Vējonim esot IROSINĀJUMS !(Ieklausies, latviet, “nojaukt būtu pietiekami sarežģīti)

Vai var ko debilāku pasacīt: “Nojaukt varbūt būtu pietiekami sarežģīti…” Laikam jau lielāks par ĶĪNAS MŪRI… Kurš vēl būs tas, kas sacīs, ka šim prusakam smadzeņu vietā nav mēslu pika ? Bet īstenība jau īsta okupanta PASAULES UZTVERE.

Šis tarakāns, kura vārds esot Raimonds Vējonis, lūk, zinot, kas darāms ar OKUPĀCIJAS SIMBOLU ! Ieklausies, latviet, šī krieva ar latviešu uzvārdu, teiktajā: “”Nojaukt varbūt būtu pietiekami sarežģīti, jo neapšaubāmi Latvijas valstī ir noteiktas saistības pret Krieviju un tik vienkārši šo pieminekli nevar nojaukt, jo starp valstīm ir noslēgti līgumi, ” pauž R. Vējonis.”

Jautājums šim deģenerātam(kurš ir saistīts ar L. Grantiņa fizisko likvidāciju): Vai Latvijas Republikai nebija MIERA LĪGUMS ar PSRS ? Vai PSRS- Krievija nebija tā, kura pārkāpa šo LĪGUMU ? Vai Ukrainai netika dotas robežu garantijas no KF puses ? Vai KF 21. gadsimtā slepkavojot civiliedzīvotājus neuzbruka Ukrainai ? Te var teikt tikai vienu uz šo “vējoni”: Savu putinisko smirdoņu tu vari izplatīt sēžot uz klozetes poda un arī tikai tad, ja šis PODS atrodas aiz Zilupes ! Bet krievs ir krievs, tas nekad nebūs savādāks, jo viņam bez asins smārda nav iespējams eksistēt ! Un vēl: Kas bija tie, kuri “slēdza” šo līgumu par okupācijas pieminekļu aizsardzību ? Vai tie nebija TAUTFTRONTIEŠI– komunisti un čekisti ? Ja Krievija lauž visus LIKUMUSLĪGUMUS un iebrūk svešās valstīs, vai tad mums nebūtu tad tiesības to nosodīt un atcelt čekistu- komunistu dotos solījumus, kas attiecas uz šo OKUPĀCIJAS MONSTRU ?

Vēl viens pats galvenais jautājums: “Kur sākas cilvēks un kur tas beidzas ?” Vismaz šis latviec nu nav pieskaitāms pie cilvēkiem ! Lai nolādēti visi šie vējoņveidīgie mēra baciļi uz cilvēces miesas !

Vējonim ir ierosinājums, ko darīt ar “Uzvaras” pieminekli

Dmitrijs Suļžics/F64 Bijušais Valsts prezidents Raimonds Vējonis kanāla TV24 raidījumā “Uz līnijas” dalījās ar savu redzējumu par Uzvaras pieminekli.

Kā uzskata R. Vējonis, “Uzvaras” pieminekli jāpārveido par pieminekli visiem karos kritušajiem cilvēkiem.

“Nojaukt varbūt būtu pietiekami sarežģīti, jo neapšaubāmi Latvijas valstī ir noteiktas saistības pret Krieviju un tik vienkārši šo pieminekli nevar nojaukt, jo starp valstīm ir noslēgti līgumi, ” pauž R. Vējonis.

Viņš uzsver, ka šo pieminekli “var pārveidot” un nekādā gadījumā tad neizmantot 9. maija manifestācijai.

LRTT

Tarakāni

07.04.22

You may also like...

12 komentārs

  1. ! saka:

    “Baidīšanās ir turpinājums tam, par ko Baltijas valstis ļoti ilgi mēģināja brīdināt Rietumus, kāda īstenībā ir Putina eksistences patiesā seja. Beidzot tas ir pierādīts, kāda tā ir, un cilvēki šausmās to ir ieraudzījuši. Kulturālā Eiropa nevar uztvert, cik ārprātīgi varmācīga un vulgāra ir šī patiesā seja,” komentējot premjera teikto par Eiropas Savienības valstu bailēm no Krievijas, raidījumā “Preses klubs” viedokli izteica Ieva Akuratere, mūziķe, Saeimas deputāte (K).

    Arī Linards Grantiņš brīdināja ne tikai par Vladimira Putina patieso seju, bet arī par to, kāda ir to pašu čekistu, zagļu un slepkavu sejas Ivars Godmanis, Andris Šķēle, Aivars Lembergs, Ainārs Šlesers, Aivars Borovkovs, Guntis Indriksons, Aldis Plaudis un viņa dzīves biedre Baiba Plaude, Juris Savickis, Andris Guļāns, Andris Bunka un viņa dēls Rihards Bunka.

  2. Māris M. saka:

    Laikam jau okupantu gēns nepieļauj pat domu, ka citi nav idioti – ka iedos automātisko pilsonību okupantu pēctečiem, pasargās okupantu pieminekli, pa starplaikiem padancos latviešu tautastērpā un neviens neko nesapratīs.

  3. 85 saka:

    Cilvēce ( cilvēcība ) nav miesa, cilvēce ir oriģinālās augsmes kā garīguma klātbūtes substances iemiesošanās cilvēka dizainā.
    Tu savu cilvēces saprāta daļu esi sācis neatgriezeniski zaudēt ( apzināti topot par parazītu ) stulbreklamējot alkohola un kofeīna indīgos šķidrumus un ļaunpiedāvājot kaitniekpsiholoģijas sērgas uzburto, neeksistējošu slimību pieņemt kā normu.
    Pamatdzīvotājiem miers ir vissaprotami pašsaprotama norma, un ja Ukraina ir inficēta ar miera nodevību, tad visa pārējā pasaule sadodas rokās lai to denacifizētu.
    Un kā tu pats uzturi vai vairo mieru pēdējo 36 gadu laikā? Kurinot naidu līdz organizētā naida atzīmei?
    Nebūtībā zūdošās dēmonkrātijas organizētā tēma demolēt Uzvaras pieminekli nav saistoša, tai nav loģikas, jēgas, nozīmes. Atbalstot to, tu tikai rādi, ka pats esi nebūtībā zūdošā parazītmehānisma sastāvā, kas tajā “kloākas ceļā” zūd prom no būšanas pasaulē.

  4. Skolnieciņš saka:

    Citāts no Bībeles: «И я пришел, чтобы спасти их от руки Египтян и вывести их из той земли в хорошую и широкую землю, в землю, где течет молоко и мед, в место Хананеев, Хеттеев, Аморреи, Перизеи, Хивеи и Иевусеи »(Исход 3: 8).”.
    Citāts no Bībeles: “«Я пошлю перед вами ангела и изгоню хананеев, амореев, хеттов, перизеев, евеев и иевусеев» (Исход 33: 2).”.
    Citāts no Bībeles: “«Когда Господь, Бог твой, введет тебя в землю, в которую ты вступаешь, чтобы овладеть ею, и очистит многие народы до тебя: хеттов, гиргашитов , амореев, хананеев, перизитов, хивитов и Иевусеи, семь народов многочисленнее и могущественнее вас »(Второзаконие 7: 1).”.
    Citāts no Bībeles: “«Только в городах этих народов, которые Господь, Бог твой, дает тебе в удел, ты не должен оставлять в живых ничего дышащего. Но ты полностью истребишь их: хеттов и амореев, хананеев и перизитов, хивитов. и иевуситов, как повелел вам Господь, Бог ваш, чтобы они не научили вас делать все свои мерзости, которые они сделали для своих богов, чтобы вы согрешили против Господа, Бога вашего »- Второзаконие 20 : 16-18”.
    Citāts no Bībeles: “«И Иисус Навин сказал:« Вот как вы узнаете, что Бог живой среди вас и что Он непременно изгонит от вас хананеев, хеттов, хивитов, перизеев, гиргашитов, амореев и Иевусеи »(Иисус Навин 3:10).”.
    Citāts no Bībeles: “«Вы нашли его сердце верным до вас и заключили с ним завет дать его потомкам землю Хананеев, Хеттеев, Амореев, Ферезеев, Иевусеев и Гиргашитян . И вы сдержали свое обещание, ибо вы праведны »(Неемия 9: 8).”.
    Svētīgi, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  5. Maiss ir caurs. saka:

    Velna likums- SULAINIS NEDRIGST NONEMT CITA SULAINA UZLIKTU SIMBOLU !

  6. Maiss ir caurs. saka:

    (turpat klat,ja vel var)

    ,bet ar kaut ko PAPILDINAT,ta sakot stiprinat esoso ,,tradicionalo ievirzi ” ,var! Un ir pat velams. Visi sulainji papildina viens otra saliktos sudus.
    Ja ,TAS kas nezin,kas ,,nepieder pie kompanijas”, kaut ko izjauc,tad to visu ,kas bija vairs aiztikt nevar,jasak no sakuma…

  7. no malas saka:

    Māris M.
    2022. gada 8. aprīlis 7.36

    Laikam jau okupantu gēns nepieļauj pat domu, ka citi nav idioti – ka iedos automātisko pilsonību okupantu pēctečiem, pasargās okupantu pieminekli, pa starplaikiem padancos latviešu tautastērpā un neviens neko nesapratīs.

    Viņi ar čekistu-kolaborantu varturu likumiem jau saņem prakstiski automatiski pilsonību un atrodas jau visās valsts vadibas strukturās, šīs okupantu atvases – latviešu tautas naidnieki vai vienaldzīgie!

  8. no malas saka:

    Kas tie ir par murgiem 85, ko neraksti skaidri, bet izgudrēm sēj kremlinu stila melu tekstus, kombinējot ar gudru frāŽu birumu?! Iztulko, kas īsti tev ir domāts ar šiem “jocīgajiem” teikumem:

    Pamatdzīvotājiem miers ir vissaprotami pašsaprotama norma, un ja Ukraina ir inficēta ar miera nodevību, tad visa pārējā pasaule sadodas rokās lai to denacifizētu. ???!!!!!!!!!!!!!

    Nebūtībā zūdošās dēmonkrātijas organizētā tēma demolēt Uzvaras pieminekli nav saistoša, tai nav loģikas, jēgas, nozīmes. Atbalstot to, tu tikai rādi, ka pats esi nebūtībā zūdošā parazītmehānisma sastāvā, kas tajā “kloākas ceļā” zūd prom no būšanas pasaulē.???!!!!!!!!!!!

  9. Balts saka:

    Ar Okupācijas pieminekli nezināt,ko darīt ir tas pats,kā nezināt,ko darīt ar čekas “iztrebiteļu”,kad tas ar izpletni nolaidies jūsu dārzā. Vēl viens Jefiņš ir žīds Zeļenskis. Tas apmelo ukraiņu tautu,ka tā cieš no krievu okupācijas tāpat,kā no vācu okupācijas cieta. Žīds Zeļenskis savos melos dzīvo. Vācu kinohrõnikās katrs var paskatīties kā ukraiņu tauta milzīgām uzgavilējošām masām sagaida nacionālsociālisma karavīrus,kas atnākdami atbrīvo ukraiņu tautu no nīstā sarkanā mēra,no krieviski runājošajām Čingizhana ordām. Ukrainā pretojās vāciem tikai zovjetu okupanti. Un ar zovjetu okupantu atgriezšanos ukraiņu tauta tapa no jauna paverdzināta un nīdēta,par jaunu Izraēlu sākta pārtaisīt. Ukraiņiem smaga cīņa par savas brīvības atgūšanu.

  10. Odze. saka:

    BALTAM .

    O! Jums ir milzu talants! Pilnigi un noteikti ! Par TAaaaaa nomurgotu tekstu,jums noteikti NOOOOObels saspiestu roku.

    Un vispar TE tikai tie LIELAKIE TALANTI nenogurstoshi iesaistaas garaas 1999 diskusijaas par Pasaules un Aizsaules neizsmeljamo

    domu un izdomu mentaalo apmatiibu… Lido augstu virs ZEMES ar ar ausiim uz leju.

  11. Skolnieciņš saka:

    Represijās cietušajiem latviešiem un viņu pēcnācējiem, kā arī Latvijas vēsturniekiem vajadzēja jau laicīgi Pobedas kultu atmaskot. Ne tikai latviešu valodā veidot dokumentālās filmas, bet arī ārzemēs runāt par Padomju Krievijas veikto genocīdu pret latviešu tautu.
    Ar Pobedas kultu bija jācīnās laicīgi. Pobedas kults ir nopietns drauds Latvijas nākotnei…
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    P.S. Ex. prezidenta kungs Raimonds Vējonis šajā jautājumā izskatās pēc kosmopolīta un puskoklēcēja. Par Lietuvā esošo Grūtas parkas viņš nav dzirdējis. Skumji. Un vel saucas Latvijas patriots….

  12. Odze. saka:

    Palsiju cionistu protokolus.
    Redz,tas cinisms un superliekuliba ir tadi,ka apgazties var uz lidzenas vietas. Bet visam tam -cauri spid BAILES PAR SAVU ADU,ja tie,pret ko tas PLANS taisits-
    atjegsies un ieraudzis ,ka tas ir tikai Teatris ar papira dekoracijam.
    Par uzskatamu piemeru VINI ir piedzemdejushi tadu apzimejumu vai terminu ,ka – PROLETARIETIS.

    PROLJOT- nozime : izgazties,krist kaunaa,but smiekligam,bankrotet,noklut nabadzibaa,zaudet merki…

    ARIAN – nu,kas ir arietis… tas ir cilveks,kas dzivo arees. Vai,ne? Nu re.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *