Mūžībā “brīvprātīgi” devies bandīts policijas formā N. Dīķis

Mūžībā „devies“ bandīts Normunds Dīķis, par kuru reiz stāstīja(atvērt) A. Prūsis !

(Uzmanību! No A. Prūša minētā saraksta var svītrot Briķi, kurš arī krita nežēlastībā un tika “deportēts” no Liepājas)

https://www.liepajniekiem.lv/zinas/sabiedriba/papildinats-muziba-devies-pasvaldibas-policijas-prieksnieks-normunds-dikis-211918

Bandīts ?

 Protams, ka bandīts !

“Normunds Dīķis Liepājas pilsētas Pašvaldības policijā strādāja kopš tās izveidošanas 1990. gadā, bet par Pašvaldības policijas priekšnieku – kopš 1999. gada oktobra”, stāsta viņa vietnieks Uldis Novickis, bet, tūlīt arī piebilst: “N. Dīķa aiziešana viņsaulē nekādā gadījumā nav saistāma ar viņa profesionālo darbību policijas priekšnieka amatā.”

Un tagad, nabaga latviet, mazliet piebremzē pie šī teksta un padomā ! Kā šis mūlāps, kura vārds ir Uldis Novickis, var apgalvot, ka Dīķa “pakāršanās” nu pilnīgi nekādā gadījumā nav saistīta ar viņa profesionālo darbību policijā ? Vai viņš ir kāds ekstrasenss vai pareģis, ka var tādas lietas apgalvot ? Vai varbūt viņš bijā klāt Normunda Dīķa “mūžības ceļa” uzsākšanas brīdī ?

Šeit nav jābūt nekādam dižam analītiķim un psihologam, lai sapratu, ka tieši šis teksts pilnībā norāda uz noziegumu. Normunds Dīķis ir noziedznieks līdz kaulu smadzenēm un uz “mūžību” viņš labprātīgi nedevās.

“Kolēģi” mazliet piepalīdzēja… .

Viņš ir neskaitāmu Seska & Aizezera bandas pastrādāto noziegumu liecinieks un dalībnieks.

Vai ievērojāt, cik ilgi viņš atradās šajā amatā ? Tas vien jau runā savu valodu.

Šodien Liepājas kriminālās varas struktūrās notiek pārgrupēšanās. Tas viss, protams, ka tiek koriģēts no Rīgas: Borovkova – Godmaņa – Bunkas slepkavu kantora uzraudzībā. Slepkavam U. Seskam, par uzticīgu kalpošanu krievžīdiem- Latvijas izlaupītājiem, tiek gādāts kāds svarīgāks postenis(iespējams, ka arī “mūžība”, jo esot smagi slims, arī smagi atkarīgs spēļu automātu cienītājs un tādi vairs sevišķi nav cienīti tajās aprindās). Tā sacīt, tiek novākti visi latviskie elementi. Sāk dominēt žīdiskais “elements”- rjabcevi, ansiņi, hodaroviči, agešini… ..

Toni nosaka opozīcijas aizmugure- sinagogisti, Metalurga izlaupītāji.

Kas attiecas uz Vilnīti, viņš ir nekas vairāk kā politiska anekdote…. .

Par visiem noziegumiem reiz būs jāatbild. Ja tāds Sesks, Aizezers vai Kesenfelds būs krituši par upuriem savās “razborkās”, tad atbildēs viņu ģimenes locekļi un radinieki. Viss būs jāatmaksā atpakaļ. Un krievžīdi, Latvijas galvenie izlaupītāji, lai arī necer uz mūžīgu “izdošanos”.

Lai dies’ viņus pasarga, kad Krievijā ar viņiem tiks slēgti rēķini… .

Nu nebūs kur viņiem mukt… .

26.12.17      LRTT

You may also like...

9 komentāru

  1. Esso saka:

    Vilks zin ko ir ēdis..

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Cilvēks, kuram ir ierocis nekad pašnāvību nedarīs pakaroties!
    .
    .
    .
    Admins
    Patiešām, kāpēc tad jākaras, ja pie sāniem stobrs ?

  3. Māris M. saka:

    Ļoti rūgti maldās tie bandīti, kuri domā, ka viņu biedri kādreiz viņus pašus nenovāks kā lieciniekus vai konkurentus vai arī nenostums malā (pilna valsts ar lūpu uzmetušiem komunistiem, kurus viņu pašu biedri uzmetuši un aizmirsuši).

    Tāda ir pasaules neizbēgamā kārtība. To nav iespējams apiet.

  4. John saka:

    Kaspars Dīķis nu ir līķis.

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde M. Mārim.

    Jā, tā ir reāla un neizbēgama bandītu paraša – prakse. Jo viņiem ērtāk izdzīvot, nerēķinoties ar citiem!

    To, patiešām nav iespējams apiet! Bandītu morāle ir bandītu morāle!

  6. prasītājs saka:

    Viss kārtībā,ak,cienījamā kundze!
    Kārtējā dabiskā nāve nedabiskos apstākļos.UTT.

  7. Agris saka:

    Cik gan seklam ir jabut cilvekam, lai ko sadu saceretu un uzrakstitu. Spriezot pec teksta ta autors ir ne vecaks par 13 gadiem un sirgst ar kadu mentalu slimibu. Tapat pec teksta var saprast ka sis ir kartejais fasists tadu tagad soc tiklos daudz saradusies ka kas neizdodas ta krievi vainigi.Autors loti labi cite Kurzemes Varda rakstito par N. DIKA karjeras gaitam ute. nu pargudrit tad varbut tu spesi pastastit ari to ka vispar N. DIKIS uzsaka darbu toreiz vel munipicalaja Policija? Autors ari sava teksta apgalvo ka N.Dikis esot pakaries – tev ir kadi fakti par to vai ari tu dzirdeji ka tantuki tirgu klacojas? Dargie latviesi neaizmirsisim viena latviesu parunu ” par mirusiem runa tikai labu, vai neruna vispar”. Un visbeidzot raksta autoram un jelo kommentau autoriem just pirms piesarnojiet publiko telpu aizdomajaties par bojagajusa radiniekiem? Cerams jums ko tadu pasiem nenaksies pardzivot.

  8. Rolands saka:

    Tas kurš šo rakstu ir rakstījis būtu pelnījis cietumsodu. Ja jūs nezināt cilvēka patieso dzīvesstāstu nav ko lieki vervelet
    .
    .
    .
    Admins
    Lūk, atbilde tavam “patiesajam dzīves stāstam”:
    Valdis Freimantāls
    2017. gada 26. decembra 11.35 (Labot)

    Cilvēks, kuram ir ierocis nekad pašnāvību nedarīs pakaroties!
    .
    .
    .
    Admins
    Patiešām, kāpēc tad jākaras, ja pie sāniem stobrs ?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *