Pārmaiņas. Kas pieder pie latviešu tikumiem ?

naCionAnalitātes sakarā, kas pasaulē nostiprinājās pēc nodevības pret Baltijas valstu tautām un tautām vispār, Jaltas konferences laikā 1945.gada 4.-11.aprīlis.

1946.gada 18.aprīlī likvidēja Tautu Savienību, tās vietā izveidojot ANO (apvienoto nāciju organizāciju) tā iegūstot pilnīgi citu jēgu un citu virzienu.

Jēdziens tauta, nebūt nav nevainojama asinstīrība, galvaskausa parametri vai tamlīdzīgi murgi. Piederību tautai veido daudzu pazīmju kopums, no kurām galvenās ir kopīga teritorija, kopēja valoda ar dialektiem, kopējas tradīcijas, tikumi, paražas, kultūra, dzīvesveids un daudz kas cits, kas summējoties veido tautas kopējo tēlu, dzīves uztveri, principus un vērtību skalu, kas tad arī ir mēraukla piederībai savai tautai.

Te minēju tikai daļu no iezīmēm, kas katrai tautai konkrētos platuma grādos un dabā valdošajā kārtībā ļauj izdzīvot. Nespēju iedomāties kā marokietis ar savu pieredzi un no senčiem mantotajiem instinktiem varētu izdzīvot Jakutijā vai jakuts Marokā, tad kādēļ lemšanas tiesības būtu jāizdāļā svešiniekiem ?

Ahā, te sākas jezuītu intereses kā iefiltrēt vajadzīgos elementus, izjaukt kopienas tradīcijas no iekšpuses un uzmesties par noteicējiem.

Ja piemēram, pie latviešu tautas tikumiem piederās nemelot, nekrāpties, nezagt un neizrādīt pārākumu pār citiem, bet kāds ir pārkāpis šīs tradīcijas, tad pastāv bažas, ka latviešu tautai pielavījies mankurts.

LRTT

Pēdējā rindkopa izsaka šodienas Latvijas realitāti.

Dievs radīja cilvēku pēc SAVA ĢĪMJA UN LĪDZĪBAS ! Ar to arī viss ir izsacīts. Ja kāds melo un zog, tad tas nav nekāds cilvēks un, kur nu vēl latvietis. Ja TU zodz un melo, tātad, neesi Dieva radība !!! TU esi parazīts, kurš tāpat kā ērce un blakts, ir jāiznīcina. Un tas viss vēl stāv šiem neliešiem priekšā, jo, CĒLOŅU UN SEKU LIKUMU, uz kura balstās Dievišķā EVOLŪCIJA, neviens nav spējīgs atcelt.

Es uzaugu UZ LAUKIEM, kur durvju atslēgas netika lietotas. Bija durvju kliņķis ar piekarinātu puļķīti, kuru prombūtnes laikā saimnieks aizsprauda aiz kliņķa. Ja toreiz, kad vēl tik pat kā nebija telefonu, atnāca kāds ciemiņš, tam nebija jāstāv aiz durvīm. Tas viss vēl uz Kurzemes laukiem darbojās 50tajos un 60mitajos gados… . Es, praktiski, bērnībā nepazinu melus un nebija jau jāmelo, ja nedarīji nešķīstības… .

16.02.20. L. Grantiņš

You may also like...

15 komentārs

  1. armands saka:

    NAŠ=ŠAN -JANUŠ-ŠUNAJ-ŠINAJ-SINAJ=JĀNIS-SHINE-ENISH-ĒNA-ANE-ENYA-AYNE-JAN-NIS.

  2. tā ir saka:

    Tā ir dzeltenā rase……

  3. tusiņiešiem par tusiņu saka:

    Protams,viss ir otrādi:tās nav pat tonnas!Tonnas ražo okupācijas administrācija,tās lišķīgie oficiozi,un pa druskai pa infospundu ēdinātie ciema ļaudis.
    Nupat,šajā,cionisma adeptu,kangaru un daudzpusīgu deģenerātu sameistarotās globālās postkultūras ērā,notika,cik okupēti brīvās,tik brīvi okupētās Latvijas kultūras amatnieku kārtējā,pašiem priecīgā sulošanās.Devīze-Kilogrāms Kultūras.
    Tusiņā piesauca tādas morālas kategorijas kā Patiesība un Taisnība.Par nožēlu tās šo amatnieku garadarbos attiecas tikai uz otr-un-treššķirīgām lietām,ja vispār.
    Okupācijas administrācija ir bende un okupāntu sabiedrotā.Gribas jautāt,par kādu Patiesību iet runa,ja Latvija pilna ar okupantiem,bet jūs,pēc noklusējuma,pūšat ar Okup.Administrāciju vienu stabuli? Kāds svars jūsu misijai? Svars ir milzīgs,pēc noklusējuma,Megatonnas Melu!Tāda ir jūsu smaidošā seja-drūmāka par okupācijas administrācijas.
    No malas bija skumji un nožēlojami.Žēli to cilvēku,žēli sevis.
    PS.Āksti sarosījušies.Ne Misāne,tauta ir jāglābj,tad arī Misāne tiktu glābta.Taču tas neattiecas uz piesauktās Patiesības un Taisnības noliedzējiem.

  4. info saka:

    Atstājot Valsts policijas (VP) priekšnieka amatu Ints Ķuzis saņēmis apmēram 18 000 eiro lielu atvaļināšanās pabalstu, kā arī vairākus desmitus tūkstošus eiro par neizmantotiem atvaļinājumiem, vēsta TV3 raidījums “Nekā personīga”.

    —————

    Vai Ķuzis vēl nav aizrijies no latviešu tautas sūri grūti samaksāto nodokļu naudas? Viņa laikā neviens no čekas izdzimteņiem par tautas apzagšanu nav saukts pie atbildības. Toties Linardu Grantiņu gan kārtīgi paspīdzināja.

  5. ES saka:

    Šis ļoti noder pie LATVIEŠU tikumiem:

    http://www.youtube.com/watch?v=UjemzKDs8BA

  6. Anonīms saka:

    kuri “ģēniji” barojās no vāciešu smadzenēm:

    https://youtu.be/tzPEXBlqsMg

  7. vesta balt saka:

    Kolaborantu Alda Plauža (čekists) un viņa sievas Baibas Plaudes (pa blatu tika pie juristes diploma un advokātes vietas) vadītie SIA „Vesta balt“ un juridiskais birojs Plaude & Bļugers darbinieki (izpildītāji) ir izdarījuši šaušalīgu daudzu cilvēku dzīves iznīcināšanu. Šie čekas izdzimteņi kā Aldis Plaudis ir priHvatizācijas ceļā kļuvuši par Latvijas lielākiem zemes un namu (piļu, muižu) īpašniekiem. Pēc Sibīrijā represijās nošļakoto īpašnieku namīpašumu noformēšanas uz sava vārda atklātākā vai slēptākās veidā (ar deviņdesmito gadu Rīgas pašvaldības korumpēto juristu palīdzību, piemēram, tādu kā Maruta Šiliņa) viņi cietsirdīgi un izmantojot tādus korumpētus tiesnešus kā Valdemārs Šubrovskis (arī kolaborants) izlika no apšaubāmi likumīgi denacionalizētām mājām latviešu ģimenes ar vecīšiem un maziem bērniem (kaut vai tikai viena mājā Rīgā, Puškina ielā 1 tam ir spilgts piemērs).

    Čekisti Aivars Borovkovs, Guntis Indriksone, Juris Savickis arī ir kļuvuši miljonāri, priHvatizējot dārgus īpašumus (Guntis Indriksons viesnīcu Rīga un Latvija, Aivars Borovkovs palīdzot savai vedeklai iegūt Oskara Kalpaka mantojumu, kas bija novēlēts Latvijas armijai).

    Latvijā jāatjauno tiesiskums un jāatdod latviešu tautai atpakaļ visu nozagto, tiesājot starptautiskā tiesā čekistus Aldi Plaudi, Aivaru Borovkovu, Ivaru Godmani, Gunti Indriksonu, Juri Savicki u.c.

  8. naivais anonīms saka:

    Kurš tad vairs tic “priekšvārdam“ par pilnīgi atklātiem, brīvi pieejamiem “avotiem“ no interneta. Tieši tie brīvi pieejamie ir visneticamākie – priekš interneta jau samontēts tik daudz pasaku (melu), ka pats internets vienu brīdi var uzsprāgt no tā. A nīms tikai štancē un štancē. Īpaši aktīvs paliek, kad kāds pateicis ko ticamu vai vismaz sakarīgu, jo tad tā sakarība ātri vien tiek aizstumta prom no acīm.

  9. >> 2020. gada 17. Februar um 11.10 Uhr saka:

    Nevaru saprast – esi provokātors vai izcili stulbs ?
    Vai abi kopā – izcili stulbs provokātors…
    ——————————————————–
    Cik reizes neesmu rakstījis – tie materiāli ir domāti
    atgādinājumam vai atrašanās vietas norādei !
    Un vairāk vai mazāk attiecas uz tekošo tematu !

    Ja nejēdzi lasīt starp rindām, tad zini – tas nav
    priekš tavām smadzenēm ! Saproti – NAV !!!

    Ne tev ieliet ar karoti smadzenes paurī, ne tevi
    pievērst citai ticībai ir netaisos !
    ——————————————————–
    No kurienes tādi rodas ? Laikam no mitruma :))))

  10. >>16.57 saka:

    Nu netaisnojies, netaisnojies, kūma. Ne tajās tavās rindās vairs kāda jēga, ne starp rindām. “Rokraksts“ vien jau tevi nodod. Staipies pa globālo tīklu kā tāda ķecka ar saviem atgādinājumiem un norādēm visos caurumos un gaidi, ka tev TT piešķirs pieczvaigžņu ordeni. Provokatoru noteicēja, ko neteiksi. Apnika ar sevi runāties pie grafomāņiem? Tagad šejieni nolēmi pieštāpelēt ar “atgādnēm“ un “norādēm“? Tevi te kāds ir lūdzis “taisīties“ kam vai “netaisīties“?

  11. Anonīms saka:

    “…Ne tev ieliet ar karoti smadzenes paurī, ne tevi
    pievērst citai ticībai ir netaisos !…”

  12. redzi saka:

    Redzi kāds varonis anonymous……

  13. redzu, redzu >>6.54 saka:

    Varoņu vairāk nekā parasto mirstīgo. Ja paskatās, cik daudz šo jau arī ordeņu listēs. Tikai – kas kuram paurī. Labi, ja vēl žāģu skaidas, putni vai taureņi. Bet ir jau arī, kam ļaunprātības un ārprātības. Vai plus vēl atkritumu poligons – kā šim.

  14. Kungi ! saka:

    Varbūt tomēr beidzam reiz mērīties ar krāniņiem un kašķēties savā starpā ! Vajadzīga ir katra informācija, kas attiecas uz esošajām nejēdzībām, lai kurš no jums, vai kāds cits to sameklē. Tie savstarpējie apvainojumi tik ļoti patīk Latvijas ienaidniekiem, bet… neko neatrisina.

    Man nepielec – kā var zināt par ordeņiem, ja ir anonīms ?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *