Svētvakars, ko tas nozīmē ?

Ievadam

Svētvakars ! Ko tas nozīmē ? Vai SVĒTVAKARS var būt noziedzniekiem, tiem, kuri aplaupījuši savu tautu, slepkavoja to un slepkavo vēl šodien ? Vai SVĒTVAKARS var būt tādiem, kuri ņem to, ko nav nopelnījuši ar GODĪGI STRĀDĀTU DARBU ? Vai SVĒTVAKARS var būt meļiem, jo meli ir visu ASINSDARBU sākums !? Vai SVĒTVAKARS  var būt šodienas Latvijas dažādu konfesiju un ticību “svētnamos”, kuri visi kalpo šai sātaniskajai sistēmai ? Mani personīgi ir nodevuši tie, kuri skaitās Dieva kalpi- mācītāji ! Vai kāds ir dzirdējis, ka no kanceles tiek sludināts tieši KRISTUS SACĪTAIS ?

Tiek melīgi stāstīts par “kādu” Dieva izredzētu tautu, bet nekad netiek citēts Kristus, kurš sacīja uz šiem izredzētajiem: “Jūs esiet no sava tēva velna un pildāt viņa kārības…”

SVĒTVAKARS, latviet, var būt tikai tavā SIRDĪ, ja neesi darījis otram to, ko negribētu lai otrs dara Tev.

Svētvakars

Svētvakars nav tikai vakars, kad iededz svecītes.

Tas ir vakars, kad ieej dziļi sava zemapziņā un tiecies ar senčiem.

Tas ir apziņas stāvoklis, kad beidzas kāds dzīves cikls un viss sākas no gala- Saulgrieži(nosacīti arī Kristus dzimšana).

Tas ir brīdis, kad Tu atceries doto solījumu saviem senčiem- cīnīties par viņu Garīgā mantojuma saglabāšanu un sargāšanu, kad sāc jauno iemiesojumu. Ja tu to nepildi, šo zvērestu lauz, tu nekad vairs netiks tur atpakaļ, no kurienes nāc ! Tu esi kļuvis par savu senču- savas tautas NODEVĒJU !

Tavam ceļam, lai arī kur tu būtu, ir jāved atpakaļ uz senču dzimteni, kura, protams, ir arī Tava.

Nenodod savus senčus un savu Tēvzemi.

Starp svešiem tu tiksi nokauts un zudīsi ne tikai tautai, bet Esībai kā Garīga BŪTNE !

LRTT vēlējums

Lai Jums mierpilns un Svēts šis vakars. Lai Jūsu prāts aizceļo līdz paša SIRDSAPZIŅAI un uzklausa To. VIŅA Jums dos atbildes uz visiem jautājumiem. Viņa Tevi aizvedīs prom no visiem sātaniskajiem maldiem, par visāda veida mīlestībām un piedošanām ! Viņa Tev apskaidros, ka šajā zemes dzīvē Tev var nelaimē palīdzēt tavi tuvinieki, paziņas un līdzcilvēki, bet tad, kad aiziesi no šejienes, tad būsi tikai viens. Nedz dievi, nedz paziņas un draugi tev blakus nebūs. Caur NĀVES VALSTĪBU Tevi varēs izvest vienīgi Tavi DARBI ! Un kādiem būs jābūt darbiem, domājams, ka saproti !

24.12.20 Linards Grantiņš & Co

You may also like...

5 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nu lūk! Tā piedošanas būtība attiecas uz zagļiem un slepkavām, jo neviens taču nav svēts, lai nosodītu grēcinieku par viņa slepkavībām. Tāda gara valodā runā zhidu šuvēja un tā runā līdzīgi kaimiņiene zhidene, bet tiem noslepkavotajiem? Tiem tuviniekiem kuriem visu dzīvi jamal caur savu dvēseli tā netīrība? Runādami ar to pašu iz bijušo kgbeshniku par vēstures samazgām bieži vien viņam iz dvēseles rāvās ārā sava asara, ko protams izpaust skaļi nevarēja viņa jaunības laikos. Maldos lika dzīvot viņiem un liek dzīvot maldos arī šodien, bet tie letini kuri cenšas sev iestāstīt, ka jāsadzīvo draudzīgi ar ļaundariem aizies paši ļaundara ceļus. Nu tie revolucionāri nez kāpēc šāva no baznīcas torņiem zandarmus, kā mācītāji to pieļāva? Kad ar Kgbeshniku runāju par mūsu pastāvošo laika baznīcu, tad viņš ne vienu vien reizi spļāva ārā, ka tos liek ezus šaut nost vajag, kas staigā zelta un sudraba apkravusies. Viņš vēl audzināts bij tais Staļina laikos, bet es viņam norādu, ka tieši tā arī pienākas darīt, jo tais baznīcas sēd izbijusie Kgbeshniki kuri ir sagrābuši milzīgas bagātības, ko baznīcai mantojuma nodeva ticīgie vientiesisi. To viņš nevarēja saprast, kā tā var būt? Tomēr turpinot valodu par šo tēmu arī viņš daudz ko nav zinājis par lietām, kas notikās Latvijas republikas laikā pret ticīgajiem, ja ar pats tajos bij dzimis. Baznīca cauri gadu simteņiem tiek regulēta ar satanistu varu, bet vien tiešiem kur likties, ja laulība var doties tik caur baznīcas svētību? Tā nu Kgbeshniki nosaka ticīgajiem, ka ja piedot viņu grēki, jo visas bagātības un varas kloķi ir viņu parvalditi. Tā pati monarhija! Kā bij tautas dzīvojušas nabadzība tā arī dzīvo un vienīgais mierinājums, ka aiz kapa būs labi, bet tur es arī negribu ar žīdiem un krieviem būt vienā paradīzē. Tur kur ir savējie!

  2. Arii no Paardaugavas saka:

    Sveiciens LRTT un visiem muuseejajiem pirmajos Z-sveetkos un kaut daziem liksies sodien neiederosh, tomeer ielikaam atrastu pasenu kaadu komentaaru, kas ir arii uz shodienu tikpat aktuaals, ja ne veel aktuaalaaks:

    A.Balts, P.Bankovska k-gam, 07.07.2010 01:47

    Nu ko, es teiktu: jauka, saistoši apčubināta psiholoģiska tēma, piešautas rokas veidota, bet tikai tad to teiktu, ja tas būtu rakstīts tās – patiesi Brīvās Latvijas laikā, ap gadiem trīsdesmitajiem rakstīts, kā ieskice plaukstošas nacionālas valsts pilsoņu prāta vingrinājumiem, jo VISS CITS LATVIJAS VALSTĪ BIJA KĀRTĪBĀ VAI UZ TO REDZAMI STRAUJI VIRZIJĀS! Skumji,ka visi mūsu sabiedrības redzamie visu jomu inteliģenti (it lokani, gan ar mēli, gan mugurkaulu) izcili smalkiem un manierīgiem vārdiem spoži ļoti gudras lietas apzelē un spriedelē, bet tieši sava prāta un intelekta dēļ ir īpaši nicināmi! Jo, kā ģļēvi truši izvairas un laipo no īsti smagām, nopietnām un laviešu tautas izdzīvošanai īpaši degošām, pat jau vitāli svarīgām tēmām! Kā piemēram arvien smagāk uzbrūkošā, pie varas lienošā un jau nemaskētā rusifikācija un perverso viltīgais “cilvēktiesību”spiediens, milzīgais, Latvijas tautai nelikumīgi uzkrautais proprcionāli nepanesami lielais svešo un naidīgo psrs kolonistu-okupantu pūlis un neveiktās, bet ABSOLŪTI nepieciešamā DEKOLONIZĀCIJAS kliedzošā nepieciešamība!
    Vai tad mūsu gara elites – intelektuāļu smadzeņpodi to neredz, neanalizē un NEZIN? Nē, visi, visu zina, bet nodod sevi, tautu, nodod mūsu varonīgos senčus un viņu nestos smagos upurus uz Latvijas brīvības un neatkarības altāra! Un glēvi klusējot, amatiņu, aldziņu dēļ nodod savus bērnus un mazbērnus. Latvijas bailīgā un pērkamā “inteliģence” šādi lokani un pazemīgi turot muti, izkalpojas zaglīgajiem un kangarveidīgajiem varnešiem, darot to pat tad, kad jāzaudē varbūt tikai kādu kangaru labvēlība vai jauns, treknākas karjeras pakāpiens! Ja, nu P.Bankovska k-gs tāds nav un ir drosmīgs un godprātīgs savas tautas dēls, tad ar kādu nākamo rakstu to varētu pierādīt un es varētu atvainoties, tā runājot par Latvijas intliģences kopumu. Jo tad cerīgi būtu redzams latviskas gara elites vismaz viens bezkompromisa piemērs! Es nevaru pavēlēt P. Bankovskim uzrakstīt ko patiesi tautai svarīgu un noklusētu, bet es varu ierosināt viņam un citiem pavērtēt savu un savējo kolēģu devumu Latviskuma, Tiesiskuma un Patriotisma sfērā vakar, šodien un Tēvzemes Rītdienai. Un lūgt tos BEIDZOT rīkoties, ja vēl ir sirdsapziņa un vīra dūša teikt taisnību un SKAĻI aicināt MŪSU tautu to piepildīt!

  3. Arii no Paardaugavas saka:

    Un paldies L.Grantina kungam par muzikaalo atradumu, loti piemeeroto Z-sveetku briidim un jauko Annas Wohl dziedaajumu! Vai kaads zina kas vina taada, no kuries un ko veel vinas izpildiijumaa var dzirdeet? Paldies jau ieprieksh!

  4. -Eduards Lunis saka:

    —SVĒTVAKARS. KO TAS NOZĪMĒ!?
    —Ko var nozīmēt Svētvakars tiem, kuri bija spiesti pamest Dzimteni. glābjoties no iznīcības…!?
    —Ko var nozīmēt Svētvakars tiem, kuri vēl cīnās pret drausmīgo pārspēku -prezidenta.tiesnešu,prokuroru,policistu-vairāk kā 300 000 lielo noziedznieku armiju!?
    —Ko var nozīmēt Svētvakars man, ja man ir drausmīgs kauns , ka esmu līdzvainīgs. jo barikāžu laikā biju izlūkrotas komandiera vietnieks un ticēju,ka Latvija būs brīva, tiesiska , demokrātiska!?
    —AICINU VISUS 2021. G. 4. MAIJĀ , PL.12-OS PIEDALĪTIES -LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCĒ. LAI MŪSU DZIMTENI ATBRĪVOTU NO MEĻIEM, ZAGĻIEM , LAI MĒS VARĒTU SVINĒT SVĒTVAKARU , LAI MŪSU DZIMIENE BŪTU PATIESI BRĪVA!

  5. Andris un draugi saka:

    Atradām Tribunāla arhīvā vēl labus tā Baltā rakstus, bet arī senus! Tēma tiešām nav novecojusi un okupanti ar kangariem joprojām dzīvo nesodīti un kā nieres taukos!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *