Liela daļa stacionēto Covid-19 pacientu ir krievvalodīgie, saka Pavļuts

Tās jau ir polit- etnosa īpašības.

https://rus.lsm.lv/statja/novosti/obschestvo/covid-19-v-bolnicah-vse-bolshe-russkojazichnih.a425902/?utm_source=draugiem.lv&utm_medium=say&utm_campaign=post_1914065713

Kā redzam pēc ministra Pauvļuta sacītā, tad Latvijas IDIOTU procentu ceļ KRIEVVALODĪGIE. Nav noliedzams arī tas, ka starp latviešiem to arī ir pietiekoši daudz, kuri no šīs BRĀĻU TAUTAS ir ietekmējušies.

Pirms dažiem gadiem bija publicēti dati, par Latvijas cietumnieku nacionālo sastāvu un tas bija katastrofāls, ja salīdzina krievvalodīgo attiecības Latvijā pret latviešiem… . Un, vai tad tas nav izdevīgi putiniskajais Krievijai ? Ir ! Ar viņu palīdzību Latvijā tiek grauta tā jau pusdzīva TAUTSAIMNIECĪBA !

Nākošie LOKDAUNI atkal bendēs to, kas mums vēl ir un to, kas ar lielām grūtībām radīts ! Tā visa ir Tautas Frontes radītā latviešu etnosa iznīcināšana Latvijas Republikā. Latvijas Tautas fronte apzināti neveica OKUPĀCIJAS DEMONTĀŽU un veicināja skolu segregāciju- divvalodību. Tur, kur zem vienas sistēmas pastāv divas kopienas, tur viegli ir iespējams ar tām manipulēt- veicinot savstarpēju naidu. Visi šodienas Latvijas prezidenti ir DIVKOPIENU Latvijas atbalstītāji. Un pēdējais, ebrejs Levits, ir tieši šīs SISTĒMAS “arhitekts” !

https://nra.lv/latvija/360947-pavluts-skaidro-ka-latvija-tiks-veicinata-vakcinacija.htm

Ņemot vērā, ka liela daļa stacionēto Covid-19 pacientu ir krievvalodīgie un mediķi uzsver, ka līdz šai iedzīvotāju grupai nenonāk informācija par vakcināciju, Pavļuts akcentēja, ka līdz šim tika mēģināts risināt arī šo izaicinājumu, piemēram, izmantojot maksas saturu krievvalodīgajos medijos, strādājot ar pašvaldībām, un pasākumu kopums vēl nav noslēgts.

Un tagad apskatiet kāda ANTIVAKSERA loģiku un atbildi šim jefiņam. Kā redzams, tad viņš patiešam nesaprot pašu primitīvāko LIETAS BŪTĪBU. Tāds nav jātaisa par muļķi, jo to viņš ir pats ar sevi izdarījis. Un tādi viņi ir visi… !

Hugo: Latvijas krievvalodīgie ir daudz vairāk informēti par Covid vakcīnas graujošo iedarbību uz imūnsistēmu, nekā latvieši ar savu TV “Panorāmu”, jo krievvalodīgie vispirms pārbauda ko viņiem uz šķīvja pasniedz un izvēlas vai tas ēdams vai nē. Savukārt liela daļa latviešu, neizvērtējot, pieņems visu ko tai valdība iebaro.

Hujo Ivanovičs Labi, Hugo, krievvalodīgie ieklausījās un tagad piepilda slimnīcas !

19.10.21

You may also like...

10 komentārs

  1. AG saka:

    Tavi dakteri – psihiatri, Grantiņ, paši ir slimi! :)))

  2. Arii no malas saka:

    Ko tu resnais vari truli un bezjeegaa vienmeer uzbrukt un aizskart Grantina kungu, ko vins tev personiigi ir noeedis, ka taa vienveidiigi un tieshi kaa 4.maija kangaru se6inieki te, kaa uzvilkts robots te zuudies, rej pret vinu? Un nevis pats ko sakariigu dari, raksti?! Kaapec klusee par nodevigo okupantu naturalizaaciju, par briesmaam, kas taapeec draud titulnaacijai peec jau gadiem desmit utt.?

  3. A-G saka:

    Es par to vēl maz būtu rakstījis? http://klab.lv/users/aivars_666/93214.html

  4. Māris M. saka:

    Uzmini nu – nomira ar kovidu vai “nokovidoja” kā nevēlamu liecinieku?

    https://jauns.lv/raksts/zinas/468081-pec-saslimsanas-ar-covid-19-miris-bijusais-cvk-priekssedetajs-arnis-cimdars

  5. no malas saka:

    A-G
    Es par to vēl maz būtu rakstījis? http://klab.lv/users/aivars_666/93214.html

    Jā, pats raksts ir labs, nav vārdam vietas, bet…kāda sakara ar so rakstu AG atbildot jautājumam par psrsņiku naturalizāciju??! Par šodienas galveno un latviskai Latvijai bīstamāko kangaru bandas nelietību – okupantu masveida naturalizāciju, uzspļaujot likumam un latviesu tautai, AG neatbild NE VĀRDA?!

  6. AG saka:

    Par ko tad vispār ir tas raksts, tavuprāt? Man šķiet, tu esi vēl debilāks par Grantiņu!

  7. no malas saka:

    Pirmkārt tu a.g. jau kuro reizi locies, kā tārps okupantu naturalizācijas jautājumā un nespēj dot precīzu un konkrētu atb. par šo kliķes naturalizācijas noziegumu!Necienīgi zlocoties atb. par savu pozīciju šai latviešiem principiālajā jaut.,vienlaikus pasniedzot sevi,kā patriotu!?

    Otrkārt, par cik atļaujies primitīvi apsaukāties un ielas huligānu stilā būt rupeklim, sakarīgu argumentu vietā – brīdinu, būs tev jādod mācība, jebkurā laikā un vietā, kad trāpīsies RIgā vai tās tuvumā. Ja kļūdu saproti, pārtrauksi savas krievu šļuras stila jēlības te cept, normālu komentu vietā un atvainosies, tad no godam pelnītās reakcijas izvairīsies! Ko, kā izlemsi, par to arī atbildēsi – jo esi godīgi, atklāti brīdināts un tad sūdzēties varēsi spogulim!

  8. Anonīms saka:

    Pilnībā atbalstam NO MALAS sacīto. Pretīgi rupjš tas LRTT dežurants AG.
    .
    .
    .
    Admins
    Ar to jau viņš arī pierāda, ka ir latviski runājošs KRIEVŽĪDS-hazārs.
    Viņiem esot viena HROMOSOMA vairāk nekā citiem.
    Tas tika sacīts kādā no Kiseļova “vistu fermas” šoviem.
    Ukraiņi ir izpētījuši un nākuši pie apziņas, ka tā liekā hromosoma atbildot par Daunismu.

  9. AG saka:

    Savu diagnozi izstāstīji, Plāngrantiņ? :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *