L. Grantiņš. Cionistu meliem nav robežu !

Zigfrīds Anna Meierovics: šarmantais diplomāts, kurš ieveda Latviju pasaulē

ĢK Ģirts Kasparāns 18:37, 5. februāris 2020 Komentāri


Meierovics, kuram tolaik bija tikai nedaudz virs 30, kļuva par Latvijas seju pasaulē, tieši viņš brauca vizītēs pie pasaules lielvalstu līderiem, lai pārliecinātu viņus, ka Latvija ir jauna un apņēmīga valsts, kas gatava uz līdztiesības pamata iekļauties Eiropas valstu saimē.
Meierovics, kuram tolaik bija tikai nedaudz virs 30, kļuva par Latvijas seju pasaulē, tieši viņš brauca vizītēs pie pasaules lielvalstu līderiem, lai pārliecinātu viņus, ka Latvija ir jauna un apņēmīga valsts, kas gatava uz līdztiesības pamata iekļauties Eiropas valstu saimē.

Šogad maijā svinēsim 100 gadu jubileju kopš Satversmes sapulces ievēlēšanas. Godinot šo notikumu, “Mājas Viesī” sākam rakstu sēriju par cilvēkiem, kas stāvēja pie demokrātiskās Latvijas šūpuļa. Milzīgu ieguldījumu mūsu valsts neatkarības nostiprināšanā deva Zigfrīds Anna Meierovics, kurš kļuva par Latvijas pirmo ārlietu ministru un sarežģītā situācijā panāca Latvijas starptautisko atzīšanu “de facto” un “de iure”.

LRTT

Skt’ tikai, kas par leksiku 4. maija kliķes glumeklim Ģirtam Kasparānam: ŠARMANTAIS DIPLOMĀTS ! Nodevēji- Ciānas puvekļi tiek dēvēti par ŠARMANTIEM !


Ģirts Kasparāns
FOTO: Vai nevarētu būt, ka arī pats Ģirts Kasparāns ir no šīs levitu cilts ? Kāpēc šodien, bez nekādas sevišķas vēsturiskas vajadzības, šis FAKTS bija jāatgādina ?

Z. A. Meierovics(māte it kā latviete, bet tēvs žīds) bija LATVIJAS NEATKARĪBAS pretinieks. Un, viss kas notiek ar viņa slavināšanu, ir cionistu provokācija. Domājams, ka viņa traģiskā bojāeja, bija Latvijas Drošības Dienesta veikta akcija, lai atbrīvotos no cionistu aģenta. Latvijai, kā mums šodien ir zināms, bija viens no spēcīgākajiem izlūkdienestiem pasaulē. Viņiem, kā redzams, kļuva zināma Meierovica darbība Starptautiskā cionisma labā. Šodien viņš tiek “celts debesīs“, tāpat kā “nācijas tēvs( māte vāciete, bet tēvs Krievijas jebrejs) !

Kad  Latvijas ārlietu ministrs Z. A. Meierovics ieradās Parīzē, A. Balodis jau bija sagatavojis Latvijai politisko atbalstu un radījis nepieciešamo atmosfēru, lai Francija 1920. gada 26. janvārī  atzītu Latviju „de jure“. Aleksandrs Balodis savu zemes dzīvi sāka 1897.gada vasaras saulgriežos un beidza 1961 gada rudens saulgriežos esot skaidrā apziņā un bez kādām slimībām. Viņš uzskatīja savu darbu zemes telpā par padarītu. Aleksandrs Balodis ir KOSMOZOFIJAS autors. Dievinātajam pusžīdam Meierovicam nepienākas nekādi nopelni Latvijas „de jure“ atzīšanā. Viņš aktīvi darbojās pret Kārli Ulmani, bija aktīvs Latvijas neatkarības pretinieks.

Pirmspēdējā sarunā, ar nesen Borovkova & Bunkas bandas noslepkavoto latviešu vēsturnieku, profesoru Induli Roni, es tiku informēts, ka tuvākajā laikā viņš uzrakstīs par Z. A. Meierovica atklāto sabotāžu pret Latviju un tieši pret Kārli Ulmani !!! Par Meierovica nelietībām viņš uzzinājis no arhīviem(neatceros tieši, vai šī informācija tika atrasta Vašingtonā vai Maskavā).

15.02.20 L. Grantiņš

Migla sarkanā- nolādētā !

You may also like...

13 komentārs

  1. AGedroics saka:

    Gan jau tu, šiziķi, Ulmani arī drīz tāpat zākāsi, jāpagaida tikai! :)))

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Meliem un komunistu murgiem 4. maija Latvijā ir noteicošā BŪTĪBA!

    Bez tiem varturi neiztiek ne mirkli.

    Šodienas Latvija ir totālu P R E T L A T V I S K U melu uzblīdusi!

    Neatkarības vietā – netaisnība un meli!

    Un lai tos atmaskotu – jāatjauno visas komunistu iznīcinātās Latviešu Biedrības (tas ir vienīgais no kā varturu banda PATIESI baidās).

    Jo opozīcija tautā var pastāvēt vien legālās, atjaunotās Latviešu Biedrībās, netālu no latviešu ģimeņu dzīvesvietām! (kā tas bija līdz KOMUNISTU okupācijai 1940. gadā).

    Visa mākslīgi un stihiski organizētā “tautas protestēšana” bez latviešu biedrību atjaunošanas ir mazefektīva, teatrāla Ā K S T Ī Š A N Ā S.

    Lūdzu ikvienu patriotu Latvijā, konsekventi pieprasīt atjaunot likvidētās Latviešu Biedrības, lai varam iztīrīt Dzimteni no komunistu un čekistu pretlatviskajiem monstriem!

    Atdot tautai visus iznīcinātos KOLEKTĪVAS ANALĪTIKAS CENTRUS!

    Un atjaunot vārda brīvību masu saziņas līdzekļos!

    80 gadus ieilgušais B E Z T I E S I S K U M S ir jāizbeidz mūsu bērnu un mazbērnu labklājības vārdā!

    Latvijas valsts labklājības dēļ.

  3. Armands saka:

    Nu tas uz foto Ģirts tāds pēc lietuviešu sajauktena izskatās i jiem jau tīk sūda brāļus glamura vārdos slavēt. Latviešu biedrības? Da nekā par tām nezin lielākā daļa i lielākajai daļai pulcēšanās ir ap šņabja pudeli nedēļas nogalē. Kādas tur vēl biedrības, ja biedroties nav ar ko un par ko? Ja Nato nesāks tīrīt tos mēslus ārā, tad vietējiem aborigēniem būs beigas. Kādi ir patiesie Nato plāni? Varbūt visus nocipet. Ko runāt par Saimniecisku kārtību, ja saimnieki kārpas bedrē ikdienu un rokas dziļāk, bet russkijs zhids bedres augšā vicinās ar pankūku. Gribi izlīst, tad slavē mani sūdu un paraksti saimnieka tiesības uz Jūdu =Gedroicu.

  4. Stasis saka:

    Da Gedroicam aizkavējusies bērnība.
    2. vai 3. pamatskolas klasīte…

  5. Anonīms saka:

    https://jauns.lv/raksts/zinas/371743-par-naidigu-tekstu-pret-ebrejiem-publicesanu-interneta-tiesas-kadu-virieti

    Vai Latvijas Satversmē ir rakstīts, ka obligāti
    jāpieņem un jādod pilsonība visiem apkārt
    klaiņojošajiem, kuri savās dzimtenēs kaut kādu
    iemeslu dēļ nevar vai negrib godīgi dzīvot ???

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Armandam atbilde.

    Cilvēkus tur nezināšanā, ka Ulmaņa Kārļa laikos bija latviešu biedrības it visur! (Visās apdzīvotās vietās – un tur bija sabiedriska dzīve aktīviem latviešiem).

    Tās bija 100% N E A T K A R Ī G A S no valsts, jo celtas par biedru naudām!

    Un tās latviešiem ir vajadzīgas kā gaiss un ūdens!

    Visā emigrācijā pastāv latviešu biedrības!

  7. pareizi saka:

    Pareizi raksta ka gedroics ir dzeltenais……

  8. Valdis Freimantāls saka:

    Varu šie postkomunistu mērgļi notur vienkārši – nepieļaujot opozicionāriem no tautas vispār piedalīties valsts pārvaldes procesos!

    Tam nolūkam viņi deleģē no sava vidus “PSEUDO opozicionārus” – speciāli apmācītus “ŠTIRLICUS”!

    Tie izceļās ar tautai patīkamu valodiņu un skaļi vēršas pret valsts varas nepārejošajam N E G Ā C I J Ā M. (BET VISI VIŅI IR deleģēti ar aukstu aprēķinu – nākt valsts varas krēslos, lai sargātu korumpantus no tautas atmaksas).

    “ŠTIRLICVEIDĪGIE” politikas cīņās iekaro vēlētāju simpātijas un iegūst uz zināmu laiku “atbrīvoto” mērgļu amata krēslus! (Viņus tauta ievēlē, cerot uz izmaiņām valsts politikā).

    Un tā tas turpinās bezgalīgi……… (nu jau 30 gadus).

    Kur fokuss?

    Viņi savā vidū. pat debatēs nepielaiž cilvekus no tautas – tikai savējos!

    Tā tas bija un ir visās partijās (ar nelieliem izņēmumiem, protams).

    Latviešu biedrībās visam ir jānotiek citādāk! 1938. gada statūti paredz un garantē iespēju latviešiem piedalīties katrā biedrībā ikvienam Latvijas patriotam, ikvienam godīgam cilvēkam. (Tieši tādēļ 1993. gada 18. februāra naktī komunistu un čekistu TERORISTU banda zvērīgi likvidēja atjaunoto Rīgas Latviešu Biedrību, kuras 1938. gada statūti ir garants visu latviešu biedrību auglīgai un mērķtiecīgai darbībai)!

    Tādi lūk tie pīrāgi!

    Un gadījumā, ja Latvijas patriots tiek ievēlēts Saeimā – visa tauta momentāli atbalstīs tikai viņu! (Kā tas bija Polijā – Lehs Valence un SOLODARITĀTE).

    Iedomājieties, kā Latvijas “čekistu pīļu dīķī – Saeimā” viss mainītos, ja Linards Grantiņš būtu ievēlēts par Saeimas deputātu!

  9. >> Valdis Freimantāls saka:

    Par Latviešu biedrībām tā VARĒTU būt nedaudz pāri
    par 50% gadījumu.
    Bet – tikai – varētu būt(pieļāvuma izteiksmē), jo
    čekisti veikli iefiltrētos tāpat kā LNNK, Pilsoņu
    komitejās, Vides klubā…
    Saeimā Grantiņš, labākajā gadījumā, nenogrimtu
    tajā purvā, bet būtu “baltais zvirbulis” par kuru
    pārējie aizmuguriski smīnētu, bet neņemtu galvā.

    Iesaku izirst to zīdaiņu sūdu par dermokrātijas
    spēju atrisināt visas problēmas !

  10. ES saka:

    Un Latviešu lidotājam žīdi iesprauda cirvi pakausī.
    Kad būs izmeklēšana LATVIETIM?

    Žīdu vēstniecība izvairās no jautājuma.

  11. Pārmaiņas saka:

    Anonymousei 8:19 Uhr
    Hitlera steidzamā vēstule Staļinam (1941.gada 15.maijā) Rūdolfa Hessa nozīme tajā. Varbūt Jezuītu un masonu virzīts plāns, tā lai ārēji to laiku notikumi izskatītos pavisam citādi nekā ir patiesībā. Kā tad bija patiesībā, maldināšana vai tieši pretēji, centieni izvairīties no maldināšanas un vēl iekšējā cīņa ar trockistiem, kuri bija un ir joprojām neliešu sabiedrotie.
    https://youtu.be/swiC3rZ6hAA

    Fināls šiem notikumiem zināms, apmelotas ir visas “figūras”, izņemot tos, kurus neredzam un nevaram vārdā nosaukt, jo tie darbojas slepenās brālībās un rīkojas slepeni, melo, krāpjas un iedzīvojas uz nevainīgu cilvēku asinīm un bērnu asarām.
    Vienu Fursovs pareizi traktē, figūra nedrīkst aizmirsties un kļūt par spēlētāju, bet ja tā notiek, tad tāds tiek sodīts daudzu paaudžu garumā kā piemēram ar Kenediju, par mēģinājumu atjaunot maksāšanas līdzeklim zelta segumu (tā netieši brīdinot par sekām, kas sagaida slēgto klubu brīvdomātājus).

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *