A. Kalniņš. Naida kurinātājs žīds Pliners

IMGP0974A.Kalniņš-seniors – Izlasīju šo divu Latvijas naidnieku sarakstīto Delfu portālā un rakstu LRTT.
http://www.delfi.lv/news/comment/comment/jakovs-pliners-valerijs-buhvalovs-par-apmacibu-tikai-latviesu-valoda.d?id=37125393
Jakovs Pliners, Valērijs Buhvalovs, pedagoģijas doktori. Atklāta vēstule. Par apmācību tikai latviešu valodā
02. marts 2011 00:15

Es apzināti izmatoju šo “tipu” rakstītos melus un izdarīju taisnīgas un patiesībai atbilstošas korekcijas:

Ar pilnu atbildības sajūtu es apgalvoju, ka, pirmkārt: mazākumtautību skolu audzēkņu likumīga prasība mācīties tikai latviešu valodā ir sen, sen nepieciešama norma. Naida kurinātāji un provokatori no SC J. Pliners un V. Buhvalovs draud, ka tas uzkurinās starpnacionālu naidu ! Jā, protams, ka uzkurinās, bet tikai nelegālo okupantu skolās ! Tikai viņu skolotāju un vecāku pretlatviskās aģitācijas, un pretvalstīskās attieksmes dēļ !

Naida kurinātājs, žīds PlinersTikai un vienīgi Kremļa inspirētā un SC varmācīgi uzbāzīgā PSRS migrantu skolēnu kūdīšana var izjaukt trauslo līdzsvaru starp latviešiem, un latviešiem lojālajiem čittautiešiem.

Foto: Šis žīds, okupants- pasaules klaidonis jūtas “svarīgi” starp jauno LR un ES karogu.

Otrkārt: nacionālšovinistu un krievu ebrejnacistu murgainās idejas realizācija neatbilst  nekādai cilvēktiesību ievērošanai. Bet tas gan norāda uz necilvēcīgu genocīdu pret Latvijas pamattautu. Pretspars šīm murgainām “idejām”, nekādi  nemazinās mūsu valsts autoritāti Eiropā. Īpaši, ja regulāro melu vietā SC zooloģiskie naida kūrēji beidzot publicēs patiesos faktus un datus par situāciju Latvijā. Mazākumtautību, nevis PSRS okupantu bērnu apmācība valsts valodā sākot no 1. klases, noteikti nepazeminās zināšanu kvalitāti un konkurētspējas līmeni darba tirgū. Apšaubāma tās lietderība ir PSRS migrantiem-civilokupantiem, kuriem mūsu atbrīvoto valsti jau sen bija jāatstāj. Un ja tas krasi palielinās bezdarba līmeni krievvalodīgajiem skolotājiem- PSRS migrantiem, tad tā nekādā gadījumā nav Latvijas valsts problēma. Bērni un skolotāji ir tikpat absolūta kategorija, kā neatjaunotais Tiesiskums un Taisnīgums– vēl joprojām neatjaunots 20.gadu “neatkarības” laikā!

Un beidzot treškārt: likumīga pāreja uz apmācībām latviešu valodā visās PSRS migrantu-kolonistu bērnu skolās neizsauks nepamatotas protesta akcijas, bet  tikai tajās skolās un tikai  to krievvalodīgo okupantu vidū, kas atrodas te ar mērķi kaitēt un graut Latvijas valstiskuma pamatus – tās seno un skaisto valsts valodu! 

Bet visu Latvijā dzīvojošo labas gribas un godīgo cilvēku vidū tiks pausta atzinība patiesas un stabilas integrācijas nostabilizēšanai  mūsu daudznacionālajā latviešu valstī! =========================================

TribuālsLRTT piebilde. Šī rindkopa izsaka visu: “Nevienam šodien neizdosies ievirzīt protesta akcijas tikai pret skolu piespiedu latviskošanu. Tās tiks virzītas pret visām mūsu valsts negācijām un var pāraugt vandālismā ar tam sekojošiem materiāliem un cilvēku upuriem.” 

Tas ir augstākās pakāpes drauds ! Kaut ko tādu šodien var atļauties pateikt tikai žīdu cionisti un krievu šovinisti. Plineram un pārējiem krievžīdiem vajadzētu saprast:“Reiz pienāks TĀ diena, kad jūs, slepkavas, ievāksiet pašu sēto ražu” !!! Holokausts “tās ražas” priekšā liksies kā maznozīmīgs atgadījums !

04.03.11

You may also like...

17 komentārs

  1. dentists saka:

    Jashka un Valerka, paldies par atklatibu, bet juusu sludinata ideologjija ir lidz padusem goju asiniis, ta nesusi cilvekiem nelaimi, jo ta ir izdomata, cilveka dabai neatbilstosha. Socialisma un komunisma ideologjija ir pateretaju sabiedribas ideologjija, un tas ari novedis posta ES – jo ta ir slima ar sho ideologjiju, lai gan vardos sludina tirgus ekonomiku.
    Un es sen tev Jashka teicu, ka gan tava provocetaa krievu skolu reformas pretestiba, gan shi uzstashanas pret macibaam valsts skolaas tikai valsts valodaa novediis tikai pie veel lielakiem konfliktiem, bet to tu ari gribi, vai ne ta biedri Pliner?

  2. AMARILLA saka:

    -Kauns Pliners un Buhalov par taadu nelietiigu un juusu apziniigu lomu taada izdomaata un negodiiga iemesla deel! Tiishaam kurinaat naidu un saspiileejumu jau taa nedraudziigajaa atmosfeeraa, kuru jaaizjuut latvieshu beerniem savaas maajaas, savaa dzimtenee! Laasts paar juusu un juusu tuvinieku galvaam, ja jums idosies panaakt fiziskas sadursmes!!!

  3. Talmuds saka:

    Plineram taisnība, krievi ies sist latviešus, ja krieviem tiks uzbāzta ar varu kaut kāda tur latviešu valoda, VL vēlas izraisīt konfliktus un pat cilvēku upurus, bet tāds jau arī ir VL mērķis, sanaidot vēl vairāk krievus ar latviešvalodīgajiem, skaldi un valdi

  4. Eduards saka:

    Apskataties un izvērtējat šo- http://www.visulatvijai.lv/news.php?readmore=115
    Vienīgais ceļš-jāveic Latvijas varas augšgala noziegumu Starptautiska izmeklēšana un par nodarīto-ATBILSTOŠS SODS
    Latvijas Glābšanas komisija.

  5. Labi pateikts. Šie noziedznieki “krauj” uz savām, savu tuvinieku un savu tautiešu galvām vienu lāstu pēc otra. Plinera un viņa tautiešu ļaunums ir prātam neaptverams. Vai tādam Plineram kas trukst ? Nekas netrūkt, bet nē, šis “svešinieks” šai zemē ir ienācis, lai sētu ĻAUNUMU nevis draudzīgi kopā ar latviešiem celtu šīs zemes labklājību…. . Nekur viņi no LĀSTA nepaglābsies… .

  6. Miervaldis saka:

    Nu redz, jūs spējat arī ko prātīgu uzrakstīt!Jūsu mājaslapa bieži ko prātīgu raksta, taču jums vajag būt uzmanīgiem!Lapsa maina kazoku, bet ne raksturu!

  7. Miervaldis saka:

    Tik tiešām – uzspiest ekonomiski, lai tas krievu urla būtu patriots, un nevis izraidīt viņu no Latvijas, būs izdevīgi tikai mūsu varturiem, jo šis krievs būs mūsu varturu patriots, ne Latvijas!

  8. Vispirms teikšu, ka Latvijā ir tikai krievu kopiena ar savu vadību ar kuru tiekas Eiropas komisāri.Latvieši līdz šim nav organizējušies kopienā,žēl.Jēga izglītībai tikai latviešu valodā būtu tikai tad, ja, sākoties protestiem, visi protestētāji un viņu ģimenes -nepilsoņi tiktu nekavējoties izraidīti no Latvijas.Taču tas nav paredzams pie šīs varas.Paliek vienīgais mūsu neapstrīdāmo tiesību variants -deklarācija par 18.novembrī dibinātās VALSTS statusa atjaunošanu ar visām no tā izrietošām tiesību normām.Galvenokārt tās ir tiesības uz dekolonizāciju.Tad mēs tapsim par saimniekiem savā Latvijā.Taču tas notiks tikai tautai nākot pie apgaismības.

  9. A.Balts saka:

    A.Andersona kungs! Tas, kas notiek, vairs nav apturams, un šo procesu nevar atstāt pašplūsmā vai, vēl ļaunāk,ignorēt! Domāju, esam spiesti turpināt veco “step by step” politiku, un panākt pašsaprotamu lietu – mācības valsts skolās tikai valsts valodā – ir tikai viens, bet nepieciešams pakāpiens. Un tieši tagad, ekonomiskās lejupslīdes un krīzes laikā, jo tas ir papildus faktors svešajiem psrs kolonistiem pamest valsti, kur vairs nevarēs iztikt bez valsts valodas ne skolās, ne iestādēs, ne sabiedriskās vietās. Tikai naivi ļautiņi vai nelieši var apgalvot, ka krīzes problēmu laikā vajagot atlikt šos “mazsvarīgos” jautājumus, kas izraisīšot saasinātu pretreakciju! Lai padomā, kāda tad pretreakcija būs, ja gan finašu, gan ekonomiskās izredzes arvien uzlabosies Latvijā – tad taču būs vēl dārgāk, vēl grūtāk svešos prom dabūt no uzplaukstošas valsts, ja krīzes laikā viņi negatavojas izbraukt! Īstās grūtības mums ir ar vienotas apziņas trūkumu, spēju apspiest savas sīkās ambīcijas mūsu augstā mērķa vārdā -latviskas Latvijas vārdā! Pat te, tik ļoti skaidra jautājuma lietā, mums ir dažādas domu nianses un mazas domstarpības, kuras spoži izmantos mūsu pretinieki,tās pastiprinot un mūs šķeļot.
    Mums vajag stipru, disciplinētu un lielu nacionālu partiju, kuras spicē būtu visi Latvijā zināmie cilvēki, kuru konsekvence un nacionālā stāja nav apšaubāma, kā arī citi, mazāk zināmi, bet uzmanīgi izvērtēti gudri kadri, un iepriekš minēto rekomendēti jaunatnes pārstāvji. Tāda partija ar parlamentāru, bet konsekventu stilu spētu ar likuma spēku īstenot gan okupācijas seku novēršanu, gan beidzot panākt valsts izzadzēju un tās grāvēju notiesāšanu un viņu īpašumu konfiskāciju. Par prioritāti būtu jāliek demogrāfijas un izbraukušo pilsoņu repatriācijas jautājumu. Un arī, ar šādiem likumīgiem un demokrātiskiem procesiem jāpanāk Briseles atbalstu vai kaut neitralitāti. Bet tas ir soli aiz soļa ejams ceļš.

  10. zonnenbergs saka:

    Pateiksu prieksa BRIVIBAS PIEMINEKLIS_OBELISKS.

  11. Miervaldis saka:

    A.Balt – Latvijā jau ir viena vienotājorganizācija!

  12. no malas saka:

    Nē, Miervaldi -nav Latvijā tādas nacionāli patriotiskas partijas un nav arī nekad bijusi visus šos 20.gadus, ir tikai bijušas imitācijas ar nacionālpatriotiskiem nosaukumiem un lozungiem! Īsti patrioti gan ir bijuši,ir tagad un būs nākotnē un no tiem veidota partija gan lozungus darbos vērtīs!

  13. A.Balts pareizi saka, ka esam spiesti iet “soli pa solim”,tikai ceļš izvēlēts nepareizs.Mums nav jāuzlabo šis režīms, bet gan “soli pa solim” jāatmasko šis noziedzīgais, prettiesiskais un nodevīgais režīms.Tautai taču reiz ir jāatver acis un jāredz patiesība.Kāds gudrs cilvēks reiz ir teicis, ka patiesības kritērijs ir prakse.Praksē mēs taču redzam, ka mūsu Latvija tiek izputināta.Visvairāk šobrīd ir vajadzīga objektīva informācija, nevis meli un faktu falsifikācija.

  14. AMARILLA saka:

    -Anderson, vai tad iisti nacionaalai partijai paarnemot visas varas instituucijas veeleeshanu celaa, ar plashu tautas atbalstu nav vieglaak atjaunot legitiimo 18.gada Latv.Republiku?

  15. Nikolajs K. saka:

    Atbalstu AMARILU

  16. Sigurds Graudiņš saka:

    Nekrofīlija Latvijā…
    http://www.draugiem.lv/blogs/?pid=8988714

  17. AMARILLA saka:

    -Paldies Nikolaj, es arī sevi atbalstu-joks! Bet vajag stipru, nacionālu un masveidīgi atbalstītu partiju, kas likumīgi nomainīs šo promaskavisko 4.maija neliešu režīmu! Uz tādu VL i neceriet!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *