Lasītājs: Z. A. Meierovics 1918 & E. Levits 2018 !

1918. gadā Meierovics, 2018.gadā Levits, kā galvenie

Pa vidam vēl vesela varza sīkāku varonīšu… . Tikai līdz šim laikam [man] nav izdevies iegūt viennozīmīgu, ticamu atbildi, kāpēc 1918. gadā igauņi un lietuvieši neatkarības atzīšanu no pasaules valdībām dabūja pa velti(na haļavu), bet Latvijai bija jāizlūdzas uz ceļiem no Anglijas… Kāpēc Meierovics brauca solo uz Angliju ? Kāpēc Meierovics panāca Latvijas pilsonības piešķiršanu praktiski visiem, kuriem nebija slinkums apgalvot, ka „cīnījušies par Latvijas brīvību“, kaut armijā atradās tāpēc, ka tur deva kādu-nekādu dienas pārtikas devu tajā laikā, kad rūpniecība un lauksaimniecība bija iznīcināta un ko nebūt nopelnīt nebija iespējams ?





-Šis ir tas komentārs, par kura pazušanu runāja tā rakstītājs.

-Šis komentārs nedrīkstēja palikt un pazust mūsu apziņai kā kāds vienkāršs jautājums no kāda “neinformēta” lasītāja.

-Šim komentāram ir jābūt PIRMAJĀ LAPĀ, jo tas satur NEIZSKAIDROTU JAUTĀJUMU par Latvijas šodienas katastrofālo stāvokli.

-Tieši šis jautājums tiek ne tikai noklusēts, bet radīti apstākļi, lai šo jautājumu neviens neuzdotu.

-Tiek radīta rupji sagrozīta PATIESĪBA par Latvijas Brīvvalsti un tās galveno iniciatoru- KĀRLI ULMANI.

Šī komentāra autors TRĀPĪGI norāda:

1918- Meierovics !

2018- Levits !



Tagad mazliet sīkāk par šiem personāžiem.

Zigfrīda Annas Meierovica “nacionālā” piederība: māte latviete, bet tēvs hazāržīds !

Egila Levita “nacionālā” piederība: māte vāciete, bet tēvs hazāržīds !

Kāda nac- piederība ir visiem tiem politologiem un vēsturniekiem(sākot no Jāņa Stradiņa(atvērt), Aivara Strangas un beidzot ar Uldi Neiburgu(atvērt)), kuri noniecina Latvijas Brīvvalsti un K. Ulmani ? Tieši tāda pati kā šeit pieminētajiem “dižpolitiķiem” ! It visur 4. maija komunistiskās bandas priekšplānā ir šie viltus latvieši- asinssuņi vārda vistiešākajā nozīmē.

Es personīgi neesmu informēts par lietuviešu un igauņu neatkarības “noteikumiem”, lai tas paliek uz lasītāja “zināšanu rēķina”, bet ticams, ka tas tā varēja arī būt.

Un tagad par man zināmo.

I. Ronis:

“Domāju, ka daudzi mūsu tagadējie politiķi nav redzējuši tik daudz grāmatu, cik šie abi kungi izlasījuši…(atvērt)”

Pirmspēdējā sarunā, ar nesen Borovkova & Bunkas bandas noslepkavoto latviešu vēsturnieku, profesoru Induli Roni, es tiku informēts, ka tuvākajā laikā viņš uzrakstīs par Z. A. Meierovica atklāto sabotāžu pret Latviju un tieši pret Kārli Ulmani !!! Par Meierovica nelietībām viņš uzzinājis no arhīviem(neatceros tieši, vai šī informācija tika atrasta Vašingtonā vai Maskavā).

Zināšanai: Z. A. Meirovicam nav pilnīgi nekādi nopelni(iespējams, ka noziegumi) LR neatkarības cīņās un tās DE JURE atzīšanā, bet gan Aleksandram Balodim(atvērt).

Un tagad atkal jāsaka, UZMANĪBU !

Mēs atkal nonākam pie diviem sātaniskiem tipāžiem- nelatviešiem, vis īstākiem cionistiem, Latvijas un latviešu tautas vēstures viltotājiem- Lato Lapsas un Jurģa Liepnieka. Savā cionistu murgu- melu grāmatā VARA- Bailes 2, arī ir par šo tēmu runāts, bet jau sātan-žīdiem vajadzīgajā izgaismojumā. Ulmanis tiek minēts kā Latvijas neatkarības pretinieks !!! Tas ir pielīdzināms tādam pašam žīdu murgam, kā: Herberts Cukurs pašrocīgi nošāvis 30 000 ebreju, kaut gan Latvijā esot iznīcināti tikai 20- 25 tūkstoši !!!

Kam interesē: izlasiet minētās grāmatas 80. nodaļu- Jānis Mīzītis un jums “mati celsies stāvus(ieteicams lasīt arī tiem, kuriem potences problēmas, iespējams, ari TAS, kopā ar matiem, celsies stāvus no izlasītās melu gūzmas)” no tur aprakstītajām žīdiskajām “patiesībām” !!!

Pat tāds absurds tiek kultivēts: “Ja Latvija būtu draudzīgāk izturējusies pret Vāciju, tad, iespējams, nebūtu noslēgts Molotova & Ribentropa PAKTS un Latvijas okupācija nebūtu notikusi !!!

Netieši varam arī noprast, cik liela ir bijusi mazās Latvijas nozīme vēsturiskajos procesos.

Un arī tas, cik GRANDIOZA problēma priekš cionistiem ir i- vietne www.tautastribunals.eu , jo I. Ronis un L. Grantiņš minētajā grāmatā tiek nodēvēti par “nepieskaitāmiem” ! Kādam ārprāta spiedienam bija jābūt uz “Indriķi latvieti”(atvērt), lai “viņš” tā pazemotu aktīvās Atmodas aizsācēju, aiz kura pacēlās ne tikai latviešu tauta, bet arī kaimiņu tautas ?

FOTO: Latviešu tautas bende- Jānis Stradiņš !!!

Tas pats arī attiecas uz profesoru- vēsturnieku Induli Roni(arī pārējiem DP noslepkavotajiem par kuriem rakstīts šajā vietnē). Šodien mēs esam pārliecinājušies, ka viņa pazemotājs un padzinējs no visiem amatiem Jānis Stradiņš, ir KGB darbinieks( viss pamazām nāk gaismā un arī Lapsa ar Liepnieku reiz “uzkodīsies”). Un, būtu negudri iedomāties, ka šie divi nelieši nesaprot, ka, pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, viņiem draud ASM vai mūža ieslodzījums. Bet viņi laikam domā, ka ar latviešiem un Latviju ir “LIETA NOKĀRTOTA”.

Nepārprotami, ka šie šakāļ-žīdi ir ieciklojušies uz savu varenību un “izredzētību”, ka nespēj aptvert realitāti, ka- Dievišķās pasaules pamati ir būvēti uz PATIESĪBU !  

Pirms pāris dienām Feisbukā slepkava- žīds, Aivars Borovkvs, man nepārprotami to apliecināja, sacīdams:Seja Artphoto Linard Grantins Linard, izkāp no savas sapņu gultas – kāda Tava tauta? Attopies ! Tu savā murgainajā saitā gadiem publicē vienus melus, izdomājumus un nemitīgu gānīšanos.“

Šī diskusija tiks publicēta… .

Pareizi jau viņu profesors Laitmans saka, ka jebreji ir visu ļaunumu sakne(atvērt).

Un, kas nogalināja mūsu J.Raini(atvērt) ?





P.S.

Tiem, kuri nesaprot: Latvijā un Eiropā nekad tāda “ebreju tauta” nav dzīvojusi. Ebreji /jūdi/žīdi pieder semītu etnosam un pašlaik sastāda 2,5% no Izraēlas iedzīvotājiem. Latvijas un Eiropas žīdi ir tjurku, slāvu, somugru jaukteņi, kuri pieder judaisma reliģijai.

-Ja viņi uzskatāmi par tautu, tad arī katoļi, luterāņi, baptisti u. c. arī ir dēvējami par tautām.

-Ja šīs sātaniskās reliģijas pārstāvji sevi dēvē par tautu, tad viņi veic noziegumu, kas ir krimināli sodāms.

-Šī noziedznieku banda ir pieskaitāma pie asiņainiem noziedzniekiem- antisemītiem, jo Izraēlā veic genocīdu pret semītiskajiem palestīniešiem, kuri ir nekas cits, kā tie paši etniskie ebreji, kuri pieņēmuši musulmaņu ticību !

Lūk, tāda ir patiesība, kuru šī sātanistu banda slēpj no pasaules tautām. Un neaizmirsīsim arī to, ka neviens vēsturiskais dokuments neapliecina, ka latvieši būtu piedalījušies šo jūdaistu slepkavošanā, bet pretējais gan ir bagātīgi pierādīts… .

31.12.18                                L. Grantiņš

You may also like...

3 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Tajā grāmatā daudz murgu sarakstīts, bet par sadarbību ar Vāciju gan 100% taisnība!!!

  2. domino saka:

    Levits šobrīd lielam vairumam Latvijas iedzīvotāju šķiet burvīgs prezidenta kandidāts pēc Vējoņa absolūtās izgāšanās šajā postenī.Un Levits būs tas prezidents,drīz vien,ar absolūtu tautas atbalstu.Uzvesties,skaisti runāt viņš lieliski prot!Par pārējo…tur nu kas būs,tas būs…

  3. Hi hi hi saka:

    No 50. gadu vidus līdz 1975. gadam meiteņu vārdu topa 1. vietā secīgi bija Tatjana, Svetlana un Jeļena. Šo vārdu popularitāti lielā mērā noteica no citām PSRS republikām iebraukušie iedzīvotāji, jo Vidzemē, kur iebraucēju īpatsvars bija zemāks nekā citos reģionos šajā periodā 1. vietā bija citi vārdi, – Anita, Inese un Inga.

    Levitam ar bija jābūt otram vārdam,sieviešu!,kā Meierovicam,viņa laikā Anna bija 100% populārākais vārds Latvijā.Bet Egīlam varēja izvēlēties..:-)Es domāju,ka Inese vislabāk der.Gan jau kaut ko grib no Latvijas aiznest,Aiznese…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *