Pārmaiņas. Mums esot jāpiedod genocīda veicējiem !

RB: Notiekošais Latvijā ir daļa no lielāka mēroga pārmaiņām starptautiskā un globālā mērogā.

Pilnīgi viennozīmīgi. Kaut kā taču jānosvin CCCP demontāža un jānobeidz ar vispārēju amnestiju visas pasaules asiņainākajiem noziedzniekiem un viņu pastrādātajām zvērībām pret tautām.

Ar sakostiem zobiem viņi atzina, ka 50 gadus ilgusī okupācija esot bijusi, bet okupantu gan neesot ?!!!
Tā nobeidzās Latvijas okupācijas pirmais posms un sākās nākamais, 4.maija komunistu kliķes izpildījumā.

Tagad, pēc 30 gadus ilgušas zagšanas, varam novērot kā visdažādākie aktīvisti realizē pārmaiņas, kur runās un komentāros skaidri saredzami kopīgi saukļi, kopīgas iezīmes un kopīgas intereses, un tās ir:

Mums visiem viss ir jāpiedod, jāaizmirst pāri darījumi, nedrīkstam skatīties pagātnē un jādzīvo tālāk mierīgi it kā nekādu noziegumu un valsts izzagšanas nebūtu bijis, bet pats galvenais, lai PADOMJU OKUPANTI UN KOLONISTI PALIKTU LATVIJĀ, jo turpmāk visi būsim cilvēki.
Cilvēks esot galvenais, tāds ir viņu sauklis, ne valsts, ne tauta, ne tiesiskums, bet cilvēks un viņa tiesības.
Tik monolīta nostāja ir saprotama un viegli izskaidrojama, jo kurš tad apsargās šos zagļus jaunbagātniekus (sarkanos baronus) no iespējamiem latviešu uzbrukumiem.

Atšķirībā no latviešiem, okupanti un kolonisti, protams, nejūtas šajā zemē apzagti, ar izzāģētiem mežiem un izpostītām dzīvēm utt., jo šī nav viņu zeme un viņi nav šeit piedzīvojuši masveida genocīdu, tātad ideāls materiāls jaunu drošības struktūru izveidošanai (acu aizmālēšanai).

Turpinājumā divu draugu saruna, kur viesis Rolands stāsta par lietām, kurām 100% piekrītu, it kā runāts būtu ar manu muti, bet ir viena būtiska nianse. Noskatoties visu līdz pēdējai minūtei, nevienā brīdī netiek nenosodīta okupācija ar prasību uz deokupāciju un dekolonizāciju, kā arī nav iebildumu pret pēdējos 30 gados veikto Latvijas izlaupīšanu, pieprasot korumpēto un pārējo neliešu tiesāšanu.

Secinājums. Mūsu ienaidnieks sastāv no divām vienotām, paralēlām frontēm. Sadraudzība ar Krievijas līdzīgām kustībām, ko nosacīti varētu dēvēt par trockistu un boļševiku savienību vai kompromisa variantu, kur par vainīgajiem tiek uztaisīti meņševiki (mazinieki), kas jau tālajā 1922.gadā faktiski tika iznīcināti !!!

https://enciklopedija.lv/skirklis/88550-mazinieki

KSDSP veidoja 2virzieni: boļševiki (vadīja V.I. Ļeņins) un meņševiki (vērsās pret Ļeņinu).
D. Rietuma piesaucot pilsoņu komitejas reģistrētos 800 000 vēsturiskos Latvijas pilsoņus, pieprasa mums atdot savas tiesības ķēniņienei D. Rietumai. Tas ļoti līdzinās Džordža Orvela 1984 par mīlestības ministriju, kur neliešiem tiek piedots, bet dumpīgie tiek savaldīti.         

Vai tas varētu nozīmēt arī iespējamu Ļeņinekļu atjaunošanu pilsētu centros ?

Tātad vienojušies sātana mātes divi bērni, kuri sastāda Latvijas politmafiju un kur vieniem uzdevums ir baidīt iedzīvotājus ar uzpurņiem un čipošanu, bet otrie nāk kā glābēji ar noteikumiem tautai, ka visiem viss būs jāpiedod. Tajā skaitā Latvijas izzadzējiem un genocīda veicējiem 30 gadu garumā, tādā veidā nobeidzot PSRS demontāžu bez asins izliešanas, toties ar lielākajiem neliešiem un slepkavām, legāli ieceltiem baronu kārtā.
Līdzīga rēķinu nokārtošana notiek arī Krievijā un visā pārējā pasaulē, kur jālegalizē un jāatmazgā asiņainās bagātības, bet dumpīgie nepiekritēji šādiem noteikumiem, iespējams tiks iznīcināti. Ameriku cenšas sašķelt, lai izslēgtu palīdzību no ārpuses.

LRTT piebilde

Visi, kuri nepieprasa OKUPĀCIJAS DEMONTĀŽU, ir 4. maija kliķes stūrēti tautas atkritumi. Pareizāk pat būtu: cilvēces atkritumi. Bet, ja tā padomā, kas tad cits viņiem atliek darīt, jo pakārties nevēlas. Viņi zina savus noziegumus un tāpēc turēsies līdz pēdējai iespējai. Tā ir dabiska parādība… . Kas attiecas uz piedošanu ?! Es tiem kropļiem, kuri manu tautu kāvuši un ar mani eksekūcijas veikuši, nekad nepiedošu. Pie pirmās izdevības viņiem ielaidīšu lodi pierē !

Vai nepaliek pretīgi, kad redzam ko tādu ? Bet mūžīgi viņi nav… !

19.12.20

You may also like...

18 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Nu lūk ka tieši to man centās iegvelzt zhidu kaimiņiene, kad viņai jautāju par 9.maija nostāju, tad viņa man ieteica piedot. Tomēr es nospļāvos viņas virzienā un aizgāju prom no piedāvātas haltūras. Naher man tev vēl jāpalīdz uzrakt sava Tēvu zeme, lai tu te staditu sev zemenes? Prom uz mūžīgiem laikiem no Kurzemes! To pašu arī kaimiņam nr. 6 norādu, ka lasieties prom laicīgi.

  2. Anonīms saka:

    bordāns,dzintars,abi žīdi.Ja protat atšķirt,viss uz sejas rakstīts,nevajag iedomāties klasisku žīdu ar bārdu līku degunu uz viltīgām ačtelēm.Ir ļoti daudz pazīmju pēc ka var noteikt,kas ir kas:)

  3. Paldies par video https://youtu.be/tXYa-JPxq54, nebiju Alda Rammas kanālu vēl pamanījis. Vēl nenoskatījos visu līdz galam, bet spriežot pēc pirmajām 20 minūtēm, viņi runā pareizi. Arī es varētu ieteikt to skatīties, ja tas iet pie sirds labāk, nekā manis rakstītais.

    Prieks, ka Pārmaiņas pamazām nāk uz īstā ceļa. Domāju, ka tuvākajās dienās uzrakstīšu izvērstāku atbildi.

  4. Anonīms saka:

    A kas ir bordāns?

  5. Alvīne Minjona saka:

    Par to Kopu, šķiet, Admins saskata skaidrāk. Tas jau nekas, ka runātāji pasaka, ka šī kustība nāk no Maskavas, tur arī kadreiz ir redzēti sakarīgi cilvēki, arī rietumnieciski noskaņoti. Bet runātāji sāka kaut ko murgot par demokrātiju, kas var tikt nomainīta ar aristokrātiju vai oligarhiju, sekojot kaut kādam mistiskam vēstures ciklam. Mēs jau patiesībā īstu demokrātiju (tautas varu) vēl neesam redzējuši, padomju laikā bija gan autoritārisms (personības kults), gan partokrātija, gan imperiālisms. Un pēcatmodas laikā veidojās oligarhija, ietekme arī ārvalstu oligarhiem.
    Kārlim Ulmanim aŗ bija personības kults, bet viņš tomēr gāja pie tautas, centās aizstāvēt arī vienkāršos darba darītājus, teica, ka tautas nākotnes vārdā katram ir labi jāstrādā savā vietā, un neviens nav nicināms.

  6. 18/11 saka:

    https://www.specterofcommunism.org/audio-book-list/
    Īss ievads
    Komunisms nav ne domāšanas virziens, ne doktrīna, ne arī neveiksmīgs mēģinājums jauna veidā sakārtot cilvēku lietas. Tā vietā tas būtu jāsaprot kā velns – ļauns rēgs, ko kaldina naids, deģenerācija un citi Visuma elementārie spēki.

    Lai gan Austrumeiropas komunistiskie režīmi ir sajukuši, komunisma rēgs nav pazudis. Gluži pretēji, šis ļaunais rēgs jau valda mūsu pasaulē, un cilvēcei nedrīkst būt kļūdaina optimisma izjūta. Komunistiskā Ķīna ir aizstājusi Padomju Savienību kā galveno draudu brīvajai pasaulei, veidojot savu spēku, cenšoties panākt globālu hegemoniju. Eiropa aptver sociālismu, un Āfriku un Latīņameriku apņem komunistu ietekme. Pat Amerikas Savienotās Valstis – brīvās pasaules līderis – ir kļuvušas par komunisma un tā variantu upuriem. Šīs ir pārsteidzošās cilvēces realitātes sejas.

    Katram brīvību mīlošam indivīdam ir obligāti jāizlasa, kā komunisma spektrs pārvalda mūsu pasauli. Grāmata atklāj veidus, kā komunistu rēgs ir iegrimis mūsdienu cilvēku prātos. Tas attēlo komunisma globālo progresu un paskaidro, kā šis rēgs ir iekļāvies gandrīz visos mūsdienu sabiedrības aspektos – sākot ar izglītību un beidzot ar tiesu sistēmu – un ceļu, kas cilvēcei jāiziet, lai izvairītos no sava tvēriena.
    Donald Trump 4 garus gadus tika apmelots, tieši tā pat kā Latvijas patriots Linards Grantińš. Maz pasaulē ir tādu masu mēdiju, kuri nebūtu komunistu uzpirkti. Tagad Trump administrācija aktīvi cīnās pret šo mēri, jo K’īnas komunisti nu ir iekārojuši ASV. Tādas mazas valstińas kā Latvija un citas Eiropas valstis ir jau iekrotas bez kādas cīñas, un par to liecina nepārtrauktais terors pret latviešu patriotiem un Latvijas tautu.
    ASV pasaulē ir milzīga ietekme, stiprākā armija, tāpēc atbalstīsim ASV prezidentu Donld Trump un lūgsim par vińa uzvaru pār komunistu mēg’inājumu caur plānprātińu- kolaborantu Joe Biden nodot ASV komunistu rokās.
    Augstāk ieliktajā linkā atradīsiet grāmatu vai audiogrāmatu, var arī izvēlēties valodu,- krievu, połu, ukraińu, kā arī ir iespēja parakstīt petīciju, kura dos zało gaismu K’īnas komunistu tiesāšanai, jo vińu iejaukšanās citu valstu suverenitātē ir pārsniegusi jebkādas robežas.
    .
    .
    .
    Admins
    Cien. I. Trmps jau tieši ir viens no galvenajiem Ļaunuma rēgiem mūsdienu pasaulē. Abi ar Putinu un vēl Netanjahu.Ko vēl vairāk pret latviēiem ir jāpasaka, lai šo sātanisko mēslu Trampu saprastu ? Viņš baltiešus nosauca par idiotiem un atdeva Putina ietekmes zonai. ASV vēstniecību pārcēla uz Jeruzalemi ! Gribēja un grib vēl šodien bumbot gan Irānu, gan Koreju. Viņš kopā ar putinu un netanjahu ir samināms kā visīdīgākās čūskas.Lai Dievs atpestī pasauli no šīs troikas !

  7. Andris saka:

    Jau piegriezies tas troksnis . Kāda iekārta valda veselīgā organismā ? KO ? Tādu iekārtu vajag arī sociumā .

  8. Pārmaiņas saka:

    RB: Vienīgās pretenzijas ir pret neapzinātu vai iespējams apzinātu, noklusēšanu par deokupācijas un dekolonizācijas primāru nepieciešamību. Okupācijas laikā radītās politmafijas demontāžu un vainīgo tiesāšanu.

    Tikai pēc deokupācijas un dekolonizācijas var virzīties uz valsts nomenklatūras pilnīgu nomaiņu ar atbildīgiem cilvēkiem, kuriem agrāk nav bijusi saistība ar iepriekšējo režīmu. Reizē arī ievērojami samazinot visu birokrātisko aparātu, kuru skaits kā jau te minēja ir 15 vai pat 20 reižu lielāks kā K.Ulmaņa laikos. Te der atcerēties, ka tajos laikos mobīlu sakaru nebija, datorus nepazina un pārvietojās galvenokārt ar velosipēdiem, bet uzskaiti veda uz papīra skaitot ar skaitīkļiem. Tad ar tagadējo aprīkojumu nomenklatūras apmēri ir vienkārši fantastiski.
    Pirms vispār ko uzsākt ir jāanulē nomenklatūras nekaunīgi izveidotā dāsnā kompensāciju sistēma, kas paredzēta darba zaudēšanas gadījumiem, bet vietā šiem cilvēkiem jādod iespēja saimniekot uz savas zemes un attīstīt lietderīgas produkcijas ražošanu.

    Ja negatavojamies tiesiski sakārtot pagātni, tad runāt par nākotni nav nozīmes, jo tā turpinās balstīties uz meliem un netaisnības.

  9. Pārmaiņas saka:

    RB – nevajag lolot cerības, ka pārmaiņas ir neglābjami pazaudējis ņuhu uz čekistu-cionistu viltīgajiem projektiem.

    Kas tad patiesībā slēpjas aiz jaunās cilvēku (čeloveku) sabiedrības, kuru it kā nevainīgi popularizē.
    Ko nozīmē izplatītais sauklis, cilvēks augstāks par visu, vai arī cilvēks pirmajā vietā (patiesais mērķis kā vienmēr būs pilnīgi otrādi).
    https://youtu.be/VuUwme24auE

    Tipisks piemērs kā okupantu mītnes zeme un okupācijas atbalstītājvalsts visu apgriež ar kājām gaisā:
    https://youtu.be/pmKbZn9bL48

  10. 18/11 saka:

    Parakstiet petīciju, citādi drīz bez vakcinēšanās pases mēs netiksim ielaisti ne lidmašīnā, ne universitātė, ne darba vietā, ne kur citur!
    https://stopmedicaldiscrimination.org/home#70e6fd07-bde5-4b32-87f8-16b43017c400

  11. 18/11 saka:

    18/11 – Admins
    Ja Trump arī nosauca kādu par idiotiem, tad noteikti ne latviešus, bet Latvijas valdību,- kas atbilst patiesībai.
    Vēstniecības pārcelšana ir saistīta ar to, ka vińš grib pārtraukt visus karus.

  12. to 18/11 saka:

    Pret komunistiem kādreiz visniknāk vērsās lielkapitālisti – tie, kuru interesēs bija saglabāt sistēmu, kad lielākās bagātības piederēja nelielam skaitam iedzīvotāju, atstājot tautas vairākumu nabadzībā. Vai tāds ir arī jūsu mērķis? Vai vienkārši bailes, ka kāds varētu atņemt bagātības?
    Bagātnieku alkatība ir arī viens no mūsu tautas ienaidniekiem, dzenot mūsu cilvēkus svešumā.
    “Visdrošākais veids, kā palikt nabadzīgam, ir allaž būt godīgam cilvēkam.”
    (Teica Napoleons Bonaparts)

  13. 85 saka:

    Mīlestības iekārta, un tā frāze mīlas diktatorisms, nu ja ideju kā jēgas uzbūvi iedomāts lipināt ar femžīdfona matriarhālo manipulāciju turpinātību starp oriģināldzimumiem, ar masveidā un gandrīz jau katastrofāli sašķeltajiem dzimumiem, tas pats un vēl traģiskāks nebūtībā zūdošais parazītmehānisms vien sanāk, kas, protams, pieņemts netiek. Nepieklājīgais cukura sātanisms un tabakas virspretlikumīgā programmēšana 28. punktā ( citus punktus vēl neskatījos ) neiztur kritiku, bet kritika jau nav kritikas pēc, jo daudzās pārējās D.Rietumas lietas atdzīvina un var jau būt arī reāli labklājīgas. Un mīlīši, tās “mīļo cilvēku” uzrunas tomēr sķebina. Tiek atbalstīta Linarda Grantiņa sāktās ģenerāltīrīšanas virzība, un pilnīgi noteikti R.B. te komentarā rakstītais.

  14. 18/11 saka:

    Atbilde rakstītajam 2020.gada 21.decembrī 9:05

    Un kāds ir jūsējais?
    Vai tikai tas nebūs globālisms?
    Globālisti=liberāłi=demokrāti pēdējo dekāžu laikā ar to tikai nodarbojās, kā iznīcināja kapitālismu, lai tas kłūtu neglīts sabiedrības acīs.
    Vēlamies kopā ar komunisma galveno ideologu Klaus Schwab būvēt spožo nākotni? Pieredzes jau JUMS ir pa pilnam!

  15. 18/11 saka:

    Komentārs no youtube.
    “Мы, латыши, во главе с настоящим патриотом Латвии, и диссидентом Линард Грантиньш, уже давно говорили о том, что независимость в нашей стране только на бумаге. В Латвии его оклеветали и назвали невменяемым, но несмотря на это его до сих пор хотят судить и лишить свободы , и прав разоблочать врагов моего народа. Латвия по-прежнему несвободна, для такой маленькой нации, как мы, убийства патриотов, это трагедия. Коммунисты, чекисты и их новое поколение по-прежнему правят нашей страной. Деколонизация не проводилась, поэтому все враги моего народа остались на своих местах. Мы пытались быть услышанными, писали в Европарламент, но все просто смеялись над нами, ответ так и непришел.
    Теперь глаза Америки наконец открылись, и я с большой надеждой наблюдаю за тем, что происходит, но я оставляю право за собой- сомневаться , потому что слишком часто мой народ предавали и оклеветали. По крайней мере, нехотелось бы испытать еще одно разочарование.
    Я так долго молилась, чтобы мир понял то что коммунизм это не в прошлом, это наше настоящее.
    tautastribunals.eu , oткройте- Dokumenti,- и там на английском языке найдете пару писемь, которые были проигнорированы Европарламентом.”

    PS Pasaule sāk redzēt to ko tu zināji jau sen.
    Es uzskatu par pienākumu vińus kaunināt par to ka atklāti ignorēja tevis sniegto informāciju, brīdinājumu par to, ka komunisti nav mūsu pagātne. Tas ir jādara visās iespējamās valodās, jo pasaules sabiedrības dała nu jau ir atmodusies.

  16. to18/11 saka:

    Atkārtošos- bagātnieku alkatība ir (tikai!) viens no mūsu tautas ienaidniekiem.
    Ir vēl citi – gan imperiālistiskas tieksmes no austrumu puses, gan apšaubāmas morālās vērtības no rietumiem.
    Un 90.-to gadu pāreja uz mežonīgo kapitālismu nekādi nav dēvējama par sabiedrības progresu. Man taču nav jāstāsta, ka lielākā tautas daļa tika iegrūsta vēl lielākā nabadzībā nekā padomju impērijas laikā?

  17. visādi domājošiem saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=48CuhRAjLyE

    “Es sakūru uguntiņu
    No deviņi žagariņi –
    Sildās Dievs, sildās Laima,
    Sildās visa pasaulīte.

    Dedzi, dedzi, uguntiņa,
    Deviņām dzirkstiņām,
    Lai sadega nelaimīte
    Kā uguņa pagalīte.“ latviešu tautasdziesma

    Lai silti!

  18. 18/11 saka:

    rakstītajam 2020.gada 24.decembrī 21:54
    Pāreja uz kapitālismu neizdevās tikai viena iemesla pēc,- komunisti šo iekārtu grāva no visām pusēm. Kaut kur ap to laiku K’īna pēkšńi kłuva par lielāko pasaulē preču ražotāju, tādā veidā atńemot darba vietas ASV, UK un citām lielvalstīm. Tas, protams, radīja bezdarbu un cilvēku neapmierinātību ar pastāvošo iekārtu. Taču tikai retais saprata to, ka tas viss ir komunistu roku darbs, kuri atšk’irībā no mums ir pārsteidzoši vienoti. EP bija pilns ar tādiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *