LR(LPSR) viedokis par L. Grantiņu(kārtējā tiesa)

Latvijas noslēpumi: atmoda, kas sākās Liepājā

Kas notika ar Grantiņu?

Daudzi agrākie Linarda Grantiņa paziņas uzskata, ka pēc čekas noorganizētajām eksekūcijām Grantiņš ir pamatīgi izmainījies un šodien viņu vairs nevar nosaukt par normālu. Apcietinājuma laikā Grantiņš ticis ievietots pie kriminālistiem, kas viņu regulāri dauzījuši. Arī pats Grantiņš vēlāk atzina, ka cietumā kriminālisti viņu regulāri līdz samaņas zaudēšanai situši ar ķebli pa galvu. Cik zināms, Vācijā Grantiņš regulāri ārstējies dažādās nervu klīnikās. Zinātāji izteikušies, ka paranoīdā šizofrēnija viņu pārvērtusi par citu personību, kas pati neapzinās savu slimību. Par to, ka Grantiņam ir garīga rakstura traucējumi, agrāk spilgti apliecināja viņa izveidotais interneta portāls Latvijas Republikas Tautas tribunāls, kurā viņš piesprieda nāvessodu daudziem Latvijas politiķiem, kultūras, reliģijas un sabiedriskajiem darbiniekiem. Visur viņš saredzēja nodevējus, kangarus, provokatorus, Maskavas aģentus un žīdkomunistu mafijas pārstāvjus.

Labdien,

Informēju, ka savulaik dēļ Covid19 noņemtā no izskatīšanas tiesas sēde tagad ir nozīmēta uz 27.10.2020 pl.11:00, kuras sakarā es lūdzu Jūs savlaikus no ārstējošā ārsta saņemt un atsūtit man, un uz tiesu aktualizētu ārsta slēdzienu par Jūsu veselības stāvokli un viņa novērtējumu par Jūsu spēju ņemt dalību tiesas sēdē/procesā.

Ar cieņu,

Jānis Vilders

Tas, kas ievietots www.jauns.lv  , ir oficiālais VALDĪBAS viedoklis par H- 86 dibinātāju un aktīvās Atmodas aizsācēju L. Grantiņu.

Šodienas brīvLatvija ir LPSR surogāt- veidojums ! LPSR valdošie mēsli šodien tiek pasniegti konditorejas zīdpapīra iepakojumā, bet to smirdoņu, kas nāk no viņiem, nekādi IEPAKOJUMI nav spējīgi absorbēt. Bez Valsts Drošības iestāžu(arī prezidenta) atļaujas tādu cionistu murgu neviens neiedrošinātos publicēt.

Ja L. Grantiņš sirgst ar PARANOĪDO ŠIZOFRĒNIJU, tad uz kādu krimināllikuma PANTU balstoties viņš tiek regulāri divas reizes gadā saukts uz TIESU ?

Ārsta izsniegtajā zīmē ir nepārprotami norādīts, ka: savas veselības dēļ ne šoreiz un ne arī turpmāk, L. Grantiņš TIESĀ NEVARĒS IERASTIES !

Tiesai ir dotas vienreizējas iespējas pārbaudīt “latviešu” NĀCIJAS TĒVA  vācu valodas zināšanas, jo viņš taču ir diplomēts: vācu- latviešu, vācu- krievu un otrādi, zinātājs !

Tas bija KLIĶES viedoklis par L. Grantiņu, bet būs arī L. Grantiņa viedoklis par KLIĶI. Tauta varēs spriest, kura viedoklis ir latviešiem pieņemamāks, proti, atbilst PATIESĪBAISatversmei un Starptautiskām KONVENCIJĀM !

29.09.20

You may also like...

6 komentāru

  1. kāda tiesa saka:

    Un kas tiesās tos, kuri noved cilvēkus līdz slimībai vai pāragrai nāvei?
    Jāgaida, kad velns tos paraus. Vai koronvīruss.

  2. Armands saka:

    Diemžēl Grantins ir vienīgais patiesais vecis, kurš norāda patiesību latviešiem, ka viņus valda totāli garīgi slimi cilvēki. Līdz uzgāju You tube viņa runu no pirmās reizes klausoties nodomāju, ka vecis gvelž to, ko lielākā daļa teiktu, ka viņš nav normāls, bet iekšēji sevi caur malot tak viņš saka 100 % patiesību, ka tie mēsli liekami pie sienas un saujami nost. Tieši šeit daudziem latviešiem ir tā lielaka problēma! Ka viņi tādas atbildības negrib uzņemties sodīt kriminalus mēslus ar pelnītu nāves sodu. Latvieši sāk gvelzt, ka visi mēs esam cilvēki.

  3. un pat tas saka:

    vēl arī nav nekas, jo notiek lietas trakākas

    https://www.gaismastimeklis.lv/kovidsova-okulta-nozime/

  4. ->un pat tas saka:

    Vai nu tā būs. Kovids tieši ir ierobežojis līdz šim plaši izplatīto un reklamēto globalizāciju, kosmopolītismu. Būtu laiks tā kā visiem un katram atgriezties savās mājās, pie savām saknēm.

  5. Tas ir plaši izplatīts maldīgs uzskats, ka Kovids it kā ierobežo globalizāciju. Kovida psihozi izplata pasaules valdība un pārējie globālisti.

    Tikai globālisti ir un paliek vienoti pasaules mērogā, bet cilvēki tiek izolēti. Ne tikai savās valstīs, bet arī viens no otra ar “pašizolāciju” un aizliegumu pulcēties.

    Citiem vārdiem, cilvēku komunikāciju ierobežo tā, ka paliek tikai kontrolējamie komunikācijas veidi: internets, pasēdēšana restorānā un līdzīgi. Pulcēties un doties ciemos uz mājām ir aizliegts. To dara lai novērstu iespējamo cilvēku pašorganizēšanos.

    Ar saknēm te ir maz sakara. Katrs var rakt savu sakni vienatnē, ja ir vēlēšanās.

  6. viedoklis saka:

    Tiklīdz kāds ieminas par mājās atgriešanos pie savām saknēm, tā okupantu aizstāvis tūdaļ klāt.
    Ir jau saprotama RB sāpe, kad sistēma tevi izspļauj kā nevajadzīgu kadru, bet līdz izspļaušanai taču bija derīgs biedrs un kolēģis. Kvēls internacionālisma aizstāvis, kam liktenīga izrādījās nesaderība ar jauno laiku okupācijas metodēm.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *