R. Bruners. Par cilvēku apvienošanu

Domu apmaiņa (strīds) ar abiem Amerikas ebrejiem parāda, ka tiem nav sajēgas par galvenajiem jautājumiem saistībā ar sabiedrības vadību.

Arī mēs nodarbojamies ar cilvēku apvienošanu, kādreiz par to ierakstīju video. Kam ir interese par sabiedrības vadību, var studēt Laitmana kabalu, bet var arī paskatīt šo manu video no sākuma līdz beigām.

Nākamais video par Dzeltenajām Vestēm parāda cilvēku apvienošanu ar konkrētu piemēru.

LRTT

Kas attiecas uz tiem diviem ASV “ebrejiem”: Tie bija/ir stulbuma etalons un tādi viņi ir masveidā. Nu nevar tādu bezsmadzeņu kreatūru APZIŅĀ slēptiesties tas, par ko runā Laitmans. Nekad viņi nebūs tie, kuri parādīs cilvēcei ceļu uz laimi. “Vecais” KABALISTS vienkārši cenšas novērst naidu, kas tiek pret viņiem vērsts un ko paši arī ir radījuši. Viņu dievs ir Jahve- vecais velns, kā sacīja Kristus. Viņi pasaulei var nest tikai iznīcību !

07.03.20

You may also like...

8 komentāru

  1. RB saka:

    Cilvēku apvienošana ir galvenā tēma, un tā tiks turpināta, kad būs laiks. Īsumā, cilvēku sabiedrība pakļaujas dabas likumiem, kā jau tas izskanēja, ebrejiem plūcoties. Sabiedrība ir jāskaidro kā dabas likums, bet ne jau uz kabalas pamata. Kabalas būtība droši vien ir noslepenota un kā tāda ir pieejama tikai izredzētajiem ebrejiem, un tikai ar pieredzējuša skolotāja starpniecību.

    Agresīva muļķība pastāv visās tautās, vēl jo vairāk, tā ir pārņēmusi sabiedrības vadību. No šīs pozīcijas Amerikas ebreji uzdod jautājumu – ko mēs konkrēti varam darīt sevis labā, lai izvairītos no antisemītisma? https://youtu.be/s_MgHBhwDzY?t=1687 . Uz to Laitmans konkrētu atbildi nespēj sniegt.

    Palīdzēšu, sāciet cīnīties pret cilvēku aplaupīšanu, pazemošanu, paverzināšanu .., pret īpašumu, naudas, tiesību .. atņemšanu. Palīdziet konkrētiem cilvēkiem tiesās un attiecībās ar valsts iestādēm.

    Ja vēl nav skaidrs, tad var izpētīt Krievijas prezidenta kandidātes Svetlanas Vislobokovas un “PT Dialog” darbību https://www.youtube.com/channel/UCAxYsHuQsPknkqltRDAtBAQ . Par viņu LRTT rakstīja iepriekš, saistībā ar īpašumu atņemšanu iedzīvotājiem, kas draud arī Latvijā https://tautastribunals.eu/?p=49781 , un saistībā ar jaunajiem sabiedrības organizācijas veidiem https://tautastribunals.eu/?p=52872 .

  2. redz nu, kā saka:

    pēc 20 gadiem beidzot atzina savu fiasko !
    Tikai… ir jau par vēlu !

    https://nra.lv/viedokli/arno-jundze-9/306903-welcome-not-welcome.htm

    Var saprast kāpēc hitleri ķērās pie savu teritoriju iztīrīšanas no svešiniekiem…
    .
    .
    .
    Admins
    Jundze ir okupantu VELKOMISTS, parazīts uz latviešu tautas miesas… .
    https://tautastribunals.eu/?p=35799

  3. Armands saka:

    Very easy dear latvians! JANIS ir ne tikai cilvēka vārds, bet izsaka gaismas būtību. Jānis ir majas saimnieks. Saime tiek regulēta ar saimnieka rīksti. Maize ir laikam tas, kas apvieno saimi un veido kultūru. Samos laikos sabiedrību apvieno ARPA=internets i saimnieks tam ir kas?

  4. uzmanību saka:

    Apvienības “Attīstībai/Par!” un partijas “Progresīvie” (“Progresīvie”) kopīgā saraksta līderi Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās būs Rīgas mēra amata kandidāts, Saeimas deputāts Mārtiņš Staķis, “Progresīvo” valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Kossovičs, kā arī līdzšinējie domes deputāti Anete Jēkabsone-Žogota un Viesturs Zeps “Pro­gre­sīvie” partijas paziņojumus konsekventi izplata gan latviešu, gan krievu valodā. Viņi piedāvā Rīgu kā uzņēmumu… Tas atgādina kāda cita “politiķa” Andra Šķēles savulaik teikto, ka valsts jāvada kā uzņēmums. Partija “Progresīvie” ir veidojusies no biedrības “Progresīvie” un dibināta 2017. gada 25. februārī. Cilvēki no malas šajās partijās tiek gaidīti izskatam, bet ne darbībai partijā tās klasiskā izpratnē. Apvienības “Attīstībai/Par!” un partijas “Progresīvie” (“Progresīvie”) kopīgā saraksta līderi Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās atsevišķu personu savtīgas intereses un par varu Rīgā cīnās, lai tiktu pie nodokļu maksātāju naudas savu personīgo kabatu piepildīšanai. Lielākie Saeimas solītāji tagad ir pirmie solītāji Rīgā. Neticiet viņiem. Apvienības “Attīstībai/Par!” un partijas “Progresīvie”, tāpat kā partija “Saskaņa”, “Jaunā vienotība”, “Nacionālā apvienība”, “NZaļo un zemnieku savienība”, biedri ir tukši solītāji un meļi, tāpat kā jau reiz “Latvijas ceļš”, “Tautas partija”, “Latvijas Sociāldemokrātiskā Strādnieku partija” māna vēlētājus. Šobrīd jāļauj tikt pie varas “Jaunai Konservatīvai partijai”, lai tā izrēķinās ar visiem iepriekš pie varas bijušajiem un esošajiem zagļiem.

  5. Pārmaiņas saka:

    Multikulturālisma politika, Sīrijas karš – Eiropas šantāža-Grieķijas problēma (tiešraide no Grieķijas).
    https://youtu.be/QUSMR3_sRUM

  6. tik slikti saka:

    Nekad nav tik slikti,lai nevarētu būt vēl sliktāk. Merfija likums.
    Lai pret cilvēku izturētos kā pret cilvēku,ir gana,ka viņš ir CILVēKS….
    Ir tik slikti, ka apkārt ir dzelteno ļaužu banda……

  7. NG saka:

    Šodien svaigākais: Jonass Levits – valsts komisārs 1940. gada nacionalizācijā. Atņēma Latvijas iedzīvotājiem fabrikas, namus, dzīvokļus, darbnīcas, naudu, dārglietas… Atmaskoti siles preses meli, ka prezidenta tēvs bijis pretpadomju disidents:
    Finansu ministra 305. rīkojums par valsts komisāra iecelšanu uzņēmumiem “Metall-Štamp” Z. Sapugo un M. Šomers un “Metaltechnika” D. Muške.
    Pamatojoties uz likumu par banku un lielo rūpniecības uzņēmumu nacionalizāciju Latvijas Padomju Sociālistiskās Republikas teritorijā (“Vald. Vēstn.” 1940. g. 168. num.),
    ieceļu Jonasu Levitu par valsts komisāru, skaitot ar š. g. 29. jūliju, turpmāk minēto uzņēmumu rūpniecības pasākumiem:
    1) “Metall-Štamp” Z. Sapugo un M. Šomers”, aluminija un metāla preču fabrika, Rīgā, Slokas ielā 55, person. atbild, biedri: Zālamans Sapugo un Meilaichs Šomers,
    2) “Metaltechnika” D. Muške, metalpreču fabrika, Rīgā, Vagonu ielā 21, īpašn. Dāvids Muške.
    Rīgā, 1940. g. 29. jūlijā
    Finansu ministris K. Karlsons

  8. cita versija saka:

    Pastāv arī cits vecā lēvja “disidentisma” skaidrojums –
    Latvijas žīdi iefīrēja komisāra amatā savējo, cerībā, ka
    tie Latvijas žīdiem piederējušie uzņēmumi tā arī paliks
    žīdu rokās, tikai citās.
    Tikai Joskem Staļinam bija nedaudz atšķirīgs skatījums…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *