A. Malta. Ulmanis bija vainīgs ! Staļins gribēja tikai “Abrenes PSR)

Kad pienācis pavasaris, tad lapas sāk plaukt vienlaicīgi. Tāpat ir ar sūdiem, kuri nogrimuši dzelmē. Palu laikā tie tiek vienlaicīgi uzplēsti un ar visu savu smirdoņu uzpeld virspusē. Var teikt, ka vienā dienā divi šādi mēsli(Kadišs un Malta) uzpeldēja vienlaicīgi. Par Kadišu jau informēju, bet tagad kārta Maltam. Es pietiekoši bieži viņu šeit publicēju, jo viņa vēsturiskā informācija par K. Ulmani ir ļoti patiesa un interesanta. Bet, kā redzam, tas viss notiek, lai cilvēkus iemidzinātu un pēc tam viņiem “iebarotu” cionistisko informāciju, kurai ar Patiesību nav nekāda sakara. Tieši pēdējā rakstā tas arī notika, kad ‘’čekistiem” bija jāapliecina savu lojalitāti TELAVIVAI. Atkārtošu, ka personīgā sarunā ar mani, A. Malta atzina, ka ir 25%tīgs žīds. To viņš sacīja, bet varbūt, ka viņš tomēr pārteicās- nevis 25%tīgs žīds, bet gan tikai latvietis(25%)- ja vispār latvietis. Lūk, vienreizējais raksts, bet kuru viņš pēkšņi vēlējās papildināt:

Un tagad viņa papildinājums šim rakstam, kurš, protams tika ieteikts no čekistu bandas, kurai viņš arī kalpo(Ne velti reiz HELSINKIETIS Kārlis Doropoļskis vēlējā A. Maltu “uzdurt uz mieta”, jo bija apkrāpis viņa novada cilvēkus):

Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis 2021. gada 3. februāris 22.57(Labot)

Papildinu, ka 1939.gadā bija Stokholmā, pie PSRS Vēstnieces Kalantajas, boļševiku izveidota Latvijas PSR valdība ar Paulu Kalniņu priekšgalā , tā pat kā Somijas valdība ar Otto Kūsinennu priekšgalā.

To es uzzināju no NTV programmas, kad komentētāji to pieminēja sakarā ar uzbrukumu Somijai. Boļševiki iebruka pirmā ciemā un uz reizes pasludināja Padomju Sociālistisko Republiku. to es uzzināju pirms dažīem gadiem un uz reizes devos pie Kārļa Kanģera, kas vadīja VDK izmeklēšanas komisiju. Viņš man apstiprināja, ka tā ir patiesība!

Tātad, jā dr. Kārļa Ulmaņa valdība nebūtu ielaidusi boļševiku kara bāzes, tad mums būtu Somijas liktenis. Ieņemtu Abreni vai Zilupi un pasludinātu Padomju varas atjaunošanu Latvijā!!

Tāpēc jau Latvijas valdošā kliķe slēdza NTV un citus kanālu.
.
.
.
Admins
Nu re, pats apliecināji, ka esi no “NKVD”, tāpat kā vecais žīds Kangeris.
Pašam smiekli nenāk par Abrenes PSR ?
Didzis Šmits stāstīja, ka Staļins neokupēja Somiju, jo neesot bijis tik daudz vagonu PSRS, lai izvestu visus somus… Ar to jau arī žīds atšķiras no latvieša…., latvieši idiotismu nerunā.. .

Vairāk par šiem mēsliem šeit(redzam, ka mēsli savu tautas zaimojošo video ir dzēšuši- suņi zina ko rijuši):

12.02.21

You may also like...

11 komentārs

  1. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Slikti, ja nav saprastšanas! Saprasšāna ir no Dieva dota!
    Jā runa par Abrenes PSR, tad tiešām ar saprašanu, kaut kas nav kārtībā!

    Jūsu draugs Josifs Vissariona dēls nepasludināja padomju varu tikai tajā ciemā kur ienāca, bet gan visā Somijā!!!
    Arī to apliecina LKP CK instruktori, kas tagad ir LU vēstures profesori, bet 1977, gadā informēja, kad 1940. gada 17. jūnija bija likumīga Padomju varas atjaunošana Latvijā!!!
    Tāpēc jau tautas tribunāls ir pret Tiesiskas valsts atjaunošanu! Admins rakstīja, ka ir pret parakstu vākšanu par 13. Saeimas atsaukšanu!
    Nu ko ar to jau viss ir izteikts!
    Turpiniet biznesu!!! Enerģiski aizņematies, gan jau mazmazbērni atdos!!!

    Attiecībā uz Kāerli Doropoļski. Viņš dzīvoja Lubānā, netālu no pienotavas. Es ar viņu tikos, aicināju uz sadarbību. Lubānas pienotava bija jau slēgta 20 000 latu parāda dēļ.

    Vai Kārlis Doropoļškis to nezināja??? Tāpēc jau . kad dzeltenajā presē es izlasīju par K. Doropoļska ziņojumu es vairāk ar viņu nesarunājos, jo tas tiešām ir partorga cienīgs vērtējums.
    (Ne velti reiz HELSINKIETIS Kārlis Doropoļskis vēlējā A. Maltu “uzdurt uz mieta”, jo bija apkrāpis viņa novada cilvēkus):
    Kāpēc tad pienotava gadu stāvēja un lai sagatavotu darbam, es personīgi tur strādāju mēnesi, lai sametinātu visas caurules un bākas, kas no sala bija pārplīsušas, kā arī nomainīju gultņus. Pienotavu sagatavoju un ar vietējiem speciālistiem palaidu darbā, bet Lubānas sovhoza direktore nedeva pienu pārstrādei, bet ar vietējo iedzīvotāju 40 litriem mēs nedarbinājām.
    Atg;adināšu, ka uz 1940 gada 17 jūniju Lubānas pienotava, kā koppienotava skaitījās LLK bilancē.
    Kur tad bija Kārlis Darapoļskis?
    Kas tagad ir palicis no Lubānas pienotavas?
    Tas pats, kas no Doropoļska!

    Es netaisos te taisnoties, jo ar nejēgām nav jāstrīdas, jo radīts rāpot lidot nespēj!

    Arī tautas tribunāls šauj par strīpu.
    Piemēram, Liepājā 1941 gadā nošāva 18 cilvēkus tajā skaitā arī vienu žīdu. Kas bija šāvēji? Bet rezolūciju krieviski uz saraksta bija uzlicis latvietis Sīmans Silārs ( Īstajā vārdā Salamons Šustins)! Sakarā ar lielu sociālo nedrošību visus nošaut!!! Vai Grantiņš neko nezina, tad lai paprasa Linardam Muciņam, viņš arī ir liels “Latvijas patriots”!!! Varbūt gājāt kopā skolā?

    Svarīgi ir zināt, kas ir tavi draugi, tad zinu, kas esi tu pats! Tā ir sena Latviešu paruna! Arī Padomju laikā, lai es nevarētu tikties ar savu māsīcu Gaidu, kas ar vīru ielidoja no ASV. tieši tajā dienā es saņēmu aicinājumu ierasties no Daugavpils trako nama ierasties uz pārbaudi!!!
    Kā es tiku laukā, tas ir garš stāsts, bet to, ka ziņojumu bija parakstījuši “pareizie” cilvēki arī tagad viņi tēlo patriotus, jo tad viņi uz Viļānu selekcijas stacijas veidlapas bija uzrakstījuši un parakstījuši, ko lika rakstīt Viļānu. VDK kurators Antons Upenieks ( iesauka rižais), kas kopā ar Annu Mālnieci bija gājis kopā Darvieku skolā, bet Anna Mālniece bija aktīva Latviešu Zemnieku Savienības (LZS) biedre, kas nevis atjaunoja darbību, bet grāva, lai nekas netiktu atjaunots! Kad uzzināju viņas sadarbību ar Antonu Rižo, tad viņa pati nozuda no apvārkšņa un mēs izslēdzām viņas no LZS, jo viņa, tāpat, kā Rita Jefimova tika divas reizes aicinātas uz sapulci, bet viņas neieradās.
    Attiecībā par 25% žīdu, tas ir arī partorga paziņojums. Vai viņš nozaga vai viņam nozaga, īsti nezinu, bet kaut kas tur slikts bija!

    Uzvārds Malta ir radies no Polijas, kad divi brāļi ieceļoja Latvijā un viens bija mājskolotājs pie Cesvaines barona. bet otrs kļuva par zemnieku. Tā viņi te ieprecējās un kad bija jāpieņem uzvārdi, tad viņi pieņēma uzvārdu Malta.
    Kur te ir 25% žīda???
    Kļūdīties ir cilvēcīgi, bet partorgs nekad nekļūdās!
    Didzis Šmits stāstīja, ka Staļins neokupēja Somiju, jau atkal “kārtējā patiesība”! Jā ņem vērā To, ka D. Šmits nav pats ievērojis Satversmi un grāvis Latvijas neatkarību.
    Tagad es mierīgi varu Tribunālam pateikt, ka es neko neesmu nekādus video dzēsis un suņa lomu uzņemas pats tribuņāls!!!

    Tāds ir komentārs uz Tribunāla apvainojumiem. Dievs piedod, ja viņi nezina ko dara! bet jāzina ko dara, tad viņi ir boļševiki un partorgi!!!
    Interesanti, kāda man būs kārta biedri Tribunāl?
    .
    .
    .
    Admins
    Jūs, Maltas kungs, savu “patiesību” variet skaidrot tiem, kuri Jūs nepazīst.
    Vai tad Jūs patiešām mani uzskatāt par idioto, par tiem 25% ?
    To Jūs pasacījāt man, kad sēdējām mana transporta līdzeklī kopā ar Jūsu palīdzi, kura pēc tam no Jums aizmuka…
    Viņa Jūs nosauca nepatīkamā vārdā… .
    Bet tāda jau ir provokatora un nodevēja misija- melot visur, kur vien tas iespējams.

  2. -Eduards Lunis saka:

    —Grantiņa kungs. nu Jūsu secinājums par Maltu-tur nav ko pielikt,ne atņemt…!

  3. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Admin,
    Vai tas biju es, kas sēdēja tavā mašīnā? Varbūt Lunis? Jā tik tiešām Partorga cienīgi secinājumi!

    Lunīts tiešām nezina savas tēva mājas vai arī baidās atgriezties dzimtenē?
    .
    .
    .
    Admins
    Lūk, tā tad ir tā atšķirība starp cilvēku un tādu, kuram cilvēcīgais nav ielikts šūpulī.
    Tu esi Jahves kalps. Viņš ir melu tēvs un slepkava.
    Smagi vārdi, Artūr, bet Tu tāds esi.

  4. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    No tāda arī dzirdu! Patiess boļševiks!!!

    Es tevi nepazīstu, bet no tavas dziesmas var redzēt, ka esi īsts partorga skolas audzēknis!

    Admins, to tiešām cari attiecināt uz sevi Lūk, tā tad ir tā atšķirība starp cilvēku un tādu, kuram cilvēcīgais nav ielikts šūpulī un tu esi boļševiks1!
    Admin, Tu tiešam esi Jahves kalps. Viņš ir melu tēvs un slepkava, jo T u cīnies pret Latvijas tautu. Latvietis ir tas kuram, kuram ir daļa no zemnieka.
    Smagi vārdi, Artūr, bet Tu tāds esi. jā Admin piekrītu un iesaku Tev paskatīties spogulī un un Tu ieraudzīsi savu ienaidnieku!!!

    Ko tribunāls sludina ar Adminu priekšgalā???
    Arī Tavs draugs lunītis bļaustās, ka manis dēļ ir saplaisājusi māja un viņš nav prasījis man palīdzēt izdarīt slēdzienu, lai piedzītu no celtniekiem zaudējumus, kas radās dzenot pāļus blakus objektā!!!
    Arī K. Doropoļska gadījumā gadījumā. Pienotava gadu nostāvēja dīkā, un es paliku parādā ??? Jājautā kam es paliku parādā??? Par to ka es ieguldīju savu darbu un naudu, lai savestu kārtībā???
    Vai tas nav partorga teiciens:
    Vai viņš nozaga, vai viņam nozaga, tas bija sen un īsti neatceros, bet kaut kas tur slikts bija!
    Biedri Admin! Kā tad tur īsti bija???
    Jā , tāds tādu atrod!!!

  5. -Eduards Lunis saka:

    —Malta!
    Vari slavēt Ulmani vai lamāt mani, bet nedomā , ka tādā veidā es nepiedzīšu no tevis tonnu degvielas un arī 10 latus!
    Un arī Astrīdai tūliņ piezvanīšu un izstāstīšu visu par tevi un lai turas no tevis pa gabalu…!?

  6. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Lunīt, zvani un joņo pie Astrīdas!

    bet speciālistiem par darbu, kuru veica pēc tava lūguma veica, ir jāsamaksā!!! Tu jau droši saņēmi kompensāciju ap 35 000 latu, bet samaksāt cilvēkiem par darbu nespēj!!! Padomā labi, pirms bļausties. Boļševiks ir un paliek boļševiks!

  7. no malas saka:

    Tas malta bija un ir rauseejs, demagogs un paslabuma mekletaajs un nav un nekad nebija Latvijas patriots! Jebkuras varas paklausiigs kalps, ja tik tam atmetiis kumosu no kopeejaa piiraaga

  8. Anonīms saka:

    Nu ja! 25 %? Brīvības 88 blakām bij veikals Sony, tad nu braucot katru dienu uz darbu kāds dīvainis iet to pašu ceļu, ko eju es. Nu i šis dīvainis sāka runāt pa latviskam, kā ar changalu akcentu. Vēlāk kopā jau sapipejamies un bij biljarda kompānijas biedrs. Viņa savdabīgas runas dzirdot par latvietību arī radās daudz jautājumu, kā tu žīds būdams vari būt 100 %latviets, ja man jādzird, ka es esmu changalis no chuljiem, bet no cangaliem, ka chulja bērns? Tā nu šis savdabis mājās runā po russki, bet pat krieviem klare, ka ir latviets. Vai viņš labais žīds, vai sliktais man nav ne jausmas, ja vērtēt pēc viņu būšanām, bet daudzās lietās tam žīdam bij liwtderigakas būšanas nekā latviešiem. Bantishu karsana uz krūtīm īpaši jau nepadara cilvēku nacionalaku. Man pieņemsim nav pieņemama K. Ulmaņa personība un viņa slavināšanas kults, tad nu es nostājos zhidu pusē? Pats Ulmanis ir zhidu izvirzīts un visa tā republika bij zhidu veidojums. Tie poļi vien jau arī ar žīdiem jaukti tāpat, kā zidgaliesi un īpaši tak is ceļas viņi, kad ja jūsmo par nacionālām tēmām. Šodien man uztrauc vairāk tā problēma, kas acu priekšā, bet tikt vaļā no neliešiem valstiskā līmenī? Nu manas spējas ir tikai norādīt nelietim, ka viņš ir nelietis. Dabūt ārā okupantus var tikai militāri organizēta darbība. Tā teikt atgriezt viņiem 88, kā ienāca tā aizies. Kas palīdzēs? Vai tik tas Nato visus nenochipe un latviešu tauta pamozas pēkšņi paradīzē? Tā nu tam zhidam vien norādīju, ka sevis izcelšana par 100 %latvieti īpaši tev neko nedod. Tāpat tev visi saka, ka tu esi zhids un tev no tā ne aizbēgt. Latvija daudz ir tādu jauktenu un tie nacionālie latvieši īpaši jau nav veselīgāki par tie sociālisma bērniem. Kāpēc nacionaliem latviešiem patīk zhidenes?

  9. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Piedodiet Lunīši, no malas un anonīmi, bet jūs esat boļševiki!

    Boļševikiem, neatkarīgi no tautības ir kopīgs tas, ka nav dvēseļītes. Tātad nav sirdsapziņas. Nav arī tēvzemes, tāpat kā klaidas latviešiem.
    Vēl kopīgs ir partorgu veidu sludinājumi un apmelošana!!!
    Piemēram es neesmu aicinājis slavināt K. Ulmani, bet esmu aizstāvējis viņa nomelnošanu!!!
    Par apvērsumu varu teikt, ka apvērsums bija tautsaimniecībā, kad ieviesa Sabiedriskā tirgus regulēšanas regulēšanu tautsaimniecībā.
    Šo sabiedriskā tirgus pamatus pilnveidoja Rietumvācijā Ludvigs Erhards un es par to viņus cienu un aicinu Latvijas tautu atjaunot neatkarīgu Latvijas Valsts iekārtu, kas balstīta uz Satversmi un Ulmaņlaiku tautsaimniecības pieredzi, kad varam iztikt bez ārzemju kredītiem, lai maksātu kredīta procentus un enerģiski aizņemtos . lai atdotu iepriekšējos kredītus, ko gudri sauc par refinansēšanu!!!
    Vai Kariņa valdība dos atskaiti par 2020. gada budžeta izlietošanu? ( Satversmes 66. pants) Vai Seima apstiprinās līgumus par ņemtajiem kredītiem? (Satversmes 68. pants)

    Tomēr mēs vācam parakstus un analizējam, kur paliek tie paraksti, par kuriem cilvēki parakstās, maksā naudu, lai apliecinātu parakstus un sedz pasta izdevumus!

    Partorgs no malas raugās uz sevi spogulī un redz mani, vai nav savādi? Jo no malas raugoties neviens nezina partorga vārdu un uzvārdu!!!

    Pašreiz ir parakstījušies vairāk par 4000 vēlētāji!!!

    Visi Lunīši, no malas un anonīmi, kā boļševiki visu vērtē pēc sevis!

  10. Alvils saka:

    Šis ir izcili riebīgs tips. Daudzi stāsta par to kā viņš ir apkrāpis darījumu partnerus visās Latvijas malās un nav atdevis parādus. Oļiņiete teica: “Lai es ietu kur iedama, man vajaga Dieva vārda mutē”. Šitam vienmēr Dieva vārda vietā ir Latvijas vārds.

  11. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Alvils un partorgs ir viens un tas pats!!!

    Tikai nesaprotu, kāds partorgam sakars ar mērnieku laikiem? Droši, kad ar prihvatizāciju!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *