Rīgas “vēlēšanas”- bandītu varas dalīšana, J. Bordāna “novākšana’!

Šeit jūs redziet telefonisko aptauju un salīdziniet to ar vēlešanu rezultātu !

Šī komentāra autors labi saskata notiekošo:

analītiķis

Komunista Aivara Gardas draugs un Tatjanas Ždanokas bijušais kolēģis, Rīgas domē ievēlētais Kārlis Šadurskis Rīgas domes aizkulisēs mērķtiecīgi gādā, lai , izstumjot Jāņa Bordāna vadītās JKP no koalīcijas, viņa mafiozajai bandai kopā ar Edgaru Jaunupu tiktu vairāk amatu, jo balsu tāpat pietiek. Kārlim Šadurskim arī ir savtīgas intereses, vadot Izglītības, kultūras un sporta komiteju, veidot savdabīgu sāncensību izglītības ministrei un zinātnes Ilgai Šuplinskai, bruģējot ceļu uz valdības gāšanu ar Jāņa Bordāna dabūšano nost no tieslietu ministra amata un paša atpakaļnonākšanu savā mīļajā ministra amatā.

Vai Rīgā pie varas lien Jaunupa-Šadurska-Smiltēna-Burova kvadrāts?

Izvēle ir bijusi vienmēr, kā jau esmu šajā vietnē daudzkārt rakstījis. Šajās Rīgas Domes vēlēšanās izvēle bija, proti, Jānis Bordāns ar savu JKP. To, ka esmu runājis pareizi, parāda pašreizējie notikumi. Bordāns pilnīgi tiek ignorēts Rīgas Domē. Viņu vēlas “aizvākt” pilnīgi visi POLITISKIE VEIDOJUMI ! Pret viņu tiek veikti neiedomājami melu plūdi Draugi.LV, Feisbukā, Tviterī un visur, kur vien tas iespējams. Tiek no teksta “izrautas” frāzes, lai veiktu zemisku apmelojumu ! Viens no lielākajiem apmelotājiem ir totālizdzimtenis A. Gobzems, kurš kopā ar čekistu- latviešu patriotu slepkavu un H- 86 grupas arestētāju– iznīcinātāju 1986.g. A. Borovkovu, pieprasīja Vācijas valdībai L. Grantiņa izdošanu, lai to Latvijā tiesātu. Un tad vēl visādi mazāk pazīstami ciānas jefiņi Zepa, Pētersona un daudzu citu izskatā ! Jaunais ģenerālprokurors ir no noziedznieces S. Āboltiņas bandas- Bordāna nīdējs. S. Āboltiņa, sātaniska gļota, kura Padomju laikā strādāja čekā par “izsūtāmo prostitūtu” hoteļos, kuros bija apmetušies ārzemnieki. Ir zināms, ka pildījusi arī lesbietes lomu ! Darbojusies pasu galdā, kurā latviešiem strādāt bija aizliegts ! Šadurskis, poļu jebrejs, kurš sabotēja izglītības pāreju latviešu valodā. Izteikts alkoholiķis, tāds pats kā Jaunups(abi ar deformētiem- sātaniskiem purniem) ! Nenāks par ļaunu, ja izlasīsiet, ko saka Maigurs Strīķis: Es tagad esmu viens

Šodien Šadurskis ir Briselē un viņa palīgs ir Krievijas čekas pārstāvis- stukačs- Pēteris Viņķelis, kura brālis ir noziedznieces Ilzes Viņķeles vīrs- Juris Viņķelis. Abi ir praktizējoši slepkavas ! Un tagad padomā: kādās pozīcijās atrodas Jānis Bordāns, kurš ir atklāti nostājies pret vecajiem čekistiem un komunistiem ? Tieši tādā bezcerības pozīcijā atrodas visa latviešu tauta. Vismelnākā reakcionāru banda ar viltu un krāpšanos ir nonākusi pie varas Rīgā, praktiski arī visā Latvijā. Nekas jau nav mainījies: bandītu Ušakovu nomainīja bandīti Jaunups & Šadurskis. Abi Telavivas- Maskavas darboņi, sātanisti vārda tā īstajā nozīmē !

13.09.20 LRTT

You may also like...

1 Response

  1. Maiss ir caurs. saka:

    Bet,vai TAS nav ,līdz apkrišanai ,smieklīgi….,ka līdz šim Laikam. Līdz Laikam,kad noslēpumi,viens pēc otra,atraujas vaļā,kā šprotu bundžas!
    Smieklīgi! Ļooooooti smieklīgi!

    ,,Visgudrakās tautas ,, ar vissenāko VĒSTURI – indieši (čigāni), ķīnieši -japāņi (mongoloīdi) un žīdi……….!!!!!!!! Iesperman,laipamostos!

    Ko ,,apstiprinājuši,, kopijotie kopotie raksti ar nezināma autora nopietnajiem ,,dokumentiem,,. kas kopijoti no citām kopiju kopijām…!
    Visi ,še pieminētie ļoti ,,mīl,, baltus cilvēkus un viņu mantu. Jo ,kur balti cilvēki,tur tuvumā ir manta un gaišmataini bērni.
    Ja kāds vel nav pamodies,tad es varu ,ļoti laipni un no sirds, IESPERT VIŅAM !
    Jo, uz Radītaja Dēlu un VIŅA Zemes cilvēcības Svētajiem Likumiem, TIE ,,gudrie,, slaidi uzspļauj no piektā stāva ! Mūžam tas tā bijis, un nākotnē
    izmaiņas nespīd. Tur vairāk- tie gari ar ragiem un rāpuļi ar zobiem…..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *