L. Lapsam nokrīt garnirējums,- paliek tikai plika kaka

“Rakstīt mani mudina nauda,”saka Lato(atvērt) !

Kas jūs pamudināja rakstīt grāmatu tieši par Egilu Levitu?

Kas attiecas uz tā sauktajām politiskajām grāmatām, tad pamudinājums ir viens – ir nepieciešams cilvēks vai notikums, kas būtu pietiekami interesants pietiekami lielai sabiedrības daļai, kura būtu gatava par to balsot visnopietnākajā veidā, kādā vien iespējams balsot. Proti, ar savu maciņu… .

Vai līdz ar to var uzskatīt, ka vēlmei rakstīt grāmatu par Levitu ir zināms komerciāls pamats?

Neapšaubāmi. Vēlreiz atkārtoju. Man ir jābūt sajūtai, ka cilvēkus interesēs tas, ko esmu uzrakstījis. Ja cilvēkus neinteresēs tas cilvēks, tad cilvēkus arī neinteresēs tas, ko esmu uzrakstījis… .

L. Grantiņa viedoklis

Kad NEATKARĪGAJĀ izlasīju augstāk minēto rakstu, kurā viņš visam pāri min tikai finansiālo izdevīgumu, man radās neizsakāms pretīgums pret šo viepli ! Izrādās, viņš to nedara Patiesības, bet naudas dēļ- kas ir sātanisma darba instruments. Tas nozīmē, ka viņam cilvēka un tautas liktenis ir izsakāms NAUDAS DAUDZUMĀ ! Kā redzam no AP komentāra, tad viņam tieši tas pats “iekritis acīs” !

Un pamazām jau arī uzpel informācija par šo dižo cīnītāju:

Arturs Priedītis sagt: 2020. gada 18. Juli um 16.33 Uhr (Bearbeiten)

Paldies par ļoti operatīvo teksta publicēšanu! Daži paskaidrojumi: 1) „Pietiek“ nedodu darbus no š.g. maija sākuma; darbi tiek ievietoti blogos un par to informējot „Facebook“ kontā, apmeklētāju skaits sniedzas dažreiz tūkstošos, un visi ir normāli cilvēki ar konstruktīviem komentāriem; 2) par Lapsu un Levitu eksistē tāds mans viedoklis: Tas, ka E.Levits nav piemērots valsts prezidenta darbam, šaubas nerada. Tāda secinājuma pamatā ir konstatētā viņa profesionālā nekompetence un morāli psiholoģiskās īpašības, kuras nekādi nav savienojamas ar prasībām valsts visaugstākajai amatpersonai. Levita atbilstība vai neatbilstība ir jāvērtē saskaņā ar viņa cilvēcisko piemērotību, bet nevis bezprātīgi jāpakļaujas viena izteikti negodīga tipa aizsāktajai tendenciozajai nomelnošanas kampaņai savtīgā komerciālā formā; noteikti ir nepieciešams Levita un Lapsas salīdzinājums. Taču es to nespēju veikt. Nespēju veikt tāpēc, ka nezinu kādiem vārdiem raksturot Lapsu. Tie vārdi, kuri derētu Levita raksturojumā, nekādā ziņā neder Lapsas raksturojumā. Levitam der cilvēkam adresēti vārdi. Lapsam neder cilvēkam adresēti vārdi, jo nākas fiksēt kaut ko tādu, kas nekādā ziņā nav saistāms ar cilvēku, cilvēcību. Tāpēc es nezinu Lapsas portretam vajadzīgos vārdus. Zinu tikai cilvēkam adresējamus vārdus. Lapsam piemērojamus vārdus nezinu un jūtu, ka nekad nezināšu. 3) neuzskatu par ienaidnieku to, kurš savā bezspēcībā kaitēt man sāk pazemojoši izturēties pret manu sievu; tam ir jābūt cits „statuss“.

19.07.20

You may also like...

5 komentāru

  1. Apsveicu, Grantiņa kungs! Šis materiāls ir ļoti cienījams darbs! Kā varu spriest, Jūs esat pirmais skaidri un gaiši raksturojis lietas būtību; proti, norādījis uz Lapsas komerciāli savtīgo rīcību, naudas dēļ, kā saka, gatavs pārdot māti. Visu laiku gaidīju, ka Rīgas pils kungi rīkosies līdzīgi – pievērsīs sabiedrības uzmanību komerciālajai pusei. Taču Rīgas pilī dirnē pliekani prāti, kuri nespēj aizdomāties līdz lietas būtībai; intelektuālās mazasinības apdāvinātie Rīgas pils barokļi pie bezmaksas ēdiena galda nespēja izdarīt to, ko Jūs ļoti veiksmīgi paveicāt ar šo ierakstu savā interneta resursā. Neslēpšu: dzīvot kļuva patīkamāk, neskatoties pat uz to, ka nācijas tēvs ir izdomājis jaunu “dullumu” (viņa lietotais vārds citā sakarā) savai dārgajai tautai. Runa ir par “latviskuma” un “latviskās identitātes” meklēšanas kārtējo izdalījumu, par ko esmu ievietojis ilustrētu materiālu savā FB kontā (https://www.facebook.com/profile.php?id=100012329353077). FB rakstu, ka kultūrnācija no nācijas tēva nekad nešķirsies. Viņš kulturnācijai paliks uz mūžu mūžiem. Lai tas notiktu, tiks izmainīta konstitūcija tāpat kā tas notika Krievijā, lai kriminālā kapitālisma sargs varētu sargāt nacionālos noziedzniekus līdz pasaules galam. Nācijas tēvs latviešiem arī ir vietējā kriminālā kapitālisma sargs. Taču ne tikai sargs (un tas ir galvenais), bet arī garīgais barotājs. Nācijas tēvs lieliski zina ar ko ir garīgi jābaro kultūrnācija, lai tā viņu dievinātu un nekādā gadījumā nevēlētos padzīt no Rīgas pils. Kultūrnācijas visgardākais barojums ir latviskums un latviskuma meklēšana. Nācijas tēvs tāpēc ir gudri parūpējies, lai kultūrnācijai nekad neaptrūktu tās iemīļotākais barojums-gardums un tas asociētos ar viņa vārdu, viņa nacionālo garu, viņa patriotismu, viņa zinātniskumu, viņa morālo stāju, viņa enerģiski padevīgo kalpošanu kultūrnācijai, viņa valstsgribu un ilgtspējību.

  2. Armands saka:

    Kas var būt interesants judasa kakas? Lai es vēl lasītu grāmatu par to smerdeli Levitu un smerdelis Lapsa vēl nopelnītu? Skuju viņiem visiem!

  3. re kā saka:

    JKP un Bordāns gatavo NĪN dubultošanu un pat trīskāršošanu
    Jaunās konservatīvās partijas (JKP) līderis Jānis Bordāns – tas jums nav tūdaliņš Dzintars Rasnačs, kurš, būdams tieslietu ministrs, kopā ar nacionālo apvienību arī sāka gatavot bāzi nekustamā īpašuma nodokļa straujai celšanai (šeit). Tomēr nokaunējās un beigu beigās NĪN likmes iesaldēja.

    Dzintars Zaļūksnis

    JKP nav nacionāļi un cerēt, ka pašreizējā rosīšanās ap nekustamo īpašumu kadastrālajām vērtībām vēlreiz beigsies ar ieklausīšanos sabiedrības viedoklī, būtu pagalaim naivi. Drīzāk varam būt droši, ka to, ko neuzdrīkstējās izdarīt Rasnačs (no sirds viņam paldies!), Bordāns izdarīs, ka grab,– un neviens bezgalīgi ķerstāmais korumpants pakaļ nedziedās!

    Turklāt šādi plāni pilnībā saskan ar Krišjāņa Artura Kariņa valdības ieto ceļu: procenti par nupat palielināto ārējo parādu ir uzlekuši, naudu, lai tos (un pašus aizņemtos četrus miljardus) nomaksātu, ai, kā vajag! Nu, nodokļus, citiem vārdiem sakot. Un NĪN ir praktiski vienīgais nodoklis, kam ir segums – ja pilsonis nemaksās, viņa īpašumu valsts konfiscēs un varēs likt lietā.

    Tāpēc laikam gan visiem zemes un ēku īpašniekiem prātīgāk ir sagatavoties tam, ka pēc nepilna pusotra gada gaidāms ļoti straujš un nepielūdzams nekustamo īpašumu kadastrālo vērtību kāpums, kas skars teju visus 820 000 nekustamo īpašumu īpašniekus, tiesiskos valdītājus un lietotājus. Kā aprēķinājuši portāla Neatkarīgā žurnālisti (šeit), dzīvokļu kadastrālās vērtības atbilstoši šobrīd sabiedrības apspriešanai nodotajam kadastrālo vērtību projektam 2022. gadam (atrodams šeit) pieaugs aptuveni 2,2 reizes, lauksaimniecības zemei – aptuveni 2,7 reizes.

    Kadastrālā vērtība (un attiecīgi NĪN) visvairāk palielināsies jaunām, pēc 2000. gada būvētām ēkām (lai gan, vai par jaunu var saukt 20 gadu vecu ēku?) un… lauksaimniecības zemei! Kadastrālā vērtība, skaidro Bordāns un viņa banda, tikšot “tuvināta īpašuma tirgus vērtībai”. Skaidrot šiem cilvēciņiem to, ka tirgus vērtība pastāv tikai tiem īpašumiem, kas reāli atrodas tirgū – t.i., tiek pirkti/pārdoti/ieķīlāti,– laikam gan ir bezjēdzīgi: atbilstoši valdošajai ideoloģijai pērkams ir viss! Arī tas, kas jums vitāli vajadzīgs, lai ģimenei būtu jumts virs galvas un nebūtu jākar zobi vadzī, tāpēc jūs negrasāties to pārdot.

    Varat nešaubīties, Bordāns to notaksēs pēc pilnas programmas un liks jums maksāt jauno konservatīvo NĪN. Tikai neaizmirstiet 14. Saeimas vēlēšanās atdot savu balsti par JKP! Lai Jānis Bordāns var mierīgā garā šo savu prodžektiņu pabeigt.

    Visbeidzot, prognozi par sava īpašuma vērtību katrs var apskatīties mājaslapā Kadastrs.lv.

  4. juris saka:

    Ne zinu,ne pazīstu,un ne Bordāns sāka,ne beigs pasaules nelietīgo naudas politiku.Gan rasnači,gan bordāni ir bandinieki,ko liks to izdarīs,bet ir nianses starp bandiniekiem.Zaļūkšņi ir ar nelabāk niansētie-izlīda āža kāja.

  5. tam re kā saka:

    Te jo daudziem derētu ne tikai simtkāršot bet tūkstoškāršot īpašumu nodokli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *