LRTT atbilde A. Andersonam

Diez vai nu tā būs, ka cerība ir muļķu mierinājums.

LRTT-11Tādā gadījumā Andersona kungs mani ir nosaucis par muļki.

Es vienmēr esmu cerējis un strādājis. Savus mērķus esmu vienmēr sasniedzis. NA paziņojums šajā jautājumā ir pilnīgi TUKŠS. Tas skan, nu piem. tā: tā un tā vajadzētu, tad būtu viss pie vietas. Šajā paziņojumā ir pilnīgi ignorēta realitāte. Un, tas jau ir galīgi nepiedodami loģiski domājošam cilvēkam. Es arī gribētu, lai notiktu 18.novembra Republikas atjaunošana. Var jau klaigāt, ka vēlēšanās neko nepanāksim. Bet vai panāksim neejot vēlēt ?  SC un Maskavas noziedznieki berzē aiz priekiem rokas, ka ir latviešu starpā tādi, kas boikotē vēlēšanas. Kā jau šeit E. Purnis raksta: ja nāks pie varas krievi, tad jūs redzēsiet, kas ir krīze un kā tiek zagts. Šodien, patiešām, ir izvēle par ko balsot. Visus vecos noziedzniekus un izsaimniekotājus pazīstam kā savu kabatu.

Šajā, bīstamajā priekš latviešu tautas laikā, piesaukt vēlēšanu boikotu vai sēdēt mājās, ir nodevības augstākā pakāpe.

Dzīve nesastāv tikai no maizes un ūdens, bet arī no garīguma. Nav runa par tūlītēju panākumu, bet par latviešu tautas Garīgā potenciāla vairošanu.

Paskatīsimies uz visu to ar Garīgām acīm !

Ja TU iesi vēlēt un piedomāsi par tautas nākotni ar Sirdi un Dvēseli, tad neiedomājami liels Garīgais lādiņš, kā ugunīgs nāvi nesošs šķēps visam ļaunajam, aiztrieksies Garīgajā Pasaulē latviešu tautas Gara mantojuma krātuvē. Un kad tas būs sakrājies pietiekošā daudzumā, tad pienāks diena, kad tas negaidīti uzbruks visam ļaunajam, un to pilnīgi iznīcinās. Savukārt, ja naida pārņemts neiesi vēlēt, tu savu garīgo enerģiju iemīsi dubļos, no kuras barosies visi godmaņveidīgie un urbanovičveidīgie viepļi. Un pats arī paliksi, naida un dusmu pārņemts, šajos dzīves gara dubļos uz mūžu. Izmanto savu naidu pret ienaidnieku. Runā taisnību un piesauc vainīgos vārdā. Tas šiem gara kropļiem atņem enerģiju, un skaties- vienu dienu tu viņus ieraudzīsi sabrukušus.

Šie maitas eksistē tikai uz tavām(mūsu) BAILĒM un gļēvulību.

Kāda tēlniece Dzintra Regīna Jansone presē http://www.aisbergs.lv/?p=10821 paziņojusi, ka neies balsot, kamēr netiks sodīti genocīda īstenotāji. Jautājums ? Kas tad viņus sodīs, ja TU neejot vēlēt, savu balsi atdod SC. Paši sevi taču viņi nesodīs. Šī kundze runā, ka valsts pie visa vainīga. Vai tad valsts neesam mēs paši ? Un šo muļķību, protams, ka ar lielu baudu publicē 4.maija kliķes laikraksti. Un atkal Urbanovičs tikai berzē rokas un pateicas „visu augstajam”, ka viņš devis tādus vieglprātīgos, kuri aģitē par boikotu. Protams, ka daudzi tūkstoši izlasījuši šo „lāča pakalpojuma” rakstu, vēlēt neies. Šai tēlniecei minēšu piemēru viņas gaumē. Valsts vainīga ? Tātad, ja kuģis neskaitāmas reizes uzskrej uz sēkli, tad šī tēlniece vainos kuģi, nevis tā vadību, tā vai ? Varētu jau pasmieties par šo cilvēku neapdomību, ja tā nebūtu traģēdija latviešu tautai.

Tas viss izskatās pēc nodevības, apzinātas vai neapzinātas, tas lietas būtību nemaina.

L. Grantiņš

You may also like...

21 komentāri

  1. kliķe saka:

    Ja jau visi mērķi ir sasniegti tad LRTT vajadzētu likt atslēgu priekšā. Jācīnās katram ir pašam ar sevi un tad jau gaisma paspīdēs.

  2. aģents saka:

    Tēlniece Dzintra Regīna Jansone ir Andra Grūtupa draudzene, viņas Mežparka dzīvokļa mahinācijas tiesā piesedz Grūtupa biroja advokāts, bijušā komunista, Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes dekāna Jāņa Vēbera dēls Elvijs Vēbers (kurš pieminēts arī grāmatā “Tiesāšanās kā ķēķis”). Andris Grūtups ir liels liekulis, viens no valsts izzadzēju bandas locekļiem.

  3. aģents saka:

    Tā kā Elvijs Vēbers ierakstīts Visu Latvijai sarakstā, tādējādi parādot, kur lien Aivars Borovkovs un Andris Grūtups, lai, izmantojot šo partiju, ar viltu izveidotu savu mafijas platformu, tad iesaku, balsojot par VL sarakstu, izsvītrot Ivara Godmaņa tieslietu ministru Gaidi Bērziņu, Dzintaru Ābiķi un Imantu Parādnieku, kas ir valsts zagļa Andra Šķēles cilvēks.

  4. aģents saka:

    Dzintaru Rasnaču (labots)

  5. Pidarītis saka:

    Jābalso par VL, viņi vakar noliedza, ka mūs, pidarus, ārā no Latvijas jādzen!

  6. Latvietis saka:

    Tikai par latvisku Latviju un VL. Tautai jasāk atkal mosties.Tad būs vel citas LATVIEŠU partijas un tad vajadzēs sacensties dzimtenes mīlestībā. Pie šiem sarosa propogandas murgiem visi uzbrūk latviskajai VL. Beigsim reiz celt naidu mazo latviešu starpā un tās apriet.Bet lai tie rada kaut kādu sadarbi. Es nerunāju par kangaru partijām kas runā latviski, bet tieši tām ar nacionālo ideoloģiju un vērtībām. Naids tikai posta, nevis baro.Būsim vienoti.Protams latvijiešu kangaru partijas ka ZRP, ZZS,ŠRP un ari V ir salašņas, lai par tām balso latvijieši.Propoganda sēdēt mājās ir NODEVĪBA, ko šeit jūdasi un ko urlu aģenti kūda. Priecājos,ka ari LRTT beidzot to ir sapratis.

  7. Latvietis saka:

    Paldies aģentam par labojumu,jo sāku domāt, ka atkal sāk iet greizi. Kad citas partijas nebija, bija jabalso pat TB, bet tagad ir VL. Vai nu svītrot TB, bet nekad tiem krustiņus nelikt.Es likšu krustiņus VL, lai reiz kaut cik varam cerēt uz latvisku Latviju.

  8. VL saka:

    Tikai jābalso par vl,tad Latvijā būs spēcīgi juristi kā grūtups ,borokovs un neviens krievu partiju vīrs pie siles netiks.Latvietis jau visus pamācīs cik katram krustiņi jāliek.Galvenais tikai vairāk krusti un krusti.

  9. informācija saka:

    MŪSU PRIORITĀTE

    Manuprāt, mūsu – latviešu – un mūsu valsts prioritātei ir jābūt mūsu tautas pastāvēšanai. Šim nolūkam šī valsts tika radīta. Saskaņas Centra prioritāte ir pilnīgi pretēja – būtībā tā ir mūsu tautas iznīcināšana. Krievijas specdienesti dara visu iespējamo, lai šeit neattīstītos normāla pilsoniska un nacionāla valsts. Kroplīgās denacionalizācijas (kuru tautā dēvē par prihvatizāciju) dēļ kapitāla lielākā daļa ir nonākusi bijušo komunistu un komjaunatnes vadoņu rokās, kas līdz tam kopumā un faktiski bija cīnījušies par latviešu tautas iznīcināšanu. Pēc Latvijas valstiskās neatkarības pseido atjaunošanas viņi nebija spējīgi kalpot tautai, kuru līdz tam bija nīdējuši ārā. Viņi bija tie, kas pastāvēja par padomju kolonistu atstāšanu Latvijā, jo tie bija viņu dabīgā bāze, kas neļāva sagraut viņu varu. Tagad Saskaņas Centrs (pilnīgā saskaņā ar Krievijas specdienestu plānu) sola uzlabot pensionāru un sociāli maznodrošināto cilvēku stāvokli, bet kā to var izdarīt? Tikai ar piekāpšanos pamatjautājumā – būt ar mieru sevi iznīcināt kā tautu! Jo Krievijas specdienestu plānā, kas nonāca atklātībā, bija runa par to, ka gadījumā, ja prokrieviskie spēki atklāti iegūtu varu, Krievija ar Latvija noslēgs pāris izdevīgu tirdzniecības līgumu, kas uzlabos vispārējo stāvokli un ļaus latviešiem kādu laiku vilkt dzīvību, tomēr – ar mērķi viņus pārkrievot, gluži tāpat kā padomju laikā. Līdz šim šajā postkomunistu valstī (Pseidolatvijā) ir darīts viss iespējamais, lai grautu latviešu nacionālo pašapziņu un liktu viņiem pat kaunēties par savu tautu. Nacionālisti un patrioti ir nemitīgi apsaukāti visādos neglītos vārdos. Kangari izcelti un dēvēti par “reālistiski domājošiem” un tautas “labdariem”.
    Pirmais, kas mums ir jāizdara – mēs nedrīkstam ļaut Saskaņas (ar Krievijas specdienestiem) Centram nonākt pie varas Latvijā.
    Otrais, – mums ir jāveic to kolonistu dekolonizācija, kas neatzīst Latviju par latviešu valsti.
    Trešais, – mums ir jāveic deboļševizācija, jāpadzen no varas posteņiem un ierēdniecības šie postkomunisti, jāveic prihvatizācijas revīzija un jāatgriež tautai tai nolaupītais.
    Bez daļējas dekolonizācijas nav iespējama deboļševizācija, bet bez abām D nav iespējama normālas pilsoniskas un nacionālas valsts celtniecība, tātad tādas valsts celtniecība, kas būtu spējīga pretoties arī rietumu finanšu haizivīm.
    Pašlaik mēs nevaram daudz, bet mēs varam atbalstīt Nacionālo Apvienību (VL), kas ir vienīgā politiskā partija, kas nekādos apstākļos nav ar mieru sadarboties ar SC.

  10. Linard Grantiņ ! Nacionālā apvienība neaicina boikotēt vēlēšanas, bet gan gandrīz 10 gadus aicina apvienoties visiem nacionālpatriotiem vienā apvienībā.

  11. Krievs-pilsonis saka:

    Domāju, ka visi domājoši cilvēki saprot, ka jābalso par VL, bet TB var svītrot. Neiet balsot, kad visi sovjetu migrantu jaunpilsoņi to darīs cītīgi -ir noziegums

  12. Latvietis saka:

    Aivaram Andersonam.
    Tas ir tas pats ko es rakstīju. Ne jau tīri saplūt vienā partijā, bet radīt kopsaucēju un sadarboties, bet nekādā gadījumā necelt naidu savā starpā un neapkaroties. Tā ir mana doma ļoti daudzus gadus.Pretīgi, ka nozākā latviešu partijas. Būsim vienoti.Par latvisku Latviju.

  13. vl saka:

    Vai tad tagad nav latviska Latvija,visi zog un melo,ja vajadzība arī kādu nosit,tie taču ir latvieši.Demokrātijā taču neviens nedrīgst strādāt sev,ekonomika-zinātne zagšanā,tātad visas tās lopu partijas gan aitu un cūku rauj sev ko tik var.Vai tad SC nav latvieši???

  14. Sigurds Graudiņš saka:

    Par ŠO negribam pabļaut , POLITSEKSUĀLIE TEORĒTIĶI…?
    http://www.ir.lv/blogi/politika/riga-riga-fertilizer-terminal-hirosima-mazulis-nagasaki-resnulis

  15. Psihiatrs saka:

    Kāda vācietim linardam fon grantiņam daļa gar Latviju? Viņš takš 20 gadus dzīvo fāterlandē, nodokļus maksā tur un dzīvo ar resnu nieri. Atmodas laikā pavicināja karogu un tad aizlaidās, kur cūkas sile treknāka. Tad arī ej aģitēt par savu Merkeli!

  16. Eduards saka:

    Nu Graudiņ! Šī informācija LIECINA,ka ESI LATVIJAS PATRIOTS!
    Pareizi,tādā ceļā ATGŪSI SAVU LABO SLAVU!Lai TEV VEICAS!

  17. AMARILA saka:

    Neesi naivs Eduard, shis saits par SC supernoziegumu tikai liecina, ka tas shobriid saskan ar s.graudina intreseem, nevis liecina par vina patriotismu! atceries tak visu to pretlatvisko meeslu plejaadi, ko tas kremla vergs ir saskribeleejis te

  18. IncParaac saka:

    Vācijas Prezidents gan rāda atdarināmu piemēru Pūtinam ..
    Tak pārcentībā faktiski slāpē – vācu tautas ļīdzsvarotu redzējumu uz savu – un kremļa lomu II Pas . karā.
    Un spārno V kolonas bļaurus 9. maija pielūgsmē pie Okupācijas pieminekļa. Uzbūvēts – attaisnot Jāņa Lūša – tēva slepkavu/ virsnieku. Nošāva arāju tīrumā, par liegšanos atdot zirgu.
    https://www.youtube.com/watch?v=C7VS3qWTvS8

  19. IncParaac saka:

    Grūtups – izdarīja – ko ne-ap-tve-ra-mi derīgu: Atmaskoja M. Vulfsona – kā žīda zemiskumu – “Ešafotā”.
    Dokumenti rāda: tulks Vulfsons, apmelotu latviešus piemelo Jekelna atbildi uz:”Kāpēc Latvijā tik daudz nogalināja žīdus?” un Mavriks Vulfsons it kā citē Jekelna atbildi Grūtupa dokumentu izpētē – ne-ap-stip-ri-nā-to()!!! – Jo Latvijā bija pateicīga vide.”
    Pavļuts pēc Vulfsona meliem tik tālredzīgajiem(re, ku’ sprunguļi spieķos pirms gadiem – oij, oij oij) ta-āpēc – it kā taisnīgi – no Latvijas budžeta vēl kā kompensāciju par žīdu īpašumiem – ebreju kopienai(???) – kurus Grūtups paspēja noraidīt, kā ne-ap-sprie-ža-mus – principā!
    Žīdi cerēja atgūt Levita ievēlēšanai iztērētos 60 000 000 eiro. Beitnerei (trakoti centās) – arī NA – “rovītē cepeši oda” pēc Raiņa “Prātīga rīcība” motīviem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *