Rihards Bunka. Это что за поебень нахуй ? Это Президент ЛP Левитс

Raksts ir par cilvēkveidīgajiem padibenēm !

Čekistu- cionistu sadiskais gēns ! Viņi jau nekur nav pazuduši, bet iemiesojušies tādos bunkās, stukānos, indriksonos, zālītēs, peteros, lembergos, dzintaros, kangeros un daudzos citos tūkstošos… , kuri reiz tiks publiski pakārti.

Šeit atkārtoti runāsim par “apkalpojošā personāla”(slepkavu komanda) fīreru- krievžīdu, I. Godmaņa apsardzes komandiera- čekas oficiera Andra Bunkas audžudēlu Rihardu Bunku. Par to pašu Bunku, kur padzina no RCC par eksekūciju veikšanu ar ieslodzītajiem kā rezultātā tika nogalināti ieslodzītie.

https://www.pietiek.com/raksti/gadu_mija_klusi_nomainits_rigas_centralcietuma_drosibas_dalas_sefs/komentari/1

Šeit komentārs, kas norāda uz Levita saikni ar šodiens KGBitu švaļiem: zelts 12.01.2015. 13:29 Riharda Bunkas tētiņš Andris Bunka pa šo laiku izklaidējies Bīriņu pilī kopā ar Egilu Levitu. Laikam jau kaļ plānus vasarā gaidāmām Valsts prezidenta vēlēšanām? Tad tik Rihards Bunka visiem parādīs, kas viņš ir par varenu vīru. Ja neticat uz ko spējīgs Bunka, piezvaniet Latvijas Juristu apvienības valdes loceklim, juristam Ivaram Redisonam. Daudz ko no viņa uzzināsiet.

Ir tikai jāpabrīnās par šī hazāra(krievžīda) Riharda Bunkas garīgo attīstības līmeni. Un iedomājieties tikai, tāds vada kaut kādu tur Latvijas Juristu Apvienību, kura tiek apmaksāta no nodokļu maksātāju naudas. Un, skat’ tikai, “mūsu” NĀCIJAS FĀTERIS piedalās šai “pajebeņu” kodlas balagāsnā un slavē to ! Piebildīšu: Jānis Bordāns atsacījās sadarboties ar šo noziedznieku varzu, par kuru LIECĪBAS deva Astrīdā Babāne. Ar šo čekas vadīto noziedznieku , kā mēs šodien redzam, draudzīgās attiecībās ir arī jaunais ģenerālprokurors- Izraēlas aģents Juris Stukāns, dižais “čekas maisu” selcionārs- VEMTILATORS.

 Varam droši sacīt,  ka Latvijā noziedznieku banda nostiprina savas pozīcijas. Latvijas Republikas tautas TRIBUNĀLS ir vēlējies uzzināt: kādas funkcijas veic LJA un kas viņus finansē, bet atbilde netika saņemta.

Kad Latvijas Vēlētāju Biedrības priekšēdis Vilors Eihmanis LRTT i- vietnē publicēja IESNIEGUMUS vairākām ministrijām, tad nez kāpēc no R. Bunkas saņēma pretīgajā krievžīdu valodā “vērtējumu”: [29.01. 06:54] Rihards Bunka: https://tautastribunals.eu/?p=59461 ☝🏻 это что за поебень нахуй!

Un tā jau nav vienīgā viņa sūtītā “vēstule” Viloram Eihmanim. Šeit vēl variet iepazīties ar Levita un Stukāna drauga GARĪGAJĀM “pērlēm”: [29.01. 06:54] Rihards Bunka: 🤨 [30.01. 17:43] Rihards Bunka: Эйхман! —–Ты долго будешь выдавать себя за эксперта? А?—[30.01. 17:43] Rihards Bunka: 🧐—[04.02. 19:38] Rihards Bunka: Это прауда! 😁—[06.02. 12:37] Rihards Bunka: Мы не сеем, мы не пашем,—Мы валяем дурака! С колокольни хуем машем, Разгоняем облака 🌤️! Да-да-дааа!—[07.02. 21:22] Rihards Bunka: Тебе что, делать нехрен? 🧐—[08.02. 16:36] Rihards Bunka: Маньку в баньке мы помяли, С Нюркой в поле спать пошли, Опосля – в рояль насрали, Чудно время провели!—[08.02. 19:40] Rihards Bunka: В поле – речка протекает, А за речкой – огород, Там за речкой проживает, Манька ёбаная в рот!—[08.02. 19:51] Rihards Bunka: Да! Я уверен, ты разъебал ему ебало!—[08.02. 19:52] Rihards Bunka: 🥴🤛🏻 Не пизди! Сын Юриса Бритиса Гинт Бритис был в академии заместителем командира взвода в котором командовал Рихард. Ты пустозвон, и пустоту вокруг себя херачишь. Ёбаный в рот! 😲 Вместо пива – соки пили, На хую – дрова рубили, Жопой – сеяли горох, А пиздой – давили блох! да-да-дааа!—Ты завербованный шпион китайской разведки! Коммунист нахрен! — Вместо пива – соки пили,На хую – дрова рубили,Жопой – сеяли горох,А пиздой – давили блох!да-да-дааа!

Nav šaubu, ka tieši ar tādu intelektu ir visa čekistiskās Latvijas valdības ELITE ! No šāda tipa kropļiem paši atbrīvoties nespēsim. Palīgā būs jānāk NATO specvienībām. J. Bordāna JKP ar saviem spēkiem nebūs spējīga ko Latvijā mainīt. Cerība protams, ka ir, jo ASV putinists TRAMPS ir padzīts, Krievijas sātanistu režīms,  kuram kalpo šie bunk-veidīgie pojebeņi, arī turas mata galā. Izraēlas sātanistam Netanjahu arī zobens karājas virs galvas. Pašlaik šo izvarotāju, slepkavu un mega- korupcionāru sargā tikai parlamentārā imunitāte.

No kādiem padibenēm sastāv šī R. Bunkas “поебень” KODLA !?

15.02.21

You may also like...

3 komentāru

  1. Trimdenieks saka:

    Elpu aizraujoši komentāri!Kameras iemītnieka un sienu aprakstītāju līmenis.Traģiski,ka tas ir Latvijas drošības sistēmas zīmols,faktiski,īstā Latvijas seja.Jau 30 gadus! Kādi lopi ir mūsu vagari!
    Tik daudz ir zaudēts,un izskatās,ka vairāk nav ko.

  2. -Eduards Lunis saka:

    —Un tāds,, attīstības līmenis ,,ir profesoram, pasniedzējam augstskolā….!?Tāpēc jau tā izglītība te tāda ir,ka tādi bukas sprediķo…

  3. Tomiņš saka:

    Ah,ta tā ir tā Rugāte!
    Neko teikt!
    Kas tai tur pazudis,un kāds mierinājums meklējams tādu smalku kungu barā? Nu,saki viens Dievs.
    Ak,tu vecā sēta.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *