Cionistu troļļi: D. Birznieks, M. Grapmanis u.d.c…

Didzis Birznieks‎ kam Linard Grantins

Vai Tev neliekas, ka esi idiots ! 30 gadus dirs, dirs, dirs , dirs ,dirs , dirs, un no tavas diršaNAS NEKAS NEMAINĀS !
tU WSEN kgb AĢENT NEESI DABŪJIS PA ŽOKLI !
https://tautastribunals.eu/…

Norādīts ir tieši raksts, kurš šo Kremļa trolli izsita no pacietības. Tas ir Māra Bērziņa ZIŅOJUMS. Pēc šī raksta publicēšanas jau nākošajā dienā L.Grantiņam atkal 30 dienas liegts publicēties Feisbukā, bez tiesībām par to žēloties. Protams, ka šis raksts satur ļoti nopietnu informāciju par valdošo žīdsātanistu bandu- genocīdu pret latviešu etnosu ! Ja jau šis “didzis” tā uztraucies par šīs sistēmas parazītiem, ar Kalnmeieru priekšgalā, tad pat birstes kātam saprotams, kurās iestādēs tas ticis ar šo “didzi” apspriests. Dizdis Birznieks ir Kremļa ideologa– vēsturnieka Fursova fans. Kas ir Andreijs Fursovs, lieki nav jāskaidro. Viņš ir valdošās Kremļa krievžīdu bandas vēstures pielabotājs- tiešā valodā runājot: vētures vitotājs.

Nav jau šis “didzis” vienīgais, kurš sola ar mai izrēķināties. Ne cik sen Aivara Gardas draugs Mārtiņš Grapmanis solīja to pašu… .

Viņi visi ir “Ciānas Gudro” izvadorgānu “sanitāri” !

Žīds Grapmanis ar pārliecību paziņo:” Es zinu, kāds putns Tu biji zonā!!!” Tas attiecās uz mani, L, Grantiņu. Un interesanti, ka par to visu zinot A. Gedroics, viņš piebilst !

FOTO: Un šeit abi Ciānas „produkti“, Liene Apine un Mārtiņš Grapmanis, sevi iemūžinājuši kop-foto.Tā kā nevar sacīt, ka cilvēks „no malas“ bija piesteidzies aizstāvēt savas sugasbrāļus… . Monolīta komanda… .

Mans veltījums tieši šim pretekļžīdam Grapmanim, kuru žīds Garda pieaicināja šajā diskusijā: Ar šo tekstu tu, Grapmani, izaicināji savu likteni. Mani tu nevari apvainot, jo pret taviem žīda gēniem esmu imūns un citu jau arī no samazgas sagaidīt nevar, bet tu esi iespļāvis sejā manai sievai, maniem bērniem, mazbērniem un tas tev netiks piedots, tāpat ka reiz sacīju Gedroicam, kurš pēc tam sūdzējās visām Latvijas tiesām, bet saņēma nicīgu atraidījumu.

05.12.19 L. Grantiņš

You may also like...

16 komentārs

  1. Anonīms saka:

    https://nra.lv/viedokli/juris-putrins/298500-par-saeimas-velesanu-likuma-atbilstibu-satversmei.htm
    .
    .
    .
    Admins
    Juris Putriņš(Arvida Ulmes brālis) ir VDK darbinieks un saistīts ar Jāņa Rības noslepkavošanu. Bija arī viens no cienījāmākajiem Levita inaugurācijas viesiem !!! Tas vien jau izsaka pinīgi visu !

  2. AGedroics saka:

    Yev atkal gribas anālo seksu kā zonA? :))
    .
    .
    .
    Admins
    Ar to arī, Gedroic, atšķiras krievžīds no latvieša….. Ja pēc izskata ne vienmēr, tad pēc leksikas vienmēr !

  3. Aelita saka:

    Varbūt es arī tāpēc dabūju vajāšanu, ka uzrakstīju komentu pret tiem no DDD. Es toreiz vēl nesapratu, ka viņiem ir tik stipra aizmugure. Tas bija tajā pašā laikā, kad gāja bojā Uldis Freimanis. Es viņu nepazīstu, tikai redzēju viņa komentārus, laikam bija dots uzdevums padzīt no interneta nevēlamos. Es gan manīju, ka uzbrūk no dažādām pusēm.
    Un tas, ka citus “patriotus” vis neliek cietumā… Ir ko padomāt.

  4. AGedroics saka:

    Kas un kā to Aelitu ir vajājis? :)

  5. Aelita saka:

    Kas? Laikam jau tie, kas organizē interneta troļļu darbu un negrib, ka viņiem traucē, vai ka atklāj ko nepatīkamu. Kā? Bija psiholoģiska apstrāde ar dažādiem elementiem – preses izdevumi manā pastkastitē, ko nebiju abonējusi, ar it kā manām karikatūrām, mājieni, ka manu dzīvokli un telefonu noklausās, ielu teātri, kad dažādi cilvēki dod kādus mājienus, gan latviski, gan krieviski. Izklausās tas diezgan mierīgi, pa galvu neviens nesit, bet no visa tā cilvēks var nojūgties.
    Kad Grantiņš rakstīja par psihotroniem ieročiem, kas cietumā pret viņu pielietoti, es tam varu ticēt un dot tādu mājienu, ka tā var cilvēku apstrādāt pat viņa paša dzīvoklī.
    Tas viss tikai izraisa spītību, ir nedomāju pamest internetu, kā to daži vēlētos.

  6. Anonīms saka:

    latv(ij)iešiem par katru cenu vajaga nolikt līvus un latviešus…

    Zombē pasauli, ka krustneši bija kultūrtrēģeri it kā alu
    laikmetā dzīvojušajiem protolatviešiem:

    https://www.ovv.lv/ikskile-uzstadits-jauns-informacijas-stends/

    Drīz jau atkal Latvija būs pilna ar ļeņinekļiem + levitekļiem :)))

  7. Anonīms saka:

    no nra –

    “…SPILGTS CITĀTS
    Vai kādi ļaunie spēki nav nomainījuši Vairu Vīķi-Freibergu pret kādu citu personu? «Mēs esam lieli, mēs esam vareni!» viņa teica 2001. gadā. Tagad viņa saka, ka Saeimu nevajag atlaist, jo «mēs kā maza valsts tādus jokus nevaram atļauties». Tad beigu galā nevar saprast, cik lieli vai maziņi esam. Un, kas ir joki – mediķu uzmešana un/vai skolotāju apčakarēšana?
    – Māris KRAUTMANIS…”

  8. ``runas ir garas`` saka:

    ..“darbs ir īss, no darba varas liktens..“ .. atkarīgs.

    Varbūt vienkārši ķeramies pie darba? Kā Sintija. Nevis pārpublicējam runas. No nra, no la, no austrumiem, no rietumiem, no ziemeļiem, no dienvidiem, no pāgātnes, no nākotnes, no aizspogulijām…

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Ka-aizpildit-pamatiedzivotaju-Godzemes-valsts-Latv_16340213

  9. KLA.TV saka:

    Izglāb savu,un citu latviešu dzīvību! Pastāsti par KLA.TV internetā! Vai palīdzēsi?

  10. to runas ir garas` saka:

    ar jūsu –
    “Nevis pārpublicējam runas. No nra, no la, no austrumiem, no rietumiem, no ziemeļiem, no dienvidiem, no pāgātnes, no nākotnes, no aizspogulijām…”
    jūs paši sev šaujiet kājās !

    Jūsu sakūdīti, daudzi ar nelasa NRA, LA un citus portālus,
    un rezultātā… arī nezina pat to mazumiņu, kas tajos
    nopublicēts !

  11. ``runas ir garas`` saka:

    Lasa gan. Abus divus un arī “citus portālus“. Un, kā nu paši šieuntieuncitiportāli darās, tā lasa.

    Daudz ko šie nabadziņi (kā te paraudat) dara tieši tā un tieši tādu, kas arī ir tas pats “šaut savā kājā“. Piemēram, vīzdegunīga komentāru neatļaušana pie saviem artiķeļiem, tas, ka neļauj izlasīt rakstīto līdz galam. Visādas “jautrības“ ar paskaidrojumiem, kāpēc komentāru nepieņems. Nemaz nerunājot par to, ka rakstītajam spīdēt spīd cauri vai nu pašu taratoristika par notiekošo pasaulē, vai bērnišķīgas iedomas, ka neviens jau nepamanīs ne pērkamību, ne lavierēšanu, ne pašpārliecinātību par savu nepārspējamību un neapnicību pasūtījumspriedelējumos gadu desmitiem. Un kur tad vēl neizbēgamie mūžīgie galkini, pugačovas, galkini, pugačovas, kiviči, skulmes, kiviči, skulmes un citas figņas.

    Neko nav iespējams ne sakūdīt, ne sašaut. Kā mauj, tā atskan. Dr. Kļavas vārdiem runājot – melo visi. Daudz un bieži. Tāpēc nelasa. Bijis, kam kūdīt.. Ha!

  12. AGedroics saka:

    Aelitiņ, tu JAU esi nojūgusies…žēl, ka esi sieviete un nebūsi ar Linardu vienā palātā! :)))

  13. es no tautas saka:

    =>18.23
    To nra jāpaskatās jau ir, ko dara bagāto pārstāvji, ziņas jau pārpublicē, tie ciniskie un iedomīgās, un viņu slavinātās dīvas, arī rajecka, reiniks, busulis, visi tur labi saderās. Nu jau sāksies vaimanas, ka viņu saskanīgos kompanjonus padzen no siles, ak vai, pidari uzbrukuši, it kā tur nebūtu sievišķīgu tipiņu, velc kaut kleitiņas mugurā…
    Gedroicam ar derētu pašūt kleitiņu, varen laba tantīte sanāktu.

  14. kārtējais atgādinājums saka:

    Ne jau visi (ar maziem izņēmumiem) tajos portālos rakstošie ir
    ar hobiju ņirgāties par tautu.
    Vienkārši viņi ir īsā saitē – vai nu raksti kā “parķija un valdība”
    liek, vai ej suņus sist !
    Ja neesi šofera dēls, tad “jāturās” pie masu mēdekļa un
    jāskribelē tādas muļķības, kādas liek, citādi jākar zobi vadzī.

  15. kamaniņš saka:

    gedroics kā tāds šunelis letiņiem žokļu lauzēju un 4 locekļu solītāju kompānijā.Skumji būs ar viņiem.Tādi nekulturāli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *