Kārtējā cionistu žļurga pret latviešu tautu !

Lai nolādēts ik viens, kurš apvaino latviešus tajā, ko paši veikuši !

Kāpēc šie meli atkal un atkal ir jāatkārto ?

Tāpēc, latviet, lai mūsos iedzītu vainas sajūtu tie, kuri paši peldas pasaules tautu asinīs… .

Kārtējā cionistisko noziedznieku žļurga pret latviešu tautu ! Neviena pasaules tiesa nav pierādījusi, kad kāds latvietis būtu nošāvis kādu žīdu ! Toties to, ka žīdu komisāri piedalījās latviešu šaušanā, tādu informāciju varam atrast neskaitāmos dokumentos ! A. Grūtups, kurš bija izpētījis neskaitāmus dokumentus par Holokaustu Latvijā, neatrada nevienu gadījumu, kad kāds latvietis, kurš atradās vācu okupācijas karaspēka/ policijas daļās, būtu nošāvis kādu hazār- žīdu, jo par semītiskajiem ebrejiem šajā gadījumā vispār nevar būt jel kāda runa, tādi ne tikai Latvijā, bet visā plašajā Eiropā nebija atrodami. A. Grūtups nepārprotami pasacīja, ka žīdu šāvēju komanda sastāvēja tikai no vāciešiem ! Latvietim tādas lietas netika uzticētas. Tas, ka latviešu policijas daļas piedalījās boļševistisko izdzimteņu tvarstīšanā, nav nekāds kara noziegums, bet gan katra godīga cilvēka pienākums, it sevišķi tad, kad tika piedzīvotas šo sarkano asinssuņu orģijas pret Latvijas pilsoņiem pēc Latvijas okupācijas. Varu apgalvot, ka drīzumā šim “ričardam” būs jāstājas starptautiskā tribunāla priekšā un jāatbild par sadarbību ar sātaniskajiem cionistiem, kuri līdz šim brīdim vēl veic genocīdu pret latviešu tautu un Latvijas valsti. Un ne jau tikai šim Ciānas pakalpiņam vien, bet arī tādiem rukiem, kangeriem, neiburgiem & co… .

Un šeit vēl pļavniek veidīgie…

24.06.20

Ko saka “internets” ?

Ivars Smelds 19:32, 2. Jūnijs 2020 Ja uzskata, ka tikai sastāvēšana vien Arāja komandā ir noziegums, tad Cukurs, protams, ir vainīgs. Un arī tad viņam ir vainu mīkstinošs apstāklis – cik zinu, Arājs viņu paglāba savā komandā no nacistu tiesas par it kā sakariem ar komunistiem – tas par autora apgalvojumu vai viņš varēja aiziet no komandas. Cukura vaina slepkavībās, savukārt, nav pierādīta un līdz ar to šajās apsūdzībās viņš būtu attaisnojams. Gluži pretēji, ir ziņas, ka dažus ebrejus viņš esot pat izglābis.

Šis komentārs pasaka LIETAS BŪTĪBU !

dzintra 23:11, 23. Maijs 2020 Vai taisnība,ka jauneklis ir Saula Kagana/pēckara ebreju restitūcijas procesa izveidotājs/ stipendiāts?Ja tas tiesa,tad nav ko brīnīties par grāmatas tendenciozo,diezgan naidīgo saturu un reizēm diezgan haotisko tekstu.

You may also like...

7 komentāru

  1. Armands saka:

    Kaimiņiene zhidene pagājušo gad pavasarī sagribēja, lai uzrok jai darzin. Tāda ar germaniskiem vaibstiem, bet izceļ sev par russkujo. Sāka melst kakas par 40. Gadu, ka latvieši ir zaguši un slepkavojus žīdus. Tad pasūtīju viņu na X! Kādā vēstures žurnālā ieraudzīju vārd par kur vien vec radniec macej teikt, ka Latvijas laikā vecāsmātes brālim piederej sav kuģ flot. Nu blin! Pacel tās lapas puses augšā i izrādās, ka tas ir tas īstais brālis. Nu protams komunist viņ likvidej, kā pienākas tadam burzujam. Nu i tā zhiden vēl shito gad nāk ar vēlmi, lai tai uzrok darzin, bet pasūtīju jau kulturāli i nesaprot. Pa savai mēlei, tad po russki un vēl pa angliskam. Tomēr viņai tautības piederība var mainīties no vides kurā žīds ir izaudzis, bet tautība nosakas pēc sievietes to viņa ar baltām putām uz lūpām cenšas iegvelzt. Kaut sevi par zhideni neizcel un Amerika jai ir pasaules ļaunums, bet pati ar viņiem strādā Latvijā. R burti viņiem ir lielā cieņā i vien varētu viņiem piedāvāt tādu vārdu salikumu, kā Roberts Rabarber. Tas skanētu ļoti spēcīgi!

  2. Paskaties. saka:

    Kur ir simtprocentīgi pierādījumi,ka Viktors Arājs bija LATVIETIS?

    Par piemēru – apskaties Wikipedia ; Jēkabs Alksnis .

    Bildē- žīds. Un KĀDS apraksts! Apgāzties var! Krievu okupācijas laikā bija
    krievu armijas lidotāju-virsnieku skola,nosaukta šī,te ,,latvieša,, vārdā.
    Rīgā.

    Nemeklējiet starp apsūdzētājiem kādu,kas pateiks,kā ir bijis patiesībā!
    Piemeklēti meli,krustu šķērsu. Niecību bari,alkdami pēc atzinības,jebkura režīma laikā,metīsies mālēt vēsturi pēc pavēlēm. Laizīs jebkuru vietu vai lietu,ja tā modē un svarīga TAJĀ brīdī.Nāve un līķu smaka neaaturēs no zemiskas
    rīcības. Kauns un sirdsapziņa- lai mēslainē mājo……..vai TOS citos,

    kas atstumtie un aplaupītie……
    .
    .
    .
    Admins
    Viktors Arājs ir pusvācietis.

  3. ``trin, Jānīt...`` saka:

    juku laiki uzņem apgriezienus – latvieši (vieni) pret latviešiem, latvieši (daži vēl) par latviešiem, nelatvieši (vieni)grib būt latvieši, nelatvieši (citi) grib latviešus iznīcināt…

    Bet trin tikai, Jānīt, izkaptiņ! Un turi labi stabulīti! Ja tu labi (t.i., godīgi) neturēsi…

    https://www.youtube.com/watch?v=7I-anrDaGBI
    https://www.youtube.com/watch?v=DeqB9bGaNs8
    https://www.youtube.com/watch?v=da8tLXIy4Xk

  4. Dunduks. saka:

    ,,Tautu draudzības,, mūžīgais rezultāts ir- latvietis bez krekla mugurā un
    kājām basām,bez zābakiem!
    Un atkal… netiešā veidā,caur puķēm un rozēm,kāds ,,trinjānītis,, rāda
    filmu par tautu draudzību.
    Mēs ,VAIRAK,kā citas tautas ,esam draudzīgi,brālīgi un palīdzīgi!
    Tikai TAGAD pēc tā VISA… esam atjēgušies ka mums ir LIEGTA iespēja radīt
    savus bernus,veidot stipras ģimenes un dzimtas!

    Mūsu ZEME PIEDER MUMS! Un MĒS izvelēsimies savus Draugus.
    Tieši tāpat,kā to tūkstošiem gadu ir ,savās zemēs, uzskatījušas par pareizu,citas tautas un zemju īpašnieces!

  5. AGedroics saka:

    Gaidīsim, kad tavs draugs Bordāns nosodīs šīs grāmatas iznākšanu! :)))

  6. Žagars saka:

    Kā var pazīt reptiloīdus cilvēka izskatā. Deivids Aiks par reptiloīdu nāciju: “Tie ir ārkārtīgi cietsirdīgi un viņiem nav līdzjūtības jūtu”.

  7. viktors saka:

    Skatiet avotos-grāmatu grāmatā,viņu Bībelē.Viena no žīdu galvenām nodarbēm bija un ir grēku uzlikšana citiem,un tad,sava un resp. pārējo jūdaisma izcelsmes reliģiju dieva vārdā un palīdzību,iznīcināt,t.i. izdarīt nozīegumu.
    Bez dieva piesaukšanas tāpat dara gan ,,demokrātiskie,, rietumi,gan totalitārie austrumi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *