J. Vilnītis,- primitīvs Latvijas valsts sabotieris !

Virsrakstā viss ir pareizi pasacīts,- Jānis Vilnītis ir latviešu tautas bende: zaglis, parazīts un nodevējs !!! Zagt var dažādi: radīt sev priviliģētu stāvokli- apstākļus, izmantojot savu vietu politiskajā hierarhijā… . Tas attiecas arī uz parazitēšanu. Nodevējs jau nav tikai tas, kurš slepenība dod ziņas ienaidniekam, bet arī tas, kurš ņem to, kas pieder tautai…, vai arī bremzē tautasaimniecības attīstību savtīgu interešu nolūkos.

Uzmanību !!! Neviens ietekmīgs amats šodienas Latvijā nenonāk gadījuma cilvēka rokās ! Tas tiek “svētīts” Sinagogā !

Un tagad par MORĀLI, kas J. Vilnītim ir tajā vietā, no kuras kājas aug !

Šeit sacītais der apzināties katram, ne tika vilnīšveidīgajiem

Nauda ir ekvivalents darbam(ciešanām un pat nāvei) un visam kas ar to saistīts.(Cilvēks ir Garīga būtne. Ķermenis ir dots, lai Gars varētu realizēt savu evolucionāro procesu. Šī laicīgā dzīve ir Dievišķā augsne, kuras laikā mums ir jāpierāda: spēju uzdīgt, augt, uzziedēt un nest augļus. Ja neesi nesis augļus, tad TAVS ceļš beidzas „komposta kaudzē” un tālāk tavi garīgie atkritumi tiek izmantoti nākošo „eksperimentu” vajadzībām. Kristīgajā pasaulē šī kompostu kaudze dēvējas par Elli, kurā nonākot TU tiec kā barība saplosīts no zemākajiem astrālajiem viepļiem, TAVA ESĪBA TIEK IZNĪCINĀTA !)

Šeit mēs redzam Jankas Vilnīša prioritātes(atvērt): Vilnīša ienākumi pērn bija 108 840 eiro, bet 2018.gadā – 136 955 eiro…

Nav slikti… kā redzam VIDEO, tad viņš ir pret Liepājas Metalurga atjaunošanu !!! Nu īsts dabas draugs ! Viņš ir arī pret Cietuma celtniecību Liepājā ! Varbūt viņš pastāstīs, ko viņš ir Liepājā veicis, lai būtu darbavietas un tauta nepamestu Dzimteni ? Vai tad viņš pirms vēlēšanām nesacīja, ka vēlas sadarboties ar Saskaņu ?

Uldis Sesks, kura vietnieks ir bijušais saskaņietis Jurijs Hadarovičs, un LRA deputāta kandidāts Jānis Vilnītis(atver, lasi un brīnies) pieļauj iespēju nākamajā sasaukumā sadarboties ar “Saskaņu“.

Viņam, lūk, esot VĪZIJĀ Metaluga vietā radīt ko dabai draudzīgu ! Būtībā jau viņš- šis parazīts, uzstājās pret Tieslietu ministru J. Bordānu. Viņam lūk prioritāte esot skolas…, kuras viņa un viņam līdzīgo noziedzīgās darbības rezultātā- iznīcinot rūpniecību un padzenot latviešus no Dzimtenes, ir vienkārši jāslēdz ! Tādi “vilnīši” tie paši “seski” vien ir un viņu vieta ir aiz restēm un iepējams arī “pie sienas“… .

Jānis Vilnītis ir bandīts(tāds pats kā Sesks) un kā tāds arī tiks tiesāts !

27.06.20

You may also like...

8 komentāru

  1. ... saka:

    Sātanisti Liepajā smilkst uz tiem TRĪS SKURSTEŅĪEM.
    Vini ir gatavi tos ar zobiem nograuzt,ja būs komanda FAS!…

    Kur palika nenovērtējami lieliskais Trīsloku Dzelzs Tilts???

    Kur palika Trīs ,antīkie šaujamlielgabali ,kas izgaisa …blakus krodziņam
    ,,Vecais kapteinis.,,?

  2. pazīstams paņēmiens saka:

    Kā tad, dunduc! Pazīstams paņēmiens – piesedzoties ar latviešu ciešanu apspriešanu, žņaugt to latvieti, kamēr nožņaudz. Patrioti ahūnie. Pilni neta džungļi ar viņiem. Nolikvidē to latvieti klusi un pa smalko – ar ciešanu apspriešanu, dzejas `mācīšanu`, kā to aizelsies dara visiem zināmais dzejas mācītājs – nemirstīgais kašķ(ej)is ar savu `brālēnu`. Nolikvidē ar vēstures `pētīšanu`, skolu, klasikas, valodu, farmācijas, dzīvesveida modernizēšanu/likvidēšanu utt., utt.

    Paldies Dievam, ka vismaz to šeit nav bariem. Pa lielam – dunduks ar anonīmo. Un paldies Dievam, ka nav jau šeit arī bariem lētticīgo, kas jūsu `spriedumiem` varētu noticēt. Bet arī viens nožņaugtais ir daudz. Ja paskaita vēl ar citiem paņēmieniem nožņaugtos.

  3. Armands saka:

    Tautsaimnieciba!? Tauta =aut, apaut savu saeimi. Saime ir arī Mais, kas tēvam karājas starpā. To vietu sauc par vidu vai Puse. Angliskais Pussy vien tā pati ķermeņa vidus daļa. Jebkurā normālā tautā dabīgs pishanas proces tiek slavēts un godāts Kad Jānis apauglo Līgu, tad laikam Līgai ne da darbiem lielveikalos, bet tomēr šodienā sievietes ir tās kuras darbā ir pārsvarā. Vīrietis psiholoģiski nespēj nest to nastu, ko vinam krauj virsū moralisti atnemdami pašu galveno =Tēvu zemi. Tomēr sociālisma laiks bij puse gadu simteņa un tas pats Ulmanis rullēja valsti uz saimniecisko monopolu. Tas pats sociālisms. Sociālisma laikā bij paveikts saimnieciski ļoti daudz laba un uz 80 tajiem mēs bijām neliela republika ar labākajiem kolhoziem visā Padomija. To latvieši nespēja redzēt un sāka karietes vēsturiskajās netīrības vairāk par šodienas saimnieciskā darba no sargāšanu 90 tajos. Sāka liet kakas virsa paši saviem darba vadītājiem. Spilgtākais piemērs ir Alberts Kauls, kur latvieši nedarīja pilnīgi neko, lai nosargātu to, ko viņš bij izveidojis. Izvēlējās īslaicīgas tirgošanās peļņas ceļu velkot no Polijas vecās metāla grabažas. Pēdējo reizi aizvedot uz metāla lūžņu pieņemšanas punktu kapara vadus, kurus mīlu visu vairāk par visiem, jo tie ir paši sexigakie apvaicajos. Protams tur pārsvarā strādā russko govorjashijie, kur tie metāli tiek vilkti? Da i viņi paši nezin. Tomēr metāla parstradasana no tā, ko ir atdevuši svešu valstu rūpniecībai paši varētu tankus ražot.

  4. Anonīms saka:

    ”pazīstams paņēmiens” atkal meklē negatīvu. Lai visi suņi tevi sveicina ar paceltu pakaļkāju !

  5. pardon, Armand saka:

    Teicu, ka pa lielam latviešu ciešanu apspriešanā še pirmrindniekos ieskaitāmi vien dunduks ar anonīmo. Kaut kā piemirsu par Tevi. Bet nu Tu taču arī pieproti. Izcili. Kā no fantāzijas lidojuma, tā valodas cilpu juku skatapunkta. Nu pardon. “Tu esi labākais“.

  6. Anonīms saka:

    Linardam G. vajadzētu palūgt J. Bordānam, lai viņš sarūpē kompetentu speciālistu psihisku slimību ārstēšanā!
    .
    .
    .
    Admins
    Par savām problēmām tev būs jārūpējas pašam…

  7. Anonīms saka:

    Anonīmajam 14,30 . Labs padoms , bet visai tai parazītu bandai ar vienu psihiatru būs par maz un viņiem noteikti būs pretenzijas pret Bordāna rūpēm par viņu psihisko veselību .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *