No Pārdaugavas. Kas noticis ar mūsu “inteliģenci”? Nekas netiek apslēpts, kas netaptu zināms !

https://www.la.lv/varbut-izglabs-milestiba/komentari

Kas noticis ar mūsu “inteliģenci”, kas liek, pat nekam tos neapdraudot neteikt PATIESĪBU par okupantiem ?

Bet Stumbres kundze!? 1:05, 29. marts 2023
Kā krievus piedabūt latviešu valodai? Piespiest. To, ko dara Liāna Langa**, es vērtēju ļoti augstu. Krievu valodā Latvijā vairs nebūs nekādas informācijas – tikko izej uz ielas, nav vairs citu iespēju kā latviešu valoda. ——————————————————————————————————– Vai Jūs, vai ir kaut cits viens, kaut TIKAI VIENS godīgs tā saucamās radošās inteliģences pārstāvis, kas pateiktu BEIDZOT, kāpēc mums vajag latviski runājošus okupantus ?! Kāpēc, kas jums liek tā pretlatviski runāt, kāpēc latviešiem tos uzspiež “demokrātiski” neprasot tautai ne atļauju, ne viedokli, ne tiesiski nepieciešamo referendumu PIRMS pilsonības dāvāšanas okupantu masai??!

Lopu vagonu vaidi 17:58, 28. marts 2023
krievu izdzimteņi par cilvēku izteiksmes līdzekļiem tikai ieņirdz, ar lopiskiem radījumiem cilvēkiem ir jārunā viņiem saprotamā valodā,un jātiesā un jādzen prom!

LRTT

PUTINS: Hazāri arī mūsu etnos ! Pats interesantākais visā tai jezgā par krieviem ir tas, ka pats Putins atzīst, ka tādi krievi līdz 9. gadsimtam nemaz neeksistēja !!! Ka krievi ir daļa no šiem hazāriem, kuriem nav nekāds sakars ar Sinajas- īstajiem semīt ebrejiem. Lūk, krievi nav nekādi slāvi un tāpēc ukraiņi nu nekādi nevar būt viņu brāļu tauta.Protams, paši parazītiskie krievžīdi, kuri šodien okupējuši Palestīnu to visu noliedz. Tas nozīmē arī kaut ko ļoti nepatīkamu visiem krievžīdu ģenētiskajiem izdzimumiem, ka Hitlers un nacisms nebija antisemīti ! Un tas jau tad apgāž visus lielos mītus, ko pasaules tautām sabāzuši galvā šie viltus ebreji, kuri slepkavo Palestīnā īstos semītiskos ebrejus- palestīniešus, kuri pārgājuši islāma ticībā. Par šiem viltus žīdiem runa arī reformators Mārtiņš Luters. Visiem meliem reiz pienāk gals ! Šie viltus draņķi tiks sisti visur, kad “apgaismosies” tie sauktie kristieši. Šodienas kristieši ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē kalpo šiem viltus žīdiem- visīstākajiem sātanistiem !!!

Kas attiecas uz inteliģenci, tad tādas šodienas Latvijā nav. Tā visa ir fiziski iznīcināta, iebaidīta vai padzīta. Latvijā šodien valda bijušās PSRS sarkanās -nodevīgas inteliģences atšķaukas ar zālītēm un peteriem priekšgalā. Visīstākie latviešu etnosa nīdēji un bendes.

Kas attiecas uz okupantu salašņām un viņu pēcnācējiem: Viņu spermas produkti nekad nebūs ar CILVĒCISKO APZIŅU, jo viņiem ir pilnīgi cita ģenētika. Viņi jau paši arī saka, ka ir apveltīti ar vienu lieku “hromosomu- gēnu” un tas nav nekāds sarkasms, tā ir īstenība. Pierādījums: Vācu televīzijā redzēju raidījumu par vienu Āfrikas cilti, kuriem kāju pēda ir tāda pati kā plauksta. Pa kokiem skraida tāpat kā primāti.Tā kā tas nav nekas neiespējams.

Krievi(hazāržīdu pēcteči no senās laupītāj- valsts Hazārijas jeb Hazāru kaganāts) ir tie paši hazāri, kuru ticība bija šmanisms un kopš 8. gadsimta jūdaisms, kas vēlāk konvertējās pareizticībā. Viņi bija tie, kuri nodarbojās ar vergu tirdzniecību. Lūk, skaidri pasacīts par hazāriem:

“Pēc Rietumtjurku kaganāta sabrukuma 7. gs. vidū hazāru valdnieki jau kļuva suverēni un izveidoja savu valsti, t.s. Hazāru kaganātu. Mītiskais hazāru šads Bulans ar saviem ļaudīm 7. gadsimtā konvertējies jūdaismā. Hazāri bieži karoja ar austrumslāviem, jo viens no ienesīgākajiem hazāru ienākumu avotiem bija vergu tirdzniecība, kurus viņi ieguva uzbrūkot un saņemot gūstā slāvus. Slāvu vergi parasti tika pārdoti Vidusjūras reģiona zemēs.”

Un, tas interesantākais, ka arī toreiz šos izdzimteņus sakāva Kījevietis Svjatoslavs un arī šodien to izdarīs ukraiņi: 968./969. gadā Kijevas kagans Svjatoslavs sagrāva šada Josifa armiju, ieņēma un izpostīja Sarkelu, Atilu, Semenderu u.c. hazāru lielākās pilsētas. Desmit gadus vēlāk hazāru zemēs iebruka pečeņegi. Daļa hazāru it kā esot migrējuši uz ungāru stepi, daļa — uz Bizantiju, pārējie asimilējās.

Šeit mēs labi redzam, ka viņi nav nekādi semītiski ebreji, bet gan bandītiski hazāržīdi ar “lieko hromosomu”. Un tam, kurš šos sātaniskos izdzimumus dēvē par senās Palestīnas pēctečiem, īstajiem semītebrejiem, ir jāizrauj mēle ! Krievžīdi,- hazāržīdi ir slepkavu cilts un nekas vairāk. To mēs esam redzējuši visos viņu karos- viņi ir slepkavas, kuri fiziski jāiznīcinā. To arī tikko pasacīja Ukrainas armijas virspavēlnieks Kaļužnijs. Nav pasaulē nevienas tautas, kas šos kropļus cienītu

P.S.

Par šiem ģenētiskajiem atkritumiem un hazārieti VVF runā arī prāvests A. Kavacis:

Tā diena nav vairs aiz kalniem, kad visi šie krievžīdiskie orkas tiks no Latvijas padzīti kopā ar zālītēm un levitiem.
Viņi visi ir “pazemes” radības, kuriem nav nekas kopīgs ar cilvēcību.
To parāda šo zvēru izdarības Ukrainā. Un !!! 85% iekšzemes krievi atbalsta šos asinsdarbus pret cilvēci.
Tie mēsli nav jāspiež runāt latviski, bet gan jāpadzen no mūsu zemes.

Ārā krievžīdiskos putiniskos mēslus no Latvijas. Pie tiem pieder arī visi vietējie komunisti un čekisti, jo viņi ir sātanistu avangards Latvijā !

Slava varonīgajai ukraiņu tautai !

Dievs, svēti Latviju !

29.03.23

No LRTT vizuālā arhīva: Latvijas JŪDASI- garīgie un fiziskie slepkavas, jo meli vienmēr gala rezultātā rada asins plūdus !

You may also like...

8 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Process ir jau sācies un tas beigsies ar ēbreju identitātes krīzi.

  2. Anonīms saka:

    Nūja! No sākuma Grantins norāda, ka viņi tiks sisti un nosisti, bet pēc kāda posma viņš grib tikai padzīt prom no Latvijas izdzimtenus. Kur tos dzisi? Nu tā hazar plura ieplūda poļu valstī, kā nožēlojami lūdzēji, bet pagāja laiks un poļi sāka bazties virsū visiem kaimiņiem. Kad pirms kāda laika bij Liepāja ieradušies poļu futbola līdzjutēji, tad pēc spēles ar bijušo Kgbeshniku braucam auto uz Latgali. Nu sabiedriskajā busā sēdēja kāda plerksiga damele no Liepājas, ka runāja un runāja vienā runāšana. Pati savās vecumdienas pirmo reizi viesojas Latgale un nevareja saprast kamdēļ ceļu malās stāv krusti ar krustā piesisto? Nu i iemyldejas par poļu futbola līdzjutējiem, tad viss autobus atdzīvojas un sāka čalot riktīgas runas kādas ne vienmēr latviešiem mēdz būt, jo sabiedriski runāt ir sarezgiti. Te vecais vīrs, kā pieredzējis karavīrs iz spļāva, ka nevelti Hitlers poļus pielīdzināja zhidiem un sava tos nost! Kā vīrs izteica šos vārdus tā momentā busā iestājas klusums, bet vīrs vēl turpināja, ka nekur dzīvē viņš nav redzējis riebigakus cilvēkus par poļiem! Tomēr runāt vairs par šo tēmu neviens negribēja un vien vecā damelite no Liepājas turpināja runāt, kā lietus ūdens truba. Pats vīrs jau arī bij polis, bet māte Vidzemes latviete un tomēr par poļiem jis nemitīgi splaudijas. Kas bāza degunu senču svētvietā Prussia? Tā nu ir jāizceļ vien, kā tā revolucionāra plura tai Russija ir iepludusi un visu pirms tā sērga izplūda pa Lietuvas lielvalsts dzīves telpu, kur nu arī tie knazi sapisas ar zhidenu izdzimtenem. Ivans Bargais tieši tāds bij zhidu pizdas izdzimtenis, kas arī saka 3 Romas izplešanos uz visiem kaimiņiem, bet no kurienes viņam tāds spizdings ieleca galva, ka jis ir super puper ķeizars kura priekšā visiem būs ja klanās?

  3. Dace saka:

    Ieeju aptiekā – nedzirdu latviešu valodu, ieeju veikalā- nedzirdu latviešu valodu, aizeju uz pastu- nedzirdu latviešu valodu, benzīntanks, lielāks, mazāks veikals, banka – praktiski jebkur, latviešu valoda ir klusa, nospiesta, čukstus…. Sāku vērot visu šo, un skumjākais, ko secināju, mēs paši, latvieši, ļoti bieži un zibenīgi atsakāmies no savas valodas komunikācijā. To ļoti labi var novērot veikalā pie kasēm vai citās apkalpojošās sfērās. Pat cilvēks, kurš pēc tautības ir latvietis, sarunā automātiski pāriet no latviešu valodas uz k rievu valodu. Pēc šāda novērojuma benzīntankā, es vienreiz uzdevu jautājumu pārdevējai, vai franču valodā mani apkalposiet? Zinu, samulsināju cilvēku.
    Šobrīd, manuprāt, ir jāizdara būtiskas transformācijas, mūsu pašu – latviešu prātos. Un tas būtu, ka mēs bez agresijas, bez naida, pret jebkādu no citu tautu valodām, sākam runāt latviski savā valstī. Šobrīd mums pašiem ir jālauž gadiem iedzītie refleksi, apklusināt savu dzimto valodu. Tā bija pilnīga norma, ja kompānijā ir viens k rievs un pieci latvieši, tad komunikācija notika k rieviski. Šis ir jāpārtrauc. Kāpēc mēs vēlamies būt tik iztapīgi kādam citam nevietā? Būt laipnam ir jauki, zināt, mācīties, lasīt, runāt un pielietot praksē jebkuras valsts valodu ir jauki un tas ir jāveicina. Runāt ar citas valsts ciemiņu tās valsts valodā, no kuras viņš ir nācis, ir jauki pat atrodoties savā zemē. Tas viss ir atbalstāms. Bet savā zemē runāt svešā mēlē tikai tāpēc, ka šīs pašas valsts iedzīvotājs nav iemācījies savas dzimtās valsts valodu, ir vairāk nekā dīvaini.Tas nav pieņemams, manā skatījumā’ Nevar vienlaicīgi sist pie krūts, ka te ir mana dzimtene, bet nemācēt runāt savas dzimtenes valodā tik ļoti, ka veikalā pat nevar nopirkt maizi. Te ir tā galvenā robežlīnija, kas ir jāsaprot un jāizšķir, lai sapratne, ka Latvijā ir jārunā latviski un šīs izmaiņas notiktu mierīgā manierē – bez naida, bez agresijas pret valodu kā tādu. Savu valodu ir jānes pasaulē mierpilni, ar cieņu, tad tajā ir spēks. Bez lamuvārdiem, bez piesārņojumiem.

    Toreiz mūsu senčus sabāza lopu vagonos un aizveda. Šodien mēs ar godu varam nosargāt savu valodu un tautas godu. Šodien mums iespēja ir dota…

  4. No Baltistānas saka:

    Židi! Arī krievžīdi jeb hazāržīdi,ir gan ar to pašu semītsakni no Sinajas ielejas.
    Žīdus uzklonēja kaut kas? Arī cilvēkus. Tikai cilvēkus daudz senāk. Uz pasaules. Sinajas semītiskie žīdi,no saviem pirmslaikiem dzīvoja parazītiski uz apkārtējo tautu,cilvēktautu rēķina. Laupīšanas,karagājieni,cilvēktirdzniecība verdzība ar visiem jaukumiem tajā kā izvarošanas sieviešu un cilvēkbērnu.
    Un tad tikai šie jaukteņi,kas bija pusžīdi,devās tālāk un izplatījās pa visu pasauli. Izveidoja Hazāriju,savu valsti. Tie ir pamukušie vergi. Tādi paši kā slāvi. Ar vienu izcelsmes vietu Sinaju. Visi viņi ir Sinajas pēcteči Ābrahama.
    Agresīva tauta ļoti,neapšaubāmi.
    Žīdi palestīnas vien neklīda apkārt pa pasauli. Kopš viņu radīšanas brīža,viņi ir dzīvojuši palestīnas un Israēlas teritorijās.
    Un tas ir arī viss. Žīdi būtībā ir pasaules nelaime un gals. Cilvēces gals. Tas gan!

  5. Tādām Dacēm un citiem "guļošajiem"!!! saka:

    “Dace 2023. gada 30. March at 2.34
    Ieeju aptiekā – nedzirdu latviešu valodu, ieeju veikalā- nedzirdu latviešu valodu, aizeju uz pastu- nedzirdu latviešu valodu, benzīntanks, lielāks, mazāks veikals, banka – praktiski jebkur, latviešu valoda ir klusa, nospiesta, čukstus…. Sāku vērot visu šo, un skumjākais, ko secināju, mēs paši, latvieši, ļoti bieži un zibenīgi atsakāmies no savas valodas komunikācijā.”

    Ko gan mums gaidīt no svešajiem iebrucējiem, ja pat mūsu pašu cilvēciņi, visu nekaunīgo okupantu varzas uzspiesto, sagandēto un sacūkoto mūsu zemē un izdarīto ar mūsu senčiem, ar mūsu brāļiem, māsām un bērniem un kas turpinās vēl šodien, tomēr tādas žēlabas vien jālasa no tādas Daces?! Kam tev Dace un taviem tuviem un tāliem radiem vajag lai okupanti runā latviski? Un kam tev vajag, lai tie mūsu valsts un privātās iestādēs tie ievieš savus tikumus, paradumus, vada un komandē latviešus, ja tie dzīvoja un dzīvos sava kremļa info telpā un aizmuguriski visos veidos mums riebs, zags un kaitēs, jo tie bija un paliks 95% savā okupantu mentalitātē! Kam viņi tev Dace ir vajadzīgi mūsu pilsētās un mūsu ciemos? Bet ja sajēdz, ka nav vajadzīgi ne mums, nedz jebkurai citai tautai iebrucēju okupanti – mums garīgi, mentāli sveši agresīvo kolonistu pūļi. Tad kāpēc tu un visi citi pazemotie savā valstī nepieprasām valdībai elementārāko lietu pasaulē – beidzot izvest civilos okupantus no tiem atbrīvotās valsts, kā to paredz visi likumi un visas tiesiskās normas civilizētajā pasaulē??!Un ja valdība un Saeima to nedara, tad savācamies beidzot visi ielās, kā Atmodas laikā un piespiežam šos uzpirktos nodevējus pildīt mūsu tautas prasību, kas īpaši skaidri saprotama ir šobrīd, to pašu labi mums zināmo krievu okupantu nelietīgās agresijas laikā, slepkavojot ukraiņu tautu, par tās vēlmi būt brīvai un neatkarīgai valstij!

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Kam tev vajag Dace? Grūti aptvert šīs smagās tēmas, kad jārunā ir par sava Saimnieka vietu, ko no pirmsākumiem ir Dies svētījis katrai tautai un ielicis Vietu dzīvei, kur set savus senenus, bet svešiniekiem tik list virsū citas saimes dzīves labvēlība. Sieviete!? Nu runāt sievietei publiski bez sava vīrieša klāt esamības vienmēr ir bijis aizdomīgi, kas tu esi par sievieti? Tāda jau ir tā šā laika realitāte, ka lielākā daļa sieviešu ir bez saimnieciskās būtnes. Tomēr izvazajusies pa pasauli un sapratuši, ka pasaulē latviešus izmanto vien pašiem nozelojamajahiem darbiem un meitenes dzemdē bērnus bastardiem gribas atgriezties atpakaļ savā dzīves vide, lai arī kādi kūtri un ignas tie letini mēdz būt. Tomēr atgriezdamies izrādās, ka okupantu pēcteči diktē savus noteikumus un skalo smadzenes – Ja zdesj rodilsa! Runā vai nerunā tai krievu valodā ar viņiem, bet viņiem šeit nav Svētības un nekad nebūs. Runā pieklājīgi, tad viņi nesaprot, kad pāriet uz viņu hujnu valodu viņi sāk tēlot no sevis augstas kultūras cilvēkus. Nu nesimpatizē man, ka vietējie puikas aiziet pāragri kapos, bet svešie būve sev dzīves labvēlību, ja arī ļoti labi zināms, ka lielākā daļa viņi ir sazagusies. Nahuj viņus visus ārā no Latvijas! Problēma jau ir tama, ka Daces un Līgas negrib tiem Jāņiem dzemdēt pēctečus, jo viņi lielākoties ir luzeri un ar luzeriem pisties negrib. Tomēr norādīdams savām latgaliešu raduniecem, ka vazajoties pa pasauli jūs būsiet vienmēr svesinieces un ne pieņemtas, ja ne darāt to, ko jums pienākas darīt pēc dabas likumiem. Daudz laimes ir izkalusas tās latvietes, kas Anglija bastardiem sadzendejusas izdzimtenus? Krasainos žurnālos protams tiek izlikti varoņu stāsti, kā latvietes iekaro rietumnieku gultas, bet sadzīviski gan pienākas ciest. Kā jūs smagi čakarē tie rietumu investori āri jums negribas stāstīt, bet tai Latvijas teritorijā intereses pret jums noslaucīt kājas ir i angkosaxiem, i krieviem. Kur esat jūs paši, kad saimnieciski ikdienā ir vajadzīgas elementāras piespēles?

  7. Vins saka:

    Cietumā. Visi tiks cietumā pārresocializēti,kas mēģinās veikt deokupāciju. Atbilde ir īsa un saprotama…

    Kamēr ikviens latviets nesapratīs,ka nav atjaunota Latvijas neatkarība. Kad te ir Krievijas Padomju Latvija,nekas nemainīsies.

  8. ES saka:

    Svins ir vajadzīgs tālumā. Tiem, kas tuvumā, vajadzīga kaprona zeķe! Netērēsim lieki nodokļu maksātāju līdzekļus!
    Tie mēsli nav jāpadzen no LATVIJAS- viņi paši jau laižās!
    Lai dzīvo Kārlis ULMANIS un viņu drošie Aizsargi!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *