Nu un atkal par “izredzētajiem”(Latvijas frankenšteini)

Kundze stāstā, kādai “tautībai” piederēja sarkanais Frankenšteins. Man nemaz negribās par tiem “jebrejiem” tik daudz rakstīt, tas sanāk pilnīgi neapzināti. Gribi rakstīt par kādu aktuālu LIETU un skaties, atkal aiz tā visa stāv “izredzētie”. Ne jau velti viņi neskaitāmās valstīs ir tikuši vajāti, padzīti un pat slepkavoti. Viņus norobežoja no normāliem cilvēkiem. Viņiem tika ierīkoti geto.

Nu nebija tas taču bez iemesla. No viņiem izstaro ļaunums. Pat Lukašenko nesavaldījās un paziņoja, ka 30 lielākiem Baltkrievijas žulikiem vairāk kā puse ir krievžīdi ! It sevišķi uzkrītoši tas ir tad, ja viņi Baltkrievijā ir tika 0,1 % !!! Pat ASV prezidents Baidens nosoda Izraēlu par tās zvērībām pret palestīniešiem. Nu nav tie draņķi pieskaitāmi pie civilizētās pasaules. Arī Indulis Ronis rakstīja par pēckara eksperimentiem ar cilvēkiem, ko okupanti pārņēma no vācu nacistiem Latvijas teritorijā.

Indulis Ronis par J. Stradiņu:

Akadēmiķis J. Stradiņš konkrēti runā vienīgi par līdzdalību raķešu tehnikas izstrādē u.c. Taču J. Stradiņš nemin to, ka iesniedzējs mēģināja viņu intervēt- vai patiesībai atbilst informācija, ka staļinisma kundzības laikā viņa tēva Paula Stradiņa vadītajā Eksperimentālās medicīnas institūtā jaunu preparātu pārbaudei izmantoti politieslodzītie. Tāpat ne vārda par to, ka pats J. Stradiņš ar savu laboratoriju līdzdarbojās LPSR ZA Organiskās sintēzes institūta slēgtajos(slepenajos) projektos, pats personiski nodarbojies arī ar Rietumu patentu uzlaušanu.

Indulis Ronisvēsturnieks, LZA akadēmiķis(Dr. habil. hist. Indulis Ronis)

Visā tajā nelietībā dalību bija ņēmis arī dižais “Latvijas patriots”, Induļa Roņa bende, Jānis Stradiņš, kurš arī lepni uzpeldēja “čekas maisos” ! Pēc viņa ieteikuma I. Roni atbrīvoja no ieņemamā amata un iedzina nabadzībā ! No mātes puses šis izdzimums bija jebrejs, bet tēvs, kā viņš lepni paziņoja, esot bijis sēlis !

Šis izdzimums kāri sev 1995 gadā “noplūca” II šķiras TZO. Nu nekaunas šie izdzimumi !

Stradiņš bija īsts Latvijas Frankenšteins.

17.07.24

You may also like...

10 komentārs

  1. Ierindas Pilsonis saka:

    Draņķu birums tai foto, pat glumeklis un stukač blūzma pat vēl redzams, bez stradiņa par katru būtu labi uzzināt to “labos” darbus?

  2. par robotisko šiziķi a.g. saka:

    AG 2024. gada 16. jūlija 12.56
    Visi šiziķi dzīvi beidz vienādi..Ja Minsterē ir metro, tad Linardelis drīz vien arī metīsies zem tā vagona.. :)))
    Tur visiem tiem sūdiem arī ceļš !!! :))

    Pirmo reizi treknais nekauņa par sevi un savu ceļu pareizi iedrukājis! Bet, kā parasti “lielais patrijods” ne pīkstiena par Latvijai būtisko, šoreiz Straķa informāciju? Kā rūdīts čekists – par būtisko nekad un neko!!!

  3. novērotājs saka:

    4.maija režīma iekšlietu sistēmā joprojām turpina darboties agrākie “pretpadomju elementu” vajātāji😱 un nodarboties ar kaitniecību! Turklāt turpina saņemt no 4.maija režīma prēmijas un neskaitāmus apbalvojumus!

  4. Anonīms saka:

    Nūja!Pārņēma no nacistiem viņu eksperimentus?Kopīgi tie taisīja eksperimentos visos karos un revolūcijas. Vācija bez zhidu eksperimentiem iespējams būtu Vācija, bet Russijas impērija ir vien viņu veidojums un parveidojums. Tās zemes resursus Sibīrijā apguva vācieši un sūtīt sūtīja bagātības uz Vācu rūpniecības pilsētām. Vien šajos laikos tā ir parnesta uz Ķīnu. Ķīna 100 darba rokas maksaja to pašu, ko Vacija maksā vienam darbiniekam. Likties nav kur!Sibīrijas bagātības nodotas ķīniešiem un lahtviesu strēlniekiem kāda sūda pēc tur bija jālien?Tīrīja pilsētas no civil iedzīvotājiem. Zhidi un vācieši cauri gadu simteņiem ir lidusi cilvēka būtības, ka arī tā revolūcija no Vācijas zhidiem izperinata, bet cilvēkus tiem vajag novest līdz cūkas stāvoklim. Kā diemžēl arī ir ar baltajiem ļaudīm īpaši. Tie dur acis viens otram ārā vien dēļ tā, ka pieklājīgi apģērbts vai kāda glaunaka lietiņa spīd. Tās debilitates izpausmes īpaši izpaužas tetovejumos!Vai kries, latviets, anglis, ukrainis tiem piemitosas viņiem ir tādas īpatnības, ka vajag riebt, ja tev sokas lietas. Zhida asinīs nav vinos, bet nosist var lietuvietis Nike jakas dēļ, kas mugurā. Latviešiem vienkārši tik dirst dirsanas pēc, ja vīrs dara darbus, tad lien tam virsū ar savām sudainajam morāles lekcijām. Tak Stradiņš eksperimentos izmantoja latviešus un zinātnes vārdā apliecina to, kas jums pašiem ir uz mēles. Ēšanas tēvu mantojuma dēļ Latviešiem arī ir piedieniga, ka ir sasēdušies radi savā starpā vēl uz gadu simteņiem. Nav jābūt zhidam asinīs, bet garīgi vien izpaužas ļoti daudzos šodiena tā būtība-Gnīdas. Kad sasveicinies ar lahtvieti-Shalom alehem, tad apskaties viņa reakcijas. Kas ir Shalom?No varda Mals-malosch,kad tos sāk lipinat, tad arī chalo kādas enerģijas, kas izveido rezultātu. Gods un godam darīts tiek likts acu priekšā tāpat, kā negods. Tikai gods priece acis un dvēseli, bet negodu slēpj vai piesedz. Gedroics pieņemsim lielās ar savu stulbumu!Tomēr ļaudis nechalo tas labās enerģijas, kad tiem priecē, ja Jānim māja skaista un saime Jānim veselība visiem turas. Riebt Jānim lien i svešie, i savējie!Sievietēm īpaši gribās un patīk dirst virsū gudram vīrietim, kad tam vēl skaista sieva un nemaukojas, tad sabiedrībā kulsta netīras valodas. Staigā pa burvem un ladas, ka pipel stoku nav spējušas noturēt. Tās melnās enerģijas kulstitaju īpaši ir chuljos!Gribās varas spožuma, tad velkas pie raganām, lai tās izliek tiem muļķiem zīmes. Bij Soviet laikos darzina kaimiņiene pie kuaras vilkās varas karie zīlēt!Pati reiz izsplava mātei, ka jaunībā tēva pirmā sieva ar audžu māti gajusi pie viņas, lai tā uzsuta riebeklības. Kādas?Melnā maģijas piekopsana un Sievietēm īpaši tik vazāties pa tādām raganām. Bagātība pievelk gnidas, bet dzīvē ir tā, ka pati lielākā gnida izpaužas iekš saviem radiem. Tie apzinisi un priekšzīmīgi izpildigie kuriem ir tikai spīdīgas pogas un blenduki pie krūts taisa lielākos sūdus.

  5. Paarlasot LRTT arhiiva teemas saka:

    Pareizi Anonims un citi raksta, ka tas Gedroics lielās ar savu stulbumu, bet tas nav parasts stulbums, bet ari pietelots un viltiigs, kaut pritams ir stulbums. Jo gadu desmitiem visaadi uzbrukt LRTT truli naidiigi, stulbi rupji un tikpar ilgi muukot no konkreetiibas okupantu jautaajumaa. Pareizi te jau agraak tika komentaaros secinaats, ka shis tips ir visas reizes izlociijies no loti skaidra un konkreta jautaajuma par to ko un kaa izbeigt okupantu masas klaatbuutni valstii??! Burtiski mukshus muka tas Gedroicis no teemas kaa reaali izbeigt okuopantu klaatbuutni un arii pret okupantu cuucisko un bezgala nodeviigo naturalizaaciju ari no liela blaura KLUSUMS! Nu, taads cekistu stila izvairiishanaas no pretlatviskuma galvenaa ceelona teemas

  6. Lepni izvelku no platajām biksēmююю saka:

    No mūžzaļā:

    Эй, товарищ! Кончай истерику!
    Вперед! На новые грабли.
    Мы обязательно перегоним Америку…
    Если догоним Зимбабве!

    (с) В.В.Маяковский

  7. No LA.LV publicētā saka:

    https://www.la.lv/mirusi-lviva-sasauta-ukrainu-politike-un-valodniece-irina-fariona/komentari

    Ja LV būtu Drošības Dienests, šo nelieti tiesātu: 12:50, 20. jūlijs 2024
    Andris Saulite— pretrievisie salašnas rietumos jāsoda visbarbarisāajām metodēm —glušīt bez brīīdinājumiem–gana brīdināti — 9:50, 20. jūlijs 2024 ———– pelnīts sods par piečakarēšanos cilvēikem ar galīcijas bidlu movu —————————————————————————————————————————————————— NĀKAMĀ nošaujamo sarastā ragana Langa ……….. ne vienam vien pirsti niez pašrocīgi sodīt Langu……

    LA.LV redakcijas nelieši gadiem regulāri dzēš korektus, pieklajīgus patriotu tekstus un nekad nedzēš pat visjēlakos un rupjākos pretlatviskos kremļa 5.kolonnas komentārus!

  8. fakts saka:

    Okupāciju nevar uzskatīt par izbeigtu, kamēr Latviju nav atstājuši 700 000 krievu okupantu un nav notikusi kolaboracionistu lustrācija.

  9. taisnais saka:

    Ja negrib atbildēt vainīgie komunisti, čekisti, zagļi tādi kā čekists Aldis Plaudis un čekists Aivars Borovkovs , atbildību nesīs viņu uz visu mūžu nolādētie pēcnācēji, kas rijuši savu vecāku sazagto.

  10. nobeiguma vietā saka:

    Veco čekistu Ivara Godmaņa un Jāņa Jurkāna “sieviete viņu dzīvē” vārdā Elita Veidemane uzrakstīja, kā viņa to nosauca “skarbās atklāsmes, kā Rīgas krematorijas Lielā zālē pirms kremācijas atvadījās no Aivara Straumes (Batjkas): Protams, nav iespējams piespiest kādu atnākt uz bērēm, tomēr tas šķita savādi, ka šobrīd Saeimā esošie nacionāļi neuzskatīja par vajadzīgu atvadīties no sava politiskās dzīves kolēģa, kuru nevar uzskatīt par vienkāršu ierindas biedru. Un ja arī būtu vienkāršs ierindas biedrs – kāpēc, cienot visu, ko Jānis darījis Latvijas labā, viņam nevarētu dot pēdējās ardievas? Varbūt es vienkārši nepamanīju pavadītāju rindās ieslēpušos nacionāļu jaunās un vidējās paaudzes politiķus. Varbūt. Tad, lūdzu, piedodiet man.
    Bet kas tad tādus Robertus Zīles, Raivjus Dzintarus, Jāņus Iesalniekus, Imantus Parādniekus un Jāņus Dombravas radīja, ja ne Elita Veidemane, Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Andris Šķēle, Aivars Lembergs un citi nelieši?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *