“Suņu būdas” saimnieki ir krievžīdi- 5.kolonna

Ievadam

Šlesers, Ušakovs, ReiniksTas, kas šodien notiek Ukrainā, bija domāts šovasar pie mums. Pie mums šo „scenāriju”(krievi pret vietējiem) veido apzināti, bet Ukrainā tas iznāca spontāni- no tautas puses, kam krievi- Putins nebija gatavi. Tas sajauca krievžīdiskajai komunistu mafijai visas kārtis un iespējams paglāba mūs arī no asins izliešanas.

FOTO: Šie būs tie, kuri snaiperiem liks šaut uz latviešiem.

Šajā i- vietnē jau vairākkārt ir ticis rakstīt par lielo viesu(Klintone, Peress, Gauks, Merkele, Borrozo, Rompejs…) apciemojumiem Latvijā. Pie mums gandrīz katru dienu ierodas „viesi”, bet tas netiek reklamēts, jo mazāka ranga apmeklētājiem nav jādod atskaites savām valdībām. Šie apmeklējumi nebija ne sagadīšanās, ne arī nejaušība.

Nejaušība nebija arī tā, ka „mūsu” prezidents(sapuvušais zobs) aizdrāzās uz Sočiem pie Putina. Domājams, ka „mūsējam” tika paziņots par „operācijas” atcelšanu uz nenoteiktu laiku.

LRTT jau netieši ir informējis Rietumus par konflikta gatavošanu Latvijā, lai tas tālāk tiktu „pārnests” uz Balkāniem un beidzot uz galamērķi- Vāciju, kur viss jau tam sagatavots. Par to LRTT tuvākā laikā detalizēti informēs ES un Vācijas drošības iestādes.

www.tautastribunals.eu-12Bet tagad pie tēmas, kura tika apsolīta jau pirms nedēļas, bet pa starpu „iejaucās” princis Čarlzs. Turpināsim par „Suņa būdas” rējēju Artusu Kaimiņu. Latvijā pilnīgi visi informācijas „kantori”, vai tas liels vai mazs, strādā Maskavas uzraudzībā, tāpēc ir lieki lauzīt galvu, kurš ir vai nav „maskavietis”.

Artuss-Kaimiņš-suņu-būda-Gobzems-Borovkovs

FOTO: Tāda ir šo 5. kolonnas noziedznieku: Artusa Kaimiņa, Alda Gobzema un Aivara Borovkova garīgā pasaule- MATRICA. Šo izvadorgānu ielenkuma šie nodevēji jūtas savā stihijā.

Ja gribi par kādu cilvēku(Artusu) tikt skaidrība, tad apzini viņa draugus, paklausies viņa runā vai tajā, ko viņš nerunā. Pavēro arī viņa kustības, mīmiku un kā viņš ģērbjas. Nu un punktu var pielikt Facebook –Artuss Kaimins.

Artus Kaimiņš strādā tiešā Krievijas izlūkdienesta vadībā. Viņa darba biedri ir Aldis Gobzems(SC aktīvists) un Aivars Borovkovs(čekists, komunists, žīds un masu slepkava). Abi šie noziedznieki pirms dažiem mēnešiem jau trešo reizi centās caur vācu iestādēm novākt no „skatuves” L. Grantiņu un līdz ar to arī LRTT i- vietni. Visi šie nelieša raidījumi ir domāti, lai nepieļautu VL! uzvaru vēlēšanās. Šis puskrievs, ceturdaļžīds un ceturdaļlatvietis(varbūt, ka ir vēl kādi piemaisījumi) seko savai asins balsij- uzstāties pret visu gaišo, taisnīgo un latvisko.

Dievs-un-Daba-L.-Grantiņš.-LRTT-Helsinki-86

FOTO: Tāda izskatās LRTT Garīgā MATRICA. Mēs nekad nebūsim vienādi, kaut gan iespējas mums visiem tika dotas vienādas. Katrs ņem to, kas viņa sirdij tuvāks.

Šī darboņa dvēseles stāvokli labi parāda šeit ievietotais foto. Pliki dibeni(dirsas) ir tā vieta, kur viņš jūtas labi. Tādā „atmosfērā” labi var justies tikai lentenis(cērme). Viņa locīšanās, šķobīšanās un neadekvātais runas veids apspriežamajai tēmai norāda uz to, ka viņš pēc savas būtības ir glums cērmveidīgs radījums, kas izstaro nodevību un arī padevību, kas ir nodevēja pamatu pamats.

Uzkrītoši ievērojams ir tas, ka visās svarīgās vietās Latvijā ir sabāzti šie nacionālie jaukteņi, kuriem nacionālais lepnums neeksistē. Šādi etno-kropļi ir iecienīti krievžīdiem un komunistiem, jo viegli padodas manipulācijām.

Reiz lasīju kāda krievu pētnieka secinājumus par jauktām laulībām ar žīdiem un kādas „noslieces” pēcnācēji „izšķiļas”. Bija par daudzām tautībām, bet par latviešu- žīdu jaukteņiem nebija, bet, domāju, ka tas pats traģiskais iznākums vien būtu. Patīk vai nepatīk, bet, ja tiek jaukti tik atšķirīgi etnosi, tad nekas labs galā iznākt nevar un ir vien jāpiekrīt šim krievu pētniekam. Miera laika ikdienā šīs krasās atšķirības nav jūtamas, bet sevišķos apstākļos tās uzliesmo ārprātīgi. Gēniem jaucoties, jaucas arī nacionālās īpatnības, kas var pieņemt ārprāta formu. Vai tad Latvijas izzadzēji un nacionālā naida kurinātāji nav žīdiskie jaukteņi ? Visi šie borovkovi, godmaņi, kargini, zaharjini, cilēviči, VVF, mirski, ždanokas, krupņikovi, osipovi, mamīkini… ir tīri žīdi ?

Gobzems, A. Kaimiņš, A. Borovkovs, Reiniks, Saeima

FOTO: Nožēlojami Putiniskās Krievijas padibenes kopā ar savu LOGO. Šo noziedznieku uzdevums- sēt naidu pret visu latvisko, lai vēlēšanās uzvarētu SC.

Šī nav nekāda naida runa, bet faktu konstatēšana. Vienreiz šiem „internacionālajiem” noziedzniekiem un viņu darbībai ir jāpieliek punkts, jo savādāk viņi novedīs sabiedrību līdz neredzētai asinsizliešanai.

Lai jūs labāk saprastu šo ģenētisko kroplumu pie jaukteņiem, tad minēšu piemēru: Kas notiek, ja sakrustojas vilks un suns ? Kā zināt, tad vilks stingri ievēro LIKUMU. Viņš neplēš lopus bez vajadzības. Kad notiek vilku medības, tad uztaisa apkārt medību zonai žogu, kas ir no auklas ar karodziņiem. Vilks nekad tai nelēks pāri, bet jauktenis gan. Un jauktenis ieklūpot aitu barā tās saplēš prieka pēc.

Artuss Kaimiņš , Jānis Reiniks, Āboltiņa , Suņu būda, Saeima.3Lūk, tādas tās lietas ar suņu cilts gēnu jaukumu un ar cilvēkiem tās var būt vēl briesmīgākas. 1940/41 gads to skaidri pierādīja.

Mēs neesam visi vienādi.

Cionistu civēktiesībnieki cenšas mums ieskaidrot, ka esam visi vienādi, sakot, ka to esot teicis Dievs. Tas ir rupjš Esības pamatu sagrozījums. Dievs saka, ka mums iespējas visiem ir dotas vienādas, bet ne, ka mēs vienādi esam.

Nobeigumā atgādināsim dižajam dibenmīlim Artusam Kaimiņam: Pienāks diena, kad par visiem darbiem būs jāatbild.

Neviens nekur neizspruks un nebūs arī kur sprukt.

Kā žurkas jūs kaimiņus, gobzemjus, borovkovus un citus krievžīdu padibenes latviešu tauta aizvilks uz karātavām. Pareizāk būtu sacīts, ka jūsu noziedzīgie darbi jūs aizvilks uz norādīto vietu.

L. Grantiņš  21.02.14.

You may also like...

37 komentāru

  1. čuguns saka:

    Trakākais, ka liela daļa jaunatnes viņam naivi tic, un tas ir tāpēc, ka viņš saka daudz taisnību, patiešām. Tikai šo taisnības devu viņš samij kopā ar kliedzošiem meliem, rezultātā izskalojot smadzenes viegli manipulējamajaiem jauniešiem.

    Viņa krieviskā valoda arī uz daudz ko norāda.

    Kas valda valodu, valda prātu!

  2. Os saka:

    Ukraina-vispar jau krievijas GRU caur KGB-FDD spiegiem un citiem teroristiem,ari kolaboracionistiem-nacionalo ukrainu kadru izskata Noslapeja atmodu ar iespeju uz demokratisku un tiesisku tautas ukrainu Valsti. Tas ir apdzests. Zel,ka ta. Bet ukraina vareja but pirma teritorija-kura padzen krievus un likvide totalitaro krievu rezimu. Drusku pietruka,lai visi krievu okupanti ar komunistiem tiktu soditi pakarot ar taisnigo un pelnito ukrainu Tautas Tiesas spriedumu.

  3. Os saka:

    Tagad ukrainai kremlis pielagos Latvijas “Neatkaribas” variantu.

  4. Andris7 saka:

    Scenaristu darbos katra konflikta beigas ir sakums citam konfliktam.
    Sagatavotie ukrainu un pieredzejusie Sirijas kaujinieki gaidija
    Ukrainas vartu atversanu,ko Janukovics ari izdarija.Ukrainas bandits Nr 1.
    Viss notika,ka pa notim,jo ja ta nebutu,pasaules regulatori vinu par
    prezidentu neieliktu.Tas pats attiecas uz Berzinu un Putinu.Vini nezin,
    kas ir tautas dzives labklajiba,jo tas ir tikai varas instruments.Visu
    dzivi apzinigi zagdams,viena bridi kaut ko neparaksta,ko tulko,ka rupes
    par valsti.Zaglim iznemumu nevar but un nekad nav bijis,jo pie vartiem
    gaida marodieri.Gaida uz komandu.Un saldkaisligi slepkavnieciska spele
    sakas.
    Ja nospiedisiet uz multenes virsrakstu iziesiet uz YouTube,kur Borozo

    http://www.youtube.com/user/921perun?feature=watch
    Kapec Hazarijas Krima,kur Ruzvelts ar cherchilu gribeja veidot Izraelu
    http://antisionizm.info/Kak-sionisti-pitalis-sozdat-Izrail-v-Krimu-950.html

    P.S.Ieraudziju Streipu un izsledzu,jo negribeju dzirdet ne varda.

  5. Andris7 saka:

    Atbilde Osim!
    Naivi butu domat,ka mes piederam pie demokratijas.Mes piederam pie
    plebokratijas un ohlokratijas.Pie demokratijas pieder oligarhi,kuriem
    var but vergi un kurus plebos ,un ohlos var ievelet.Borozo teiktaja
    Latvijas panakumi ir demokratiem,ne jau plebokratiem un ohlokratiem.
    Tagad var saprast,kas socialdemokrati un demokratiskas partijas.
    Sk.Liberala tolerance un koncentracijas barakas.Lasit.

    http://antisionizm.info/

    TENcINU

  6. лиц, виновных в кровопролитии в Украине saka:

    Labs piemērs, kā sastādīt sarakstu ar latviešu tautas zagļiem un slepkavām, sākot ar Ivaru Godmani, Aivaru Borovkovu, Andri Šķēli, Aivaru Lembergu, Valēriju Karginu, Andri Guļānu, Jāni Maizīti utt. :

    Евросоюз после долгого согласования принял решение о введение персональных санкций против лиц, виновных в кровопролитии в Украине.

    Организаторы митинга составили свой список виновных украинских чиновников, судей, олигархов Украины и призвали власти Литвы и Еврокомиссию незамедлительно последовать их примеру.

    В список вошли 43 человек, в т.ч., почти вся семья президента Украины Виктора Януковича. Организаторы подчеркнули, что этот список они намерены пополнять новыми именами. Люстрационнй список составлялся на основе информации, полученной от политических партий, общественных организаций и собственных агентов в Украине.

    Люстрационный список:

    1) Yanukovych Viktor, gim. 1950.07.09 (Янукович Віктор Федорович)

    2) Yanukovych Lyudmyla, 1949.09.09 (Янукович Людмила Олександрівна)

    3) Yanukovych Oleksander, 1973.07.01 (Янукович Олександр Вікторович)

    4) Yanukovych Elena (Янукович Елена)

    5) Yanukovych Viktor, 1981.07.16 (Янукович Віктор Вікторович)

    6) Yanukovych Olha, 1985.10.13 (Янукович Ольга Станиславовна)

    7) Kliuev Andriy, 1964.08.12 (Клюєв Андрій Петрович)

    8) Kliueva Zhanna, 1964 (Клюева Жанна Вікторівна)

    9) Kliuev Bogdan, 1985 (Клюєв Богдан Андрійович)

    10) Kliuev Kyrylo, 1995, (Клюєв Кирило Андрійович)

    11) Klіuev Sergіy, 2003 (Клюев Сергій Андрійович)

    12) Arbuzov Sergiy, 1976.03.24 (Арбузов Сергій Геннадійович)

    13) Arbuzova Iryna, 1970 (Арбузова Ірина Олександрівна)

    14) Arbuzov Myhaylo, 2004 (Арбузов Михайло Сергійович)

    15) Arbuzov Sergiy, 1996 (Арбузов Сергій Сергійович)

    16) Vitaliy Zakharchenko, 1963.01.20 (Захарченко Віталій Юрійович)

    17) Lyudmyla Zakharchenko (Захарченко Людмила Валентинівна)

    18) Viktoriya Zakharchenko, 1986 (Захарченко Вікторія Віталіївна)

    19) Angelina Zakharchenko,1990 (Захарченко Ангеліна Віталіївна)

    20) Klymenko Oleksander, 1980.11.16 (Клименко Олександр Вікторович)

    21) Klymenko Anton (Клименко Антон Олександрович)

    22) Klymenko Viktoriya (Клименко Вікторія Олександрівнa)

    23) Tymchenko Serhiy, 1972.07.29 (Тимченко Сергій Михайлович)

    24) Stavytskyy Eduard, 1972.10.04 (Ставицький Едуард Анатолійович)
    25) Kolisnychenko Vadym, 1958.03.21 (Колісниченко Вадим Васильович)

    26) Liliya Makedon, 1976, (Лилия Македон)

    27) Kolisnychenko Vsevolod, 2006 (Колісніченко Всеволод Вадимович)

    28) Lukash Olena, 1976.11.12 (Лукаш Олена Леонідівна)

    29) Ilyashov Hryhoriy, 1965 (Ільяшов Григорiй)

    30) Tsariov Oleh, 1970.06.02 (Царьов Олег Анатольєвич)

    31) Tsariova Larysa, 1968 (Царьова Лариса Анатольївна) 3

    2) Tsariov Maksym, 1995.05.11 (Царьов Максим Олегович)

    33) Tsariova Olha, 1999.09.02 (Царьова Ольга Олеговна) 3

    34) Tsariova Kateryna, 2003.09.11 (Царьова Катерина Олеговна)

    35) Tsariov Ihor, 2008.04.01 (Царьов Ігор Олегович)

    36) Viktor Pshonka, 1954.02.06 (Віктор Пшонка) 3

    37) Bondarenko Olenа, 1974.05.26 (Бондаренко Олена) 3

    38) Dobkin Myкhaylo, 1970.01.26, (Михайло Добкін)

    39) Kernes Hennadiy, 1959.06.27 (Геннадій Кернес)

    40) Ivanyushchenko Yuriy, 1959.02.21 (Юрій Іванющенко)

    41) Azarov Mykola, 1947.12.17 (Азаров Микола Янович)

    42) Azarova Lyudmyla, 1946 (Азарова Людмила Миколаївна)

    43) Azarov Oleкsiy, 1971.07.13 (Азаров Олексій)

  7. twitter saka:

    Artuss Kaimins čivinātavā Twitter.

    Pretīgi:

    https://twitter.com/artuss

  8. jaunumi saka:

    Janukovičs pametis Kijevu; baumo, ka aizbēdzis no valsts. Kad pie mums Baltijas jūras krastos oligarhi un šīs mafijas korumpētā varza muks no Latvijas?

  9. rekur saka:

    Mums Latvijā Ivara Godmaņa, Aivara Borovkova, Andra Šķēles, Aivara Lemberga un vēl dažu citu vadībā ir visas tās pašas problēmas, kuras ir Ukrainā- korupcija, draugu un radu būšana, valsts apzagšana, oligarhi, nav taisnas tiesas, bezdarbs un lielākā tautas daļa dzīvo no rokas mutē. Ar ko mēs īpaši atšķiramies no Ukrainas? Vienīgi ar to, ka esam ES un mūsu cilvēki var nabadzības un bezdarba spiesti emigrēt uz rietumvalstīm, bet ukraiņi bez attiecīgām vīzām nevar.

  10. Ukraina saka:

    Ukrainas parlaments – Augstākā Rada – atbalsta prezidenta Viktora Janukoviča atlaišanu un lemj, ka ārkārtas prezidenta vēlēšanas notiks 25.maijā.

    Ukrainas prezidenta padomniece Anna Germana sestdien paziņojusi, ka Viktors Janukovičs notiekošo uzskata par «valsts apvērsumu». Germana arī paziņojusi, ka Janukovičs negrasās atstāt savu amatu. Ukrainas dienvidaustrumu apgabalu un Krimas deputāti, kas sestdien pulcējušies uz kongresu Harkovā, paziņojuši, ka atsauc Kijevai deleģētās valsts pārvaldes pilnvaras un ka paši uzņemas visu varu savos apgabalos.

    Vienlaikus deputāti vērsušies pie «valstīm – Ukrainas teritoriālās nedalāmības un drošības garantiem», aicinot tās pildīt savus «pienākumus» – nodrošināt piecu atomelektrostaciju un to 15 kodolreaktoru drošību, jo kodolspēkstacijām esot tieši draudi no «teroristu un ekstrēmistu puses».Domājams, ka šis rezolūcijas punkts varētu tikt tulkots, kā aicinājums Krievijai ievest Ukrainā savu karaspēku.

    Tikmēr Krimas pussalas pilsētā Sevastopolē milicijas vienības “Berkut” pārstāvji tiek sagaidīti kā varoņi.

    http://www.delfi.lv/news/world/other/ukrainas-parlaments-atlaiz-prezidentu-janukovics-vaino-opoziciju-apversuma-teksta-tiesraide.d?id=44240985#ixzz2u4AxY17X

  11. argo saka:

    Lieliski skati internetā: kā Ukrainā janukovičs izzadzis tautas īpašumu! Tādas villas ar zoodārziem, palmu mājām,zelta grivnām. Nākas aizdomāties par mūsu eksčekistiem un ekskomunistiem, viņu villām mūsmājās un ārvalstīs, arī mums ne mazāki zagļi! Arī Latvijā cilvēki gaida tiesiskuma atjaunošanu.
    .
    Admins
    Atjaunosim un godmaņveidīgos komunistus tiesāsim NIRNBERA-2. Pakāršanas, ar starptautisko akceptu, birs kā no pārpilnības raga.

  12. Ģirts saka:

    Labrīt, labdien, labvakar visapkārt Latvijas patriotiem!

    Lūdzu izlasiet Dr. Edvīna Šnores atklāto vēstuli, tad nekavējoši zvaniet un rakstiet NEPLP padomes locekļiem un vēstiet, ka pievienojaties viņa aicinājumam “pārtraukt izplatīt šo propogandu Latvijas teritorijā, pirmām kārtām apturot Krievijas TV tā saucamo ziņu raidījumu retranslācijas.”

    =============================================

    Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome

    Tālrunis: 67221848

    Padomes locekļu epasti:

    http://www.neplpadome.lv/lv/sakums/padome/padomes-locekli.html
    ==========================================================

    http://www.delfi.lv/news/comment/comment/edvins-snore-atklata-vestule-neplp-priekssedetajam-ainaram-dimantam.d?id=44237799#ixzz2u2YflcLu
    Režisora un vēsturnieka Edvīna Šnores atklātā vēstule Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes priekšsēdētājam Aināram Dimantam.

    Pēdējās dienās Kijevā risinās prātam neaptverama traģēdija. Nogalināti jau vairāk nekā 70 cilvēki, upuru skaits turpina augt. Pārsteidzoši, kā šie notikumi tiek atspoguļoti Latvijas informatīvajā telpā. Latvijas valsts kontrolētais uzņēmums “Lattelecom” pārraida Krievijas TV sižetus, kurus citādi kā par svešas valsts kara propagandu nosaukt grūti. Runa nav tikai par galēji vienpusīgu notiekošā atspoguļojumu, runa ir par klaju kūdīšanu un naida kurināšanu.

    Piemēram, ceturtdien, 20. februārī, plkst.23 Pirmā Baltijas kanāla (PBK) raidījumā “Vremja” starp Ukrainā notiekošo slaktiņu un Baltijas valstīm tika vilktas tiešas paralēles, atkārtojot mītu par krieviem kā “otrās šķiras” pilsoņiem, u.tt. PBK skatās simtiem tūkstoši Latvijas iedzīvotāju. Vai Jums neliekas, ka šīs Krievijas naida propagandas retranslācija Latvijā, tuvina mūsu valsti Ukrainas scenārijam, ņemot vērā lielo krievu skaitu valstī?

    Sacītais attiecas ne tikai uz PBK. Arī “RTR Planeta”, “TV Centr” un “NTV-Mir” raidījumi, kurus es vakar noskatījos kā “Lattelecom” televīzijas abonents, visi pārraidīja klaji tendenciozus sižetus par Ukrainā notiekošo, atsevišķos no kuriem pat izskanēja aicinājumi nogalināt ikvienu, kurš darīs pāri krieviem.

    Saskaņā ar Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likumu NEPLP uzdevums ir veicināt Latvijas nacionālajām interesēm atbilstošu elektronisko plašsaziņas līdzekļu programmu politiku. Man ir grūti saprast, kā Putina Krievijas TV kanālu graujošās propagandas izplatīšana Latvijas krievu (un ne tikai) vidū atbilst Latvijas nacionālajām interesēm. Kurš uzņemsies atbildību par sekām šai smadzeņu skalošanai, kura notiek ar Jūsu akceptu un par Latvijas nodokļu maksātāju naudu?

    Es Jūs aicinu palūkoties uz Latvijas mediju telpu ne tikai no peļņas viedokļa (kā to pastāvīgi sludina Lattelecom), bet arī no Latvijas interešu un savu bērnu drošības viedokļa. Krievijas piektās kolonnas vairošana un ideoloģiskā stiprināšana ar Kremļa propagandu nav Latvijas interesēs. Tā tikai šķeļ un grauj mūsu valsti. Tādēļ es aicinu pārtraukt izplatīt šo propagandu Latvijas teritorijā, pirmām kārtām apturot Krievijas TV tā saucamo ziņu raidījumu retranslācijas.

  13. Andris7 saka:

    Atbilde Girtam!
    Jasaprot ir viena lieta.Krievs,RUS un krievs,JUDA.Ja sakas slaktins,
    kas visticamak ari Ukraina notiks krievs,JUDA aizies,ko jau sodien
    var redzet un paliks krievs,RUS,kuru ari saks slepkavot un vins
    slepkavos preti.Pie tada scenarija balta rase pazudis pavisam.
    ASV Janukovicam par vartu atversanu apsolija miljardu.Bet ta ir iluziju
    nauda,ja pec scenarija vins ir japakar.Tie ir 30 juda grasi.
    a)YouTube.com/watch/neuromir.tv 30 juda grasi
    Interve specialkorespondentu,ar lielu pieredzi Sirijas reportazas.

    TENcINU

  14. Anonīms saka:

    pilnīga taisnība,bet korumpētais latvijas mēslu vairākums to neatzīst.

  15. informācija saka:

    Saskaņā ar Latvijas Televīzijas rīcībā esošo informāciju, bijušā Latvijas Pirmās partijas/”Latvijas ceļa” līdera, oligarha Aināra Šlesera vadītā partija “Vienoti Latvijai” rudenī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās plāno kopīgu sarakstu ar “Saskaņas centru” (SC).

    Par to sestdien, 22. februārī vēsta Latvijas Televīzijas raidījums “Panorāma”, kura rīcībā esošā informācija liecinot, ka no apvienotā saraksta 12. Saeimas vēlēšanās plāno startēt vairāki bijušie Latvijas Pirmās partijas/”Latvijas ceļa” un Tautas partijas līderi.

    Pats Šlesers gatavojoties startēt Vidzemes vēlēšanu apgabalā, bet Kurzemē viens no apvienotā saraksta līderiem varētu būt kādreizējais Andra Šķēles biroja vadītājs un izbijušais pašvaldību ministrs Edgars Zalāns. Tāpat no kopīgā saraksta vēlēšanās varētu startēt arī ekspremjers Ivars Godmanis, kurš patlaban ir Eiropas Parlamenta deputāts.

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/slesera-vienoti-latvijai-velesanas-startes-kopa-ar-saskanas-centru-zino-panorama.d?id=44241991#ixzz2u5ypTaHs

  16. an0nīms saka:

    Baltu tauta to saprata jau pirms korumpētās latvijas mēslu parādīšanās (dzeltenā r…)uz Baltu zemes.

  17. Jumis saka:

    Bija iespeja aprunaties ar ukrainjiem, normaliem ukrainjiem, kuri ir gana pretkrieviski noskanoti un neputis Putina flauta!, ciena savu valodu un parazhas, JO – slavi ir ukrainji, krievi ir aziatu un kalidonju krustojums! Valoda ir skaista, sievietes ;D! Bet – korupcija, izdzimtenji, viss tas pats,kas mums! Vismaz no Latvijas var aizmukt uz ES! Bet Ukrainji aizmukt nevar nekur! Bet ko vinji dara to, ko nedara Latviesi – cinas!
    Tadus Artusus garigi atpalikusos un Ushakovus vajag Rumbulas mezhaa …….pashi saprotiet!
    .
    .
    Admins
    Nekur šie mērgļi neizspruks.
    Viņu pašu ļaunie darbi būs tie, kas viņus fiziski iznīcinās.

  18. sos saka:

    Vai te “bijusī Latvijas Republikas Valsts prezidente ” Vaira Vīķe Freiberga negatavo sabiedrisko domu, ka Krievija ievedīs karaspēku Ukrainā? Kā viņa to visu zina? Un kā paliek ar Latviju, Vāciju un citām rietumeiropas valstīm?

    http://www.delfi.lv/news/world/other/kijevas-scenarijs-rakstits-kremli-secinajusi-vike-freiberga.d?id=44243687

    Kijevas scenārijs rakstīts Kremlī, secinājusi Vīķe-Freiberga

    Eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga starptautisko reakciju pret Janukoviču un arī pret Putinu joprojām sauc par pārāk gļēvulīgu un domā, ka Krievija to nekavēsies izmantot, viņa atzīst intervijā TV3 raidījumam “Nekā Personīga.”

    “Tas scenārijs veidojās precīzi tādā veidā, kā es to būtu paredzējusi, ja viņš būtu Krievijas plānots,” skaidro Vīķe-Freiberga. Pašlaik situācija nonākusi līdz fāzei, kurā par buntavniekiem padarīti tie austrumu un dienvidu reģioni, kuros lielākā iedzīvotāju daļa ir krievvalodīga un kur Janukovičam ir atbalsts.

    “Notiek, kā angļi saka, zobenu žvadzināšana un draudi, ka šīs Ukrainas daļas tad atdalīsies un, ja viņas mēģinās ar varu paturēt Ukrainas teritorijā, tad, protams, nāks viņus glābt un būs pilnīgais atkārtojums no Dienvidosetijas un Abhāzijas varianta Gruzijā,” viņa secina.

    2014 15:40

    “Man šķiet, ka to scenāriju, ko viņi uzrakstīja priekš Gruzijas, viņi ir ļoti gatavi izvilkt atkal no kabatas un izspēlēt atkal no jauna,” atzīst bijusī prezidente, uzsverot, ļoti būtisku lomu spēlēs Eiropas Savienības spēja enerģiski atbalstīs demokrātiskos spēkus. Eiropa pat varētu parlamentu aicināt balsot par Asociācijas līgumu ar Eiropas Savienību, kā pretstatu tam, ko prezidents Janukovičs neizdarīja.

    Viņa pieļauj, ka Krievijas prezidents gaida Ziemas olimpisko spēļu beigas, lai Ukrainā ievestu armiju, to pamatojot ar Krievijas pilsoņu drošības apdraudējumu. “Es domāju, ka ar to formulējumu vien jau pietiek, lai uzskatītu, ka ir ļoti likumīgi, ja var iebrukt Dienvidosetijā un Abhāzijā un, ja paskatās, kāds ir demogrāfiskais profils Donbasā un Krimā, tad…”

    Bijusī Latvijas prezidente uzskata, ka šādā scenārijā ļoti būtiska ir aktīva ES un ASV darbība un sarunas ar Putinu. “Mēs tiešām tagad esam uz naža asmens. Uz paša naža asmens. Scenāriji ir iespējami vairāki.”

    “Bet tas, ka tauta ir gatava mēnešiem ilgi salt un mirkt lietū un arī vispār ziedot savu dzīvību, lai kaut ko mainītu, man šķiet, tomēr ārkārtīgi pozitīva zīme, ka šī tauta ir gatava pārmaiņām, kuras tā jau sen ir gaidījusi, uz kurām ir cerējusi jau 2004.gadā un kuras pēc tam viņiem ir radījušas vilšanos gan ar toreizējo oranžo revolūciju, gan, protams, ar 2010.gadā Janukoviča nākšanu pie varas,” norāda Vīķe-Freiberga, paužot pārliecību, ka Ukrainas tauta ir pelnījusi labākas dienas.

  19. 23.02.2014 saka:

    Vaira Vīķe Freiberga jūt, ka tuvojas tiesa Nirnberga 2 par komunistu noziegumiem: “Mēs tiešām tagad esam uz naža asmens. Uz paša naža asmens. Scenāriji ir iespējami vairāki.” Viņa baidās ne par notikumiem Ukrainā, bet no tā, ka rietumeiropas valstis reaģēs uz Linarda Grantiņa prasību atjaunot tiesiskumu Latvijā. Tas ir skaidrs kā diena, ka ,atjaunojot tiesiskumu Ukrainā, būs vieglāk, ja vēl tas līdz šim nav izdarīts, atjaunot tiesiskumu Latvijā. Ivaram Godmanim, Aivaram Borovkovam, Andrim Šķēlem, Aivaram Lembergam, Valērijam Karginam un citiem no Komunistiskās partijas nākušajiem zagļiem un slepkavām ir jāatbild par noziegumiem pret latviešu tautu.

    http://www.apollo.lv/zinas/vike-freiberga-baidas-ka-var-sekot-vel-tragiskaki-notikumi-ukraina/638734

  20. Владимир Громов saka:

    Дорогие друзья!

    Я обращаюсь в первую очередь к тем, кто в России, потому что, находящимся в Украине и так известно и понятно то, о чем я хочу написать. Свою заметку я решил сочинить, получив вчера из Москвы множество неадекватных сообщений и вопросов. У меня полное ощущение, что никто не понимает, что происходит в Киеве и хочу разъяснить свою позицию. Думаю, что имею на это право, потому что, будучи россиянином и уроженцем Москвы я уже живу в Украине уже семь лет, у меня тут двое детей, работа и преподавание.
    Происходящее сейчас в Украине не является конфликтом между властью и радикалами. Тут нет никаких двух сторон и речи быть не может о попытках решить что-то переговорами или закатать танками, как предлагают некоторые в российской прессе. А есть вот что. Четыре года мы живем с Януковичем. Он выиграл выборы с минимальным перевесом и массовыми фальсификациями в восточных областях. Будучи избранным, он в первую очередь наделил себя огромными полномочиями, изменив Конституцию. Он набрал кредитов на 35 миллиардов долларов. Он посадил своего соперника на выборах в тюрьму по абсолютно надуманным обвинениям. За четыре года Украина обнищала. Здесь невозможно вести бизнес, платить налоги, заниматься нормальной творческой деятельностью. Медицина, образование, коммунальное хозяйство пришли в полную негодность. На этом фоне страну перестроили под семью Януковича, у его сына появилось несколько миллиардов долларов. Сам Янукович сделался третьим по стоимости содержания президентом мира после Обамы и Путина. Его день стоит нам 2 миллиона долларов. Полгода он говорил, что все проблемы Украины решаться, если она подпишет ассоциацию с Евросоюзом. Это говорилось каждый день, объяснялось подробно почему так будет. За день до подписания соглашений он сказал, что передумал их подписывать, даже не приведя причин.
    В Киеве на Майдан вышло несколько сотен человек, которые сказали, что хотят соглашений, что хотят что-то изменить. Не то, чтобы всем хотелось в Евросоюз, но в этом соглашении виделась хоть какая-то надежда на реформы, на улучшение жизни. Люди помитинговали несколько дней и стали расходиться. Когда их оставалось пятьсот человек, на них напал украинский спецназ «Беркут». Людей жестоко избивали, преследовали по всему центру, винтили и сажали в автозаки. Многие спаслись только в Михайловском соборе. Это вызвало такое возмущение, что на следующий день Майдан снова собрался. Собравшиеся хотели, чтобы были наказаны те, кто устроил избиение и те, кто отдавал приказы.

  21. Andris7 saka:

    Atbilde Jumim un SOS!
    Ne jau krievu karakugi stav pie ASV,lai “glabtu” savus sportistus,ne jau
    krievi izvieto savas karabazes,pa visu Eiropu un citur.Vienkarsak butu,ja
    varda krievs un krievi vispar nebutu,bet butu RUSI un JUDI,tad nevaretu
    spelet paslepes.Ukrainiem ir jasaprot,ka bija vienota valsts,no Spanijas
    lidz Japanai,ar vienu kulturu,un vienu valodu,un ta nebija,ne latviesu,ne
    ukrainu,ne vacu,ne francu,ne anglu,ne zviedru u.c.Vecas kartes un gramatas
    ir,ka memie liecinieki,kurus nesadedzinaja inkvizicija un Peteris I.
    Ukrainas iekslietas parnem pederasts armenis,drosibas dienestus Izraela,
    kuri vadija sazalotos barikazu cinitajus,un izvietoja savus snaiperus,
    ar civila apgerba detalam,kuri sava uz visiem attiecibu saasinajumam.
    http://via-midgard.info/news/oficerov-specnaza-izrailya-na-majdan-priglasil.htm

    http://pandoraopen.ru/2014-02-23/psixotropnye-preparaty-kak-instrumenty-manipulyacii-obshhestvennym-sozdaniem-v-celom-i-evromajdanom-v-chastnosti/

    P.S.Slavenas vacu sokolades,kuras labi pazist Latvijas kara berni.

    TENcINU.

  22. informācija saka:

    Gāztais Ukrainas prezidents Viktors Janukovičs ir izsludināts meklēšanā par masu slepkavībām, pirmdien paziņoja iekšlietu ministra pienākumu izpildītājs Arsens Avakovs.
    ___________________________

    arī Latvijā ir savi janukoviči.

  23. arī saka:

    Arī Latvijā ir savi janukoviči,bet ļoti,ļoti,ļoti daudz…..

  24. Richards saka:

    Un kāda šeit ir cenzūra…
    Puse komentāru, kas neatbilst Jūsu viedoklim, netiek apstiprināti, tādā veidā vispār neveicinot kautādu sakarīgu dialogu, bet pūš augšā tik savas konspirācijas teorijas un dragā monologus komentāros uz vieniem vārtiem!

  25. Andris7 saka:

    Atbilde Informacijai!
    Ja nebutu EU un ASV spiediena uz Ukrainu,par koloniala liguma parakstisanu,
    kur kolonialais nomainits ar associaciju,pec kura janotiek pilniga Ukrainas
    izlaupisana,kur nozagtais jau iluzori aprekinats un sadalits,tad tads
    Janukovics 100 gadus nevienam nebutu vajadzigs.Ja novaks Janukovicu,tad
    vares pienemt 2004 gada Konstituciju,kur mazinatas prezidenta pilnvaras
    un parlamentara valdiba vares parakstit ligumu,par sevis izlaupisanu,kur
    drosi katram ir parskaita nauda uz personiga konta.Ukraina nevienu,no
    viniem neinterese,iznemot nabadziba iedzito ukrainu tautu,kur vesturiska
    nezinasana nemazina atbildibu.Par miljardu Janukovicam lika neparakstit,
    un sini gadijuma visi vienadi.Bez saubam par valsts izlaupisanu vins ir
    jasoda,un ari par iespejamo konkurentu novaksanu,kur tas viss ir
    sakrajies vina valdisanas laika,bet maniakalo likvidesanu,kas saistita
    ar pedejiem notikumiem,norada uz pasaules vareno pasutijumu,kur tiek
    atmesta tiesiskuma pakapeniska procedura.Kadafi lidzibas moments.

    TENcINU

  26. Krista saka:

    Kas visiem ir pret Artusu ? Nesaprotu kpc viņš tiek uzskatīts par nīstāko cilvēku Latvijā ? Artuss vismaz saka visu kā ir ! Manuprāt labi , ka viņš izveidoja raidijumu Suņu būda ! Saka visu patiesību ! GodīgI sakot es Artusu cienu ! Esmu Artusa pusē !
    Es protams nepazīstu Artusu , bet grbētu pazīt ! Artuss vismaz atklāti pasaka ko domā nevis dirš twtteri vai kkur vel , saka visu acīs ! RESPECT !
    .
    .
    Protams, Krista, Krievija jau arī saka par Latviju taisnību, tikai ar kādu zemtekstu ?!

  27. redzamākā daļa saka:

    Ukrainas eksprezidenta Janukoviča autoparks

    http://www.tvnet.lv/auto/notikumi/498945-ukrainas_eksprezidenta_janukovica_autoparks

    Varbūt paskatamies Latvijas Ministru prezidentu autoparkus un īpašumus? Zaglis Māris Gailis, līdzdarbojoties Ventspils naftas priHvatizācijā kopā ar Jāni Nagli un Aivaru Lembergu, jau pēc gada bija miljonārs. Katram gadījumam ar “Mildu” bija aizmucis no Latvijas, pasniedzot to kā kuģošanu apkārt pasaulei. Pēc Māra Gaiļa lielākais zaglis ir Andris Šķēle, kurš īpašumus noslēpis ārzemēs, Latvijā atlikušos pārvaldot ar ofšoru firmām. Tie ir redzamākie Latvijas zagļi. Bet vēl ir “neredzamie” mafijas grupējumi.

  28. kristiņa saka:

    Tie ebreji runā savu”taisnību”,kas Baltu tautai nav un nekad nebūs viņu taisnība pieņemama.Ja krista artusu nepazīst,tad labāk patausti čūsku.Ja kādam ir cūka,tad droši sauciet Artuss vārdā.
    .
    .
    Admins
    Dziļa un pareiza doma…

  29. janka saka:

    Piekrītu gandrīz visam šajā rakstā…Glavenais Kaimiņš katru raidījumu vicinās ar šnabja pudelēm…Tainības cīnītājs atradies. Domā tas jauniešus neietekmē?

  30. Raitis saka:

    Bet vai tad Šlesers nav VL vadītājs? Vai gadījumā Šlesers nav kremļa fašistiskā režīma fans un tā viens no propagandētājiem? Vai tad Šlesers nav viens no lielākajiem šis valsts izzadzējiem un pāri darītājiem? Atceramies, kas notika Rīgas vēlēšanās 2009? Ko tik vien tas Šlesers nesolīja – piena upes un ķīseļa krastus, bet beigās pimpi uzmeta, kā īsts krievu fašiks!

  31. Andris Ozols saka:

    Artuss Kaimiņš no „Suņu būdas” TV raidījumā 1:1 „ iekrita” uz vienu jautājumu – vai politika ir kompromisu māksla. Atbilde bija – jā. Atbilde bija kļūdaina un nepareiza, ņemot vērā, ka Artuss teica, ka nemelo. Artuss, politika ir māksla panākt vēlamo, nevis kompromisu māksla. Pat Zatlers meloja, ka kompromisu māksla, lai gan realizēja pareizo politiku – palika reālais ieguvējs pats no šādiem meliem – nav ne viņa partijas, nekā, tikai luksusa pilna dzīve uz nodokļu maksātāju rēķina.

    Artuss Kaimiņš ir prasts āksts no Reģionu apvienības. Kā zināms šī apvienība slēptiem uzvārdiem (līdz šim it kā nezināmiem) sabiedrībai turpina LC un TP politiku. Šis Artuss ir apmaksāts āksts, kura galvenais mērķis ir reklamēt šo partiju.Artusu Kaimiņu var pielīdzināt tādiem pajoliņiem, kā V.Dūle, J.Domburs, J.Šipkevics no SWH, Grantiņš no LRTT, L.Lapsa no pietiek.com, politiķis I.Godmanis, Jurģis Liepnieks, pans Kleksis, jurists Aivars Borovkovs u.c.
    .
    .
    Admins
    Varēju jau neapstiprināt šo naida pilno komentāru pret mani un latviešu tautu, bet tas ir paraugs pēc kāda principa darbojas mūsu tautas ienaidnieki- krievžīdiskie sātanisti. Viss ir spīdoši un ticami pateikts, lai apmuļķotu vienkāršo darba rūķi, tikai starp visu lielo “taisnību” piemin arī LRTT un Grantiņu.Tātad,uzdevums ir godam izpildīts. Bet pienāk laiks, kad par visu jāmaksā un maksā ģimene, bērni, tuvinieki….par to laikam šis vieplis ir piemirsis… .
    Par šo kangarisko viepli būs nākošais raksts, proti, rīt.

  32. Ina saka:

    Nu i lohi! Balsošu par REĢIONĀLO APVIENĪBU (8.saraksts).

  33. Artūrs saka:

    Grantiņa kungs!!! Nekas vairāk kā parasts populists Jūs neesat!!! Runa skaļa un gracioza, bet fakta neviena. Varat būt laimīgs tagad – potenciālā izglītības un zinātnes ministre ir ierosinājusi uz pusi paaugstināt savu algu. Dabūjāt ko esat pelnījis :)
    .
    .
    Admins
    Kā tad nav faki…
    Tu, Artūr, tu esi pats galvenais fakts !

  34. Vladimirs saka:

    Kapeec jus taadi esat ??? Ko jums Krievu izdarija ?? Jus gribat Latvijaa Maidanu ? Es dziivoju ar LV meiteni un mums viss kartiibaa! Mes tacu varam dziivot draudziigi ka tas bija vel 7 gadus atpakal !!! Latviesi un Krievi PEACE!!!!!!!!! Lai dievs mus sveeti!!! Es domaaju ka visi mes esam cilveeki un idiotus var katraa valstii atrast!! Давайте жить дружно! :)

  35. Sergejs saka:

    Man nepatik žīdi.

  36. Pauls saka:

    IZTEIKŠU SAVAS DOMAS UN SECINĀJUMUS ! KĀPĒC IR TIK ĻAUNS KARUSELIS ? MUMS DZELŽAINI VAJAGA ATCERĒTIES,KA MĒS ESAM BALTĀ RASE – ABSOLŪTS CIVILIZĀCIJAS PAMATS UN PLANĒTAS”ZEME” BALSTS,AIZSTĀVĪBA.NEIECIETĪBA UN GATAVĪBA PAR SAVĒJIEM IZLIET SVEŠO ASINIS JŪRĀM ……..TĀ IR BIJIS NO SENSENIEM LAIKIEM !!MĒS ESAM NO VIENAS CILTS – BALTIE ! DAŽI CITU RASU PĀRSTĀVJI VĒL NAV TIK TĀLU EVOLICIONĒJUŠI…… .BET IR PERSONAS AR KURĀM VAR RUNĀT,BET BEZ MATERIĀLĀ ATBALSTA,KURAS SAPROT GLOBĀLĀS TĒMAS.PATEIKŠU ATKLĀTI,KA alkatību slēpj balstoties uz meliem,nāvi, domājojošiem par TAISNĪGUMU jābūt gataviem aizstāvēt savu DZĪVES IZPRATNI! BALTÓ GĻĒVUMA DĒĻ ZEME TIKS IZNĪCINĀTA! ŽĪDİ PROVAKOTORI UN KLUSIE SLEPKAVAS – IZNĪCINA,SLEPKAVO,LAUPA !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *