L. Grantiņa viedoklis par 4. maija noziedznieku bandu

L. Grantiņa viedoklis par šodienas varu Latvijā

4. maija noziedznieku bandas viedoklis par L. Grantiņu lasāms šeit:

https://tautastribunals.eu/?p=57786

Bet tagad tiks izteikts L. Grantiņa viedoklis par LR(LPSR) valdību(KLIĶI). Abi viedokļi, KLIĶES un H- 86 dibinātāja, aktīvās Atmodas aizsācēja, II šķiras TZO īpašnieka un LRTT dibinātāja un priekšsēdētāja, tiks iesniegti tiesai, kura kārtējo reizi notiks š. g. 27. oktobrī Rīgā.

Tiks arī publicēti www.tautastribunals.eu  interneta vietnē, lai tauta lemj, kurš VIEDOKLIS atbilst PATIESĪBAI.

L. Grantiņa viedoklis:

Ir starptautiski atzīts, ka Latviju, brutāli un nodevīgi laužot 1922. gada KRIEVIJAS & LATVIJAS MIERA LĪGUMU, okupēja un anektēja boļševistiski- cionistiskā PSRS. Tātad, pēc okupācijas, kad tika pasludināts par LATVIJAS NEATKARĪBAS ATJAUNOŠANU, bija jāatjauno arī Latvijas SATVERSME– kāda tā bija pirms okupācijas, bet tas nenotika, jo visa vara palika okupācijas represīvo orgānu rokās ! Bija jāatjauno arī Latvijas teritorija, kāda tā tika atzīta 1922. gada MIERA LĪGUMA noslēgtajās robežās, bet tas netika izdarīts ! Vēl jo vairāk, okupētājvalstij tika atdota Pundura stacija ar dzelzceļa mezglu !

(Krievija arī 1992.gadā nedaudz vienpusējā kārtā pavirzīja savu administratīvo robežu, pārņemot Punduru dzelzceļa staciju, kas Latvijas PSR laikā ietilpa Baltinavas ciema padomes (Balvu rajona) teritorijā.)

Netika obligāti veikta deokupācija, ko paredz 1949. gada ŽENĒVAS KONVENCIJA.

Latvijas Tautas Frontes vadība, kura 100%tīgi sastāvēja no komunistiem- ebrejiem(hazāriem- viltus ebrejiem), ignorēja šo KONVENCIJU un veica kārtējo genocīdu- HOLOKAUSTU pret latviešu tautu.

Ebreji- komunisti(gan viltus ebreji, gan viltus latvieši)

Visi šī nozieguma veicēji ir jāsoda ar ASM starptautiskā arēnā ar televīzijas tiešraidi. Nav šaubu, tas noteikti notiks, jo šī Pasaule ir DIEVA radīta un pastāv uz PATIESĪBAS PAMATIEM !

Dievs, svēti Latviju !

Lai nolādēti visi tie, kuri uzstājas pret Latvijas Brīvvalsts SATVERSMI, OKUPĀCIJAS DEMONTĀŽU, un aktīvās ATMODAS aizsācēju Linardu Grantiņu !

15.10.20

Tev, LATVIET !

You may also like...

5 komentāru

  1. Armands saka:

    Nu ja! Tikai realitāte ir tāda, ka cilvēki arvien vairāk nonāk uz ielas. Trenkā represivie policisti par uz purna ne nēsāšanu tos, kuriem nav pat dieniskai maizei sagrabināt, bet sods par uzpurna ne nēsāšanu 300 euro. Ja tas vecis man sēd stacija blakām pat jumtam sagrabināt nespēj un sabiedrībai tas tiesības maz tak interesē, ja savs kumos un āda ir tuvāks.

  2. W saka:

    Linardu Grantiņu vajadzētu cienīt,vismaz par to,ka viņš komūnistu varas okupētajā Latvijā cietis par to,ka vērsies pret okupācijas varu,un par to iemests cietumā.

  3. Pārmaiņas saka:

    Lai nolādēti visi tie, kas izliekas par cilvēkiem, bet patiesībā ir Kaina bērni un katras tautas vienojošā, vislielākie ienaidnieki.
    https://youtu.be/E0usXixYffo

  4. Tedis saka:

    Šis noziedzīgais režīms neatbilst Satversmes 1.,2.,3.,5.,6.,8., 64.pantam u.c.

  5. avots saka:

    Nedemontētai pirmai okupācijai ir uzklājusies otrā,ne mazāk smagāka ,okupācija. Vara palika vecās okup.org.rokās,jo tā tika atstāta ar jauno saimnieku piekrišanu. Varas un daudzi citi jautājumi tika izlemti jauno un veco saimnieku starpā. Saimnieks dod norādījumus par vietvalžu kontingenta izvēli.

    ,,Pēcatmodas,,varas tiesiskā būtība un atbildība ,ar iemanipulētiem bandiniekiem, ne ar ko neatšķiras no iepriekšējās-okupācijas varas būtības un atbildības.

    Kādas ir okupētas tautas tiesības,un pienākums?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *