Bordāna ziņas, Sandis Ģirģens atkārtoti apstiprināja slepkavu N. Mežvietu par DP šefu ? Mēs zinām, kādu noziegumu pret Gintu Voicišu veica šī slepkavu banda ! Bet ticiet, Silkalnas kundze, pienāks diena, kad viņi visi tiks tiesāti ar ASM, publiski, ne tikai Latvijas, bet visas pasaules priekšā. Ļaunuma enerģiju, ko viņi sējuši, atgriezīsies pie viņiem un viņu ģimenes locekļiem un paveiks ar viņiem to, ko pelnījuši.

Vairāk kā par šo publikāciju es Jums, Silkalnas kundze, palīdzēt nevaru, bet tas arī ir daudz, jo atklātībā nākušais vairs nekur nezūd.  Paldies Jums par drosmi to publicēt šajā vietnē !

Par šo sarkano deģenerātu bandu, ar Grūbi kā “aktieri”, ir jau šajā vietnē rakstīts:

Von: Tatjana Silkane <tatjana_silkane@inbox.lv>
Gesendet: Freitag, 12. Februar 2021 02:11
An: l.grantins@hotmail.de <l.grantins@hotmail.de>

Betreff: Par policiju  Latvijas Republikas Tautas tribunālam.
Lūdzu Jūsu palīdzību, padomu, ja tas ir iespējams, un varbūt Jums būs interesanta informacija tadā lietā: 22.oktobrī Slāvu ielā (facebook: 22.10.20. sadursme Dienvidu tilts ) mans vīrs Nikolajs Kiričenko ar automašīnu VAZ2104 nokļuva negadījumā ar minivenu Lancia Voyager un vadītāju Ivaru Grūbe, sadursmes vietā pie izsauktiem 2 policijas darbiniecēm pēc 10min piebrauca vēl 2 policijas darbinieki ar automašīnu Audi MO6375, kura pieder (ja pareizi noskaidrojām) Policijas galvenās Administratīvās Pārvaldes priekšniekam pulkvedim Normundam Grūbis un sāka iejaukties notikušajā un dokumentu sastādīšanā. Tālāk notikušais aprakstīts pievienotajā failā  sūdzībā Iekšlietu Ministrijai, līdzīgi: Iekšējas drošības birojam, Prokuratūrā un Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā.
Iespējams, ka mēs kaut kur kļūdāmies, bet mēģinājām faktus pārbaudīt un pierādīt.
Bija doma vērsties pie Tieslietu ministra J.Bordana. Jo, izsauc šaubas un nezinu vai palīdzēs nosauktās organizācijas tikt pie patiesības, un vai gribēs, jo prasītā trasologiska un autotehniska ekspertīze abiem transportlīdzekļiem ar sertificēta eksperta palīdzību, rokrakstu ekspertīze, veikto policijas fotogrāfiju ekspertīze nav nozīmēta līdz šim.
Uz 17.novembra 2020.g. iesniegumu policijai pēc mēneša 17.decembrī saņemta disciplinārās uzraudzības nodaļas priekšnieces G.Serovas vēstule, ka sākta dienesta pārbaude, bet trešo mēnesi rezultātu nav. Prokurors 2021.19.01. pārsūtīja sūdzību iekšējas drošības birojam.
Dažreiz lasu rakstus Jūsu portālā, paldies. Ar cieņu T.Silkāne.

LRTT: Labdien !

Notikums raksturīgs šodienas čekas bandītu pārvaldītajā Latvijā. Es savā vietnē tāda veida informāciju, kas saistīta ar plašiem “tiesvedību tekstiem” nepublicēju, jo šajā vietnē vevaru ievietot dokumentus tā, lai tos varētu skatīt šķirstot. Katra lapa aizņem pārāk lielu vietnes daļu, bet šoreiz būs izņēmums, jo ir notikusi kārtējā policijas patvaļa, kas uzskatāms: genocīds pret pilsoņiem. Un vēl tas, ka šeit atkārtoti parādās kāds PERSONĀŽS, kas šājā vietnē jau ticis “apskatīts” ! Kā redzams, tad šim “grūbem” ar braukšanu pašam ir pamatīgas problēmas:

https://www.rekurzeme.lv/kriminalzinas/vp-kurzemes-regiona-parvaldes-prieksnieks-normunds-grubis-ar-dienesta-automasinu-iebraucis-gravi-33368

Kas attiecas uz sūdzību Bordānam, tad paskaidroju, ka Bordānu šie mēsli grib gāzt no Tieslietu ministra krēsla. Ģirģens ir čekista-slepkavas Indriksona ieliktenis.Tā ir drausmīga slepkavu sistēma. Viņi ir noslepkavojuši visus manus palīgus/domubiedrus un arī mani centušies noslepkavot.

Veiksmi Jums !

Tatjana Silkane <tatjana_silkane@inbox.lv>Fr, 12.02.2021 17:47

Labvakar, paldies Jums sirsnīgs,
paldies par informāciju, tas viss ir svarīgi,
cik varēšu stāstīšu citiem par Bordānu, 
es tikai faktiski sakarā ar to mūsu lietu sāku par viņu lasīt,
labi, ka tomēr vēl ir tādi cilvēki, tas dod kaut kādu cerību.

Visu Jums labāko, ar cieņu T.Silkāne

Notikumu apraksts:

13.02.21

Šeit variet lasī par šo sātanistu midzeni:

You may also like...

2 komentāru

  1. no malas saka:

    Mums šis koment. lik;as ļoti tēmai piemērots:

    Gandrīz par tēmu!
    Ziņo redaktoram
    13.02.2021 01:17:40
    Aber nezinīt Pāķi
    Ziņo redaktoram
    11.02.2021 22:30:40
    @Pāķis tiešām nezini, ka kremļa izdomātā “diktatora” , cien. Ulmaņa k-ga Latvija bija patiesi brīva un plaukstoša valsts, bez naftas, gāzes atradnēm?! Kamēr psrs bandītu un vazaņķu svešo armāda to neizpostīja? Šodienas kangaru un okupantu LV 4.maija zagļu banda ir tikai tās Latvijas neatkarības parodija, kas ir apzināti latviskumu un istu mūsu brīvību un neatkarību iznīcinoša kliķe! Kliķe, kura sevi un savu tautu iznīcinot gļēvi un nodevīgi pakalpo visdažādāko slāņu svešu varu, svešu mērķi emisāriem, to pakalpiņiem amatos, nodevējiem masu mēdijos un represīvajos orgānos. Arī ar mantkārīgajiem, tukšas mirkļa uzslavas kāriem parazītiem daždažādās iestādēs, gan īpaši neveselo, smagi perverso elementu vidē, gan svešo, to uzpirkto vadoņu organizācijās šo nodevību centīgi īsteno. Vienotā frontē šie pakalpiņu atkritumi trekni barojas, apzogot tautu un vienlaikus visādi indējot tās ikdienu, iznīcinot mūsu un arī savu pēcnācēju nākotni! E.P.

  2. Anonīms saka:

    Uzvārds Grūbe liek jau aizdomāties un tās acis tiem jaukteniem bieži vien mēdz būt ar īpašu acu zīlīšu sasaurinajumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *