Pārmaiņas. Līķu kaudzes, bet saprašanas vienalga nav !

Man tiešām nav saprotams, kādēļ vairums cilvēku izvēlas nodevību un piekto kolonu ieraudzīt tikai pēc desmit kara gadiem Ukrainā un diviem gadiem, kopš pilna mēroga iebrukuma. Kad līķi jau mērāmi simtos tūkstošu un bēgļi miljoniem, bet valsts sagrauta, izpostīta un izzagta.
Tāpat kā Latvijā, arī Ukrainā nodevība un piektā kolona bija redzama jau pašā sākuma stadijā un pilnībā tā atklājās pēc 24.februāra 2022.gadā.
Lai par to pārliecinātos, atliek ierakstīt LRTT meklētājā – zelenskis.

Es tiešām nesaprotu tos cilvēkus, kuri pieņem kā pašsaprotamu, klaju likumu pārkāpšanu, ka drīkst arī pārkāpt starptautiski parakstīto Ženēvas konvenciju par kolonistu repatriāciju un censties sadzīvot ar cilvēkēdājiem un mežoņiem. Tādi uzskata, ka var pieradināt meža lopus, apģērbt un uzpucēt tos cilvēku drēbēs un tādā veidā lopam vairs nepamodīsies dabiskie instinkti plosīt, nogalināt vai izvarot, vadoties no māņticības un meliem, ko šiem tumsoņiem iebaro ar primitīvu propagandu.

LRTT

Saprašanas visiem ir, bet tikai par to nerunā, jo pie varas ir šī pati 5. kolonna, jo sarkanie izdzimumi ar tiem pašiem peteriem, zālītēm un pauliem priekšgalā, bija pret Ženēvas KONVENCIJU un likumīgo DEKOLONIZĀCIJU. Šo mēslu priekšā vēl šodien latviešu tauta pa visiem 90% lien uz vēdera ! Vai tad vēl ir jāatkārto, ka komunisti ir sātaniskās Izraēlas darba instrumenti, viņu sātanisko mērķu sasniegšanā.

Visi čekisti, kuriem bija jātiek pakārtiem, par viņu bezskaitliski pastrādātajām slepkavībām, atrodas pie varas un peldas miljonos ! Nekad nekas nemainīsies, kamēr šie izdzimumi netiks “pielikti pie sienas” ! Tas nebūs noziegums, bet Tiesiskuma augstākā pakāpe, kad slepkavas saņem pelnīto sodu.Tā ir nolādēta antisemītiska hazāržīdu banda, kura sev nelikumīgi piesavinājušies SEMĪT- EBREJISMU- DIEVIZREDZĒTĪBU. Tam visam nav nekāds sakars ar nacionalitāti, bet piederību noziedznieku kartelim, kuri vēlas dzīvot uz citu rēķina. To ir aprakstījuši daudzi bijušie valstsvīri, bet it sevišķi labi viņus noraksturojis Mārtiņš Luters. Tas, kas šodien notiek Ukrainā, ir prātam neaptverams. Kāmēr ukraiņi karo, tikmēr žīdiskā valdība zog uz velna paraušanu !

Un, kas šodien pārstāv Latviju ES ? Tie taču visi ir žīdi un viņu darba instrumenti- komunisti- laupītāji un meļi ! Sākot no zīles un beidzot ar ždanoku, par tādu ameriku un ušakovu jau nemaz nerunājot ! Par visiem šiem noziedzniekiem šajā i- vietnē ir daudzkārt runāts. Gandrīz vai jāsāk domāt, ka, ja nav pabijis LRTT vietnē, tad par ES deputātu nekļūt ! Protams, smieklīgi, bet tas šoreiz ir tieši tā !

Eiropas Parlamenta deputāti no Latvijas

Eiropas Parlamentu veido 705 deputāti, kuri tiek ievēlēti uz pieciem gadiem. 2019. gada Eiropas Parlamenta vēlēšanās ievēlēja astoņus deputātus no Latvijas. Uzzini vairāk par viņiem!

03.02.24

You may also like...

6 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Vai varētu būt savādāk, ja tās Eiropas valstīs ir tādi paši viņu asins brāļi? Tomēr ir visu lielākais riebums pret tiem zilacainiem letiniem kuri braukā ar diviem karogiem pie auto izrādot sevi, kā patriotus, bet dzirdot vārdu Tribunāls tie piesauc bērnus, draudzību, ticību un vēl visādas cilvēka iejūtības. Paši nekad nav saskārušies ar tiem krokodilvwidigajiem un runā mīļās valodiņas par mīlestību pret Latviju. Nu i pirms tā kara sākuma vēl sen ir saprotams, ka Ukraina ir tāpat pilna ar Soviet izdzimtibu slimojosie.

  2. Pārmaiņas saka:

    Gandrīz 5 gadus vecs video. Par to, kas bija zināms jau pirms Zelenska ievēlēšanas.
    https://youtu.be/e-9N0QANeKM

  3. es domāju dziļas domas, saka:

    Par t.s. deputātiem un politiķiem.
    Vai viņi tādi jocīgi tiek atlasīti,vai,pirms stāšanās amatos,apstaroti,vai aģentūras iebikstīti?
    Grūtups gan tāds nebūtu,bet šiem it kā kāds mēles būtu atsējis,kā tādi mēnešsērdzīgi…kā visus Latvijā kāda sērga pārņēmusi.Baidās no patiesības kā žīds no krusta!

  4. Skumji, ka tas aktuāli bija "vakar" un ir šodien! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=mHLS-3TG8dA  – Излишняя информация-Очаков ТВ  

    https://www.youtube.com/watch?v=7Km70A90DIo  -Исторические разоблачения-Maestro Talks 

    https://www.youtube.com/watch?v=TwnAlz_OJHc   -Учительница русского языка и литературы

    Skaidri redzams vizuālais apmāns šajās sarunās ar personām, kas tikai pēc ārējā veidola atgādina cilvēkus, bet patiesībā ir necilvēcīgi stulbi, nežēlīgi radījumi, bez sirdsapziņas, bez taisnīguma sajūtas un bez goda izjūtām!

  5. politologs saka:

    Mazais Ukrainas netīrelis,kuru Latvijas draugi nez’kāpēc godā par prezidentu,gatavo Ukrainu nodošanai.Utainie berzē rokas.
    Ukraina tiek iznīcināta visu acu priekšā,bet pasaule politkorekti vaikstās.
    Ieročus nedeva,to trūkums radīja stāvokli,lai mazais preteklis,cik viņš ir pretīgs!,taisītu valsts apvērsumu.Vai tiešām Ukrainā nebūs kāds ,kas šādus atšautu!
    Paldies ASV par nesavtīgo palīdzību. Skaties latvieši,kas jūs gaida!Īpaši visi līdzšinējie t.s. politiķi,kas nodevuši Latviju no pat 1990.

  6. Skumji, ka tas aktuāli bija "vakar" un ir šodien! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=AYtQT0deOV0

    Vēl viens šos divkāju dzīvniekus atmaskojoš video, nobeigumā īpaši izcelti reto krievijas talantu un citu domājošo citāti par šo krievijas zombiju masu gadsimtu garumā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *