Sēru vēsts. Miris helsinkietis Edmunds Cirvelis

FOTO: Edmuds Cirvelis, otrais no kreisās

Šodien, 31. 10. 2020 pulkst. 17:30(dzimis 31.03.1925) no mums aizgāja atkal viens no aktīvās Atmodas pirmajiem aizsācējiem- Edmunds Cirvelis. Kārtējais ar NABADZĪBAS PASI azotē, kamēr tie, kuri mums Atmodu nozaga, peldas latviešu tautai zagtajos miljonos un pat miljardos.

Šīs Zemes CEĻŠ, Edmund, Tev ir bijis ciešanu un piedzīvojumu bagāts. Un pats galvenais, tas ir bijis Goda DARBIEM bagāts ! Tu toreiz, kad pie tevis ierados lai aicinātu H- 86 grupā, neuzdevi nevienu jautājumu… . Tu sacīji: !

Komunistu izvarotā, apzagtā un izmocītā latviešu tauta, ieskaitot arī mani, saka par to Tev paldies ! Šodien pie varas esošā laupītāju banda mūsu nopelnus ir pierakstījusi sev un mūs padzinusi no Dzimtenes, un iedzinusi nabadzībā. Bet tāda jau ir laupītāju daba.

Bet cilvēks jau ir Garīga BŪTNE, kura savu ALGU saņem DIEVIŠĶAJĀ PASAULĒ, kura laupītājiem ir slēgta !

LAI SVĒTĪTS TEV, EDMUND, AIZSAULES CEĻŠ !

L. Grantiņš H-86 & LRTT

31.10.20

You may also like...

3 komentāru

  1. labieši saka:

    “Kad ar uzvaru šo kauju līdz galam pabeigsim,
    Tad lielgabali klusēs un daudzi jau mierā dusēs,
    Kam dārga bij` Tēvija.

    Tad daiļās latvju meičas kops kapus varoņiem,
    Jo viss šai dzīvē iznīkst, pat lauru vaiņags novīst,
    Bet mīlestība – nekad.

    Vienu vietiņu es sev vēlos, kur kādreiz mierīgi
    Tad varēšu nu dusēt, par tēvu zemi klusēt,
    Kas man tik dārga bij`.“

    Noņemam cepuri…

  2. Savieši saka:

    Paldies,Linard,par informāciju! Edmunds reiz rakstīja: “Lai sveicināta Saule!!!” Kā tāds,un par dievāju dzimteni sapņojošs viņš atmiņā palicis. Savu dzīvi padarot,kā dievkalpojumu ticībā viņš rādīja pozitīvu piemēru. Edmunds Cirvelis un viņa brālis Vitolds Cirvelis bija abi,Otrā Pasaules kara laikā par latviešu gaisa izpalīgiem,tā aiztāvot dzimteni pret boļševiku mežoņu ordām. Ievērojams fakts,ka abi brāļi RĪGAS AVIĀCIJAS AUGSTSKOLĀ tikās ar lielisko vācu aviācijas lidotāju un ASU,pulkvedi,Hansu Ulrihu Rūdelu. Vēl daudz nepastāstīta paliek par Edmundu Cirveli. Varbūt vēl tagad Usmas ezerā pa viļņiem trauc staltā jahta; “Ingrīda”,tavas jaunības atmiņas un Latvijas brīvvalsts laika piedzīvojumi. Bet tevis nevaid. Dusi mierā!

  3. Armands saka:

    Taču Ārijs Tomsons pirms gadiem 15 runāja,ka Edmunds Cirvelis ir miris!!!!!! Tad tagad tas daudziem nāca kā pārsteigums::::::::(((((((((

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *