Lasītājs. Pārdomas…

Likums.

Cilvēku likums ir -CILVĒCĪBA.
Pat lieki būtu pārskaitīt šī Likuma, pašus par sevi saprotamus, apakšpunktus.
Daži, galvenie:
Saudzīgi, laipni, draudzīgi neitrāli izturēties pret visu cilvēcisko sabiedrību.
Netraucēt līdzcilvēku dzīvi, atpūtu, darba vidi ar nemieru.
Ar savu biedējošu ģīmi nebojāt citiem garastāvokli… utt.

Saudzīgi un laipni izturēties pret dzīvniekiem un dabu, cik iespējams palīdzēt
un aizsargāt to.

Saudzīgi un ar cieņu izturēties pret līdzcilvēku mantu, kā arī pret visas Tautas
un Valsts kopējo īpašumu.

Sevišķi un svarīgi Cilvēkiem ir aizsargāt mazus bērnus. Kas ir PATS PAR SEVI
SAPROTAMS JĒDZIENS CILVĒCĪBAS SABIEDRĪBĀ.

Nu tad lūk. Viss skaidrs. Viss saprotams. Viss zināms. Nav ko atkārtot… .

Un Cilvēki arī savu darbu dara tā;

Daru tik, cik varu maksimāli labi padarīt darbu, lietojot savas zināšanas, dzīves pieredzi, citu pieredzi, padomus un visu, lai – MANS DARBS IR MANS GODS !

Tā. Un tagad apskatīsim NECILVĒKU ,,LIKUMU,, !!!

Cilvēki-stulbeņi, kurus jāizmanto visos iespējamos veidos ! Jāmaisās viņu ģimenēs, lai viņiem ir skandāli un šķiršanās.

Jātraucē viņu naktsmiers, dienas miers un darba miers.

Jābojā viņu mantu. Jāatstāj pēdas un zīmes uz visa. Ieskrāpēt, ielauzt, iespļaut, uzmīzt, lai smird, ieliet pienu vai krāsu vai eļļu, kur nevar izmazgāt un iztīrīt no smakas. Tīru -nosmērēt. Jaunu-sabojāt.

Dabu un augus, dzīvniekus piegānīt, izcirst, mocīt, izlikt plēsonīgas lamatas un cilpas, zivis audzēt tīklos, dzīvniekus -būros. Visu kontrolēt visu samaisīt, lai redzams posts un iznīcība…

Mazus bērnus…saraut gabalos ar abortēšanu !

Spīdzināt un izvarot !

Mocīt, verdzināt un pazemot !

Izsmiet un baidīt.

Badināt. Kontrolēt. Komandēt.

TAUTAS MANTA – MANA MANTA ! Kādas tautas ? VERGI MAN UN SĀTANAM… .

Ir pretīgi to visu, kā uzvedas sātanisti, pārskaitīt, skrien auksti drebuļi pār muguru.

Bet KOPSAVILKUMS šim visam ir tāds – L O J A L I T Ā T E.

FOTO: Corona vīrusa baciļi ! Sātaniski iemiesojumi, kuriem ar cilvēku rasi nav nekas kopīgs !

Cilvēk, ja Tu nekavējoties neizrādīsi Lojalitāti Savai Pusei, tad būsi (!!!)
LOJĀLS PRETĒJAI.

Sātanisti LOJALITĀTI Sātanam izrāda vienmēr un visur, katru dienu, katru nakti,
katru minūti, citreiz pat sekundi
! Savā mājā, cita mājā, uz ielas, transportā, veikalā, slimnīcā, darbā, tualetē.

Jā. Tā tas ir.(Kristus Asins)

21.7.20

P.S

Par COVID 19 noziedznieku bandu- par sātanistiem !

You may also like...

9 komentāru

  1. Bravo, Lasītāj !

  2. Realitāte saka:

    Vēlamais nav esošais. Bet murgi pārvērtušies par īstenību. 4.maija režīms plāno pēc 5G tīkla visaptverošas uzstādīšanas uz tā tehnisko iespēju bāzes uzturēt virs Latvijas gaisā nepārtraukti dronu armiju (lidojošās kameras),lai ikvienu iedzīvotāju varētu nepārtraukti uzmanīt. Filmēšanas ieraksti var tikt saglabāti neierobežoti ilgi. Totālās kontroles mērķis – visa Latvijas teritorija.

  3. Armands saka:

    Kijs =K il=Liks =likums nāk no Per Kona. Kon ir kaut kāda gaisma, kas nāk zibens veidā. Tā veidojas starp Jā un Nē. Lai likumu noliktu tautai acu priekšā tiek apdomāt as Jan gaišas puses un Nē negatīvās puses. Kopā tas veido apli, kurā dzīvo un kustas ikdienu sabiedrība. Satanistiem pilnīgi viss ir Negatīvs, kā absolūtā drumumu pasaule, ko rada citiem. Viņiem kaifs, kad citiem slikti un vēl vairāk, kad izejas no viņu tumšas pasaules cilvēks nespēj rast. Paši cilvēki tak pieņem viņu murgaino pasauli un īpaši parādās šajās dienās, kad viens otram melo par vīrusu. Kaut paši zin, ka tie ir meli, bet jāmelo, jo priekšnieki tā liek. Liek aiz rakstītā burta!

  4. ... saka:

    Skandināviem gailis dzied KI-KILI-KĪ…
    Vai tik tas Armands nav tāds Vikings?!

  5. viņi meloja saka:

    Lai arī Jaunā konservatīvā partija (JKP) budžeta veidošanas sarunās solīja aizstāvēt neapliekamā minimuma un mazo pensiju palielināšanu, partija kopā ar citām koalīcijas partijām šodien, 21. jūlijā, nobalsoja pret neapliekamo minimumu 500 eiro apmērā.

    “Mēs noteikti turpināsim uzstāt uz mūsu ekonomiskā plāna “3×500” realizāciju, īpašu uzmanību veltot neapliekamā minimuma palielināšanai. Redzam, ka nodokļu sloga atvieglošana pēc COVID‑19 pandēmijas ļaus ātrāk atdzīvināt ekonomiku un samazināt krīzes laikā radušos bezdarbu, tāpēc uzskatām, ka neapliekamais minimums būtu jāpalielina līdz 500 eiro jau no 2021. gada 1. janvāra,” – tieši ar šādu solījumu JKP nāca klajā jūlija sākumā.

    Šodien gan JKP kopā ar citām koalīcijas partijām – Jauno Vienotību, KPV LV, Attīstībai/Par un Nacionālo apvienību nobalsoja pret neapliekamo minimumu 500 eiro apmērā.

    Vai JKP tādējādi nav izpildījuši savu kārtējo solījumu?

    Jāatgādina, ka, lai arī starp JKP pirms vēlēšanu solījumiem bija plāna 3×500 realizācija, ģimenes valsts pabalstu palielināšana, mazo skolu saglabāšana, obligātās iepirkuma komponentes samazināšana, ārstu algu palielināšana u.tml, partija īstenojusi vien solījumus, kas atbilst šauram interešu lokam, kā, piemēram, ostu privatizācija un, iespējams, paša Bordāna ambīciju piepildīšanai – Ekonomisko lietu tiesu.

    Vai šai partijai maz vairs vēlētāji var uzticēties?

  6. to 22.10 saka:

    Nav viņš nekāds vikings. Viņš audzē zināmas šķirnes sēnes un tās degustē ik pa laikam. Laikam.

  7. Pārmaiņas saka:

    Okupantu lopu meli 1940.gadā, ko veiksmīgi turpina Latvijā iepludināto kolonistu ordas, komunisti un čekisti, kurus nu nekādi nevar pieskaitīt cilvēku sabiedrībai.
    https://www.gazeta.ru/science/2020/07/20_a_13160017.shtml

  8. Armands saka:

    RGK pelmeņi maksāja 3,29 euro par kg. Vietējā Tip Top veikalā, kas ir kļuvis trīs reizes lielāks uz vietējo ļaužu nodzirdinasanas. Arī gaišāks, bet kameras daudz vairāk un alkohola plaukti aizņem pusi veikala. Tā teikt izpleties! Vieni no nedaudziem pelmeņiem, kurus par samērīgu cenu var ēst ar baudu. Tomēr tai veikalā aktīvi sludina vīrusu nr. 19, tad nav tur arī īpaši ja iepērkas. Pārdevējas arī kaut kādas zhidenes un pie kases čigāniete ar sarkanu diedziņu pie rokas, kas liecina par mīlestību pret Kabalas mācību. Pagājušo gad kaimiņš nr. 6 piesvieda aiz laipnības divus īpašus stādus! Tikai aiz kādas tādas laipnības viņš tos piespēlē man, ja pašam ir dārziņš? Nekustamais īpašums mans viņam neliek mieru un visādās variācijas viņš te grib zināt, ko un kas? Pasūtīju viņu na X, bet viņš telo apbizoto, ka es visus kaimiņus esmu pasūtījis uz X. Viņš tak ļoti laipns man ir atradis vieta mājiņu ar elektrību, bet manējo nopirks par nozelojamiem grašiem, kur es pirkuma cenu lielāku esu maksājis par to, ko viņš piedāvā. Tā nu parādījās viņa vēlme iestādīt savus stādus manā dārzā. Šito pavasar jis piedāvā viņam pārdot bruģa akmeni! Nu vien viņam kārtējo reizi norādu, ka jis nav garīgi vesels cilvēks. Es tev pārdošu un pats iešu meklēt. Cerams tais RGK pelmenos neliek cilvēka gaļas, bet kaimiņš nr. 6 dzer Coca – Colu un visādi viņš aprunā zhidus, anglosaxshus, ja pats vien zhids jaukts ir tāpat, kā lielākā daļa kaimiņu. Ko viņi dzer un pīpē, ja visādas netīrības ir jau man sarunājuši? Lien mācīt dzīvot!

  9. brūvētājs saka:

    Armandu varu atpazīt kā kolēgu pēc profesijas-atšķaidīšanas lielmeistars.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *