L. Grantiņa tiesas SABOTĀŽA

Arhīvs

7:05, 13. aprīlis 2018

https://www.la.lv/linarda-grantina-lieta-tiesa-virzas-leni

Rīgas pilsētas Vid­zemes priekšpilsētas tiesa šo ceturtdien, 12.aprīlī, latviešu izcelsmes Vācijas pilsoņa Linarda Grantiņa lietu skatīja divdesmit minūtes un slēgtā kārtībā, jo vērtēja apsūdzētā veselības stāvokli, diagnozi un vai vispār tiesvedību atjaunot.

Par šo teicamo video mēs vara pateikties tieši Pāvelam Rebenokam. Arī šis viņa veikums darīja trakus Latvijas izlaupītājus, līdz beigās šī banda nolēma no viņa atbrīvoties. Par Pāvela nāvi, manām asinīm un lauztiem kauliem, 4. maija sātanistu banda maksās ar “karātavām” ! Nekādu žēlastību Latvijas valsts bendēm: komunistiem un cionistiem !

Šodiena

27.10.2020

Labvakar,

Uz tiesas sēdi 27.10.2020 neieradās prokurore Iluta Papsujeviča, sakarā ar to, ka viņas bērns iepriekšējās dienas vakarā bija kontaktpersona ar Covid-19 saslimušo. Līdz ar ko tiesas sēde tika atlikta. Nākamā tiesas sēde nozīmēta uz 18.01.2021 pl.10:00. Tajā tiks lemts tālāk jautājums par Jūsu veselības stāvokļa noskaidrošanu, lai saprastu turpmāko tiesas procesa gaitu.

Ar cieņu, Jānis Vilders

Kā mēs varam noprast pēc teksta, tad Tiesa ir vēlējusies jau 2018. g. 12. aprīlī L. Grantiņa LIETU izbeigt, bet attiecīgas iestādes(jo iestādes taču sastāv no darbiniekiem) nevēlējās to ! Šinī gadījumā tā bija E. Kalnmeiera vadītā Ģenerālprokuratūra.

Tā ir un paliek čekistu- komunistu provokācija, kad prokurore neierodas uz tiesas sēdi. Tas jau pirmspēdējā tiesas sēdē arī notika, ka prokurore neieradās. Tad nenotika Covid dēļ un tagad atkal Covids ir par iemeslu, lai neļautu Tiesai manu LIETU izbeigt, kā to jau vēlējās 2018. gadā. Cionistiem ir nepieciešams mani ar šo procesu turēt iegrožotu, lai oficiāli neļautu man piedalīties Latvijas politikā. Kā redzam, tad jaunais ģenerālprokurors pieturas pie Kalnmeiera uzskatiem. Un, kā gan savādāk, jo viņš ir vistiešākais Izraēlas pārstāvis, kurš piedalījies noziedzīgajā ČEKAS MAISU selekcijā, tā teikt, “vajadzīgos” izventilējis- nodevis atklātībai, bet tos, ar kuriem vēl taisās manipulēt, lai iznīcinātu mūsu Valsti un tautu, paturēt. Tas ir vistiešākais apliecinājums tam, ka ģenerālprokuratūra ar biedru Stukānu priekšgalā, strādā pret Tieslietu ministriju- pret J. Bordānu !

Un tas interesantākais, ka UZPELD trīs prokurores, kuras ir Ilutas !!! Iluta Saulīte, video redzam, ka ir kāda Iluta Strautiņa un tagad Iluta Papsujeviča. Domāju, ja to visu redzētu Nils Ušakovs, tad viņš izsauktos kā toreiz Rīgas pilsētas Domē: “Ņihuja bļeģ nesaprotu !”

Nilam Ušakovam, kurš kādreiz skrēja uz DP sūdzēties par Grantiņu, drīzumā pašam vajadzēs stāties tiesas priekšā, jo prokuratūra ir pieprasījusi ES viņu izdot kriminālvajāšanai !!!  Pamazām jau viss reiz nostājas savās vietās ! Arī tie, kuri mani tiesā, paši tiks tiesāti. Cēloņu un Seku LIKUMS nav steidzīgs, bet apturams nu nekādā gadījumā !

Un šeit par noziedznieku un čekas maisu manipulatoru Stukānu:

02.11.20

You may also like...

3 komentāru

  1. Labietis saka:

    Jebkāda atkarība no elektroniskajām ierīcēm novedīs jūs totālā kontrolē un drīzā nāvē!

  2. Coronalüge saka:

    Žīdu mauka un masoniete Anglia Makrele paziņojusi,ka koronavīrusa uzliesmojums Vācijā turpmāk spēcīgi pastiprināsies. Gudra,gan vecene! Re,kā viņa visu labi zina kā būs.

  3. Armands saka:

    Nu tās prokurores uzvārds ir īsti pareizs šaj valstij.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *