Pārmaiņas: D. Rietuma. “Labdien, mīļie visi latviski runājošie cilvēki !”

Preview in new tab

LRTT piezīme:

Viņa, Ditta Godzeme, esot “iekārtojusi” MĪLAS IEKĀRTU-Godzeme. Cik var redzēt to Godzemes ministru varzu, tad jau God-Zemes vietā būtu jālieto maukumāja ar Ditu RietumuKĀDRU DAĻAS PRIEKŠNIECI !!!

Te tomēr tik viennozīmīgi nevarētu sacīt, ka viņa kā indivīds ir “nojūgusies”. Kaut kādas kopsakarībs visā tajā “ministru kabinetā” ir saredzamas. Pamatā visi ir MASKAVAS PERSON-ĀŽI. Nu un Krievija jau nav nekas vairāk kā Izraēlas “darba instruments” !

“Es, Ditta Rietuma paziņoju, ka esmu pie pilna prāta un savas dzīves briedumā,” viņa mums cenšās ieskaidrot un turpina msava “pilnā prāta” murgojumu… .

Mums ir jāsaprot, kad tauta un valsts ir novesta uz iznīcības robežās, viņas debīlās izpausmes jau nemaz nav tik nevainīgas…. .

Kāds tomēr stāv “aiz viņas”, jo nosauktais PERSONĀŽS ir 90%tīgs(iespējams, ka pilnīgi visi) Latvijas valsts sabotieru bars !

“Pārmaiņas” sacītais

Paturpinot iepriekš rakstīto https://tautastribunals.eu/?p=58844
boļševiki ķērušies pie jauno cilvēkministru nosaukšanas.
Atšķirība vien tajā, ka 1917.gadā boļševiki deklarēja – visu varu padomēm, bet 2020 – visu varu visādiem cilvēkiem !!! Lai izskatītos neraksturīgi boļševikiem, organizātore pati sevi pasludina par monarhijas ķoniņieni (nekrietni tajā iepinot K.Ulmani) un jau gataviem galma ministreļiem, kas atbilstot visiem “biedrošanās” protokoliem un 800 000 reģistrēto pavalstnieku gribai.

Nākamais solis cik paredzams, būs esošās čekistu-komunistu valdības krīze un mēģinājums varu pārslidināt čekistu-boļševiku pārziņā.
Kā galvenais šī sazarotā tīmekļa virsmērķis ir atstāt Latvijā okupantus ar kolonistiem un izglābt no taisnas tiesas apzagušos biedrus, kuri ļoti iespējams ir visu pompozo notikumu sponsori.

Te jāteic ar viņu pašu gaismas tīmekļa vārdiem, plāns tiešām ir burvīgs, brīnišķīgs un ar mīlestību izkaldināts. Kur 50 okupācijas gados kolaboracionisti dzīvoja kā kurkuļi kopā ar okupantiem, pēc tam 1990 mierīgi spēja nozagt valsti un pēc 4.maija draudzīgi uzsākt valsts izzagšanu 30 gadu garumā. Bet kad viss sagrauts, izpārdots, iedzīts parādos un pa kabatām sabāzts, tad pasludināt bijušo par nebijušu. Aicina neturēt naidu un visiem brālīgiem čelovekiem sākt no baltas lapas, jo lūk esot vispasaules draudi.

Bravo ?!

Ditta Rietuma

vakar 21:43 · Aptuvenais lasīšanas ilgums – 4 min

Godzemes Ditta iesauc dienestā Godzemes Cilvēku valsts Latvijas Republika Ministru Kabinetu

Cilvēci nāvējošu melu krīzes apstākļos Godzemes Ditta izsludina Godzemes Cilvēku valsts Latvijas Republika Ministru Kabinetu

Lai Cilvēku valsts Latvijas Republika un citu atjaunošana un to Tautu izglābšana izdotos, militārā iesaukumā Godzemes Ditta sasauc Ministru Kabinetu. Dokuments rodams LBas līgumu lapā

www.labie.lv/valde-un-dibi…     jeb pa tiešo 

www.labie.lv/wp-content/up… 

Lai ministri gūtu no okupācijas banku un elektro biržas administrācijas neatkarīgu atalgojumu ir jāveido Godzemes oxa koka monētu monetārā un Birka skalu līgumu sistēma, kā ViKingu laikā, vai jāaizpilda oxa čeki, kas darbojas pēc Čeku likuma, un jāpanāk ka okupācijas bankas tos konvertē 

pamat oxa čeks www.labie.lv/wp-content/up…

otra puse www.labie.lv/wp-content/up…

Ieguldījumu oxas čeks www.labie.lv/wp-content/up…

Prezidenta Kārļa Ulmaņa pēcteces

Godzemes Dittas atjaunotās

38. g. statutu Cilvēku valsts ”Latvijas Republika”

Ministru Kabinets

20.12.20. (15.9.17, 10.1.19)

Sakarā ar ārkārtas stāvokli Latvijas teriorijā kur mana BSIC/CNWS tiesa ir jau 9.9.17 konstatējusi ka Latvijas valsts izveidi kavē pastāvošās Latvijas pārvaldes struktūras un to vadītāji, kas pierādīti aktīvi veic genocīda noziegumus pret Latvijas daudzcietušo Tautu,

es, Ditta Rietuma akka Godzemes Ditta, būdama pie pilna prāta un savu spēku briedumā, turpinu uzņemties

turpināt Kārļa Ulmaņa darbu no atskaites punkta 1938. g. un strādāju lai visupirms apstādināt ieplānoto mediķu, policijas un militāro grupu masu slepkavību caur Covid uzbrukumu ar melīgu masu psihozi, atgūt Tautai viltvāržu nozagto varu un labklājību, to ātri veicot caur vienvalža diktatūru. Lai jau vēlāk sasaukt tiesisku 5. Saeimu un 2. Satversmes Sapulci, kas īstenos Latvijas Tautas tiesību un pienākumu realizāciju. Līdz tam kad tas būs paveikts, uzņemos vadīt valsti kā absolūts monarhs un prezidents, tāpat kā Kārlis Ulmanis to darīja ārkārtas stāvokļa apstākļos, lai izglābt apdullinātās Latvijas un Pasaules Tautas ikvienu Cilvēku.

Man kā Latvijas augstākajam tiesnesim un Cilvēku valsts Latvijas Republikas prezidentei atbalstu ir izrādījis Pilsoņu Kongresa Komitejas priekšsēdētājs Edgars Alksnis un komitejas sekretārs Zigurds Strīķis, kas pārstāv 18. Novembra valsts Latvijas Republika 90tajos gados parakstījušos 800.000 pavalstnieku visus mantiniekus.

Es uzņemos pārstāvēt visus mantiniekus , arī tos virs miljons no Latvijas izdzītos iedzīvotājus trimdā, kurus izdzina ar melīgiem parādiem Latvijas banku nozadzēju radītais terors. Latvijas trimdiniekiem es sagādāju lieliskas iespējas atgriesties, lai būt labklājīgiem Latvijā.

Lai Cilvēku valsts Latvijas Republika, un citu, atjaunošana un to Tautu izglābšana izdotos, militārā iesaukumā sasaucu sekojošu Ministru Kabinetu:

Prezidents – Godzemes Ditta akka Ditta Rietuma

Krīzes laikā Saeimas funkciju veic ķonna/monarhs – Godzemes Ditta

Ministru Prezidents – Didzis Šmits

Finanšu Ministrs – Godzemes Ditta

Izglītības Ministre – Godzemes Ditta

Miera Ministrs – Raimonds Bergmanis

Cilvēktiesībpienākumu Ministrs – Dace Rukšāne

Trimdas Reemigrācijas Ministrs – Aldis Gobzems

Ārlietu Ministrs – Jānis Pļaviņš

Veselības un Demogrāfijas Ministrs – Aivis Vasiļevskis

Iekšlietu Ministrs – Edvīns Šņore

Valsts Policijas vadītājs – Roberts Kļimovičs (nomaina R. Filu-Roķi)

Lauksaimniecības Ministrs – Artūrs Malta

Tautas Labklājības Ministrs – Inese Caunīte

Nācijas vienotības Ministrs – Jūlija Stepaņenko

Tieslietu Ministri – Māris Bērziņš (kopu) un Una Melameda(romiešu)

Tautsaimniecības Ministrs – Zigurds Strīķis

Dievs-a-ziņas Ministri – Ramants Jansons (Dievturu) un Andris Orols (Romieš uc)

Digitālisma Ministrs – Andris Ciekurs

Kultūras Ministrs – Irēna Saprovska

Pilsoņu Kongresa Ministrs – Edgars Alksnis

5. Saeimas un 2. Satversmes Sapulces Ministrs – Pēteris Kolāts

Pašvaldību Varas Ministrs – Valdis Šteins

Mīlas Dievi Ir Ar Mums jo Mēs Esam ar Mīlas Dieviem !

Ditta Rietuma, akka Godzemes Ditta/ Ditta of Godland

Kopukopas Latviešu Biedrība vadītāja, www.labie.lv/

Latvijas un PaSaules ķonna www.loveorder.info/

Cilvēku valsts Latvijas Republika prezidente https://web.archive.org/web/201712141…

T  298 110 64

lvrepublika@gmail.cominfo@labie.lv

A Jordbro Zviedrijā, jo Izumi Ropažos ir prettiesiski okupēti

LRTT. Vai bija vērts šo murgu ieviet šajā vietnē ? Es šo murgu lasīju un netaisījos uz to reaģēt, bet tā kā saņēmu vēl no trim šo ziņu, tad nolēmu publicēt. un kā jau sacīju: VIŅAS MURGS, šajā katastrofālajā laikā priekš latviešu tautas, nemaz tik nevainīgi neskan !

23.12.20

You may also like...

23 komentāru

  1. lasiet uzmanīgi saka:

    militārā iesaukumā sasaukts!

  2. Anonīms saka:

    Kad piedāvāju uzlaist gaisā Levitu ar visu iz bijušo pionieru pili, tad kāds īpašs latviets uzsprāga gaisā un sāka aizstāvēt Levitu, ka nevajag viņu pataisīt par svetmocekli. Kāda viņa rakstā viņš norādīja šo dāmu, kā latviskās kultūras cīnītāju! Paskatījos kādus ierakstus you tube i vien secināju, ka tā latviešu biedrība nav veselīgs grauds. Izbijusais kaimiņš Elmans no Tatu tautas sevi pasniedza, ka ir pilntiesīgs savas tautas valdnieks pēc senču asinīm, bet komunisti viņam to līniju liedza ar revolūcijas iestāšanos. Tad nu šis man sāka melst par manu senču kultūru, ka redz mūsu senčiem matriarhats ir bijis augstāks par Patriarhatu. Norādīju viņam virzienu gaismas virsotnē uz kalnu Jānis, tad viņš apjuka un nesaprata, ko es saku? Vēlāk uzrakstīju individuālu vēstuli par viņa izteikumiem, ka šinī zemē viņš ir svešinieks un šeit neklājas gudrikoties par maniem senčiem vai melst nepatiesibas par karavīriem. Ja arī tie strelki līdz viņu tēva mājām ir aizgājuši revolūcijas rezultātā, tad man tās lietas nav bijušas zināmas. Sovietu laikos gribēdami nevarēja runāt daudzas lietas, ja arī sirds bij drumuma pilnas, tad samos laikos vini ir gudrāki par mūsu senču būšanām nekā mēs paši.Sieviete kura uzdrošinās ņemt rokās valdnieka rīksti ir garīgi nepilnveritiga un piemērs ir tā pati nožēlojama Anglija. Tad nu otrais pasaules karš ideoloģiski visādi pazemoja Tevisko cieņu un Godu, lai pēc kara kultivetu sievieti varoni. Sievietes lienot vīrieša vietās saņem pašas sev garigas bēdas. Tās protams visu biežāk izpaužas zhidu sievietes, kā kaimiņiene kura gribēja, lai uz roku viņai dārziņu sāka gvelzt, ka sieviete ir galvenā ka par Tēvu. Ej ka tu na h……. Nu ne pieklājas vīrietim šis sievietes runās klausīties, ja tu protams cieni savu Tēvu kultūru!

  3. Andris saka:

    Nū , es varētu sevi vēl skaļāk pasludināt , bet … viss ir VIENS. :))) Tad nu nolaižoties uz Zemes atpakaļ , jāsaka , ka ir labi ,ka sāk kaut kas notikt !!! Dittas skatu uz austrumpusi redzēju jau sen . Un viņas sarakstā ir ministri , kurus es vnk. izraidītu no monarhijas teritorijas. :))) Un vēl ,kamēr Krievijā čekistu – habadistu bandas jūgs netiks nojaukts , ir riskanti manevrēt šajā ziņā.Faktiski, noteicošie būs globāli risinājumi pasaules pārvaldē.Tur vēl vēl viss tikai briest … un vēl augstāk … .

  4. -Eduards Lunis saka:

    —Esmu bezgala pateicīgs Tev ,Dittiņ , par to, ka neesi mani iecēlusi kādā amatā!
    —Esmu atbalstījis Tevi arī kā Prezidenti, kad mēs runājām pa telefonu!
    —Vēlu Tev un Tavai Valdībai sasniegt visus nospraustos mērķus un pat pārsniegt!
    Es ,kā Tautas dziednieks , vienkārši nevaru savādāk…!?

  5. lasītais saka:

    Paldies Grantiņam par kaut ko uzjautrinošu drūmajā laikā. Pēc izlasīšanas labu laiku nosmējos.Ja minētie sprukstiņi oficiāli apstiprinās piederību tam murgam,tad tā ir laba ziņa-sistēma tuvu sabrukumam.
    Alksnis un Strīķis,laikam no pilsoņu komitejas vadības, ir pelnījuši Augstāko,neņemot vērā vecuma marasma pazīmes.Par idejas devalvēšanu.
    Par pārējiem tur minētiem marasmātiķiem ar mazvērtības trūkumu un nelietības virsdevu,jāsaka,ka tā ir viņu darīšana,līdz vietai,kur beidzas humors.
    PS. Cik gan liels grēks guļ uz ,piedodiet,Ķoņu,ja tā ir izvēlējusies tādu likteni.Izsaku mīlošu,dziļu līdzāsjušanu.Ja būtu no tiem kuriem viņa uzbāžas ar latvisko piedošanu,varbūt,lūgtu roku;citādi st…va.

  6. Liene Rijkure saka:

    ———- Pārsūtītais ziņojums ———-
    No: Latvijas Republika
    Datums: 2014. gada 13. marts 08:28
    Temats: Re: izsūti lūdzu savai listei uzmetumu kuru pievienoju
    Kam: Liene Rijkure

    Visi Latviešu Biedrības dokumenti ir publiski pieejami, tik uzzini UR.

    Bet ja Tu vēlies būt Latviešu Biedrības vadībā Tev būs jāslēdz līgums ar Latviešu Tautu, par lojalitāti tai, un arī jāpaskaidro no kādiem radiem Tev ir Tavas skaistās tumši brūnās acis un košie nelatviski biezie brūnie mati, kurus Tu mokoši bieži balini. Ja esi lojāla Latviešiem, būsim priecīgi, bet nekādas pilnsapulču revolūcijas Latviešu Biedrībā no nepārbaudītiem naidpilniem pienācējiem nav pieļaujamas. Statūti dod zināmu aizsardzibu pret to, bet protams nepietiekošu, tāpēc jau arī sapulcēs joprojām iespējams patreiz valdošais kanibālisms, kur Latvietis Latvieti grauž nost, fons kuru Jūs ar Ievu dzestri uzturat. Jūs visi, kas to darat esat partiju cilvēki, bet partijas – atvasināts no TO PART – Jūs ir ietrenējušas šķelšanā. Latviskā draudzīgā sirsnīgā atmosfēra ap Jums nerodas.

    Tu pat acīs man izvairies skatīties, kā akls naids Tevī kūsā. Bet esmu mīlestības avots un nav Tev par ko mani nīst, esmu Latviešu un visu citu Tautu sardze. Bet Latvijā Latvieši tagad būs saimnieki – un to Tu nodod mīļajiem lielmatainajiem brūnačiem.
    Lūdzu, dzēs naida guni, kuru Ieva Skangale ir degusi Ilmāra plosītajā sirdī. Tā tak nevar savus cilvēkus kaut nost ar aklu naidu.

    Tikai kopā mēs būsim vareni! Te mans mīlestības metodikas ievadseminārs https://www.youtube.com/watch?v=Ym3JJwy4_wc

    Mīlot, Ditta
    Tel. 298 110 64
    .
    .
    .
    Admins
    Man šis komentārs ir pazīstams.Viņa uztraucās par Taviem matiem un acīm, bet tai pašā laikā slavināja Cilēviču un tagad Latvijas tautu(okupantu varzu visus tos “mīļos”, kuri runā Latviski) !
    Bet Tu, Liene, vienalga strādā pret mūsu tautu, jo slavē un atbalsti Lapinskis un Garda, kuri ir mūsu tautas slepkavas. Tu taču izlasīji manis sniegto informāciju vai Tevi šī informācija neinteresē ?

  7. Liene Rijkure saka:

    Interesē.

    Cenšos saprast, kāpēc jums trijiem ir tik sliktas attiecības savā starpā. Jūs visi esat apm. viena gadagājuma (+/-) un visi 3 vienā virzienā darbojaties (it kā). Jūsu starpā varbūt bijušas kādas nodevības?
    .
    .
    .
    Admins
    Nu izlasi, Liene, visu manis sniegto informāciju un tad runā.
    Es ar manas tautas slepkavām nevaru pat domās strādāt vienā virzienā.
    Atjēdzies, Liene, un sāc kalpot savai Sirdsapziņai, bet ne slavināt šos žīdu izdzimumus.

  8. matriarhāts saka:

    To 14.32 anonīmajam.
    Tev laikam nepatīk, ja sievietes grib valdīt? Bet viņa jau visus ir pieņēmusi savā impērijā. Katrs var tur darīt ko derīgu, tu varētu, piemēram, izdrāst to naudiņu no koka, tas būtu praktiskāk nekā rakstīt garus komentus :)

  9. Andris un draugi saka:

    Tā nelga rietuma nav apspriešanas vērta, pie tam ap viņu ir tikai 3_4 senilu lošu bariņš, muldoņas. Domāju ka PK minētie pārstāvji nav lietas kursā par jukušās varas ambīciju cirku! Z. Strīķis, A. Mikoš utt. ir par latvisku Latviju, bet fīrers E. Alksnis ir PK noslāpējis., apdzēsis par prieku kangariem un okupantiem!

  10. who is mister Grantin ?? saka:

    L. Grantin vakar piesaucis kriminal atbildību tiem , kuri aicina nevakcinēties. Kam Jūs kalpojat , beigu beigās?

  11. Aelita un Strēlnieces saka:

    Eduard, Jums vajadzēja Dittu apprecēt, tad arī varētu kļūt par ķoniņu un vispasaules imperatoru! :)
    Kādreiz, ziemas vakaros cilvēkiem nebija televizoru, kas cenšas iezombēt kaut kādu valdošo ideoloģiju. Tad paši sveču vai skalu gaismā, darot kādus rokdarbus, stāstīja pasakas, teikas, spoku stāstus. Ar ne visai labiem novēlējumiem sveštautu iebraucējiem kungiem, par viņu pakalpiņiem vagariem, novēlot no visas sirds, kaut vagaru velns parautu. Un velns, to dzirdēdams, parāva ar’ to vagaru uz elli.
    Saulgriežu jeb Ziemsvētku vakarā paši izklaidējās, spēlējot gan spēles, gan teātri (čigānu nākšana), gan zīlējot nākotni.
    Un, kas gan mums traucē pasapņot par taisnīgāku nākotni, novēlēt ko labu labajiem, u.t.t.
    Sveiciens Ziemassvētkos!

  12. Anonīms saka:

    Vai Grantins ir no tiem, kas aicina pieņemt tautai vakcīnu? Tad jau vecais vīrs vien visu savu dzīvi ir cīnījies par ko?
    .
    .
    .
    Admins
    Visu savu mūžu esmu cīnījies pret idiotiem, nodevējiem un okupantiem. Kurš no tiem esi Tu, atļauju tev pašam izvēlēties.

  13. Andris saka:

    Admin , Tu ,manuprāt , pamatīgi šauj pār strīpu. Gan covid ziņā , gan cilvēku , kuri cenšas ko mainīt šajā fermā ! Daļai no tiem ir moskovijas piesitiens , bet ne visiem.
    Par vakcīnu runājot , tak štepselē sev kur vien vēlies to mēslu , bet nesludini to , ko nezini! Vari pats izvēlēties no sava piedāvājuma par ko būt , jo Tu pat lielgabala šāviena attālumā neesi bijis pie kādas vakcīnas tapšanas ,nedz arī zini ,kas aiz tā stāv. Nu , bet ja zini , tad secinājums ir tikai viens!
    .
    .
    .
    Admins
    Cik var noprast, tad tu esi visur bijis klāt.

  14. Stella saka:

    Man ir smagas aizdomas, ka dažiem te piemetusies paranoja un bailes no parastas vakcīnas. Kad potēja pret gripu, tad taču tā nebaidījās? Vai arī daži ir ieinteresēti, lai šis vīruss turpina savu uzvaras gājienu? Vai varbūt vēlas ātrāk atbrīvoties no pensionāriem? Nekas, nu jau nāk jaunais kovida paveids, kas galina arī jaunākus.
    Kaut gan, ir arī cita izeja – pastāvīga turpmāka izolēšanās.
    .
    .
    .
    Admins
    Lūk, kur ļoti saprotami cilvēks pasaka par šo mākslīgo drazu.
    https://www.youtube.com/watch?v=nvOyOLkGoRE

  15. Stella saka:

    Pareizi viņš teica- baidīties nevajag. Bet piesargāties vajag, un lielveikalā, kur apgrozās daudz cilvēku, ar maskām ir drošāk, un neapdraudam tik daudz veikala darbiniekus. Slimības smagumu veicina ne tikai bailes, bet arī stress, pārsalšana, nepietiekams uzturs. Derētu palietot vitamīnus.
    Tas,ka tv pastāsta jaunos saslimšanas datus, tomēr ir vajadzīgs, lai cilvēki nepaliek pārāk vieglprātīgi, kā tas notika vasarā.
    Un paldies Grantiņam par iespēju izteikt viedokli.

  16. 85 saka:

    Pret tām “vakcinācijām”, es arī neatzīstu nebūtībā zūdošā parazītmehānisma kaitniekpsiholoģijas sērgas melu afēru un “mūsdienu” ielaisto “moderno” medicīnu, kā “politikas” & droģistu slimību programmēšanu un ļaunpiedāvāšanu & “ārstēšanu”, kas vērsta uz nelietīgām un virspretlikumīgi organizētām veselīgu un laimīgu dzīvildžu saīsināšanām. Ja cilvēks neindē / pārstāj indēt savu fizisko un garīgo telpu ar dēmonkrātijas “piedāvātajām” piezemētības atkarību atribūtikām kā cukuru, alkoindi, noslepkavotu dzīvumu un to izcelsmes “produktiem”, nikotīnu, kofeīnu, fluoru un tt., vismaz manā redzējumā “CILVĒKS” dzīvo. Protams, pārpiesārņotais tirgus jau mainās, tapēc arī republikas masu dezinformācijas “mārketinga” vidē sāk parādīties arvien regulārākas zombreklāmas, ja te atver vaļā, piemēram, delfus ( ko neiesaku ikdienā darīt ),
    konveijers sācis reklamēt visādas orklas, cocacolas, nākotnes un foreverus, balticovo un tt. Bet nenovirzoties no tēmas, jā – es arī neatzīstu nācijas “vakcināciju”, kā cilvēku izvēles brīvību neturpināt programmēto slimību ļaunpiedāvāšanas pieņemšanu ar visādām “gripām”, “covidiem” un “ērču encefalītiem”, un pēc apzinātas “sirdsapziņas” neiesaku to pieņemt citiem, un neiesaku uzspiest to pieņemt bērniem, jo virsjēgas saprātu, ko varētu dēvēt arī par Dievu, jūs (nozombētie cilvēknīdēji/as) nepiemānīsiet. Parazītismu kā organizēto ļaunumu ir iespējams pavadīt nebūtībā ārā no būšanas netraucētāk, ikkatram indivīdam/ei (arī demonkrātijā ar viltu pret izvēles brīvībām iesprostotajiem/ām) “nododot” lielāku ļaunumu. Tīrīsim vidi.

  17. 85 @ Stellai saka:

    Varbūt jāmet projām smagās aizdomas, paliks vieglāk. Vai tā ir manipulācija uz bailēm kā vainas apziņas programmēšanu par bailēm? Bet varbūt uzvaras gājiens saistīts ar mutējošām ( no vārda mutācija ) varas problēmām, vēlmi konfliktēt un karot? Kura te īsti vēlas atbrīvoties no pensionāriem? Nekas, bet varbūt neeksistējošais kovids nenāk un negalina jaunākus? Par to izeju kā izolēšanos interesants sievietes skatpunkts. Varbūt baidīties nevajag no dēmonkrātijas virspretlikumīgās cilvēku sanaidošanas, tad nevajadzētu nepamatoti lieki piesargāties no slimībām. Bet varbūt slimības smagumu veicina dēmonkrātijas programmētais stress, bailes, pārsalšana, uzturs, ķīmisko vitamīnu reklāmas? Varbūt tv zog jūsu uzmanību, laiku un enerģiju un zombē cilvēkiem smagus prātus?

  18. Stella saka:

    =>85
    Paldies par atbildi. Tik naiva es neesmu, lai ticētu visam, ko pasniedz mediji:)
    Bet ir vēl sava dzīves pieredze, kas ļauj atsijāt derīgo. Šis tas ir izmēģināts uz savas ādas, vēl kādas gudrības gūtas no senākām grāmatām. Piemēram, tada grūti ārstējama kaite kā psoriāze – izlasīju senā medicīnas grāmatā, ka to var ārstēt ar polivitamīniem un…sojas produktiem. Izmēģināju – un tiku galā.
    Nez, vai vitamīnu kapletīte var nodarīt lielu ļaunumu. Drīzāk būtu jāpadomā, kas ir produktos, ko ikdienā ēdam – kādas ķimikālijas, ko pielieto augiem. Nesen dzirdēju, ka Ulbrokas cūku ferma tagad pati audzē sev labību, jo no iepirktās labības sivēnmātēm attīstās patoloģijas…
    Kolu ikdienā nelietoju, bet, kad uznāk kāda slimība, tad gan.
    Un reizēm pat nevariet iedomāties, cik vienveidīgu pārtiku cilvēki lieto. To nu derētu papildināt ar vitamīniem. Tas pats vecais stāsts par Skorbuli – reiz agrāk kāda kuģa jūrnieki saslimuši un pat nomiruši no cingas – skorbuta, kaut gan viņu kravā bijuši citroni, kas viņus būtu varējuši glābt.
    Visbeidzt – dzīvojot lielās pilsētās, būs grūti izvairīties no epidēmijām. Bet ko saka nākotnes prognozētāji? Kjels Nordstrēms – pasaulē būs milzīgas megapoles. Tad sanāk, ka Latvija var kļūt par milzīgu Rīgu… Interesanti, ko tad cilvēki ēdīs?

  19. Zamāriecs, žēlsierdīkais ! saka:

    A.god. L.Grantin , Jums varētu būt interesanta domu apmaiņa ar šo kungu ! Viņš arī ir liels vaksīnu entuĀZISTS! 🤔
    https://general-ivanov1.livejournal.com/727900.html

  20. Rainis un Dante Jūs sveicina saka:

    Labdien, mīļie latviešu (?) runasvīri un runassievas! Kaut ko sirsnīgu gribētos jau visiem pateikt par iespēju pausties un paust (pasaules un pašmāju dižu garu un pašas tautas domas). Ak jā – paldies par to. Redzu, ka pilnīgi visiem un pilnīgi gar sāniem paustais nav notecējis.
    Taču ir gauži redzēt, kā paužas reakcija uz vēstīm no Rietumas. Ir tik liels kauns, ka noļek ausis tik lielas aprobežotības (tā sauktajos komentāros) priekšā.

    Tālab atļaujiet paust kaut drusku no gadsimtu glabātām gudrībām:

    “Ja viena doma otrai pakaļ drāžas,
    Tad mērķis aizvien vairāk attālinās,
    jo sadurdamās domas lūst un gāžas.“ /V dziedājums, 16. pants/

    “Ak, Itālija, /Latvija – iest. mans/ tie, kas pieļāvuši,
    bez stūres vētrā ka tev buras plīvo,
    par mauku māju tevi pārvērtuši. “

    *

    “ Kur šajos krastos rast to vietu brīvo,
    kur droši irties varam mēs aiz tevis,
    kur tavi iemītnieki mierā dzīvo?“

    *

    “ Nāc, nežēlīgais, raugi,
    cik ir saldi,
    tie tavu dižciltīgo varas spaidi,
    nāc un to drausmās ļaunprātības valdi!“

    *

    “ Nāc un uz savu Romu (Rīgu – iest. mans),
    Mans ķeizar, skatu raidi!
    Kādēļ nevadi tu mani?
    Skan viņas /Rīgas – iest. mans/ sauciens un viņas vaidi.“

    *

    “Ik pilsētu kā mēslu pilnu kūti
    Ar tirāniem mēs redzam piedraņķotu,
    Tur katrs plātīzeris izriež krūti.“

    *

    “Cits taisnību slēpj sirdī
    Brīnums tīri, ka dzīva tā –
    bet tavējiem to redzam
    no mēles gaisā šaujamies kā svīri.“

    *

    “Tu savus likumiņus aud tik smalkus,
    ka caurs jau novembrī,
    ko darināji oktobrī –
    tik gādā jaunus valkus.“

    *

    “Tiem, kuriem galvā cēlāki mirdz kroņi,
    tos nevar atstāt tādiem mantojumā,
    kam lūgšanā skan alkatīgi toņi.“

    *

    “Vai tev kaut drusku padomāt ir jauda?
    Cik līdzīga tai slimajai tu esi,
    kam pat vairs pēļi
    nav nekāda bauda,

    .. tāpat kā viņa
    grozoties tu dvesi.“

    *

    “Pie ticības ar drošu prātu tveries,
    Lai tā ir neizsīkstoša kā aka,
    Un tad pie sava uzdevuma ķeries.“

    *

    “Pie mērķa tevi aizvedīs šī taka,
    un mieru gūsi tu un laimi svētu.
    Man nav nekas tev vairāk jāpaska.“

    Dante. “Dievišķā komēdija“ . “Šķīstītava“ /no IV, V, VI dziedājuma/

    “ un tad pie sava uzdevuma ķeries“

    Tā arī galvenā vēsts, kas ir Rietumas vēstīs. (Katram.) Vēsts un paziņojums, ka dara, ka turpinās darīt. Nebaidoties pazaudēt visu. Jā, jā, tā tajā vēstī skan – “man nav ko zaudēt“.

    Ir jābūt neizmērojamai augstprātībai vai aprobežotībai šo vēsti un gadiem ilgi darīto un paveikto apķiķināt.

    Kas un kurš tad vēl kaut ko konkrētu var piedāvāt? Ir tikai runas, runas, runas un prātulas. Savstarpēja izķidāšanās. Un, kā Dante, teic -“ mauku mājas“ turpināšanās. Bet:

    “Runas ir garas, darbs ir īss,
    No darba varas liktens trīs’.“

    Un

    “Ko zaļai jaunībai lai saka sirmais?
    Ir bauslis vienīgais un
    Visupirmais – mīla!“ / J. Rainis/

  21. Anonīms saka:

    Redz nu! Ko man izvēlēties no taviem piedāvājumiem? Par ko tu esi visu dzīvi cīnījies es to nezina, kas ir tavā dvēseles būtībā zināt arī nezinu. Vien jau ar vienu komentu esmu nostādīts komunistu pusē, kad norādīju, ka tauta dzīvo dzerstoties un maukojoties. Tad nu man protams jums culiem ir sava pret atbilde i par Ulmaņa būtību, i par jūsu pašu būtību. Komunists? Cik latvieši ir bijuši tai partija un vai visi viņi patiešām tādi bija, ja vien dzīvoja tādā iekārtā, kur visu noteica partijas būšana? Var jau saprast, ka Grantins ir Dieva apdāvināts virs kuram izdevies ir dzīve izsprukt no negelu rokām, bet ne visiem izdodas. Kurš un kā rīkojas pareizi savā situācijā arī man nav zināms! Tikai redz pajautāt un pārliecināties gan vajag pašam autoram, ja kāds piespēlē, ka Grantins ir gala rezultātā nostājies vakcīnu pusē. Skaidrs prāts ne vienmēr mēdz būt i ne tikai dzeršanas vai mācības dēļ, bet arī psiholoģiskā spiediena dēļ cilvēkiem aiziet sibers ciet. Rados ir trīs brālēni kuriem Sovietu armija sačakarēja psihi un viņus baro visu atlikušo dzīvi ar tabletēm. Viena burtiņš otra ciparins un viņiem nav izvēles tās neēst. Viņus vēl piedavam ir pataisijusi debilakus kaut arī runā sakarīgu valodu, tad tomēr viņu plate ir iestregusi 80 gadu beigās. Tā nu arī par tiem cīnītājiem kuri uzdod sevi par nācijas tēviem, mātēm, praviešiem daudz ir aizdomīgā. Kad sāk svetulot, tad bieži vien aiz tās atrodas arī smirdoņa. Chulishiem tāda arī ir, bet viņi kļūst protams pikti un lec no biksēm ārā, kad norāda uz viņu svetuligumu. Es vien jau pēc face noskatoties pirmo video YouTube ar jūsu ierakstu, kur jūs aicināt izlikt visu aptveri pret neliešiem nospriedu, ka tipisks chulis un protams Ulmaņa laiku fans. Tā protams ir jūsu saldā konfekte ap ko jūs gadu desmitiem laizaties, bet ir daudzi vēsturiskie, bet…… Tā ar ierindot idiotos un komunistos ar ir vienkārši, ja un tautas nodevejos, bet vai tā tauta ir tā kura cīnās viens par otru? Ah jā, tak tā melnā vārna chuljos nav jav tik vienreiz bet tradīcija, kas neizud karkak un karkak. Nav svarīgi vai lasi ābolus vai gliemežus būs vienmēr chuljos šie īpatņi, kam sirds ēsti neliek mieru, ka otram lietas ies uz augšu! Nu ja, tak maucība? Kāds raksts bij Grantinam izsmējos par latgaliešu jaunavinu kurai gals pienāca kaut kur no narkotiku pārdozēšanas Mančestrā. Tā nu šī jūsu chulju garīgā būtība, kā sedejuse tā sēd iekš jums. Viens ārstējams veids ir bijis jums visos laikos =Rikste. To arī jūs visi saņemsiet individuāli stāvot starp Jā un Nē. Tā aizies arī līdz jums Grantin un no tautas jums neviens nepalīdzēs un nebūs spējīgi. Tad nu arī tā bilde par visām tām cīņām par tiesībām kakim zem astes. Nu latviešu strēlnieki arī revolūcija tīrīja Ukrainas pilsētas no cilvēkiem pa tīro, tad nu scenārijs tak šodien ir vien līdzīgs. Sagribējās varas un slavas kam, bet pienācās smagi lādēties pēc visas tās iesaistes ar komunistu būšanas. Labi jau vien ir jums, ka nav sanācis ne kur un nekad garīgi nekļūdīties pie jel kādiem dzīves mēsliem. Veiksmi arī turpmāk un veselo garu!

  22. Zigurds Strīķis saka:

    Pretēji Dittas Rietumas šajā video apgalvotajam neesmu “izrādījis atbalstu” viņai kā “Latvijas augstākajam tiesnesim un cilvēku valsts Latvijas Republika prezidentei”. Arī par iecelšanu “Tautsaimniecības ministra” amatā uzzināju tikai no šī video. Visticamāk arī lielākā daļa no pārējiem ministriem nav informēta par savu iecelšanu. Neesmu tiesīgs nevienam piešķirt nekādu statusu, jo esmu nevis “komitejas sekretārs”, bet tikai nodibinājuma “Pilsoņu Kongresa fonds” valdes loceklis. Pēc tālruņa sarunas ar Pilsoņu Kongresa priekšsēdētāju Edgaru Alksni nopratu, ka arī viņš nav devis Dittai Rietumai jebkādas pilnvaras saistībā ar Pilsoņu Kongresu vai Latvijas valsti.

    p.s.
    Izprotu, ka nav iespējams visam izsekot un visu atcerēties, tomēr vienmēr, publicējot Artūra Maltas sacerējumus vajadzētu minēt, ka viņam ir tāds pats statuss kā Priedītim – arī Malta ir VDK aģents un viņa kartīte ir pieejama publicētajā VDK aģentu kartotēkā.
    .
    .
    .
    Admins
    Es gan pagaidām publicētajā neatradu Maltas vārdu.
    file:///C:/Users/lgran/OneDrive/Documents/vdk.pdf

  23. Edgars Alksnis saka:

    D. Rietuma nāca ar ideju par tautas tiesību izmantošanu latviešu labā. Piecos gados nekas šeit nav paveikts.
    Varēja strādāt caur latviešu biedrībām. Taču sagribējās ko lielāku.
    “Ministriem” patiesi ir pārsteigums.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *