Krievija un Eiropas karaliskie galmi- reptiloīdu- vampīru midzeņi

A restless Swedish skeleton - of events in the aftermath of WW II ...
Zviedru noziegumi pret cilvēcību un latviešu tautu !(Latviešu leģionāru izdošana Staļinam)

Bija ļoti labs video: “Pēdējais otrā pasaules kara noslēpums”, kurā bija parādītas briesmu lietas. Tas bija video, kurš stāstīja par Anglijas varas iestādēm, kuras izdeva Staļinam tos, krievus- kazakus, kuri vija karojuši vācu armijā pret boļševikiem. Šis video ir pazudis no JETUBES- jo tā bija ārprāta apsūdzība Anglijas valdības noziegumiem pret cilvēci. Viņi tika izdoti tieši ar Anglijas valdības pavēli !!! Tas bija vienkārši ārprāts- šie cilvēki sev grieza vēnas un lēca no tiltiem…. . Tā, latviet, bija un ir vēl šodien reptoloīdu pārvaldītā “demokrātiskā” Anglija ! Bija parādīta arī angļu virsnieku brutālā izturēšanās pret šiem cilvēkiem un viņu ģimenes locekļiem, jo izdoti tika ne tikai bijušie zaldāti, bet arī no iepriekšējās emigrācijas ieceļojušie ! Šo video skatoties palika pretīgi un riebums uz šiem “demokrātiem”. Tad arī saprātu, kā varēja mūsu MEŽABRĀĻOS ieperināties tika daudz nodevēju ! Pavisam vienkārši,- to visu veica Anglijas izlūkdienests, kurš sadarbojās ar NKVD(KGB) ! Nekādi nodevēji starp latviešiem pašiem nebija, kā mums visus šos garos gadus centās ieskaidrot ! Šo nodevību- latviešu pretpadomju partizānu iznīcināšanu veica Anglijas cionistiskās varas iestādes, sadarbojoties ar staļiniskajiem cionistiem ! Tādu pašu noziegumu veica Zviedrijas karaļpils(valdība) ar latviešu leģionāriem, kurus izdeva Staļinam ! PSRS un šodienas Krievija ir Anglijas sabiedrotā. Putins ir viņu ieliktenis, kurš iznīcina krievus, tāpat kā Latvijas čekistiskā kliķe, kura iznīcina Latvijas valsti un latviešu tautu. Visi tie, kuri šodien aizstāv Putinu, ir cionistu radīti un vadīti provokatori. Un tāpēc jau arī varam lasīt neadekvāto ES atbildi L. Grantiņam, piedēvējot viņam antisemītismu !!!

https://www.youtube.com/watch?v=X9j6DdZpCNs&feature=share&ampfbclid=IwAR1DLPLDqN2QMsySA1RGgM97aihHxtMqmF8TOMYXbfQ6RBA8ydqFRiWHpIQ

Šis video vairs nav pieejams. Jā kāds var atrast, tad atsūtiet, lai varētu šeit pievienot.

Cien. kungi!

Paldies par Jūsu 5.janvāra Prezidentam Borozo adresēto vēstuli, kurā Jūs apsūdzat „krievus un ebrejus noziegumos” pret latviešiem. Ņemot vērā to, ka antisemītisms, tāpat kā visas rasisma un ksenofobijas formas atrodas Tieslietu Direkcijas  pārziņā, uz Jūsu vēstuli Prezidenta Borozo vārdā atbildu es.  Komisija ir vienmēr nosodījusi visas rasisma, ksenofobijas (tai skaitā antisemītisma) formas, jo tās ir nesavienojamas ar tām vērtībām, kuras ir ES dibināšanas pamatprincipi. Eiropas Savienība balstās uz cilvēku cieņas un vienlīdzības respektēšanu, likumu varas un cilvēktiesību ievērošanu. Komisija ir apņēmusies apkarot šīs parādības (rasismu un ksenofobiju) ar visiem Līgumos paredzētajiem līdzekļiem. ES Līgumi un ES Pamattiesību Harta nekādā ziņā neparedz to, ka kādai valstij, cilvēku grupai vai personai būtu tiesības iesaistīties kādā kustībā vai veikt kādas darbības ar mērķi iznīcināt tās tiesības un brīvību, kuras paredzētas iepriekšminētajos Līgumos un Hartā.

Ņemot vērā iepriekšminētos faktus, Jūsu sūdzību mēs izskatīt nevarēsim.

Ar cieņu, Salla Saastamoinen.

Vai redziet, kā ES vadosā varza visu sagriež kājām gaisā. Ja sūdzēsies, ka noziegumus Latvijā veic žīdi un krievi, tu tiksi apvainots antisemītismā, neskatoties uz to, ka Latvijā neviens no šiem laupītājiem nepieder semītiem !!!

I. Roņa citāts:

Lai informētu sabiedrību par savu pētījumu pirmajiem rezultātiem un iegūtu arī atgriezenisko saiti, vēsturnieks I. Ronis piedāvā rakstu sēriju par topošās grāmatas tematiku. Pirmie 3 – 4 raksti būs veltīti Zviedrijas Karaļnama un globālā terorisma tematikai Zviedrijā, jo pēc vēsturnieka I. Roņa versijas Izraēlas specdienests MOSSAD padomju psihotrono ieroču noslēpumu nozaga ar LRTT jau minētā vēsturnieka I. Roņa autortiesību pirāta Kārļa Kangera rokām, izmantojot čekistu failā apkopoto informāciju. Tā soli pa solim, vēsturnieks I. Ronis pacentīsies pierādīt , ka Stokholmas masonu loža ar visu tās meistaru ir nokļuvusi Izraēlas specdienesta MOSSAD ietekmē.

LRTT: Līdz ar to saprotam, ka “čekas maisu” pētnieks K. Kangeris, ir Izraēlas darbinieks- visīstākais reptiloīds !!!

Lai nolādēts tas, kurš aizstāv Putinu !

14.05.20 L. Grantiņš

You may also like...

11 komentārs

  1. Armands saka:

    Nu redz tak var norādīt latviešiem, kādi ir tie viņu sabiedrotie un vini ir cauri gadu simteņiem tādi nelieši bijuši. Viņus neieredz visa pasaule un Anglija nosliks par saviem grēkiem.Londona – Jelgava – Maskava cauri gadu simteņiem savus huhelus muhelus tie ir veicinājusi Russijas virzienā.

  2. manuprāt saka:

    Antisemītismā vai rasismā var apvainot, ja vēršas pret VISU konkrēto tautu. To jau saprotam, ka katrā tautā var būt noziedznieki, vienā vairāk, citā mazāk, vienā veiklāki, citā rupjāki. Tāpēc pareizāk būtu saukt noziedznieku konkrētos uzvārdus un viņu (ne)darbus.
    Nevar jau arī visus angļus apvainot. Reiz runāju ar kādu angli, tas bija 2015. gadā, kad Linards bija arestēts. Pastāstīju viņam par salauzto roku un iemešanu cietumā, arī par to, ka masu inf. līdzekļi to noklusēja, tikai Islandē esošais portāls Pietiek par to informēja. Anglis teica, pie viņiem esot tāpat, galvenie ziņu dienesti tikai laižot savu propagandu.
    Un Brexit arī parāda, ka Anglijā sabiedrība nav viendabīga, daudziem līdzšinējā oficiālā līnija ir līdz kaklam.
    Apsūdzēt visu kādu konkrētu tautu būtu tāpat, kā dażi no neizglītotiem krieviem raksta uz sienām – gansi vse pidari!
    .
    .
    .
    Admins
    Jūsu komentārs ir destruktīvs- prātu dezorganizējošs.
    Ja kāda tauta izmanto savas noziedzīgās valdības darba augļus, kuri iegūti aplaupot vai parazitējot uz okupētās vai arī apmānītās tautas rēķina, nav tik pat noziedzīga, kā viņu valdība ?
    Grantiņš var Tā Kunga priekšā atbildēt par katru teikto vārdu. Vai krievi, angļi, zviedri, franči… nav izmantojuši kolonizēto tautu “sviedrus un asinis” ? Vai viņi ir izgājuši ielās un atteikušies no šiem labumiem ? Lūk, tāda ir TIESISKA atbilde. Vai komunistes Māras Zālītes bērni, kuru tēvs ir VDK virsnieks, kurš izmantojot savu ietekmi un teroru ir kļuvis par miljonāru un, kuri dzīvo “cepuri kuldami”, ir nevainīgi, kad apzagtajiem nav naudas par ko zāles nopirkt ?
    Tā, lūk, god. “manuprāt” ! Grantiņš neizšķiež savu laiku, lai kultivētu melus, jo laiks ir vienīgais, kas viņam trūkst…

  3. manuprāt saka:

    Manis minētais anglis strādā par glābēju – ugunsdzēsēju Londonā un iztiek par paša nopelnītiem līdzekļiem, viņš nevienu nav aplaupījis. Tad kur viņa vaina?
    .
    .
    .
    Admins
    Jums ir problēmas ar izlasītā teksta saprašanu…

  4. Anonīms saka:

    Dievs visam ir izgudrojis mērvienības nosaukumus,
    arī ļaunumam.
    Lai cilēki varētu salīdzināt.
    Teiksim tā:
    kāds ž = 100 % ;
    ar tavu sievu guļošs kaimiņš = 0,1 % ;
    pudeles brālis, kurš izrij visu atlikumu,
    kamēr tu aizej pačurāt = 0,01 %
    u.t.t.
    Ērtībai. :))

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Atjaunojot RLB likumīgos 1938. gada statūtus – visus reptīļus dabūsim prom no Latvijas valsts pārvaldes! (Un tas tagad ir galvenais).

  6. Anonīms saka:

    Jāāā !
    Ko gan var 30 gados panākt ?!
    Knapi tikai 2 paaudzes pagūst uzaudzēt vēderus…

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Anonīmajam.

    30 gados tautai nav bijis iespējams tiesāt kriminālnoziedzniekus – Latvijas augstākās amatpersonas!

    Likumpārkāpēji valsts varas aukšgalā brīvi turpina pretlatvisko darbību!

    Tiesas pakļautas pretlatviskajiem komunistu un čekistu politiķiem!

    Un šie politiķi likvidējuši biedrošanās tiesības Latvijā no 1993. gada 18. februāra nakts skaitot!

    Atjaunojot liegtās biedrošanās tiesības – atgūsim Helsinku 86 vadošo lomu
    Latvijas valsts politikā!

    Un tas ir galvenais!

  8. Anonīms saka:

    Freimantāl, kā tevi novelt nost no tās vēlējuma izteiksmes?

  9. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Anonīmajam

    Nav jāveļ!

    Tikai jātiesā likumpārkāpējus.

    Tas netiek darīts, Armand!

  10. Valdis Freimantāls saka:

    Anonīmais!

    Likums ir jāciena. Hitlers, Puķins, Levits likumam spļauj virsū!

    Likuma necienītāji uzrausies!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *