Lasītājs: Kad Viltvārdis “ķeras pie salmiņa” !

LRTT: Tik tiešām, Viltvārža(NĀCIJAS FĀTERA) ciemošanās pie noziedznieka R. Bunkas, ir uzskatāma par „cerības“ pēdējo salmiņu, ar kura palīdzību slīkonis cer vēl paglābt savu dzīvību(godu) !!!

Kad ēterā labā angļu valodā sāk skanēt jaunās paaudzes latviešu juristu balsis, kas atmasko Egilu Levitu, kura vārds tagad ir Viltvārdis, un viņa bīdītājus, tad sāk brukt čekistu un viņu bērniņu radīto organizāciju Latvijas Juristu biedrības („mūžīgais“ prezidents Aivars Borovkovs), Latvijas Juristu apvienības („mūžīgais“ valdes priekšsēdētājs Rihards Bunka) vārda monopols un līdz ar to iespējas ietekmēt politiskos procesus valstī.

Paklausoties jurista Jāņa Pļaviņa uzstāšanos, var redzēt, ka viņš ir galvas tiesas stipri pārāks par Augstākās tiesas priekšsēdētāju, čekas maisos atrasto Ivaru Bičkoviču (tagad Aigaru Strupišu), ģenerālprokuroru Ēriku Kalnmeieru (melīgās Solvitas Āboltiņas cilvēku Juri Stukānu), Satversmes aizsardzības biroja direktoru Jāni Maizīti, Valsts drošības dienesta priekšnieku Normundu Mežvietu un tā tālāk un tā joprojām.

Kriminālelements !

Ne pa velti bija tikušies Egils Levits un čekista Ivara Godmaņa drauga čekista Andra Bunkas dēlu Rihardu Bunku. Rihardam Bunkam interesē dzīvot kā nierei taukos jeb, citiem vārdiem runājot, parazitēt uz citu cilvēku rēķina. Jurists Jānis Pļaviņš ar saviem citiem domubiedriem juristiem agri vai vēlu nāks pie varas Latvijā, un tad visiem borovkoviem, bunkām, maizīšiem, kalnmeieriem, mežvietiem, bičkovičiem, stukāniem, āboltiņam, strupišiem būs jāatbild par savu līdzdalību pie mūsu valsts nozagšanas un cilvēku dīvainām nāvēm (pat acīm redzamām pasūtījuma slepkavībām).

LRTT viedoklis par Pļaviņu un “Mainām Pasauli !”

Nedomāju, Lasītāj, ka viss ir tik cerīgi, kas attiecas uz Pļaviņu !

Ja mēs “iemetam aci” interneta vietnē “Mainām pasauli“, tad jau no pirmā mirkļa jūtam par kādu “pasauli” ir runa. Mēs redzam interviju ar Jūliju Stepaņenko, kura ir okupācijas partijas: SASKAŅA, pārstāve ! Var sacīt, ka tādi paši polit- klauni kā TAUTAS VARAS FRONTE !

Kas ir J. Stepaņenko ? Lūk:

12. Saeimas vēlēšanās 2014. gadā J. Stepaņenko ievēlēja 12. Saeimā no partijas “Saskaņa” saraksta, tajā pārstāvot sadarbības partneri — partiju “Gods kalpot Rīgai“. 2018. gada rudenī J. Stepaņenko tika ievēlēta arī 13. Saeimā no partijas “Saskaņa” saraksta, taču, vēl nesākoties Saeimas darbam, frakcijas “Saskaņa” vadība aicināja viņu kļūt par pie frakcijām nepiederošu deputāti, kam J. Stepaņenko piekrita, noslēdzot īpašu vienošanos par turpmāko sadarbību. J. Stepaņenko 13. Saeimā darbojas Juridiskajā komisijā, Eiropas lietu komisijā, Tiesu politikas apakškomisijā un Krimināltiesību politikas apakškomisijā. 2020. gada 21. februārī, kopā ar pieciem citiem partijas biedriem, izstājusies no partijas “Gods kalpot Rīgai“.[4]

Šie mums pasauli “izmainīs” tā, ka atkal tiksim transportēti lopu vagonos uz attiecīgo debess pusi… . Sātanistiem valoda vienmēr bijusi salda, god. Lasītāj !

Es nebūt neesmu A. Priedīša draugs un piekritējs, bet Viņa sacītais par šo, 4. maija kliķes bandu, ir pilnīgi pareizs un sacītais par Pļaviņu, ir vērā ņemams ! Viņa akadēmiskais rakstības stils ir brīžiem grūti “sagremojams” un dažreiz iznāk vairākas reizes pārlasīt, lai to izprastu… tikai nepieņemams tas, ka Viņš neliešu vainu dažkārt noveļ uz šo pašu neliešu nozombēto latviešu tautu…, bet varbūt ar laiku sapratīs…, jo beidzot arī ir sapratis, kas ir Lato Lapsa ?!

Ja A. Priedītis vēlas šeit publicēties, es Viņu neatraidīšu…, jo Viņa teiktais satur turpat vai 100%tīgu Patiesību, kas attiecas uz Latvijā valdošo neliešu bandu ! Atceros, cik precīzi Viņš uzrakstīja par manu arestu pirms pieciem gadiem…, es apzināti aizbraucu “provokācijas” nolūkos, lai visiem parādītu 4. maija bandas īsto seju. A. Priedītis tieši tā to bija arī sapratis un ari to tā uzrakstīja… .

FOTO: Šo neliešu vieta nav starp cilvēkiem !

Piebildīšu: arestam biju sagatavojies, bet, ka tas notiks tik asiņaini, man pat ļaunākajos murgos nevarēja ienākt prātā, jo, kā tagad zināms, mani bija paredzēts meža masīvā, ceļā pie Laimoņa Pura, kopā ar sievu “likvidēt“… .

20.07.20

You may also like...

6 komentāru

  1. Un tā latviešu sētā ir bijis visu mūžu: viņš saka “100%tīgu Patiesību”, bet viņa “piekritējs” neesmu; “mēs jūs izdzīsim no Daugavpils”; “vācieties uz Maskavu”; “mēs Priedīša grāmatas nekad neiespiedīsim”; “ejiet ar savu Raini pie velna”; “Latvijas kultūras vēsture” nav mūsu vēsture un tas nekas, ka tā ir pirmā grāmata par kultūras vēsturi”; “jūs vienmēr būsiet persona non grata”; ” mēs jūs noklusēsim arī pēc jūsu nāves”; “krievmīlis”, “žīdu draugs”; “skunkss”; “iedomīgs”; “demagogs”; “augstprātīgs”; “stukačs”; “vecais marasmatiķis”…visu nav iespējams atcerēties no vismaz 60 gadus ilgā patīkamā mantojuma. Kāds gods būt latvietim latviešu sētā!

  2. Armands saka:

    Tie russuzhidi ir protams samacijusies ļoti labi runāt latviski un dokumentācijas ir super gudrie. Vēstures lietās ir bieži vien zinošāki par mums pašiem. Tā kaimiņam nr. 6 uzkrīt uz acs, ka staigāju Anglijas futbola izlases krekliņā un šis izsaka, ka es simpatizeju anglosaxsiem. Sāk gvelzt, ka viņi ir bioroboti un burtus th izsaka slupstot tāpēc, ka vēsturē viņiem ir kāda tauta izsitusi visus zobus. Tā nu teikt kakashana pie aus tai pašā russu zhidu stilā. Norādu vien tam Zadornava teoriju paudējiem, ka viņš pats ir žīdu jauktenis tāpat, kā bija Zadornovs un sevi lielinieciski ceļ velikujo āriešu – slāvu kārtā kur paši pat dzīvē zemi uzarusi nava. Muldēt viņi var par visām tautām, bet īpatnība ir tais muldēšanas, ka viņi izdala tās teatralas vibrācijas visādi sevi izceļot citus nicinadami.

  3. redzi nu saka:

    Redzi nu, ebreji iekaroja pasauli ar KRUSTOSANOS,meliem u.t.t. …….Ķīnā esot miljoniem ebreju ar šķībām acīm……Pirmais cilvēks kas izsakās par necilvēku – raini………

  4. juris saka:

    Jauniem karjeristiem arī gribas vara.Varbūt ambīcijas,varbūt projekts,bet var būt tikai divi idejiekie varianti,bez nacionālā.

  5. juris saka:

    Ak,jā!Pie kā gan lai Pļaviņš grieztos, piedāvātos un sūdzētos,protams,ka pie saimnieka.

  6. to redzi nu saka:

    Ko tad Rainis jums nodarījis? Ak tā – nostājas pret cara valdību… par Latvijas brīvību… par cilvēcību… tika arestēts un izsūtīts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *