Rihards Bunka. Es uzskatu, ka L. Grantiņu “jāpievieno” B. Lozei

Raksta apskats noslēgumā

http://www.la.lv/linarda-grantina-lieta-tiesa-virzas-leni/

Rīgas pilsētas Vid­zemes priekšpilsētas tiesa šo ceturtdien, 12.aprīlī, latviešu izcelsmes Vācijas pilsoņa Linarda Grantiņa lietu skatīja divdesmit minūtes un slēgtā kārtībā, jo vērtēja apsūdzētā veselības stāvokli, diagnozi un vai vispār tiesvedību atjaunot.

Lietu tiesai nodeva 2016. gadā, bet pēc būtības tā vispār nav skatīta. L. Grantiņš apsūdzēts pēc diviem Krimināllikuma pantiem – nacionālā, etniskā, rasu naida izraisīšanā un pret Latvijas Republiku vērstu aicinājumu paušanu. Apsūdzētais uz tiesu nebija ieradies. Viņš atrodoties Vācijā. L. Grantiņš ir cilvēktiesību aizstāvības organizācijas “Helsinki-86” dibinātājs, bet pēdējos gados mediju vidē vairāk zināms kā pašpasludināta Latvijas Republikas tautas tribunāla priekšsēdētājs un savā mājas lapā regulāri kritizē Latvijas politiķus, amatpersonas un citus cilvēkus, arī rakstot, ka piespriež viņiem dažādus sodus, tajā skaitā augstāko soda mēru.

Kā vakar pēc tiesas sēdes sacīja L. Grantiņa advokāts Jānis Vilders, nākamā tiesas sēde notiks 6. decembrī. Līdz tam jāatrisinot dažādas ar tiesvedību saistītas nianses. Advokāts detalizētāk par krimināllietu atteicās runāt, arī atklāt, kas un cik ir cietušo (uz tiesas sēdi nebija neviens ieradies).

Bez žurnālista vakar tiesā bija tikai vēl viens klausītājs – Rīgas Stradiņa universitātes pasniedzējs Rihards Bunka, kuram L. Grantiņš arī “piespriedis” augstāko soda mēru. “Man grūti spriest, kāpēc esmu izpelnījies tādu Grantiņa uzmanību – kad viņš dibināja “Helsinkus-86″, man bija deviņi gadi un biju oktobrēns, tāpēc diez vai varēju kaut kā darboties pret viņu. Visticamāk, Grantiņa ievērību izpelnījos, kad viņu 2015. gadā apcietināja – biju cietuma operatīvo darbinieku priekšnieks. Apsūdzētais veselu rakstu par mani uzrakstīja. Tiesa, īsi pirms Grantiņa ievietošanas cietumā no darba biju aizgājis, bet diez vai viņš to zināja… Tas jau nav arī tik būtiski. Grantiņš rakstīja, ka esmu izveidojis slepkavu brigādes, kas nogalina latviešu patriotus, ka esmu, piemēram, nogalinājis advokātu Plataci. Arī Grantiņa ielikšana cietumā esot bijis manas darbības rezultāts. Tāpat viņš pagājušajā nedēļā paziņoja, ka esmu pielicis roku nesen bijušās prokurores Birutes Lozes pazušanā,” saka R. Bunka.

Pasniedzējs L. Grantiņa paziņojumus, no vienas puses, uztverot kā murgus, bet, no otras puses, uzdod jautājumu: ja nu kāds no aptuveni 40 000 cilvēku, kam Latvijā ir uzvedības traucējumi, viņa paziņojumus uztvers nopietni un šāda “Latvijas Republikas tautas tribunāla” vārdā dosies piespriestos sodus īstenot?

“Es gan tādus gadījumus pagaidām nezinu. Taču vai kāds var pateikt, kas notiek un noticis ar cilvēkiem, kas viņiem jāsajūt, kurus Grantiņš piemin un ar kuriem tiem ir bijis kāds sakars? Man bija interesants gadījums. Kad strādāju vēl cietumā, kāds slepkava kamerā lepojās, ka, lūk, viņa priekšnieks, proti, es, arī esmu slepkava, jo acīmredzot bija lasījis vai dzirdējis, ko ziņo Grantiņš. Pēc kāda laika šim apcietinātajam pavisam citā sakarā tiesa bija nozīmējusi konfrontāciju ar mani. Divas reizes viņš no tās atteicās, bet pirms trešās reizes izdarīja pašnāvību…” R. Bunka neizslēdz, ka L. Grantiņa lietā varētu kļūt arī par cietušo.

Advokāts Pāvels Rebenoks aģentūrai LETA iepriekš stāstījis, ka L. Grantiņš nenoliedzot publikāciju izvietošanu internetā, taču neatzīstot, ka tajos būtu aicinājums uz vardarbību. “Cilvēks vienkārši paudis viedokli, kā attīstās Latvijas valsts un kas varēja notikt vai nenotikt pēc neatkarības atgūšanas. Cilvēks analizē šos procesus, un, iespējams, daļa bija kritika. Drošības policija saasināti to uztvērusi,” teicis advokāts. Advokāts nenoliedza, ka Grantiņam iepriekšējās publikācijas dažkārt ir skarbas un var balansēt uz ētikas robežas, taču tāds esot viņa stils, lai piesaistītu uzmanību. Tomēr Drošības policijas (DP) nolīgtie eksperti no Tiesībsarga biroja un sabiedriskās politikas centra “Providus” iepriekš bija secinājuši, ka L. Grantiņa publikācijās ir saskatāmas pazīmes, kas veicina naidu.

DP kriminālprocesu sāka 2012. gadā. 2015. gada 24. jūlijā Grantiņš tika aizturēts Latvijā. Vēlāk pret 5000 eiro drošības naudu tiesa nolēma Grantiņu no apcietinājuma atbrīvot. Pēc izlaišanas no apcietinājuma viņš devās ārstēties uz Vāciju.

Tiem, kuri vēl nezina atgādināšu,kas ir Rihards Bunka:

Rihards Bunka ir žīda I. Godmaņa apsardzes(Atmodas laika) priekšnieka Andra Bunkas audžudēls. 100%tīgs nelatvietis- no mātes puses Baltkrievijas jebrejs, bet par tēvu ziņu nav. Māte bija LPSR VDK darbiniece. R.B. strādā Krievijas drošības dienestu paspārnē.

FOTO: Pie šīs bandas pieder arī “tiesībsārgs” Jurijs Jansonovičš, 4. maija “teātra” trupas aktieris. Jansons ir tāds pats Ciānas draza kā Bunka.

Šis tarakāns eņģeļ- baltās drēbēs prms trijiem gadiem bija atlīdis pie manis Rīgas Centrālcietumā un nekaunējās paziņot, ka es “sēžot” teicamos apstākļos…, bet kapēc es “sēžu” šo tarakānu neiteresēja… .Smirdoša noziedznieku banda, kura ir jāsamin kā indīga čūska.

Krievija, kā mēs zinām, ir Izraēlas darba instruments”.

R. Bunka nelikumīgā ceļā ticis pie LJA biedrības- nobīdot “demokrātiskā” ceļā šis Apvienības dibinātāju M. Bērziņu.

Šis žīds šo Apvienību pārdēvēja no: Latviešu Juristu Apvienības par Latvijas Juristu Apvienību.

Pēc būtības viņš ir tikai “Rihardiņs” un ir Aivara Borovkova un Ivara Godmaņa padotais, kurš ar savu “apkalpojošo personālu” izpilda pasūtījumu slepkavības un, protams, arī dažādu politisko darboņu iebaidīšanu.

Kas par tipiem ir Borovkovs un Godmanis, pateica pēdējais LPSR VDK priekšnieks Edmunds Johansons(tie ir žīdi, kuri strādā Izraēlas uzraudzībā).

Kuram interesē vairāk, lasīt šeit:

Par cionistu izdzimteni A. Borovkovu(tādi ir jānosit)

Bet tagad par šo rakstu:

Ja mēs zinām, kuram “kantorim” un, kuras valsts uzdevumā Bunka darbojas, tad arī saprotam: kapēc cilvēkiem bailes no šīs švaļu bandas. Viņi noslepkavo jebkuru, kurš pat tikai “iepīkstas” pret viņiem.

Tieši R. Bunkas vadītā LJB ir tā, kura pret H- 86 dibinātāju un aktīvās Atmodas aizsācēju safabricēja šo Krimināllietu par: nacionālā, etniskā un rasu naida kurināšanu, un arī par aicinājumu gāzt “likumīgo” čekistu dibināto 4. maija bandu.

R. Bunkas bandā(LJA) sastāv arī kāds majors- eksperts E. Treļs(arī jebrejs), kurš L. Grantiņu “noekspertējis” nacistu un “likumīgās” valsts varas gāzēju.

Vairāk par šo Ciānas izdzimumu E. Treļu lasīt šeit(šajā rakstā redzam, ka R. Bunkas saziņu valoda ar latviešiem ir krievu):

Par kādu Kremļa fekāliju- ekspertu ēriku treļu

Lasiet Astrīdas Babānes LIECĪBAS par šo Ciānas sarkano nacistu noziedznieku bandu un jūs uzzināsiet kādi izdzimumi tur ir savākušies,- sākot no G. Kūtra un beidzot ar slepkavu J. Reiniku… .

Astrīdas Babānes kundzes liecības H- 86

Kā redzam no teiktā:- slēgtā kārtībā, jo vērtēja apsūdzētā veselības stāvokli, diagnozi un vai vispār tiesvedību atjaunot.”-, tad Tiesa grasījās tiesvedību pret L. Grantiņu izbeigt, bet tas nedrīkstēja notikt un ieradās šis žīdiskais sapuvēns- R. Bunka, lai novērstu tiesvedības izbeigšanu. Tika pielietots kārtējais terora akts- iebaidīšana. Ir jāuztur krimināllieta pret L. Grantiņu, lai bremzētu viņa piedalīšanos Latvijas politiskajās norisēs.

L. Grantiņš taču ir paziņojis: “Tur kur es būšu, tur noziedznieki paši uz vēdera līdīs uz savām karātavām !”

Raksts LA ir interesants, jo tajā šis sadists-izdzimtenis cenšas sevi atmazgāt. Cauri visam jūtamas bailes par savu ādu.

Kādā rakstā sacīju, ka lielie noziedznieki- slepkavību pasūtītāji, vienmēr atbrīvojas no tiem, kuri veikuši viņu pasūtījumus. R. Bunka saprot, ka ir šīs asiņainās ķēdes pēdējais un nevēlamais posms, tāpēc arī tiek melots uz nebēdu, lai tikai glābtu savu nodevēja asiņaino dvēseli… .

“Visticamāk, Grantiņa ievērību izpelnījos, kad viņu 2015. gadā apcietināja – biju cietuma operatīvo darbinieku priekšnieks. Apsūdzētais veselu rakstu par mani uzrakstīja. Tiesa, īsi pirms Grantiņa ievietošanas cietumā no darba biju aizgājis, bet diez vai viņš to zināja…”

Kā tad nu tā, biedr slepkava(Rihard Bunka), tu saki, ka es, iespējams, nezināju, ka esi “aizgājis” no “operatīvo” darbinieku priekšnieka amata. Zināju visu, nožēlojamais žīdu smerdeli, ka tu nevis tikko(2015 jūlijā, kad tavi lopi mani zvērveidīgi arestēja) biji aizgājis, bet jau 2014. gada decembrī tiki padzīts no šī amata par sadisma piekopšanu pret ieslodzītajiem, jo tu pakāri šeit pieminēto “konfrontantu“.

Par to var izlasīt šeit- http://pietiek.com/raksti/gadu_mija_klusi_nomainits_rigas_centralcietuma_drosibas_dalas_sefs un, ka es to zināju, pierāda manis rakstītie komentāri.

-Vai šmurguliskai iztapīgais žurnalistelis Artis Dzēriņš nezināja par to, ko šeit saku ?

-Zināja, bet zemiski un iztapīgi pildīja R. Bunkas norādījumus-  dezinformē lasītājus !

-Kāpēc viņš to darīja ?

-Kāpēc viņš piedalās šajā lasītāju dezinformācijā procesā ?

Pienāks diena, kad ne tikai Bunkam, bet arī Dzēriņam būs jāatbild LR varas orgānu priekšā, jo šī darbība tiks traktēta kā: genocīds pret latviešu tautu.

Foto: Linda Rasa, nožēlojama 4. maija kliķes iztapoņa- marionete, kura par kafijas tasi iznīcinās ne tikai Tēvu un Māti, bet nodos Patiesību, kas ir Dieviķās Pasaules Stūrakmens… .

Rasa, es Tavus draudus neesmu aizmirsis, tie ir iegrāmatoti “noziedznieku kartotēkā” ! Man ir kāda nelāga “īpašība”, es bieži aizmirstu labus darbus, bet nekad draudus… .

Arī LA galvenā redaktore Linda Rasa(šī nožēlojamā radība reiz solīja mani sūdzēt tiesā) neizspruks no pamatīga cietumsoda vai pat karātavām, jo pilnībā atbalsta šo Borovkova & Godmaņa & Bunkas genocīd- aktu pret latviešu tautu(atļaujot publicēt šo žļurgu).

Biedrene Rasa(par kundzi šo kodi pagodināt negribas), tautas dezinformācija ir konflikta situācijas veicināšana, kura vienmēr noved pie asins izliešanas, tātad: traktējams kā GENOCĪDS !

“Tāpat viņš pagājušajā nedēļā paziņoja, ka esmu pielicis roku nesen bijušās prokurores Birutes Lozes pazušanā,” saka R. Bunka.”

Plataci, lai labāk skanētu, viņš piedomājis pats, bet Birutas Lozes likvidēšana ir viņa “brigāžu” roku darbs.

“ja nu kāds no aptuveni 40 000 cilvēku, kam Latvijā ir uzvedības traucējumi, viņa paziņojumus uztvers nopietni un šāda “Latvijas Republikas tautas tribunāla” vārdā dosies piespriestos sodus īstenot?”

Doma jau šim sadistam ir pareizi izteikta, ka reiz, pret tādiem kā viņš, attiecīgs skaits “ar uzvedības traucējumiem” apveltīto, dosies LRTT piespriesto sodu īstenot, tikai skaitu mazliet tomēr ir jākoriģē. Ja pie nosauktā skaitļa pieliktu vēl vienu nulli un to pareizinātu ar četri, tad tas, ar mazu amplitūdu, atbilstu īstenībai = 1,6 miljoni, bet atlikušā krievžīdu okupantu daļa, redzot tuvojošās “ziepes”, domāju, ka tādam Bunkam arī varētu nepaiet garām un pakabināt pie laternas aiz “izvadorgāniem”.

“L. Grantiņš apsūdzēts pēc diviem Krimināllikuma pantiem – nacionālā, etniskā, rasu naida izraisīšanā un pret Latvijas Republiku vērstu aicinājumu paušanu. Apsūdzētais uz tiesu nebija ieradies. Viņš atrodoties Vācijā. L. Grantiņš ir cilvēktiesību aizstāvības”

Vai normāls cilvēks var ko tādu secināt ?

Nē !

To dara tie, kuri mūsu zemē ir ienākuši slepkavojot, laupot, izvarojot, dedzinot un deportējot. Šie šakāļ- žīdi, kuri šodien cionistu uzdevumā kūda sabiedrību, ne pie kādas tautas- tautības vai etnosa nav pieskaitāmi !

Paši viņi, šie smirdošie ždānoki, plineri, cilēviči, borovkovi, godmaņi, mamikini…, sevi pieskaita pie jebreju tautas !?

Ebrejs nav tautas vai kāda etnosa apzīmējums, bet gan ticības, tāpat kā žīds !

Krievs arī nav tautības(etnosa), bet gan Krievijas impērijas iedzīvotāju apzīmējums.

Viņi visi ir asiņainās Hazārijas pēcteči !

ASV varas orgāni ir sapratuši, kas viņi ir un dēvē šos noziedzniekus par “hazāru mafiju”.

ASV ir uzsākušas cīņu pret šo laupītāju bandu, kur pārstāv bunkveidīgie žīd- elementi. Šis raksts LA norāda uz to, ka viņiem zeme sāk degt zem kājām. Notiek jau gļēva vaimanāšana un savas ādas glābšana.

Viņus sagaida karātavas un linču tiesas !!!

Uz to arī Bunka atklāti šajā rakstā norāda, pieminot 40 000 “nelīdzsvaroto”.

Hazāri(hazāru mafija) ir desmitiem un pat simtiem tautu un tautību sajaukums, kurus vienojis jūdaisms- Bāla(Luzifera) pielūdzēji !

Tur, kur šie sātanisti ar zobenu un uguni ierodas, līst asinis un iestājas bads, jo izņemot slepkavošanu, izvarošanu un laupīšanu, neko citu viņi nedara.

Lasi, ko saka par šiem izdzimumiem reformators Martins Luters:

M. Luters par žīdiem

Šie Lucifera pielūdzēji(komunisti- jūdaisti), aplaupot mūsu tautu peldas miljonos !!!

Ja kāds šos bunkveidīgos deģenerātus uzskata par cilvēkiem, tad tādam smadzeņu vietā ir izkārnījumi. Tādi, kuri spiež roku šiem borovkov & godmaņ žīdu izdzimumiem, ir sodāmi ar tādu pašu sodu kā viņi.

Nāvi bunkveidīgajiem borovkoviem un godmaņiem, latviešu tautas slepkavām !!!

16.04.18

Linards Grantiņš.  Latvijas Cilvēktiesību grupas Helsinki- 86 & LRTT dibinātājs, II pakāpes (lielvirsnieks)Triju Zvaigžņu ordeņa īpašnieks un aktīvās Atmodas aizsācējs(dažreiz der šiem žīdsalašņām, kolaborantiem, manas zemes okupantiem, manas tautas slepkavām un manas zemes izlaupītājiiem, to atgādināt)

Šis B. Lozes sacītais norāda, ka slepkavas ir zināmi !!!

Kāpēc laikrakstos netiek publicēts šis B. Lozes sacītais noziedzniekam O. Blumbergam:

“Mēs paši drīz iesim Nekropoles ceļus, bet pirms nāves es jaunajiem izstāstīšu visu, ko zinu, tajā skaitā arī par Birkavu un Borovkovu. Bet Jūs kā bijušais Augstākās Padomes deputāts no savas puses varat pastāstīt jaunajiem, kā Latvijā tika iznīdētas dziednīcas, piemēram Baldones dziednīca, Ķemeru dziedniecīca, Rīgas līcis, Zinatņu Akadēmijas dziednīca, Marienbāde, kas bija domāta represētajiem veselības atjaunošanai un daudzas citas lielākas un mazākas dziednīcas?”

Krievžīdu izdzinteņu ārprāts Krievijā, kuru pārņem arī Latvijas krievžīdi:

You may also like...

3 komentāru

  1. Andris Pauls=P' saka:

    Twitter

    Aivars Borovkovs

    Pamēģiniet vienu dienu acīs teikt tikai patiesību un tieši, ko domājat.
    Tās pašas dienas vakarā jūs būsiet visu nolādēts, sakropļots un reanimācijā pamests invalīds, kuram nav ne darba, ne ģimenes, ne draugu, ne piederīgo, kuri varētu palīdzēt.
    #AB_kolekcija

    Šis ir hrestomātiski, 4Maija republikas TZO virsnieka cienīgi! Kādēļ komunisti Latvijā joprojām ir pie varas?! TO komunistu, kuri stājās kompartijā un piekopa dubultu morāli, loģika: domāt vienu, bet publiski teikt: Ļeņins, Ļeņins, Ļeņins.

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Vispirms no komunistu un čekistu valdības ir jāprasa H-86 priekšnieka Heino Lāmas noslepkavošanas izmeklēšanu! Valdībai ir jāatskaitās par antikomunistiskās latviešu sabiedrības sistemātisku likvidēšanu ar kriminālām metodēm.

    Katrs latvietis saprot, ka komunistu un čekistu asiņainā vara pastāv tikai tādēļ, ka viņi APKARO H- 86 un neļauj helsinkiešiem brīvi darboties Latvijā!

    Tagad līdztekus Anša Ataola Bērziņa atbrīvošanai no cietuma ir jāprasa Linarda Grantiņa apsūdzības pilnīga noņemšana un visā Latvijas teritorijā jāatjauno sabiedriskā cilvēktiesību aizstāvības grupas H-86 darbība!

    Jātiesā komunistu un čekistu teroristu grupējums, kas 1993. gada 18. februāra naktī MĒRĶTIECĪGI un apzināti likvidēja H-86 sabiedrisko darbību Rīgas Latviešu
    Biedrībā – MĀMUĻĀ!

    Manā “Bērnu un Kultūras aizstāvības komisijā” RLB darbojās vismaz 15 aktīvi un pārliecināti Latvijas patrioti – īsti “helsinkieši”! Bet mums nebija pieejama informācija par Linarda Grantiņa likteni un darbību!

    Ja mēs būtu zinājuši patiesību, tad ( Kā tagad no www “Tautas tribunāls. eu.”) mēs būtu organizējuši piketu pie ministru kabineta par pretlatviskajām varas aktivitātēm!

    Tajos laikos nebija interneta!

    Mūsu šodienas iespējas ir jāizmanto! Jāsasit komunistu varas koloss uz māla kājām!

  3. Ingrīda saka:

    Dīvaini, ka sakarā ar prokurores Birutas Lozes pazušanu internetā rakstītā ziņa bija neuzkrītoša. Pēc būtības šai ziņai bija jārada satraukumu kā speciālistu, valsts vadītāju tā arī iedzīvotāju vidū. Vadošajām amatpersonām bija jāinformē tauta, ka visi spēki tiks veltīti, lai atrastu prokurori vai arī iespējamā nozieguma veicējus. Arī atbilde uz jautājumu, kāpēc tā netika darīts, izraisa satraukumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *