“Pārmaiņas”: „Uzvarētāju“ diženā vēsture…

„Uzvarētāju“ diženā vēsture ir vieni vienīgi meli, bet pats drausmīgākais, ka šīs postošās masas melīgums, zaglīgums, nežēlība un vēlme parazitēt uz citu rēķina nekur nav izzudusi. Tomēr klīstošā orda nav tik viendabīga kā to dažs labs iedomājies un to otrā kategorija ir ģenētiski izteikti vergi, kuriem asinīs ir suniska paklausība, tie pat nemēģinās pretoties, kaut ādu tiem vilks pār acīm.
Tas viss atspoguļojas arī šodienā, kad latvieši pamet darba vietas dēļ komunistkrieviskas vadības un zemā atalgojuma, bet tās ātri vien aizpilda tā saucamie krievi. Tie vienmēr izdomās kā nokompensēt niecīgo darba samaksu ar viltību, piezagšanu, benzīna atliešanu vai sīkumu nočiepšanu, jo tā viņiem ir norma. Kur pretī latviešu vairākums to uzskata par zemisku un nepieņemamu rīcību, jo mūsos mājo tādas īpašības kā kauns, godaprāts un taisnīguma izjūta.
Man nav un nebūs pieņemama ne pirmā, ne otrā okupantu-kolonistu kategorija un nevēlos ar tiem dalīt vienu dzīves telpu, kas reizē ir arī rupjš starptautisko līgumu pārkāpums un 1949.gada Ženēvas Konvencijas klaja ignorēšana.

Jebkurš nesodīts noziegums rada sekas, kas izpaužas kā nākamie noziegumi. Esmu pārliecināts, ka cilvēce būs spiesta rīkot Nirnbergu2, lai nebūtu mūžīgi jānīkst nesodīto slepkavu virskundzībā.
Atkārtošos ar šo video, to vajadzētu piespiedu kārtā rādīt katram okupantam, katram 9.maija svinētājam un katram, kurš nesmādē cionistu atmestos grašus, lai apmelotu patiesību.

Trīs dienas, barbari pagonos spīdzina upuri, lai tas atzītos šo barbaru izdarītā slepkavībā.

Nu sakiet, kur vēl tālāk, vai beidzot nav jāapstājas un jāpārdomā mūsu pašu pasivitāte un mazdūšība runāt patiesību un saukt lietas īstajos vārdos. Cik tūkstoši tādu nevainīgo jau salauzti un atrodas ieslodzījumā, cik miljoni izkautu ? Tas notiek šobrīd šeit un tagad 21gs., visapkārt mums un tikai tāpēc, ka neesam spējuši panākt tiesisku vidi, dēļ kā joprojām nav sodīti kara noziedznieki, kara sponsori un viņu padevīgie kūdītāji uz samierniecisku līdzāspastāvēšanu ar noziegumu veicējiem.
Jaunpilsoņu, nepilsoņu un līdzpilsoņu jēdzienu izgudrošana ir tikai viens no paņēmieniem, lai orda varētu netraucēti vest savu zemisko dzīvesveidu, bet degradētā bara saimnieki, turpināt teritoriju izlaupīšanu. Nākas uzskatīt, ka Latvijas valsts defacto neeksistē, kamēr tā nespēj pildīt valsts pamatfunkcijas un nespēj nodrošināt savu pavalstnieku elementārās tiesības.

Tāpat kategoriski nepiekrītu formulējumam, ka okupācijas periodā, te kāds varēja iegūt jelkādas tiesības, jo pats okupācijas periods jau ir prettiesisks.
Iespējams tie ir kārtējie centieni okupāciju automātiski padarīt par likumīgu aktu ar tiesiskām sekām. Tādā gadījumā arī izvarotājiem ir tiesības uz likumīgu laulību un autozaglim ir jābūt tiesībām reģistrēt nozagto auto. Neaizmirsīsim, ka runājam par genocīdu pret cilvēci un nevietā ir bāzties ar noilgumu.

08.12.19

LRTT. Šeit mēs redzam šo Elles izdzimumu darbus pret latviešu tautu un Patiesību:

LRTT. Grantiņš. Mārtiņš Grīnbergs.

You may also like...

6 komentāru

  1. Armands saka:

    Par zagšanu! Darba kolēģis strādājot veikalā visādi centās iegalvot, ka ir latvietis, bet es jam sak, ka tu 100 % žīds. Tas jam nepatīk, bet norādu, kāds tu latviets, ja slavē 9.maiju?Mājās ar bērnu runā po russki kuram latviešu valoda nepatīk jau no bērnības. Veikalā tu zodz un to tu dēvē par nodokli, ko it kā darba devēji atskaita no algas, tad tu esi tiesīgs paņemt muzikālo centru.

  2. un vēl un vēlreiz saka:

    “runas ir garas, darbs ir īss, no darba varas liktens“ atkarīgs.

    https://www.youtube.com/watch?v=PQXEEOC7M1Y

  3. `kam ausis, lai dzird` saka:

    “.. šī politiskā sistēma ir sevi izsmēlusi..“, bet ….

    https://www.youtube.com/watch?v=-wKaeF4rUcU

  4. Pārmaiņas saka:

    Palīdziet atrast Krieviju.
    https://youtu.be/GV6egnkvAHg

  5. coment saka:

    Pat Anda Līce ir spiesta rakstīt:

    Atsevišķie atgriešanās gadījumi, kurus plaši apraksta saziņas līdzekļi, ne tuvu nenosedz tos milzīgos robus, ko ir izskalojusi prombraucēju straume. Mati ceļas stāvus, uzzinot, ka jau esot aizbraukuši 600 tūkstoši.

    Mīļie, cik tad mūsu ir palicis? Vai “tur, pašā augšā” to maz zina, un, ja zina, vai ir sācies satraukums? Parastais komentārs ir: “Tā notiek visā pasaulē, un tur neko nevar darīt.” Ja nu kaut kas ir nepielūdzams, tad tie ir demogrāfijas skaitļi. Šie skaitļi liek jautāt: “Kurp ej, Latvija?”
    .
    .
    .
    Admins
    Kāpēc tad lai viņi ztrauktos, jo tas ir viņu mērķis,- MŪS IZNĪCINĀT !
    Varu ir sagrānuši tā saucamie reptiloīdi, kuriem ar cilvēci nav nekas kopīgs.
    Viņu sinagogas ir kā mēra baciļi,- kā vēža audzēji, ieķēzīti jebkurā sabiedrības daļā…. .
    Nu kāds var būt Lato Lapsa demokrāts vai latvietis, ja pilnībā un pretīgā veidā izsmei latviešu tautas ATMODU un tagad ar putām uz lūpām cīnās kopā ar Kalnmeieru, lai iznīcinātu Bordānu, kurš pieteicis karu viņiem… . Anda līce ir pretīga zaglīga jebrika…., Kalnietes tipa glumekle… .
    Paswkaties uz šim visīstenākajiem sātanistu purniem,- neviens vārds, ko viņi saka, nesatur NE MAZĀKO PATIESĪBAS GRAUDU,bet izklausās, ka viņi runā pareizi !

  6. :: saka:

    to 17.41
    Ķoniņiene no Jelgavas. Vai tik ne aktrise no Jelgavas teātra?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *