A. Butāns. Okupantiem ieroču atļaujas jāanulē !

Vēlēšanu reklāmraksts

Artūrs Butāns

19. augusts plkst. 11:25  · ❌Rosināju anulēt ieroču atļaujas Krievijas un Baltkrievijas pilsoņiem, kuri uzturas Latvijā. Viena no Ukrainas sāpīgajām mācībām ir bruņota 5.kolonna. Latvijā tādi riski nav vajadzīgi, tostarp ar medību ieročiem. Lai brauc uz savu Tēvzemi medīt, bet nelien šeit. Kopā Latvijā ir 54 000 Krievijas un Baltkrievijas pilsoņu. Daļa bruņoti. Priekš kam mums šobrīd liekus drošības riskus? Paldies Rihardam Kolam un Jānim Vitenbergam, kuri šo manu priekšlikumu nes tālāk!

Cik tālu esiet tikuši ar Artūra Butāna IETEIKUMU ?

Un, tagad jautājums Kolam un Vitenbergam: cik tālu šie abi “censoņi” ir aiznesuši Artūra Butāna priekšlikumu ? Varbūt, ka līdz Lembergam ir tikuši, vai aizmirsuši par savu solījumu. Tāpēc jau es arī kādā no iepriekšējiem rakstiem rakstīju, ka Artūrs Butānas atrodas faļšā komandā un ka viņa lielākie ienaidnieki ir tieši NA vecbiedri, kuri visi kā viens ir mūsu tautas bendes. Artūrs Butāns ir īsts Latvijas patriots, kuram nav vietas šajā sūdu bedrē kuras vārds ir NACIONĀLĀ APVIENĪBA.

Šī noziedznieku banda ir jāaizbāž aiz restēm līdz mūža beigām, bet tās fīreri pat publiski jāpakar ! Nodevējiem nav tiesības uz dzīvību ! Viņi visi piedalījās L. Grantiņa slepkavības organizēšanā. Ja vēlaties balsot par NA, tad svītrojiet visus vec- biedrus un plusojiet Artūru !

You may also like...

6 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Nu i lūk, kad Briedis kļuva par pasaules čempionu, tad visādi patrioti centās stāvēt viņam blakām, ja tas pats čempions vēlēšanās kandidētu Nacionālos būtu viņa sabiedriskais tēls pozitīvāks? Nav pareizie patrioti un arī pareizos letinus sarežģīti sastapt. Domas ta izsak, bet tā ar paliek savās domās. Vai latviešiem ir ieroci!? Zvēru patversmes Ulubele vadītāja iesaka ieviest stingrākus sodus pret zvēru saimniekiem. Tādai Ulubeles vadītājai uzlaist virsa Pitbulterjerus, lai zin suņu tiesības.

  2. Anonīms saka:

    Tā vietā,lai visiem latviešiem izdalītu ‘kalašņikovus’,kā Ukrainā izdarīja,viņi spriež kā nepilsoņiem noņemt kādas kramenīcas un nedaudzas bises. “Kaķiem jāsmejas”!

  3. vecbiedrs saka:

    Žēli man tā puiša.Viņi un latviskā 5.kolona viņa dzīvi sagrauzīs. Zini Artūr,mēs ar Tevi.
    Kāpēc domāt,ka pie mums ar Krievijas aģentiem ir citādi,kā Ukrainā,kur nodevība valda visā politiskā vadībā. Latvijā,izskatās,tas ir arī visās spēka struktūrās un ekonomikā. Jaunais Saimnieks viņus pagaidām pietiekoši kontrolē,un,salīdzinot ar Ukrainu, ,,mājieni ar slotaskātu” vēl nenotiek.

  4. pirmklasnieks saka:

    Runājot par atļauju sistēmu,tādu 4.maija režīms uzturēs arī turpmāk! Jāiziet 4.maija režīma 20 filtri,līdz tādu atļauju izsniedz. Kāpēc tad,4.maija režīms,kas tik ļoti par paraugu ņem ASV. sistēmisko pusi,neatceļ PSRS. atļauju sistēmu???… ASV. katrs ieiet veikalā un nopērk ieroci,kādu sirds vēlas,pēc patikas un maciņa biezuma,bez jebkādas atļaujas!

  5. Savietis saka:

    Paklausoties Raivja Dzintara priekšvēlēšanu pēkšķēšanu,gluži pretīgi metas. Gribas viņam atgādināt,ko ev.lut. mācītājs Kārlis Zuika,jau reizi viņiem teica: “Ko jūs esiet izdarījuši… Kā jums nav kauns?!!”

  6. Arī no Pārdaugavas saka:

    Butāna kunga priekšlikums ir loģisks, zinot kremļa varas bandas agresīvo nostāju un milzīgo 5.kolonas masu Latvijā. Vēl loģiskāk būtu pašus okupantus BEIDZOT izvākt no Latvijas, BET kurš to darīs?! Vai paši prettiesiski naturalizētie okupanti augstajos Latvijas valsts amatos, nodevēju tur sabāzti? Jeb kopīgi ar kolaborantiem. čekistu padauzām un to atvasēm veiks dekolonizāciju???Nē, tikai pati tauta, īstenie pilsoņi beidzot modušies var ar aizrobežu draugu un militāristu palīdzību var apturēt okupantu nodevīgo naturalizāciju, pārsijāt jaunpilsoņisu masu un šos kremļa vergus un kangarus izmēzt no amatiem, tiesāt un padzīt no mūsu valsts arī visu svešu okupantu mūžam naidīgo masu!
    .
    .
    .
    Admins
    Kurš to darīs ? Okupantus izdzīs ukraiņi ! Bez ukraiņiem arī okupeklis nebūtu nojaukts. To visu dara “apstākļi” un karma. Katra neģēlība tiek sodīta !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *