Lietu tomēr bez L. Grantiņa izskatīt nevar, saka tiesnese Moļņika

Levitiskās bandas idiotismam robežu nav !

Nu ne jau šī tiesnese ko lemj. Viņai nāk pavēles no AUGŠAS un viņa jau nu labāk par visiem zin, kas draud par pavēļu nepildīšanu !

Šie ir arī tie, kuri izstrādā “fašistēna”(kā saka L. Lapsa) Dombravas virzītos LIKUMUS, kas visi būs vērsti pret latviešu tautu !

Labdien !

Nosūtu jums pēdējo reizi ārsta zīmi un lūdzu personīgi mani vairs netraucēt, jo ārsta zīme izdota līdz mana mūža beigām.

Personīgi es jūs uzskatu par noziedzniekiem pret cilvēci, neskatoties uz to, ka esiet spiesti šo teroru veikt pret mani, pret visu latviešu tautu.

Jums ir pilnīgas tiesības no šī ārprāta, ko organizē žīdi Borovkovs & Buka, atteikties, bet jūs to nedarāt, tātad piekrītat viņiem.

Vairāk par manis sacīto variet lasīt:

Agrāk vai vēlā, Moļņikas kundze, Jūs sēdēiet uz apsūdzēto sola kopā ar prokurori. Un, pilnīgi skaidrs, ka pēc tās ceļš vedīs uz kameru…

18.04.23

You may also like...

5 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Vai ta Parādnieks nedizojas, ka ir parādā Zemgalei? Kas viņam ir jāatstrādā un par kādiem grēkiem vai kāds zina? Kā jau sektantiem mēdz būt, ka tie nezina no kurienes un kas dot rīkojumus, bet visiem ir bail neaizpildīt pavēles, jo ļoti labi zin, ka būs lielas problēmas. Sit tā, ka atstāj pusdzivu un māte miesiga vairs nepazīst sava dēla, ja arī pienaciecies kādam redzēt tādas ainas, tad arī stāstīt par to nava kam. Tā nu lielākā daļa ļoti labi zin iz 90 tajiem, ka iet liecināt varas pārstāvjiem par pieredzēto vien paši var dabūt ātru galu. Vien jau pašam Grantinam ir veicies ne vienu vien reizi un tam pašam tavam advokātam pienācās smags gals par taisnīgu lietu. Sabiedrība vēl nav nogatavojusies līdz tādam riebumam, lai ņemtu rokās mietus un ietu sist nost tos mēslus un diezvai tā nobriedis.

  2. youtube.com/watch?v=Ji0A087ZHIE&t=7s Odin’s association with the Swastika (New Finding)

  3. AG saka:

    Tevi attaisnos, jo esi psihiski slims! :)))

  4. D-pils shizo resnim saka:

    AG 2023. gada 19. aprīļa 20.42
    Tevi attaisnos, jo esi psihiski slims! :)))
    oooooooooooooooooooooo
    – kad beigsi luureet spogulii un redzeeto secinaajumu te publiceet???

  5. Grāfs saka:

    Lapsam ir bail no Krievijas difamacijas … izdariet secinajumus … Grantiņam no citiem … :D

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *