Pārmaiņas: Spēks ir tautas saliedētībā

Ne zemju plašumā, ne arī tautas skaitliskajā lielumā ir spēks, bet tautas saliedētībā, kur visu tad var sakārtot ar referendumu un aptauju palīdzību, tos organizējot kaut vai katru dienu. Gan savu tirgu aizsargāt, gan ievedmuitu ieviest, gan standartus noteikt, lai doktordesas vietā netirgotu zāģu skaidas ietītas avīzē un nemānītu mūs ar palmu eļļas piešpricēm pie ēdiena.

Tikai saliedēta tauta var cīnīties ar korupciju, badīgiem investoriem un augļotājiem un arī uzvarēt tos.

Igaunija, Lietuva, Horvātija, Nīderlande, Polija, Rumānija ir noslēgušas sadarbības līgumu aliansē, par pretdarbību Krievijas hakeru uzbrukumiem.
Latvijas amatpersonas nav uzskatījušas par vajadzīgu pievienoties aliansei tāpat kā Vācijas frau štazi, Francija u.c., izdarām secinājumus.

https://www.sargs.lv/lv/arvalstis/2020-01-20/asv-un-igaunija-sadarbosies-kiberdraudu-atpazisana

LRTT: MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

LRTT PAZIŅOJUMS https://tautastribunals.eu/?p=11035(atvērt)

1989. gadā tika veikts noziegums pret Baltijas valstīm un it sevišķi pret Latviju, tās politiski-ģeogrāfiskās atrašanās vietas dēļ. ASV un VFR bija ieinteresēta, lai abas Vācijas apvienotos. Notika trīspusēja vienošanās starp Dž. Bušu, H. Kolu un M. Gorbačovu. Gorbačovs, Kola un Buša spiediena rezultātā, piekrita ziedot DDR, bet ar vienu noteikumu, ka Baltijas valstīm ir jāpaliek PSRS ietekmes zonā. Šādam noteikumam piekrita gan VFR kanclers H. Kols, gan arī ASV prezidents Dž. Bušs.

Vai kāds no šiem trim Ciānas noziedzniekiem pajautāja latviešu tautai vai tā vēlas palikt asiņainā PSRS režīma ietekmē ?

Nē,- tas netika darīts !

Kā lai Latvija tādu LIKUMU paraksta, jo ir tieši tā valsts, no kuras darbojas Krievijas hakeri. Vai tad tas nebija NĀCIJAS TĒVS, kurš kopā ar latviešu tautas Atmodas nozadzējiem- LATVIJAS TAUTAS FRONTI, ne tikai neveica dekolonizāciju, kurai noteikti bija jāseko pēc PSRS likvidācijas, bet kurš vēl papildus Latvijas okupantu bandai, Latvijā izvietoja Austrumeiropā dislocētos slepkavas- Krievijas drošības dienestu speckomandas ? Vai tad E. Levits to neveica sadarbojoties ar Maskavas/Krievijas drošības orgāniem ?

Cik brutāli bezkaunīgi šis KREMĻA KURMIS ap sevi šodien ir savācis Padomju laika izdzimumus, kaut gan pēc LR STĀTŪTIEM, drīkstētu tikai sev palīgos ņemt sekretāri un arī tad, tikai uz pus slodzi !

Šie ir tie, kuri SALIEDĒJAS un viņi ir arī tie, kuri tautai liedz saliedēties,- likvidējot Latvijas rūpniecību un padzenot tautu no savas Dzimtenes. Pretīgi smirdoši Ciānas izdzimteņi, kuriem ar cilvēka rasi nav nekas kopīgs.

08.03.20

You may also like...

13 komentārs

  1. trauksmes signāls saka:

    Trauksmes signāls no Itālijas: miljoniem cilvēku no šodienas atrodas piespiedu karantīnā

    PASAULĒ Šodien 09:39

    Jauns.lv

    Miljoniem cilvēku Ziemeļitālijā agrā svētdienas rītā piemērota piespiedu karantīna, bet visā valstī slēgti muzeji, teātri un kinoteātri. Itālijas valdība ķērusies pie drastiskiem līdzekļiem, lai apturētu bīstamā koronavīrusa izplatīšanos. Premjers Džuzepe Konte sociālajā tīklā Twitter apstiprināja, ka parakstījis plānu stingri ierobežot pārvietošanos plašos reģionos valsts zemeļdaļā, ieskaitot Milānu un Venēciju, tāpat arī izbraukšanu no tiem. Šis plāns ietekmēs vairāk nekā 15 miljonus cilvēku un būs spēkā līdz 3. aprīlim. “Beidzot tas ir apstiprināts,” raksta Konte.

    Latvijas premjers sasauc Krīzes vadības padomes sēdi saistībā ar jaunā koronavīrusa izplatību Eiropā

    ZIŅAS Šodien 11:42

    LETA

    Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) sasaucis Krīzes vadības padomes sēdi, lai lemtu par turpmāko rīcību saistībā ar jaunā koronavīrusa slimības “Covid-19” izplatību Eiropā.

    Kremļa saimnieks Vladimirs Putins, paralizējot Eiropu ar vīrusu, var iebrukt Baltijā pirms NATO un ASV militārajām mācībām. Apturēt Vladimira Putina revanšu atgūt Ļaunuma impērijas zaudētās teritorijas var vienīgi NATO kodolraķetes.

  2. Nicinot kangarus saka:

    Ja tie desmiti tūkstoši Latvijas īstie patrioti nevienosies kopīgā pasākumā pie prezident pils vai citur, protestējot pret neveikto dekolonizāciju, lustrāciju un nepieprasīs pārtraukt noziedzīgo PSRS iebrucēju naturaalizāciju, latviska Latvija būs iznīcināta jau pēc gadiem 10-15

  3. atmaskojam saka:

    “Skonto” stadiona lietā uzlikti aresti Indriksona ģimenes īpašumiem

    Izmeklējot lietu par “Skonto” stadiona pirkšanas – pārdošanas darījumu, Valsts policija uzlikusi arestus ar futbola funkcionāru Gunti Indriksonu saistītu personu īpašumiem. Taču ilgu laiku diviem īpašumiem aresti nebija ierakstīti Zemesgrāmatā, šovakar ziņo LTV raidījums “de facto”. Policijā to skaidro ar tehniskiem iemesliem, ne ļaunprātību.

    Skonto stadiona pārdošana 2014.gadā piesaistīja uzmanību ar naudas summām, kas tika apgrozītas. “Parex bankas” mantiniece “Reverta” kompleksu pārdeva par 14 miljoniem eiro, bet neilgi pēc tam pircējs to pārdeva tālāk – divarpus reizes dārgāk, par 35 miljoniem.

    Pērn decembrī “de facto” atklāja, ka aiz gala pircēja Belizas ofšora kā labuma guvējs slēpās Krievijas uzņēmējs Aleksandrs Rogačovs, Orlas apgabala lielākās būvkompānijas direktoru padomes priekšsēdētājs. Rogačova vectēvs bija Orlas apgabala gubernators, tēvs – Federālā drošības dienesta ģenerālis.

    Pēc darījuma pircējs sūdzējās Valsts policijā, uzskatot, ka bijis maldināts par cenu, tāpēc pārmaksājis.
    Pagājušā gada nogalē policija daļu lietas nosūtīja uz prokuratūru, lūdzot apsūdzēt četras personas par krāpšanu un naudas atmazgāšanu. Prokuratūra lietu uz tiesu vēl nesūta, un par to neizsakās. Tikmēr policija turpina izmeklēšanu vienā no naudas plūsmas virzieniem.

    Stadionu no “Revertas” nopirka starpnieks “SSA”, kam bija pirmpirkuma tiesības, un pēc tam pārdeva tālāk. Tāda bija vienošanās ar naudas devēju – Belizas ofšoru “Silvertone Enterprises Limited”.

    “SSA” nopelnītā nauda – vairāk nekā 20 miljoni eiro – veikli tika sadalīta: 5 miljonus pārskaitīja mākleru Rudzīšu ģimenei, kurus tagad tur aizdomās par krāpšanu un naudas atmazgāšanu; 11,8 miljoni eiro aizplūda uz Igaunijas firmu “Fumox”; bet 3,6 miljoni uz Latvijas uzņēmumu “Sun Garden”. “SSA” tobrīd vadīja igaunis Alans Selters, kuru arī tur aizdomās.

    “de facto” rīcībā esoša neoficiāla informācija liecina, ka no Igaunijas firmas konta Selters naudu izņēmis un vedis atpakaļ uz Latviju. Vismaz tā uzskata izmeklēšana. Savukārt no “Sun Garden” nauda tālāk tika aizdota vairākām kompānijām investīcijām nekustamajos īpašumos.

    LTV raidījums noskaidroja, ka pērnvasar ar izmeklētājas lēmumu un tiesas akceptu vairākiem īpašumiem tika uzlikti aresti. Zemesgrāmatā var lasīt, ka arests uzlikts dzīvoklim Jūrmalā, Meža prospektā, kas pieder kompānijai “KM Activum”, kuras vienīgā īpašniece ir Elīna Ivaglo. Viņa un Indriksons jau daudzus gadus dzeltenajā presē tiek dēvēti par pāri.

    Taču vismaz diviem īpašumiem, kuriem policija pērn uzlika arestu, Zemesgrāmatā atbilstoši ieraksti šonedēļ vēl nebija atrodami.

    Arestētai bija jābūt arī daudzstāvu mājai Rīgā, Miera ielā. 2014.gadā, pēc “Skonto” stadiona pārdošanas, šo īpašumu iegādājās firma “Asara 11”, kas pieder Gunta Indriksona dēlam Kasparam. Īpašums tika iegādāts par vairāk nekā 700 tūkstošiem eiro.

    Tāpat arests zemesgrāmatā nav ierakstīts cita Indriksona dēla Gunta firmai “G Enterprise” piederošam īpašumam Valmierā – dzīvoklim Cēsu ielā.

    Kā tas ir iespējams? Tiesu administrācijā un tiesas zemesgrāmatu nodaļā “de facto” atbildēja, ka šādi lēmumi par aresta uzlikšanu diviem īpašumiem no policijas nekad nav tikuši saņemti. Policijā gan apgalvoja, ka lēmumi tika izsūtīti. Iespējams, tehnisku iemeslu dēļ zemesgrāmatā nebija nonākuši.

    “Mēs risinām šo jautājumu un es domāju, ka nav bažu, ka tur notikusi kaut kāda ļaunprātība,” saka Valsts policijas Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes priekšnieks Pēteris Bauska.

    Tikai pēc “de facto” uzdotajiem jautājumiem, policijas lūgumi par aresta ierakstīšanu ceturtdien nonāca zemesgrāmatā. Kamēr to nebija – vairāk nekā pusgadu – Indriksona dēlu firmas varēja īpašumus brīvi pārdot.

    Indriksonu kompāniju advokāts Arts Gabruševs apliecina, ka stadiona darījumā nopelnītā nauda tiešām ieguldīta minētajos īpašumos. Nauda tika saņemta kā aizdevums no “Sun Garden” un daļēji jau atdota.

    Advokāts norāda, ka “pilngadīgi dēli, kuriem pieder šīs sabiedrības, nekādā veidā nav saistāmi vai identificējami ar viņu tēvu.” Cik zināms Gabruševam, Indriksons seniors nekādā veidā darījumos nebija iesaistīts.

    Arī Indriksons pats iepriekš noliedzis līdzdalību “Skonto” stadiona pārdošanā, bet tajā bijuši iesaistīti viņam tuvu stāvoši cilvēki.

    Izmeklētāju pieķeršanās Indriksona ģimenes īpašumiem liek citā gaismā paskatīties uz futbola aprindās aizvien ietekmīgā funkcionāra ieinteresētību par jauno federācijas prezidentu redzēt iekšlietu ministru Sandi Ģirģenu (KPV LV), kura tiešā pārraudzībā atrodas Valsts policija.

    Tieši Indriksons pērn aicināja apspriest Ģirģena kandidatūru. Raidījuma “de facto” rīcībā pērn nonāca video, kurā Ģirģens redzams restorānā pie viena galdiņa ar Indriksona biznesa partneri, “Skonto” stadiona pārdošanas darījumā iesaistīto Vladimiru Koļesņičenko.

    Ģirģens skaidro, ka Indriksonu nekad nav saticis, bet Koļesņičeko gan pazīst, jo abu bērni kopā trenējās “Skonto” futbola klubā. Par izmeklēšanu “Skonto” kompleksa pārdošanā neesot runājuši, ministrs arī par to neko nezinot.

    Ģirģens gan piebilst – ja kriminālprocess ir pamatots, tad vainīgās personas jāsauc pie atbildības, ja safabricēts – tad izmeklēšana jāizbeidz.

    Lietā iesaistītie uzskata, ka Skonto stadiona pirkšana un pārdošana bijis parasts biznesa darījums. Pircējs bijis labi informēts par naudas ceļiem, bet, iespējams, beigās kaut kas nav sadalīts.

    Cietušā pārstāve advokāte Alla Juraša arī šoreiz raidījumam atteicās izteikt klienta viedokli par darījumu, jo esot parakstījusies par informācijas neizpaušanu.

    —————————

    Tas, ka čekists Guntis Indriksons tik ilgu laiku bija Latvijas futbola federācijas prezidents vien bija šokējoši !!! Bet vai Guntis Indriksons ir vienīgais čekists, kurš kļuvis miljonārs? Kā paliek ar Juri Savicki, Aldi Plaudi, Aivaru Borovkovu, Edvīnu Inkēnu un pārējiem čekistiem? Eižena Finka slavenajam pareģojumam jāpiepildās: latviešiem ir jāatgūst nozagto. Indriksona, Savickim, Plaudim, Borovkovam, Inkēnam pašiem būtu jāpaņem striķis un jāpakaras.

  4. Armands saka:

    Tā vīrusa butiba jau sen ir izplānota i liegs cilvēkiem izbraukt vai iebraukt no pilsētas, tad vīrusa vārdā varēs tīrīt no iedzīvotājiem. Vācija ir gadu simteņiem mūsu vēsturiskais ienaidnieks un Gorbacovs tak vien no viņu asinīm. Vien pildīja savu saimnieku pavēles, kā to dara šo baltu dienu Putins. Putins no tās pašas asins saimes un Levits. Tak visiem ir saikne ar Vāciju. Man kaimiņš nr. 6 maza auguma žīds dzied russu varenības dziesmas ar jūsmo par Vāciju un vāciešiem. Apbrīno vācu tehniku visu vairāk russkijie. Tak i vācieši ir sapisusies ar russkijiem pēdējos trīsdesmit gados. Vēsturiski viņi tak sen ir jaukusies i tur ar tā mīlestība vienam pret otru. Tikai Vācijas zemes arī vēsturiski nav viņu. Tas bij Prussu un viņiem tuvo tautu zemes. Vācieši tie paši žīdi sajaukušies ar balto tautu luzeriem, kā latvieši Raivi Dzintari.

  5. tik ilgi!>17.02 saka:

    Vai tikai nav šķībi jāpasmaida par tiem 10000 patriotu. Ja tie ir domāti tie, kurus savos “īpašajos“ sarakstos iereģistrējuši parazitējošie (pat)valdnieki. Visticamāk, ka tie reģistrē pat tos, kuriem izsprucis, tā sacīt jāsaka, tikai pušplēsts vārds, kas nav bijis pa prātam kādam no parazītiem. Turklāt reģistrē, kā jau tas pie reģistrācijām iekopts, kopā ar “sievu ar visiemi bērniņiemi, kas palika aizkrāsnē, vēderiņus kasīdami“.

    Tas ir viens, otrs – tas, ka ne tur pie prezidenta pils, nekur arī citur, ies desmiti, kur nu vēl tūkstoši. Ja nav līdera, kas ir priekšgalā ar jau gatavu dokumentu krājumu ar pierādījumiem par nodarījumiem un konkrētām prasībām, ja nav kārtīgu šo līderu sargu, patvaldnieki var arī uzšaut ar lielgabalu – pa zvirbuļiem.

    Līderē, kā redzam, viens un cits, bet paši līderi nevar, jo negrib, rast kopīgu valodu, kaut arī mērķis, vismaz izskatās un izklausās, viens – aizsargāties un aizsargāt tautas brāļus no iekarošanas un iznīcināšanas apsēstajiem. Jau par to vienreiz izteicos šeit tāpat kā jūs – ka tiešām jāsauc to Tautas sapulci zem zilajām debesīm (kur citur sauksi, kamēr nav atgūtas tās māmuļas). Un jāsauc atkal, pat ja nobērtu ar lielgabalu pa zvirbuļiem. Vampīrs ir vampīrs. Un uts ir uts un blakte ir blakte – neatkratīsies, ja pats nenotrauksi. Vai kādu dustu neuzpūtīsi.

    Paironizēju. Bet arī šeit dabūju vienīgi pa muti – muļķības esot sarunājis.

    Es palieku pie sava – ciešoties, kasoties, gaidot, kamēr karma uti pieveiks, sanāk kā častuškā:

    Tri ņeģeļi ņekupalsja (tas ir, trīsdesmit gadus ciešos, ciešos)
    I poimal na puze voš,
    Voš boļšaja, tolstaja –
    Iz vintovki ņe ubjoš.

    Un latviska Latvija jau ir iznīcināta. Kāda gan latviska, ja skata pēc vēl kas notiek puslatviski, bet domā krieviski, angliski, čigāniski, žīdiski. Patiesībā – domā jau jucekliski. Un ne tikai domā. Arī dara jau jucekliski.

  6. Anonīms saka:

    https://tautaruna.nra.lv/nebusanas/307056-nezinu-vai-tik-ilgi-nodzivosu-iedzivotaja-sasutusi-par-pensionaru-likteni-slimnica/?utm_source=nra.lv&utm_medium=site&utm_campaign=nralvLinks&utm_content=redirect

    Tieši kā mani senči stāstīja par pirmskara Latviju – kur žīdam kaut kāda iespēja ko regulēt – tūliņ mākslīgais deficīts, “nav atļauts!”, rindas, sūtīšana pie otra žīda, kuram “esot briesmīgi dārgāk bet varot dabūt uzreizi”…

    Padomijā to brutāli “regulēja” ar niecīgās darba algas regulāru apcirpšanu uz vēl niecīgāku, fondiem, kvotām – lai tikai nesaražo “par daudz”…

  7. Aelita saka:

    >11.15
    Domā jau jucekliski – ja ir dažādi ļaudis ar dažādām interesēm, tad tā sanāk. Ja gribētu darīt tā, lai visiem ir daudzmaz labi, lai visiem kā cilvēkiem ir pajumte un pārtikas pietiek… Es arī dabūju pa muti (raksot ar citu niku), par to, ka neizrādu pienācīgu godu slavenam viltus ventiņam un viņa avīžniekiem. It kā daži par Bordānu, daži par tiem, ko viņš apkaro. Bet varbūt speciāli kāds te jauc gaisu ar komentāriem, lai sanāk juceklis.
    Bet karmas vai atmaksas likums tomēr reizēm nostrādā, ir pieredzēts.

  8. Valdis Freimantāls saka:

    Pareizi – spēks ir saliedētībā.

    Un lai saliedētos vajag mīlestību un naidu!

    Mīlestību uz Latviju!

    Naidu uz tās ienaidniekiem!

    Mūsu iespējas to panākt ir!!!

    http://www.laikmetazimes.lv/2016/10/10/%E2%80%9Cbertula-nakts%E2%80%9D-rigas-latviesu-biedriba-un-ta-atskanas-sodien/

  9. atmaskotājs saka:

    Atmaskotājs raksta ko tie dzeltenie pirkuši un pārdevuši,acīm redzot tas esot viņu……Kas uzrakstīs cik dzeltenie ir aplaupījuši……

  10. Anonīms saka:

    Šodienu raksturojošs skaņdarbs
    https://youtu.be/DThfOJjFOTg

  11. to 2020. gada 10. März um 10.55 Uhr saka:

    it īpaši tas tuvo austrumu gaudulīgais sākums …

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *