Atgādinājums Tieslietu ministram Bordānam

Bordāna kungs, ar runāšanu vien nekas nemainīsies !

Protams, tie šodienas varas struktūru pārstāvji, kuri noklausījās šo J. Bordāna runu(sākot no vējoņa un beidzot ar kalnmeieru), vēlētos viņu redzēt “kastē” ! Viņi saprot, ja kaut vienu mazu ķieģelīti izsitīs no šī varenā noziedzības mūra, var sabrukt visa celtne.

Un, ne jau tikai Latvijas mafijas “būve” grūs, tā aizvilks sev līdzi arī starptautiskās mafijas struktūras, kuras vistiešākā veidā saistītas ar Izraēlu un tās noziedzīgo darbību.

Interesanti ir pavērot, kuri ir tie, kas aizstāv Kalnmeieru un nosoda Bordānu.

Lūk viņi: Dižie preses demokrāti, Izraēlas MOSSADisti, Lato Lapsa un Elita Veidemane un, protams, arī pilnīgi visi varas pārstāvju kontrolētie preses izdevumi.

Un cik varen dūšīgi pret Bordānu “lēkā” Lemberga/Kalnmeiera/Mežvieta šunelis S. Ģirģens.

Kalnmeieram ir jāsēž un beigās “jākarājas”, cita varianta nav !

Ja Bordāns neinformēs un nelūgs palīdzību Starptautiskām Iestādēm, nekas nemainīsies.

Tamdēļ jau eksistē Starptautiskas iestādes, lai pie tām ārkārtas gadījumā vērstos un Latvijā patreiz ir “ārkārtas gadījums” !

Latvijā, lai iedibinātu LIKUMĪBU, ir ar NATO specvienību darbību uz laiku jāaptur Latvijas suverenitāte, jāarestē visi bijušie KGB darbinieki, kuri šodien ir īstie Latvijas pārvaldītāji. Viņu īpašumi jāatsavina un paši starptautiskā Tribunālā jātiesā.

Pirmām kārtām ir jāapcietina Kalnmeiers un viņa piesegtā slepkavu banda ar Borovkovu un Bunku priekšgalā. Ir “jāatver” krimināl-LIETA pret H- 86 norādītajiem noziedzniekiem.

Ja tas netiks darīts ar Starptautisko Tiesību iestāžu palīdzību, tad nākošais upuris būs tieši J. Bordāns pats !

Gļevums ir nodevības galvenais PAMATAKMENS !





Tieslietu ministram Jānim Bordānam

Iekšlietu ministram Sandim Ģirģenam

LR Ģenerālprokuratūrai

 

                                              LCTAG H- 86 iesniegums

Latvijas cilvēktiesību aizstāvēšanas grupa HELSINKI- 86(latviešu tauta) vēlas, lai JŪS paskaidrotu, uz kādiem TIESĪBU PAMATIEM Latvijā darbojas tādi veidojumi kā: LATVIJAS JURISTU BIEDRĪBA, kuras prezidents ir PSRS VDK virsnieks- nelatvietis AIVARS BOROVKOVS un LATVIJAS JURISTU APVIENĪBA, kuras priekšsēdētājs ir PSRS VDK virsnieka ANDRA BUNKAS audžudēls- nelatvietis RIHARDS BUNKA ? Ko šīs divas “organizācijas”, kuras vada PSRS represīvo orgānu virsnieki un viņu ģimenes locekļi, veic LATVIJAS interesēs un no kādiem/par kādiem līdzekļiem viņi tiek uzturēti ? Ir taču zināms, ko sacīja pēdējais Latvijas PSR VDK priekšnieks- latvietis EDMUNDS JOHANSONS: “Latvijas drošības jautājumu bez manas ziņas Maskavā nokārtoja VDK darbinieki A. BOROVKOVS un I. GODMANIS.”

Mēs zinām, ka pēcATMODAS Latvijā neizskaidrojamās nāvēs ir “miruši” neiedomājams daudzums Latvijas patriotu un latviešu biznesmeņu, bet pilnīgi neviens vainīgais nav atklāts ! Nav noslēpums, ka šīs abas “organizācijas” darbojas pēc “militārprincipa” un ir saistītas ar Maskavai pakļauto- Rīgā darbojošos TM Security, kas skaitās 5. kolonna Latvijā un, kura arī sadarbībā ar LJB un LJA veic 4. maija kliķei nevēlamo personu likvidēšanu ! Ir arī zināms, ka Latvijā notiek SĀTANA PIELŪGŠANAS RITUĀLI, kuros tiek upurēti cilvēki un dzertas to asinis. Šeit pieminētās “organizācijas” ir tās, kuras apgādā SĀTANISTUS ar vajadzīgo CILVĒKMATERIĀLU.

LR drošības orgānu uzdevums ir noskaidrot: visu no Latvijas bērnu namiem adoptēto bērniņu likteņus ! Tad arī atklās šausmas, kādas šīs čekistu organizācijas veic pret latviešu tautu. Ir jāpārskata neiedomājami daudz krimināllietu, kuras safabricētas tieši pret latviešu tautai piederīgajiem, kas ir ierindojamas pie SĀTANISKO RITUĀLU procesiem. Piem: Osvalda Miglas, Gintas Voicišas, Mārtiņa Grīnberga, Sintijas Bāliņas un d.c. simtu LIETU !

ASTRĪDA BABĀNE, kura ilgu laiku strādāja R. Bunkas “kantorī”, liecināja H- 86: KAS IR ŠIS KANTORIS un ar ko tas R. Bunkas vadībā nodarbojas ! Arī bijusī tiesnese SANDRA BRIĶE ir gatava liecināt par šodienas bandītisko “tiesībnieku” noziegumiem pret valsti un tautu !

 

Latvijas CTAG H- 86: L.Grantiņš. I. Aparnieks. V. Freimantāls. O. Migla

16.03.19

30.09.19

You may also like...

4 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    —Nekādi netiku pie Bordāna, lai arī bija ko rādi’t par Kalnmeijeru, gan tiesām!?
    Pašlaik esmu saņēmis Ogres tiesas tiesneses Zavadskas lēmumu civillietā, kur jau pati tiesnese kautrīgi par savu lēmumu izteicās-man tā sanāca !? Šausmas – ne vēsts no Taisnīguma , jo jau tas čekas maisu Naglis vilka kamēr tiku no viņa vaļā un jau vairāk kā piecus gadus nevarēju ierosināt civillietu? Un šī ,,tiesnese.. it kā vadīja tiesas sēdi atbilstoši, bet spriedumā tas nekur neparādās! Parasti jau cik man ir bijusi pieredze 20 gadu garumā , mani pierādījumi tika pilnībā ignorēti jau tiesa zālē, bet te vismaz deva kaut kādu cerības stariņu, ka ir arī kāds godiģs tiesnesis!? Sūdzēšos Bordānam, un rosināšu pret viņu kr. lietu par apsinātu nelikumīgu tiesas lēmuma taisīšanu.

  2. Norma, sakarīb Krievijas satelītvalsts LR. saka:

    Ģenerālkorumpantu Kalnmeieru atstājot amatā, tas ir normāli.
    Piemirsts tiek vēl viens Krievijas ieliktenis. “draugs” Indulis

    Postimees
    LATVIJĀ
    Kopš 2003. gada amatā esošais MIDD priekšnieks pienākumus varēs pildīt vēl piecus gadus
    TVNET/LETA
    2019. gada 19. jūlijs 11:03

    Militārās izlūkošanas un drošības dienesta priekšnieks Indulis Krēķis FOTO: Edijs Pālens/LETA
    ​Kopš 2003.gada amatā esošais Militārās izlūkošanas un drošības dienesta (MIDD) priekšnieks Indulis Krēķis dienesta vadītāja pienākumus varēs pildīt vēl gandrīz piecus gadus, noskaidroja aģentūra LETA.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas

    Aizsardzības ministrijas pārstāvis Kaspars Galkins aģentūrai LETA skaidroja, ka Krēķi MIDD priekšnieka amatā valdība iecēla 2003. gada 19. februārī. Līdz pat 2019. gada sākumam likums nenoteica viņam konkrētu amatu pilnvaru termiņu un viņa apstiprināšanai nebija vajadzīgs atsevišķs valdības lēmums. Līdzšinējie aizsardzības ministri ar Krēķa darbu novērtēja pozitīvi un viņš varēja turpināt pildīt savus pienākumus.

    Galkins skaidroja, ka šogad 1. janvārī stājās spēkā grozījumi Valsts drošības iestāžu likumā, kas nosaka, ka MIDD priekšnieku amatā uz pieciem gadiem ieceļ Ministru kabinets pēc attiecīgās nozares ministra ierosinājuma. Grozījumiem arī bija pārejas noteikumi, līdz ar to piecu gadu termiņu pilnvaru termiņš Krēķim tiek skaitīts no šī gada 1. janvāra. Tas nozīmē, ka amatā viņš varēs atrasties līdz 2024. gadam. Likums gan neliedz šo termiņu pagarināt vēl uz pieciem gadiem.

    MIDD ir aizsardzības ministra pārraudzībā esoša valsts drošības iestāde.

    MIDD iegūst un nodrošina Aizsardzības ministriju, tās padotībā esošās iestādes, citas valsts varu un pārvaldi realizējošās institūcijas un to atbildīgās amatpersonas, kā arī Nacionālos bruņotos spēkus ar to darbībai nepieciešamo pretizlūkošanas un izlūkošanas informāciju.

    Tāpat šis dienests atklāj un sadarbībā ar citām valsts drošības iestādēm novērš ārvalstu speciālo dienestu, kā arī organizāciju vai atsevišķu personu graujošo darbību Aizsardzības ministrijā, tās padotībā esošajās iestādēs un Nacionālajos bruņotajos spēkos. Dienests arī veic pasākumus, lai aizsargātu valsts noslēpumu Aizsardzības ministrijā, tās padotībā esošajās iestādēs un bruņotajos spēkos.

    Pārējās valsts drošības iestādes ir Valsts drošības dienests (VDD) un Satversmes aizsardzības birojs. Valdība šonedēļ atbalstīja VDD vadītāja Normunda Mežvieta palikšanu amatā uz otro piecu gadu termiņu. Saeima pagājušā gada martā nolēma iecelt pašreizējo SAB direktoru Jāni Maizīti šajā amatā uz vēl vienu piecu gadu pilnvaru termiņu.

    Par MIDD darbību ir maz publiskas informācijas. MIDD atšķirībā no SAB un VDD pat daļu no sava gada pārskata nepublicē.

    SAISTĪTIE RAKSTI
    LATVIJĀ
    Mūrniece novērtē VDD darbinieku paveikto, kuri reti par to saņem publisku “paldies”
    LATVIJĀ
    Specdienesti sagatavojuši ieteikumus informācijas tehnoloģiju drošības pārvaldībai valsts un pašvaldību institūcijās
    LATVIJĀ
    Pabriks: Mežvieta neapstiprināšana būtu slikts signāls Latvijas sabiedrotajiem (15)
    LATVIJĀ
    Valdība uz otro termiņu atstāj amatā VDD vadītāju Mežvietu (4)
    LATVIJĀ
    Bijusī IeM Informācijas centra amatpersona tiesā neatzīst spiegošanu Krievijas labā (3)
    LATVIJĀ
    VDD Mežaparkā izspēlējis teroristu auto ietriekšanos pūlī (1)
    Aizsardzības Ministrija
    LASĪTĀKAIS ŠOBRĪD
    VISI RAKSTI
    ĀRVALSTĪS
    | 00:00
    “Estonia” katastrofa: pazudušā kapteiņa mīkla – ilggadējā nasta viņa ģimenei (4)
    EKOLOĢIJA
    LASĀMGABALS
    Latvija – Eiropas lietoto drēbju kapsēta (16)
    ĀRVALSTĪS
    Taivānā dažās sekundēs sabrūk tilts (2)
    LATVIJĀ
    KNAB aizturējis “Latvijas Valsts ceļu” valdes locekli Strodu (5)
    ĀRVALSTĪS
    | 10:01
    Antarktīdā no ledāja atdalījies 315 miljardu tonnu smags aisbergs (1)
    VIEDOKĻI
    | 28.09. 00:06
    LASĀMGABALS
    “Estonia” katastrofa: nekas nav beidzies. Jauni fakti un liecības (48)
    Ekskluzīvi TVNET
    ĀRVALSTĪS
    | 09:24
    Eiropā plosās bīstamas vētras: bez elektrības paliek tūkstošiem māju, ir upuri (3)
    17 FOTO
    ĀRVALSTĪS
    | Vakar, 15:02
    Saslēgti važās, sisti, pazemoti: no Nigērijas “skolas” atbrīvo 300 gūstā turētus jauniešus
    ĀRVALSTĪS
    | 14:00
    Somijas koledžā noticis uzbrukums; viens mirušais (1)
    Aculiecinieks: uzbrucējs izmantoja zobenu
    LATVIJĀ
    | Vakar, 17:24
    Tiesa apturējusi Muižniekam nelabvēlīgo valdības lēmumu (2)
    Papildināts
    28 FOTO
    ĀRVALSTĪS
    | Vakar, 00:02
    LASĀMGABALS
    Vai Nobela miera prēmija Grētai Tūnbergai ir “nenovēršama”? (77)
    TOP RAKSTI
    VISI RAKSTI
    LATVIJĀ
    | 15:13
    Latvija vienīgā no EPPA dalībvalstīm solidarizēsies ar Ukrainu, nepiedaloties rudens sesijas sēdēs (2)
    ĀRVALSTĪS
    | 14:00
    Somijas koledžā noticis uzbrukums; viens mirušais (1)
    Aculiecinieks: uzbrucējs izmantoja zobenu
    LATVIJĀ
    | 13:29
    KNAB aizturējis “Latvijas Valsts ceļu” valdes locekli Strodu (5)
    Papildināts
    Linkaits: Satiksmes ministrija lems par KNAB aizturētā LVC valdes locekļa Stroda atbrīvošanu no amata
    TVNET SPORTS
    | 15:57
    Rēdlihs septembrī KHL spēlēs sasniedzis vislielāko ātrumu uz ledus (1)
    EKOLOĢIJA
    | 00:02
    LASĀMGABALS
    Latvija – Eiropas lietoto drēbju kapsēta (16)
    SKATUVE
    | 16:31
    Dailes teātrī tiks veidota pagaidu mākslinieciskā padome, kas pildīs Džilindžera pienākumus
    Džilindžers atstās Dailes teātri
    ĀRVALSTĪS
    | 00:00
    “Estonia” katastrofa: pazudušā kapteiņa mīkla – ilggadējā nasta viņa ģimenei (4)
    VIEDOKĻI
    | 28.09. 00:06
    LASĀMGABALS
    “Estonia” katastrofa: nekas nav beidzies. Jauni fakti un liecības (48)
    Ekskluzīvi TVNET
    ĀRVALSTĪS
    | 28.09. 00:00
    “Estonia” katastrofa: kas noticis pēdējā gada laikā? (2)
    10:27
    VIEDOKĻI
    | 28.09. 00:01
    LASĀMGABALS
    Prāmja «Estonia» katastrofa: pirms 25 gadiem noklusētais (34)
    No TVNET arhīva
    33 FOTO
    54:51
    LATVIJĀ
    | 28.09. 00:05
    «Estonia» bojāejas dienasgrāmatas: latvietis no 1024. kajītes (5)
    No TVNET arhīva
    ĀRVALSTĪS
    | 09:24
    Eiropā plosās bīstamas vētras: bez elektrības paliek tūkstošiem māju, ir upuri (3)
    ĀRVALSTĪS
    | 12:09
    Sekss pirms kāzām un nenoticis aborts: Marokā notiesāta pret valdību kritiska žurnāliste
    21 FOTO
    VIEDOKĻI
    | 00:01
    LASĀMGABALS
    Mūžībā aizgājušais Žaks Širaks: trīs mantojumi pasaulei (3)
    KINO
    | 00:01
    Astoņi interesanti fakti par spēlfilmu “Oļegs”
    ĀRVALSTĪS
    | 10:01
    Antarktīdā no ledāja atdalījies 315 miljardu tonnu smags aisbergs (1)
    VIEDOKĻI UN KOMENTĀRI
    | 00:02
    LASĀMGABALS
    Valsts budžets 2020: Pensiju pielikums un laba ziņa mazo algu saņēmējiem (36)
    Intervija ar Jāni Reiru
    NOZARES
    | 13:48
    Divu partiju iebildumu dēļ atliek lemšanu par Purgailes virzīšanu FKTK vadītāja amatam
    LATVIJĀ
    | 13:05
    Bordāns rosina vērtēt regulējumu par ģenerālprokurora iecelšanu un atbrīvošanu no amata (5)
    SEJAS.LV
    | 10:31
    “Atradu Lieni!” Kivičs un Skulme atkal ir kopā (22)

  3. Riebekļi saka:

    Indulis ir mūsu, tāds pats goda cilvēks kā Mežviets, Reiniks…

    Par mums|Normatīvie akti|Eiropas savienība|Kontaktinformācija
    en
    Priekšnieks
    Resursi un rīki
    Vakances
    Iepirkumi
    Kontaktinformācija
    Saistītās iestādes

    Satversmes aizsardzības birojs

    Valsts drošības dienests

    Latvijas Ģeotelpiskās informācijas aģentūra

    Informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūcija
    Militārās izlūkošanas un drošības dienests / Par mums / Priekšnieks
    Priekšnieks
    Indulis Krēķis dzimis 1960.gadā Stendē. No 1994.gada līdz 2002.gadam strādājis dažādos amatos Drošības policijā un Satversmes aizsardzības birojā. No 2002.gada I.Krēķis ir Militārās izlūkošanas un drošības dienesta priekšnieks.
    Aktuālās saites

    © Militārās izlūkošanas un drošības dienests, 2016 | Adrese: Grostonas iela 2, Rīga, LV – 1013 | E-pasts: kanceleja@midd.gov.lv
    Iesniegt

  4. Marionetes saka:

    Latvijas prezidentam E. LEVITAM maita un riebeklis Grantiņš “nozaga” bērnību laimīgo. Tad vismaz komjaunatnes aktīvistei, vismaz kā jēl, cik nu spēj, ir jāizpalīdz

    LA.LV

    VISI POLITIKAS RAKSTI
    Levits neuzskata, ka Šuplinskai būtu jāatkāpjas
    LE
    LETA
    14:42, 1. oktobris 2019

    Ilga Šuplinska.
    Ilga Šuplinska.
    Foto: LETA/Zane Bitere
    Valsts prezidents Egils Levits neuzskata, ka izglītības un zinātnes ministrei Ilgai Šuplinskai (JKP) būtu jāatkāpjas no amata pēc tam, kad tiesa lēma apturēt Ministru kabineta lēmumu neapstiprināt Latvijas Universitātes (LU) rektora amatā Indriķi Muižnieku.

    Prezidents uzsvēra, ka tiesas spriedums ir jāpilda, kā arī atbildīgajiem ir jāizdara secinājumi, tomēr šis nav tas jautājums, kādēļ ministrei vajadzētu demisionēt.

    Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) pauda pārliecību, ka valstij nevajadzētu tiesāties, bet izglītības un zinātnes ministrei vajadzētu aktīvāk pievērsties augstskolu pārvaldības reformai.

    “Ja tiesa vienā instancē konstatē, ka mūsu lēmums nav atbilstošs, mēs neuzstāsim uz savu taisnību, tādējādi paildzinot tiesvedību, bet gan veltīsim resursus tur, kas ir sabiedrībai svarīgāk,” uzsvēra Kariņš.

    SAISTĪTIE RAKSTI
    “ZZS” prasa Šuplinskas demisiju pēc Muižniekam labvēlīgā tiesas lēmuma
    8 stundas
    Šuplinska: Tiesa nav mēģinājusi saprast LU rektora vēlēšanu procesu
    18 stundas
    Kas lasāms pagaidu noregulējumā Muižnieka lietā?
    4 stundas
    LETA jau vēstīja, ka Administratīvā rajona tiesa pirmdien apturējusi Latvijas Universitātes (LU) rektoram Indriķim Muižniekam nelabvēlīgo Ministru kabineta lēmumu, ar kuru viņš netika apstiprināts LU rektora amatā, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

    Apturot Ministru kabineta rīkojuma darbību, tiek apturētas visas ar to radītās tiesiskās sekas. Tādējādi Gvido Straube zaudē rektora vietas izpildītāja statusu un par rektora pienākumu izpildītāju ir atzīstams Muižnieks. Tāpat šobrīd ir zudis tiesiskais pamats atkārtoti organizēt rektora vēlēšanas, skaidroja tiesā.

    LA.LV APTAUJA
    Vai izglītības ministrei Ilgai Šuplinskai būtu jāatkāpjas no amata LU rektora vēlēšanu lietas dēļ?
    Jā, ministrei ir jāatkāpjas no amata.
    Nē, ministrei ir jāturpina darbs.
    Grūti komentēt – lieta ir visai “piņķerīga”!
    LA.lv
    DEMISIJAS PIEPRASĪJUMS EGILS LEVITS ILGA ŠUPLINSKA LU REKTORA VĒLĒŠANAS

    Skatīt komentārus (1)
    Iesaki šo rakstu
    1
    VISI POLITIKAS RAKSTI
    Pūce: Purgailei nav pieredzes un zināšanu banku sistēmas uzraudzībā
    3 minūtes

    Tiesa atstāj spēkā KP pagaidu noregulējumu par atkritumiem
    22 minūtes

    Šuplinska nezina, vai gūs valdības atbalstu Muižnieka lietā
    27 minūtes

    AG
    Andris Grīnbergs
    “LA” aptauja: Vai atbalstāt ideju, ka 11. novembris būtu brīvdiena?
    57 minūtes

    Lems par KNAB aizturētā LVC valdes locekļa Stroda atbrīvošanu no amata
    1 stunda

    FOTO: “Spēlē. Dzīvo. Droši”. Glābēji un sportisti vienojas labdarības akcijā
    1 stunda

    Sākts kriminālprocess pret atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma “Piejūra” bijušo valdi
    1 stunda

    Latvija solidarizēsies ar Ukrainu, nepiedaloties EPPA rudens sesijas sēdēs
    1 stunda

    Siguldas bērnu vecāki pašvaldībai lūguši nodrošināt dārzeņu pirmapstrādi uz vietas bērnudārzā
    2 stundas
    LASĪTĀKIE RAKSTI
    Nofilmē dienesta automašīnās guļošus policistus un iekuļas nepatikšanās
    Pēc pazudušās sēņotājas nāves policija aicina būt uzmanīgiem
    Kosmētikas zīmols “Madara Cosmetics” nepaliek atbildi parādā blogerei Maijai Armaņevai par it kā nozagto ideju
    FOTO: Andra Kiviča sāgai pienācis gals – Liene atrasta “ieslodzījumā” un tiek vesta mājās
    Kāds laiks būs oktobrī? Zīmes dabā rāda, ka laiks mainīsies mēneša vidū
    Ietaupa arī uz dzīvības rēķina! Par “ātro palīdzību”, kas var neatbraukt
    PAR SVARĪGO

    Elektrība nebūs visu problēmu risinājums. Saruna ar “Viršu” izpilddirektoru Jāni Vību
    Intervija
    46 minūtes

    KNAB aizturējis “Latvijas Valsts ceļu” valdes locekli
    3 stundas

    Naktī valsts dienvidaustrumu pusē gaidāms lietus
    2 stundas

    Latvija solidarizēsies ar Ukrainu, nepiedaloties EPPA rudens sesijas sēdēs
    1 stunda

    Uzbrukumā Somijas koledžā gājis bojā viens cilvēks un desmit ievainoti
    2 stundas
    LA.lv
    Copyright: AS “Latvijas Mediji” 2019. Visas tiesības paturētas.
    Par mums
    Reklāma
    Kontakti
    Privātuma politika
    Sīkdatņu izmantošana

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *