LRTT. Miezīša raksts PĀRDOMĀM !

Jānis Miezītis

16. decembris plkst. 15:44  · Kādēļ jūs esiet šeit ? Visiem tiem, kuri tic Dievam un aicina cilvēkus samierināties ar notiekošo, piedot, domāt labas domas, man ir tikai viens jautājums: Tās labās domas domāt un Dievu pielūgt vai slavēt jūs varējāt arī astrālajā pasaulē, bez iemiesošanās uz Zemes. Tad kādēļ jūs šeit esiet ? Varbūt, ka jūs teiksiet, ka šeit atnācāt, lai augtu savā garīgumā, lai iemācītos patiesi un dziļi mīlēt ? Tad kā jūs aplieciniet savu mīlestību pret tiem, ko mīlat ? Ar saldsērīgām vai jūsmīgām runām, ar jaukām frāzēm, komplimentiem, ar ziedu pušķīša pasniegšanu vai nolikšanu attiecīgajā brīdī ? Es šeit nerunāju tikai par mīlestību uz pretējo dzimumu.

Es šeit runāju arī par mīlestību uz savu tautu, Tēvzemi, ģimeni, līdzcilvēkiem un pat dabas skaistumu, kas ir mums apkārt. Ja kāds kaut ko mīl, tad viņš šo mīlestību apliecina ne tikai ar skaistiem vārdiem.

Viņš ir gatavs cīnīties un aizsargāt savas mīlestības objektu pret jebkādiem ārējiem apdraudējumiem. Lūk, šādu mīlestības apliecinājumu gan mēs nevarētu izrādīt bez iemiesošanās uz Zemes ! Tad ko nozīmē runāt par ģimeniskām vērtībām un šīs vērtības neaizstāvēt ? Ko nozīmē jūsmot par labklājību un mierīgi noraudzīties, kā izzog tavu valsti ? Ko nozīmē mīlēt savu tautu un neko neiebilst pret šīs tautas postā dzīšanu un iznīcināšanu. Ko nozīmē mīlēt savus līdzcilvēkus un samierināties ar tiem netikumiem, kas viņus plosa ?

Jūs nevarat patiesi mīlēt labo, gaišo, cēlo un vienlaikus būt iecietīgi un samierināties ar ļauno, zemisko, nelietīgo. Samierināšanās ar ļaunumu, nozīmē kalpošanu šim ļaunumam un tā vairošanu. Mūsdienās izslavētā tolerance ir lietu nesaukšana īstajos vārdos. Tas nozīmē nesaukt neliešus par neliešiem, zagļus, par zagļiem un blēžus par blēžiem, bet viņu netikumiem piemeklēt jaukākus, godājamākus apzīmējumus. Tas nozīmē mīkstināt un palīdzēt slēpt šo cilvēku netikumus. Tas nozīmē kalpot šiem netikumiem un kaitēt cilvēkiem. Gan tiem, kuri atrodas šo netikumu varā, gan tiem, kuri no šādu netikumu pārņemtu cilvēku rīcības cieš? Vai tas ir mīlestības apliecinājums pret cilvēkiem ?

Garīdznieki uzrunājot draudzi bieži aicina lūgt Dievu par mūsu valstsvīriem, lai Viņš tiem apskaidrotu prātus un valstsvīri sāktu apzinīgi kalpot tautai. Izklausās jauki. Tikai, ja jūs mīlat dabas skaistumu un ziedus, bet ejot gar skaisti iekārtotu parku pamanīsiet, ka šeit daži ieklīduši āži posta rūpīgi koptās puķu dobes – vai arī tad jūs metīsieties ceļos un lūgsiet Dievu, lai Viņš šiem āžiem apskaidro prātus ? Vai tomēr ņemsiet pirmo pie rokas pagadījušos stibu un mēģināsiet āžus aizdzīt no skaistajiem ziediem ? Bet varbūt mierīgi aiziesiet mājās un vēlāk ar sašutumu stāstīsiet kaimiņienei vai kaimiņam, ka āži posta skaistās puķu dobes parkā un nav neviena (!) kas viņus no turienes aizdzen ?

Starp citu, arī Jēzus Kristus nelūdza Dievam, lai Viņš apskaidro prātus naudas mijējiem, kas savu nodarbošanos bija uzsākuši templī. Viņš vienkārši ņēma un izdzina šos naudas mijējus no dievnama. Varbūt kāds grib zināt, kādēļ es neko nejautāju tiem, kuri netic Dievam ? Bet neko es nejautāju tādēļ, ka ar viņiem viss ir skaidrs. Viņi mīl naudu un tikai naudu – neko vairāk. Viņi par naudu pārdos visu, atšķirība ir tikai cenā. Un tās liekulīgās runas ko viņi māk sacerēt, lai noslēptu šo savu “mūža lielo mīlestību” var dzirdēt katru dienu. Ieslēdziet televizoru un tur jūs redzēsiet naudas kārus valstsvīrus, kas jums stāstīs, cik ļoti viņi mīl tautu un kā par to rūpējas. Paņemiet rokās avīzi un varēsiet izlasīt kā tur naudas kāri žurnālisti, kuri jums apgalvos, ka mīl vārda brīvību un ienīst cenzūru, cenšas piemeklēt attaisnojumus, pamatojumus un pat cildinājumus visiem valdības pieņemtajiem “nepopulārajiem” lēmumiem. Ko tādiem jautāt ? Neko citu, izņemot melus, viņi nepateiks. Viņi pat sev nespēj atzīties šajā nožēlojamajā patiesībā par savu īsto mīlestību.

Jānis Miezītis.

Ausma Muzikante…...izlasiet ….un pārdomājiet….. ”CILVĒKA APZIŅAS CEĻŠ VED CAUR GRŪTĪBĀM UZ SEVIS PIEPILDĪŠANU”./Konstantīns Raudive./

Liene Rijkure ja vien šis grūtības mums kāds speciāli neradītu.

Ausma Muzikante..tā notiek, bet katram pašam jācenšas atbildēt—”kādēļ pasaulē es esmu?

Linard Grantins Liene Rijkure Grūtības vienmēr ir kāda radītas, lai mēs tām tiktu pāri. Dzīve ir kā trenažieru zāle. Mūsu uzdevums ir ar grūtībām cīnīties, nevis tās radīt. Tā ir tā atšķirība starp Ļauno un Labo.

Liene RijkureAusma MuzikanteLinard Grantins , mani uztrauc šitie velli, kuri visām pasaules tautām reāli rada grūtības: Pazīstamais cionists Dr. Gasters teica III Bāzeles cionistu kongresā 1899. g. 17. augustā pēc oficiāli izdotas stenogrammas: “Mums ir vienmēr acu priekšā stāvējis liels ideāls, kurš nav salīdzināms ar tiem ideāliem, kas ietekmējuši pārējās tautas, un šim ideālam mēs neatlaidīgi sekojam gadu tūkstošus. Jo mēs sapņojam, sapņojam par īpatnēju valsti zemes virsū, kur valdīs taisnība un mīlestība, un mēs saucam Dieva valstību zemes virsū par žīdu tautas ideālu. Tas ir pavisam savādāks, tas pilnīgi atšķiras no visas pasaules centieniem, un tādēļ arī mēs vienmēr esam palikuši citādi un, es no šejienes uzsveru, augstāki par visām pasaules tautām. Jo neviena tauta nevar ar mums mēroties”.

“Visu izšķir kapitāls un varas sagrābšana. Kapitāla uzkrāšanu un varas sagrābšanu mēs praktizējām vairāk nekā trīs tūkstošus gadu, un šajā ziņā ar mums-žīdiem neviens nevar konkurēt. Jums-goijiem nauda un vara nav un nekad nebūs! Jo mēs jums to nedosim nekad! Mēs-žīdi jūs tik ļoti ienīstam! Šis naids dod mums spēku smaidīt mīļi jums sejā, lai iegūtu jūsu uzticību un vadītu jūs, parādot “rūpes” par jums un jūsu bērniem, topošajiem mazbērniem un mazmazbērniem, kuri īstenībā nekad nepiedzims. Jo tā gribam mēs – žīdi.”

Šnērsons Menahims Mendels 1994. g., publicēts laikrakstā “Slavyanin”, N-4 (32), 2001, Volgograda.

Preview in new tab(atveras jaunā logā)

LRTT

Liene Rijkure: Manuprāt, spēku samēri ir noteicošie. Tāpēc, kā jau teicu, apbrīnoju “DDD” redakcijas darbiniekus par spēju pašaizliedzīgi un nenogurstoši iet pret pārspēku. Dekolonizācijai traucē labi apmaksātie mediji – tā saucamā informācijas telpa, kurā dzīvo vairums latviešu, ir ļoti nopietna problēma. Ne jau velti, piemēram, Soross vien divdesmit gadu laikā Latvijas informācijas telpā ir ieguldījis ap 80 miljoniem – arī izglītībā. Viņš apzinās, ka cilvēku apziņas ir ļoti svarīgs materiāls, ar ko ir vērts strādāt, lai kontrolētu. Ja, ieslēdzot radio, TV, lasot interneta ziņas, visu laiku stāsta vienu un to pašu, tas ir, par saliedēšanos ar okupantiem un samierināšanos ar viņu klātbūtni valstī, tad cilvēks to pieņem kā pašsaprotamu realitāti. Gadījumā, ja cilvēks to nepieņem, tad visbiežāk viņš neuzdrošinās runāt pretī vispārējam viedoklim, jo baidās. Jums bija ļoti labi raksti par klusēšanas spirāli. Lūk, tāpēc ir ļoti vajadzīga avīze “DDD” un jūsu rosinātās diskusijas, arī strīdi sociālajās vietnēs, jo šādi tiek pateikta patiesība, ka samierināšanās ar okupantu klātbūtni nozīmē mūsu tautas un valsts bojāeju.http://fronte.lv/…/dievins-deva-dievins-deva-dievins…/

Jautājums Lienei Rijkurei:

Komunista A. Gardas “fronte”-cionistu bacilis(reptiloīdi) !

Jūs rakstāt labas un pareizas lietas, kas attiecas uz sātaniskajiem cionistiem, bet tajā pašā laika esiet kopā ar viņiem un pat slavējat viņus. Jeb kurš, kas izlasīs iepriekš doto norādi sapratīs, ka tajā viss ir sacīts pareizi. Sapratīs arī to, ka tas nav L. Grantiņa “izgudrojums”, bet paša Gardas un viņa KOMANDAS sacītais. Vai tad Rērihs nebija DOLĀRA zīmes autors ? Bija, bet A.Garda viņu pasludina par: Hierarhu pašu ? Ja tas nav sātanisms vai tā dēvētā šizofrēnija, tad, Liene, kas tas ir ? Tu slavē arī žīdu Lapinski, kurš Padomju laikā “nostučīja” tūkstošiem latviešu un Dievs vien zina, cik no tiem tika noslepkavoti. Viņš savāca vairāk kā četrsimt lieciniekus, lai glābtu savu tautas brāli Lučanski no cietuma, pret kuru bija savācis materiālus par tautas mantas izlaupīšanu miljonu apmēros OBHS priekšnieks- latvietis Spuļģis, kuru pēc šī Lapinska “pakalpojuma” pašu iespundēja uz 10 gadiem, bet Lučanskis šodien no latviešu bagātībām mazgājas miljonos !

Liene Rijkure, kas Tu pati esi, ja Tu šos divus žīdus + palīdzes(Muzikante, Apine) uzskati par “latviešu patriotiem ? Vai tad Garda un Lapinskis DP uzdevumā neuzstājās pret L. Grantiņu un ar iebaidīšanu un atklātiem draudiem pa pusei jau neizjauca H- 86 un LRTT ? Un tagad, Liene, pasaki, ko es nepareizu esmu pasacījis ?

21.12.20

You may also like...

8 komentāru

  1. Liene Rijkure saka:

    Mēdzu šad tad ieskatīties tautastribunals.eu. Šodien atkal par pārsteigumu sevi ieraudzīju! Daudzas lietas Tu, Linard, pareizi raksti un varu tam pilnībā piekrist. Bet, kad Tu sāc vienā maisā bāzt Latvijas antikonstitucionālās pārvaldes kadrus, kuri pie varas būdami pastrādājuši reālus noziegumus pret latviešu tautu, kopā ar Aivaru Gardu, Līgu Muzikanti, Lieni Apini, Juri Lapinski, Aivaru Andersonu, Ievu Skangali un arī mani (Rijkure kā tautas nodevējs ar bija vienā rakstā pieminēta), kuri šos noziegumus atmasko, tad man tas neliekas pareizi. Esmu uz to vienmēr skatījusies ar iecietību, iedomājoties, ka varbūt Tu esi ļoti cietis no varas un tādēļ Tev aizdomas uz pilnīgi visiem.
    Ir pilnīgi skaidrs, ka nav pilnīgi vienādi domājošu latviešu. Mani saista tie tautieši, kuriem arī tāpat kā man sāp sirds par latviešu tautas likteni un, kuri nekad nesamierināsies ar to, ka sveši zābaki pa mūsu zemi bradā. Latviešiem vajadzētu vienmēr paturēt prātā šo seno dainu un darīt visu, lai tā piepildās: “Man pieder tēvu zeme ar visām atmatām. Man pašam kungam būt, man pašam arājam.”
    .
    .
    .
    Admins
    A. Garda & co ir cionistu, mūsu tautas slepkavu “darba instrumenti” ! Lai nu kurus, bet šos strutainos augoņus es epazinos uz “savas ādas”. Viņi ir gara kropļi, ļaunuma iemiesojumi.

  2. Andris saka:

    Linard , Tu laid ludi kārtējo . Visuredzošā acs ir ļoooti sens simbols , Rērihs tikai izmantoja seno Mistēriju Skolu simboliku. Cits jautājums , kā var izmantot simbolus un ar tiem piesegties.Ar nazi arī var sagriezt maizi , jeb pārgriezt rīkli .

  3. zināšanai saka:

    Ausma Muzikante ir Līgas Muzikantes māte. Līga Muzikante strādā pie komunista Aivara Gardas.

  4. AGedroics saka:

    Slims tu esi riktīgi, Plāngrantiņ!

  5. Anonīms saka:

    Vakar uz lādēju telefonu, lai kārtējo reizi izlasītu tribunālu un vēl paskatītos visada veida samazgas. Tomēr tas kalpo vairāk mūzikas klausīšanās un pornografijai! Aizbraucis līdz būvmateriālu bodei man nostājas priekšā pārdevējs, ka privat personas netiek vairs apkalpotas. A man vajadzēja jumta segumu un skrūvītes! Braucu tālāk un mainīšu virzienu braukdams ne tā, kā parasti. Tad nu netālu no vietas, kur dzivoju redzu kārtējo pretiguma ainu, ka visi krūmi ir izageti pa tīro un tik vien bērzus atstājuši. Izskatās tie bērzi arī tā bērēm līdzīgi. Kāpēc krieviem tie ir mīļi? Tā nu putniem atkal tiks liegts vīt ligzdas un zvēriem paslēpties pavēnī! Tad nu tā sievietes ligzda vienmēr ir bijuse emocionāli ne noturīga, ja garām aizlido kāds glaunaks putns par to, kas pienes zariņus un tarpinus viņa sāk besitiez. Tad nu ir iz savas tautas kultūras pieņemts iz pasaules pirms sākuma, ka mājas gaisma un svētība ir Jānis, bet Līga ir tikai viņa ēna. Ja tas sievietes kuras sevi grib saukt par piederīgam pie latviešu kultūras, tad viņam pieklājas visu pirms cienīt savu senču godu un nepities īslaicīgas eiforijas pēc ar tādiem Gardām. Viņu protams ir daudz ekonomiskajā sfērā, tad nu sievietēm gribot skaistas dzīves bieži vien padodas kārdinājumiem ielaist savā ligzdā glaunaku putnu ar labiem būvmateriāliem.

  6. Juris saka:

    Linard,
    Garda & Co neved aiz sevis pūļus. Viņiem ir neliels sekotāju pulks. Lapinski arī klausās tikai saujiņa ļaužu. Rijkurei vispār ir tikai 367 FB draugi.
    Ja tu uztraucies par latviešu tautas likteni, labāk vairāk pievērs uzmanību tiem, kas vāc aiz sevis pūļus – Roberts Klimovičš, Māris Bērziņš, Andris Ciekurs, Jānis Pļaviņš, Raimonds Reimo, Valentīns Jeremejevs … tie ir latviešu maldinātāji, kas nedomā par latviešu tautas nākotni!

    Viņi aicina iet kopā ar krieviem, sakot ka nevajag šķelt “tautu”, t.i. latviešus ar okupantiem!
    .
    .
    .
    Admins
    Es nebūt neesmu atstājis šos Mežvieta kantora provokatorus bez ievērības ! Par viņiem ir jau rakstīts un tiks rakstīts…. Viņi nav maldinātāji, bet visīstākie nodevēji- ienaidnieki !

  7. Anonīms saka:

    Nu ja! Vakar aizbraucu pie šuvējas ar 5 pāriem bikšu, lai galus uztaisa glaunakus. Vienīgā šuvēja centrā ir zhidene. Savu darbu dara labi, bet vajag parunāt par sadzīviskām lietām! Šodien braukdams pakaļ biksēm nodomāju paprasīt uzlādēt telefonu. Vajag COntactu! Uz galda viņai stāv modes kliedziens – Maskas. Tad nu vien izstāstījis kāpēc man tāds lūgums man pretī jādzird no viņas morālās lekcijas, ka nevar viens iet pret straumi. Neiedzilinoties visā tanī īsajā runa viņa arī piekrīt, ka latviets var būt ikviens, kas dzimis Latvijā un iemācījies latviešu valodu, kad viņai biju pa vaicājis, kurš ir īsts latviets tai saeimā? Nu es esmu protams negatīvs un visos redzu tikai negatīvu, kā mana māte mani spēj panest? Lūk viņu valodas īpatnības kad viņai norādu, ka latviešus dzīvus kapos raka Sovietu laikos un pēdējie 30 gadi visa kriminālā atbildība ir uz krieviem un žīdiem. Kad pieminu 90 gadu kriminālus, tad atkal es redzu tikai slikto, bet Batjuskas viņiem piedod! Tad vai nu tās batjuskas nav komunistu izdzimteņi? Viņiem visiem dziesma viena, ka mums viņiem ja piedot, jo ne viens nav svēts. Nē! Tādus mēslus paciest es nespēju un norādīju, ka mana māte kgbeshnikam tīrīja caurumu, ko pasa bērni nebij spējīgi izdarīt. Tad nu viņam arī Likuma vārdā vajadzēja šaut savus tautas brāļus! Vai tu kuce jel apjēdz, ko tu vispār runā, kad sāc aizstāvēt visu šo kriminālo varu, kura uzspiež tautai nevis Konu, bet perversiju? Likuma vārda viņi uzliks par pienākumu injicet savām mātēm un tēviem vakcīnu, jo viņi ir pārsniegusi 60 gadu vecumu. Tikai arī bez šī likuma tautā atsakās bērni no saviem senčiem, kad viņi nonāk uz slimības gultas. Tad finansiāli tie apgrūtina bērniem dzīvi. Nu i vien klausoties vecā vīra runās par aizgajusiem laikiem tā nebij kāda vēstures grāmata, bet visa viņa nervu sistēma. Aiziedams no šīs pasaules viņš nolādēja šo valsti tā pat, kā es to daru. Viņam pienāktos saņemt mantojuma savas mātes zemi 100 h apmērā, bet tur saimnieko tagad krievu izdzimtenis. Kara laikā brālis ar māti dodoties uz Ameriku dokumentus bij zaudējuši, bet varbūt arī par labu, jo 90 tajos drīzāk viņu nosistu, ja viņam būtu saglabājusies dokumenti uz mātes zemes. Vēsturiskā patiesiba ir tāda ka nav iespējams nekāds labvēlīgs CON takts ar jūdu garīgās pasaules pārstāvjiem. Tad nu šie Gardas ļaudis cenšas sevi pasniegt tautai par latviešu interešu cīnītājiem. Grantins protams viņus atmasko un Gedroicam ir tipiska zhidu kriminala valoda. Arī sevi par latvieti dēvē! Tad nu vien ar to zhidu šuvēju viņi var kopā sashuties revolūcijas sarkanajam audeklam, bet tiem, kam vēl tā Pērkona Dieva dotā gaisma ir iekš sevis nav nekas kopīgs. Rijkure? Pieminēsim, ka viņu ļaudīm iz senis tik vārdi ar R burta skaņām. Roberts protams ir pats varenākā is. Roberts Cice bij pirmais latviešu strēlnieks!

  8. Artūrs Malta saka:

    Es šķiroju boļševikos, jo viņiem nav tautība, viņiem nav tēvzeme, viņiem nav dvēseles un sirdsapziņas, viņiem nav adrese, ne iela ne māja, bet adrese Sovetskij Sojuz!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *