V. Freimantāls. Par “teroristu” J. Bordānu !

Saruna ievirzījusies par terorismu !





Un visi zina, visi saprot, ka 4. maija valsts ir komunistu un čekistu teroristu kauna valsts !

Un ne tikai kauna valsts, bet ari: 

organizētu bandītu korupcijas centrs Baltijā !

Tāds centrs, kas neciena demokrātijas cīnītājus no tautas(Viņi izbīda savus „lāčplēšus“ un liek tiem spēlēt tautas varoņu lomas ! Vai nav smieklīgi ?)!

Mērgļi tēlo patriotus(Komunistu galvenais paņēmiens) !

Kriminālnoziedznieki saņem algu par „juristu“ darbu 4. maija valstī !

Kad es 6 gadus tiesājos(PSRS laikos) ar KGB un Ie.M. rīkļurāvēju bandu, tikai Maskavas augstākās PSRS amatpersonas varēja „uzvilkt“ uzpurņus trakajiem miličiem formas tērpos !

Kas tagad uzliks uzpurņus trakajiem 4. maija suņiem, kuri plosa Latviju, spļauj uz likumību un saņem valsts apbalvojumus ?

Uz Briseli mazas cerības, jo Latviju tur pārstāv rūdīti spēlētāji bez sirdsapziņām un bez motivācijas aizstāvēt likumību ES, „sarkanajā komunistu rezervātā“.

Melos un korupcijas tīklos sapinušies „PARTIJNIEKI“ Briselē piesedz sarkanos baronus ar komunistu īpatnējo smaku(Visa Latvija smird no KGBistu smārda) !

PSRS laikos es liecināju un pierādīju vecākā KRIMINĀLMEKLĒŠANAS inspektora V.G. noziedzīgo, pretlatvisko darbību ! (No tiesas zāles viņu konvojēja tieši uz cietumu, kur 2 gadus likumsargam dzīve aiz restēm kļuva par ikdienu)

Latvijas PSR iekšlietu ministrija man izmaksāja 15 912 rubļus par vilkaču nodarītajiem zaudējumiem manai ģimenei.

Tagad jau 25 gadus 4. maija diplomēto gangsteru teroristi tiek aizsargāti – tos sargā KGBistu un komunistu Saeimas pretlatviskie deputāti !

Terorismu pierakstīt J. Bordānam var tikai mērglis ar darvas dvēseli !

Kurš tas ir(Vai variet nosaukt) ?

Latvieši tagad labi saprot notiekošo un tauta mostas, ceļas un sāk strādāt, lai nomainītu varas bandu pret normāliem cilvēkiem !

Internets uzkarst no latviešu apņēmības patriekt sarkanos varturus !

Karstās patriotu sirdis saprot, ka atjaunojot likumību Rīgas Latviešu Biedrībā, mēs atjaunosim taisnību čekistu un komunistu čūsku purvā4. maija Latvijā !

Un Linards Grantiņs nav viens cīnītājs pret sarkanajiem cērmeņiem(Visa tauta gaida pārmaiņas un Helsinku 86 iniciēto starptautisko tiesas prāvu pret korumpēto neliešu bandu) !

Jurists Bordāns ar savu komandu „vainadziņus nepīs“ !

V. Freimantāls

02.11.18                 L. Grantiņš

 

You may also like...

8 komentāru

  1. ? saka:

    Kurš melo? Bordāns? Lembergs? Vai abi melo?

    Bordāns apgalvo, ka viņš un JKP ir brīva no oligarhu ietekmes. Bet Lembergs stāsta kaut ko citu

    Citāts:

    Kas attiecas uz Bordānu, tad tur tā lieta ir mazliet smagāka. Jautājums – kas stāv aiz Bordāna, Juraša un Strīķes? Aiz viņiem stāv ļoti spēcīgs oligarhu grupējums, kuru vēlmes un uzdevumus pilda Bordāns & Co. To var labi nolasīt no viņu pieejas lietām. Viņi grib savās rokās koncentrēt specdienestus, lai atbrīvotu biznesa telpu. Politika tur ir blakus produkts. Galvenais ir atbrīvot biznesa telpu un šo telpu pārņemt savu pasūtītāju kontrolē. Viņi saka, ka vajag brīvostu pārvaldes padarīt par kapitālsabiedrībām. Kāpēc? Bez valdības ieceltiem valdes locekļiem tāpat lēmumus nevar pieņemt. Pašvaldību pārstāvji vieni paši neko izlemt nevar. Tātad mērķis ir cits. Mērķis ir privatizēt Latvijas ostas savu sponsoru interesēs. No šāda viedokļa viņu darbība ir loģiska.

  2. Aelita saka:

    Valdim. Man gadījās grāmatnīcā nopirkt populārā rakstnieka A.K. dienasgrāmatu, ko pašlaik lasu. Viņš raksta, ka piedalījies RLB atgūšanā, bet arī vēlāk nav zaudējis ar to kontaktus, raksta par omulību klubiņu (tas laikam arī turpat darbojas?). Tur nākuši populāri dziedātāji (Muktiņš, N.Matvejevs), rakstnieki, u.t.t., vēl nesenā pagātnē.Grāmatā piemin arī Jūs un teicienu – Mosties, celies, strādā.
    Rakstnieks kritizē valdošo zagšanu, ierēdņu milzīgās algas. Savulaik ticējis Zatleram (kā daudzi), kad viņš atlaida Saeimu, cerēja uz tiesiskumu. Vēlāk rakstīja – esmu agrāk kļūdījies, bet dienasgrāmatu nepārrakstīsi, kā ir, tā ir.
    Grāmatas beigās piemin Jāni Rību…
    Kas zin, vai mēs tagad varam gaidīt pārmaiņas uz labu, laiks rādīs.
    .
    .
    .
    Admins
    Viņi ir sevi izdedzinājuši, tā teikt, bāka tukša un pārmaiņām jānāk… .Aiz bailēm no soda, viņi vēl daudz ļaunuma var pastrādāt….

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Paldies Aelitai par šo ziņu!

    Rakstnieks A. K. ir mans draugs (kolekcionārs).

    Ar viņu mani iepazīstināja tēlnieks Stefans Močuļskis!

    Samainījamies ar A.K. (Kā to kolekcionāri bieži dara).

    Es viņam holandiešu krāsni (ar glazētiem māla podiņiem brūngani zaļiem – viņš man dažādas monētas, sudrablietas un citus sīkumus).

    Abi bijām ieguveji, jo A.K. uzbūvēja skaistu kamīnu savā dzīvoklī otrajā stāvā starp Kr. Barona un Ļeņina ielām pirms VEFa. Viņa tumšajā dzīvoklī parādījās siltums, izcila dizaina kamīns un pavisam cita cena dzīvoklim!

    Tas deva iespēju samainīt dzīvokli uz gaišu 5. stāva dzīvokli Kr. Valdemāra ielā balto ķieģeļu mājā pie Senču ielas. (Pa diagonāli pretī benzīna uzpildes stacijai).

    Man šķiet, viņa literārais optimisms simtkaršojās un ieguvums bija visiem!

    Latvija ir pilna ar lieliskiem cilvēkiem, kurus iepazīstot mēs atklājam pilnīgi jaunus “KONTINENTUS”! Pirms pāris dienam iepazinu kādu kolekcionāru (ari 5. stāvā) un ieguvu jaunu draugu, kura stāstītais un pieredzētais stiprināja manu pārliecību, ka Pārdaugavā (Plūdonis, Ansis Cīrulis, Tīdemanis, Džons Liepiņš, Miesnieks, Ubāns, Kr. Barons, J. Čakste, O. Grīnbergs, A. Lihtenbergs, Fr. Canders, Oļģerts Orleāns, Austris Grasis, Andrejs Rode, Normunds Orleāns, Jurijs Teļševskis, Ojārs Šaumanis, Leons Briedis, Biruta Delle, Biruta Baumane, Ludolfs Liberts, Fridrihs Milts, Dāvis Stalts, Dainis Stalts, Helmi Stalte, Ģirts Jakovļevs, Jānis Bērziņš, Juris Močuļskis, Pits Andersons, Ģirts Burvis, Kaspars Burvis,Rudolfs Bangerskis, Jānis Kurelis, Jānis Valters, Pauls Stradiņš, Irēna Stradiņa, Dagnija Dreika Matule, Jānis Cakuls, Jānis Pliens, Edvīns Freimantāls, Viktors Līvzemnieks, Ojārs Vācietis, Ādolfs Kaktiņš, Ansis Stunda, Ēriks Auziņš, Harijs Krauze, Bruno Habarovs, Dzintars Lācis, Helmuts Balderis,Juris Belmeris, Valdis Belmeris, Jānis Leskinovičs, Ivars Vīks, Uldis Bumbieris, Arnolds Norēns, Janis Paukštello, Indulis Ranka, Auseklis Baukšķenieks, Boriss Bērziņš, Herberts Siliņs, Kārlis Siliņš,Zigurds Strīķis, Lilija Līce, Jānis Lejnieks, Abrahams Leibovičs, Janis Akuraters , Gunārs Veide, Valcis Aivars, Juris Lapinskis, Aivars Andersons, Janis Zariņš, Jānis Roberts Tilbergs, Romans Tilbergs, Oļegs Tilbergs, Klāvs Veinbahs (Kaksis), Gedimins Ebels, Ivars Ebels, Ilze Jansone, Ieva Burkina, Ilze Burkina, Baiba Burkina, Ieva Kivlande, Roberts Millers, utt.), – ir dzīvojuši un ari dzīvo tagad tūkstošiem izcili un pat leģendāri cilvēki! (Daudzi gan, jau sen viņsaulē).

    Un piemiņa par katru godīgu, centīgu, talantīgu cilvēku paliek latviešu sirdīs!

    Tieši piemiņa par krietnajiem cilvēkiem paliek uz mūžiem tajās vietās, kur viņi dzīvojuši! (Kur auguši, mīlējuši un strādājuši).

    Un dziļa ir mūsu pateicība šiem skaistajiem, skaidrajiem cilvēkiem par viņu darbu, kas ir kā svēta uguns latviešu sirdīs, kura nekad nenodziest! (Tā nav nodzēšama vispār).

    Kā liepājnieku sirdīs mūsu Linards, tā A.K. ir atnesis ko īpašu visiem mums!

    Pašlaik viņa veselība ir sagrauta (Tāpat kā Leopoldam Ozoliņam Jūrmalā, Dubultos), bet gars ir palicis un paliks možs!

    Biju apciemot viņus abus un tagad saku PALDIES viņiem – Helsinki 86 vārdā, par mūža darbu cilvēku labā!

    Un vēlreiz Aelitai milzīgs paldies par informāciju – lielāko no bagātībam!

  4. Miervaldis saka:

    Kāda diskusija tviterī – aktieris Artūrs Skrastiņš radiointervijā apgalvoja, ka latvieši šāvuši žīdus vēl pirms vāciešu ienākšanas. Jau ierasts cionistu triks – savus nepamatotos apvainojumus neizteic paši, bet atrod kādu otrā kursa studentiņu vai aktierīti. Lolita Tomsone – Lipkes muzeja direktore nevar pateikt, vai viņus šāva kā žīdus vai kā komunistus. Un izrādās,ka vismaz četri no šāvējiem ir bijuši komunistu līdzskrējēji, kuri to darījuši, glābjot savu ādu.

    https://twitter.com/Vents_Zvaigzne/status/1057634946481680384

  5. nesaprotu, . saka:

    priekš kam tās ‘2018. gada 31. Oktober um 3.55 Uhr’ norādes uz vārdiem/uzvārdiem un dzīves vietām ?
    Lai kādam ko būtu vieglāk atrast ?

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde “nesaprotu”.

    Informācijas būtība ir precīza situācijas aprakste, lai lasītājs saņemtu patiesu un ticamu informāciju par notikumiem, kurus liecinieks apraksta.

    Helsinki 86 ir patiesības paudēji!

    Tautas tribunāla lasītājam ir jāsaņem pilnīga informācija, lai pats varētu izdarīt savus spriedumus!

    Tribunāls vienīgais sniedza patiesu informāciju par 1993. gada 18. februāra nakts Ā R P R Ā T U māmuļā!

    Neviena avīze, žurnāls, ziņu aģentūra, TV, radio – Latvijā neraksta objektīvo patiesību par komunistu un čekistu varas darbiem pret latviešu ģimenēm! (Izņemot Tautas tribunālu).

    Helsinki 86 ir Latvijas sirdsapziņa!

    Patiesība par notiekošo Latvijā ar laiku aptvers pasaules lielo masu mēdiju uzmanību – un tad piepildīsies Eižena Finka pareģojums!

    Komunistu un čekistu važas paliks tikai šausmīgā vēsture latviešiem (ne īstenība un ikdiena)!

    Lāčplēša dienā sveicu visus krietnos cilvēkus – Helsinku 86 “Tautas tribunāla ” lasītājus!

    Kas attiecās uz atrašanu, dzīves vietas cilvēki maina, mainās paši un maina pasauli ap sevi! (labs piemērs ir Linards Grantiņš. Viņš ir izmainījis uz labo pusi mūsu tautas un valsts likteni).

    Vismaz caur ērkšķiem latvieši pamazām virzās uz patiesības un latviskuma “zvaigznēm”!

    Andrejs Pumpurs kādreiz stāvēja Rīgas Latviešu Biedrības foajē un priecīgs bija sagaidīt katru apmeklētāju (ģērbies cara armijas virsnieka formā).

    Mūsu vēsture ir dižena un skarba – “caur ērkšķiem pie zvaigznēm”!

  7. izklausās pēc provokātora ! saka:

    “…Tautas tribunāla lasītājam ir jāsaņem pilnīga informācija, lai pats varētu izdarīt savus spriedumus! …”

    Kuru lasītāju imējem v vidu ?

  8. Valdis Freimantāls saka:

    “Imejem v vidū” ikvienu Tautastribunāla lasītāju!

    Ikviens ir tiesīgs saņemt patiesu informaciju no H 86.

    Komunistu vara Latvijā nebūs mūžīga – tā izgaisīs ar likumības atjaunošanu !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *