Artis Haima d. Pabriks. Grantiņš ir slikts cilvēks

No LRTT pasta.

Sveiks, Linard

Šodien Pabrikam Jūrmalā, Asaros nācās palocīties un pafunktierēt, lai atbildētu uz skolnieku jautājumiem.

Cita starpā, bija šādi jautājumi:

  • Ko viņš izdarījis Latvijas labā;
  • Viņa loma Abrenes uzdāvināšanā Krievijai;
  • Vai taisnība, ka komunisti palika un ir  pie varas Latvijā;
  • Kāpēc viņam internetā, googles attēlos ir uzraksts uz sejas – tiesājams kā nodevējs.

Par nopelniem runājis gari un plaši, visu neatceros, bet vislielākais viņa nopelns esot kibergrupas izveidošana.

Abrenes lietā viņš locījies un taisnojies, ka tur jau, redz, Freiberga. Viņš jau neko, Viņš nevienu papīru neesot tajā lietā parakstījis. Vēl kaut ko locījies.

Par komunistiem – tās esot sliktu cilvēku palaistas nepatiesas tenkas. Izskatījies ļoti neapmierināts.

Kaut ko runājis arī par skeletiņu katra politiķa skapī, kurš, nonākot varas augšā, tiekot ar prožektoriem izgaismots.

Par uzrakstu teicis, ka to izdarījis slikts cilvēks, kurš, ja būtu Krievijā, sen sēdētu cietumā. Viņš esot pie šā cilvēka bijis aizbraucis un ar viņu runājis. Šis cilvēks dzīvojot brīvā valstī. Viņam neesot ne jausmas, kāpēc viņš tā darījis. Plātījis rokas un kaut ko teicis par demokrātiju.

Par jautājumiem izskatījies nepatīkami pārsteigts.

Lai iegūtu laiku un pārdomātu atbildi, parasti sācis smieties, un, kamēr skolnieki pārņem smiešanās stafeti, nopietnu seju domājis. Painteresējās, kas ir šī meitene un no kurienes, kas šādus jautājumus uzdod (draugos viņu atradīsi). Teicis, ka augsts līmenis šajā vecumā un jautājis, kur viņa to visu ņēmusi. Meitene atbildējusi, ka internetā un gribējusi noskaidrot, vai tā visa ir taisnība.

Apmēram tā īsumā man atstāstīja meitene. Domāju, ka Tev ir interesanti palasīt un ceru, ka ar meiteni viņi neizrēķināsies.

Ar cieņu,….

www.tautastribunals.eu-12Interesanta un arī patīkama ziņa.

Šīs ziņas „interesantums” ir pašsaprotams, bet patīkama tāpēc, ka atrodas tādi jauni(vēl bērni) cilvēki, kuri nebaidās šiem neliešiem tieši „acīs runāt”. Šai meitenei ir liela nākotne, jo viņai ir drosme un arī sajēga, kas trūkst ļoti, ļoti daudziem. Ar šo meiteni viņi noteikti centīsies izrēķināties. Pirmais, ko valdošie nelieši darīs, viņi centīsies viņu ievirzīt sev vajadzīgajās „sliedēs”. Ja meitene tam pakļausies, tad viņa zaudēs savu PERSONĪBU. Viņai ir vienīgi jāpastāv Patiesībā, jo visi Laicīgie un arī Garīgie Likumi ir MŪSU(latviešu tautas) pusē.

Artis Pabriks, Reiniks, Skola, Saeima,Bet nefantazēsim, lai viss rit savu gaitu.

Kas attiecas uz Pabriku, tad viņš nebija parasts komjaunietis, bet KP izvēlēts komjaunatnes darbonis, proti, jaunais censonis, kurš teju, teju jau gandrīz deva zvērestu- turpināt īstenot Ļeņina un Staļina idejas dzīvē. Bet izrādās, ka tas ir lieki,  šis izdzimtenis jau dzimis ar šo zvērestu sirdī, jo veic aktīvu genocīdu pret latviešu tautu krievžīdu vadībā.

Tieši viņš bija pats galvenais iniciators Abrenes prettiesiskā atdošanā Krievijai, http://tautastribunals.eu/?p=3606 bet visu vainu uzveļ VVF, Rietumu cionistu pārstāvei(žīdiete no tēva puses). Tāpat bija arī ar valodas „mīkstināšanu”. Galvenie konsultanti VVF bija komuniste, čekas kapteiņa sieva- Māra Zālīte un čekas darbonis, komunists- Jānis Peters.Vai kāds vaino šos divus sarkanos izdzimteņus- latviešu tautas bendes ? Nē, visi pilnā „kaklā” vaino VVF.

Kas tad bija šī VVF ?

Padomju laikos viņa kalpoja kā čekas „ziņotāja” par klaida latviešiem, un, protams, nevienam nav noslēpums, arī čekistu „prieka meitene”, kura tika tādiem nolūkiem aizvesta uz VDK konspiratīvajiem dzīvokļiem. PēcAtmodas laikos atkal tika no tādiem pašiem(peteriem,gorbunoviem,zālītēm) pretlatviskiem elementiem izmantota, lai degradētu latviešu valodu un daudz ko citu. Visiem, protams, tiek „ieskaidrots”, ka tie bija Rietumu sasodītie cionisti, bet īstenībā visu veica un veic krieviem uzticīgie latviešu jūdasi- komunisti.

Pabrika melīgums un idiotisms ir sasniedzis šizofrēnijas galējo pakāpi(kā jau visiem nodevējiem-komunistiem), kad viņš bērniem stāsta, ka ticies ar cilvēku(Linardu Grantiņu H-86 & LRTT), kas viņam uzspiedis zīmogu „Tiesājams kā nodevējs” uz viņa sātanisko fizionomiju.

Un, skaties tikai, kāds viņš speciālists Krievijas Tieslietās atradies ? Grantiņš sēdētu tur cietumā ! Atgādināsim šim kriminālelementam, kura vārds ir Artis Haima d. Pabriks, ka Krievijā tādiem nodevējiem kā viņš, cietumā nav vietas. Tādus vienkārši atrod liftā ar caurumu pierē. Kā redzam, tad ir tomēr arī krieviem kāda laba īpašība, vai ne, Haima dēls ?

Bet LRTT to visu panāks Tiesiskā ceļā– aizvilks uz karātavām visus haima dēlus- Pabrikus.

Speciāli drosmīgajai skolniecei.

L.-Grantiņš.-H-86-LRTT-Kopie3Cilvēks ir CILVĒKS tikai tad, ja viņš nedzīvo uz citu rēķina un dara visu, lai sabiedrība attīstītos progresa un Tiesiskuma virzienā.

Tie, kuri dara pretējo, saucās NOZIEDZNIEKI.

Ja attiecīgās valdības valdīšanas laikā valdošajiem dzīves līmenis strauji ceļas, bet sabiedrībai katastrofāli krītas, tad tas tiek dēvēts par genocīdu. Tātad, šodien pie varas grožiem esošie veic brutālu genocīdu pret latviešu tautu. To veic bijušie komunisti un KGB darbinieki. Komunisti ar savu represīvo aparātu(KGB) ir pasaules vēsturē asiņainākā organizācija. Viņi(komunisti) visi, kā uz burvja mājienu, ir kļuvuši par miljonāriem, ieskaitot Pabriku.

Latvija ir vienīgā valsts pasaulē, kurā pie varas „grožiem” ir šie zvēri. KGB(VDK) kartotēka netika publiskota, līdz ar to slepkavas turpina savu asiņaino darbu. Pēc visiem STARPTAUTISKIEM LIKUMIEM viņiem pienākas nāves sods. Pabriks nav izņēmums. Viņiem(komunistiem, čekistiem) arī tiks šis sods piemērots un izpildīts.

Sapratīsim, ka ne jau LRTT viņiem piespriež šo sodu, bet gan viņi paši sev. Tie ir viņu pastrādātie asins darbi, kas soda viņus ar nāvi. Vai tad tiesnesis ir vainīgs, ja viņš slepkavam piespriež nāves sodu ? Taču nē, slepkava pats to sev piespriež- izdarot noziegumu.

Sodam ir jābūt TAISNĪGAM– adekvātam pastrādātajam noziegumam.

minētās „slepkavas”, tā arī Pabrika sods skan: nāves sods !

Šodien pie varas esošie ir nekas vairāk kā noziedznieku banda- KLIĶE. Pret viņiem nav un nebūs žēlastības. Tas tikai ir laika jautājums, kad viņus visus pakārs starptautiskā arēnā, tāpat kā nacistus. Noziedzīgā 4.maija kliķe visu to labi saprot, tāpēc arī pretojas visiem spēkiem. Bet vienreiz jau arī starptautiskā „publika” to sapratīs un tad arī viņi saņems pelnīto. Palīdzību viņi nekur neatradīs. Par to runā ne tikai LRTT, bet arī pareģis Eižens Finks, tas pats Usūrijas šamanis, arī Svētie Raksti.

Iesaku Pabrikam izlasīt šamaņa teikto:http://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/neticamais/usurijas-samanis-latvijas-glabejs-ir-starp-jums.d?id=36084312#ixzz2spPcAVXf

Tā redzi, skolniec, par visu ir/būs jāsaņem „alga”.

LRTT vēl Tev veiksmi !

Latvija, H-86, LRTTSkaisti skatiBrīvība vienmēr ir slacīta asinīm.

Šie sarkanie sātana izdzimumi nekad neatdos varu labprātīgi.

Mums ir jāgatavojas uz fizisku cīņu ar viņiem.

Tas brīdis pienāks, jo apstākļus savai iznīcībai radījuši ir viņi paši.

Atslodzei:       http://www.youtube.com/watch?v=3KotRSjkpRA

L.Grantiņš      14.02.14.

You may also like...

19 komentārs

  1. ANDRIS 7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Visiem Latvijas skolniekiem,jauzraksta scenarijs savai lugai AIZMIRSTAIS
    ABELU DARZS.Ierosinataji Asaru jurmalnieki.Sizets uz vasaras darbiem.
    Velna un Dieva darznieki. BALTAIS,no Dieva.Melnais,no Velna.Musu zeme
    abelu darzs.Vini mainas ik pec 1000 gadiem.Sarkana migla-meli.Balta migla-
    patiesiba.Pa nakti koki,pa dienu cilveki.Koki atbilst cilveka kulturai.
    Atmina atbilst koku vecumam.Saknes,cilveks,no zvaigznes.Migla ari,ka
    cilveki,pa dienu.Velu veiksmes.
    Turpinajums….Teritorija,Terc 3 planeta,no saules,Tor Tora,judu Bibele ,ka Skaligera
    hronologija uz zemes,un nekas cits nevar but.Pasaules sazverestibas jega.
    1648 gada Vestfales miera ligums,kurs nav tulkots latviski un kirilica.
    http://pandoraopen.ru/2014-02-14/kaskad-lekciya-1-vestfalskij-mir-07-02-2014g/
    Laimona Pura Greizo pamatu meistari,pielikums.
    http://www.youtube.com/results?search_query=churchil+stalin+roosevelt+masons&sm=12
    Ko nozime Persijas un 1917 gada revolucijas lidzibas?
    http://antisionizm.info/Za-chto-Rossiya-v-krivih-zerkalah-popala-v-spisok-ekstremistskoy-literaturi-954.html
    Ko nozime musu simboli viduslaiku Pompeja,kura palika pelnos 79 gada,pec
    Skaligera hronologijas?Meli,tikai meli un neko iznemot melus.
    http://www.peshera.org/khrono/khrono-15.html
    http://chudinov.ru/vezuviy/

    VELAK VEL/TENcINU

  2. ??? saka:

    Tad kā tur ir – bija Grantiņa tikšanās ar Pabriku vai ne?
    .
    .
    Admins
    Vai tad šis teikums ir tik nesaprotams?>”Pabrika melīgums un idiotisms ir sasniedzis šizofrēnijas galējo pakāpi(kā jau visiem nodevējiem-komunistiem), kad viņš bērniem stāsta, ka ticies ar cilvēku(Linardu Grantiņu H-86 & LRTT), kas viņam uzspiedis zīmogu „Tiesājams kā nodevējs” uz viņa sātanisko fizionomiju.”

  3. john saka:

    Pabriks ir ne tikai komunists, bet arī pederasts, kurš regulāri tikās ar citu pederastu -anglijas aizsardzības ministru.

  4. skorceni saka:

    Es ceru,ka tā diena pienāks,ka tie nelieši karāsies karātavu laukumā,jo citas algas viņiem nebūs.Tik tālu cik tagad ir novesta latviešu tauta,vairs nevar būt .šeit ir robeža…..!Ir tiešām pienācis laiks komunistu mafijas likvidācijai.Cik var ņirgāties par mūsu nāciju…!Kas ir papriks….mēsls ,melis,provokators un zaglis!Zaglis tāpēc,ka ne jau viņam samaksāja kešā židupakaļas,bet gan tāpēc,ka viņam samaksājām mēs no saviem nodokļiem valstij,kuru pārvalda žīdukomunistu pakalpiņi.Tagad tā ir vienkārši komunistu mafija,kas ir tiesājama pēc visiem starptautiskiem likumiem……Ceru ka x stunda pienāks,kad varēsim tos neliešus iznīcināt.Zini,LINARD,ka neesi viens.Un Tev ir visas tiesības tiem velniem saspiest zīmogus uz pieres lai redz tauta noziedzniekus,kas veic genocīdu pret latviešiem….
    .
    .
    Admins
    Nekas, skorceni, nav mūžīgs un it seviķi šī krievžīdisko komunistu banda. Pasaulē ļaunums ir mūžīgs un viņš arī attiecīgās devās ir vajadzīgs, lai mēs varētu sevi pierādīt Dievišķas evolūcijas priekšā, bet šo komunistu- žīdu ļaunums, domāju, pat pašam Sātanam nav pieņemams, jo tiek iznīcināta pati Esības būtība.
    Šiem kropļiem(krievžīdiskajiem komunistiem) ir jāpazūd no zemes virsas.

  5. ANDRIS 7 saka:

    Atbilde Skorceni!
    Ja skatamies,no laicigas realpolitikas,tad vacu vieta sakam latviesi un
    izmainot runa dazus skaitlus,nonakam pie ta pasa
    http://www.novosti-novostey.tv/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=284&video_id=1392
    http://via-midgard.info/news/rasovyj-socializm-ot-zolotoj-zari.htm
    Ukrainu nelaime ir ta,ka vini neredz 1000 gadus agrak.Ta isredziba
    nobeigs visus ukrainus.Jo atrak uzsaks pardzimsanu,jo labak.Nav neviena,
    kas pasaka.Pirmos,kurus nave panem ir nezina pamestie.Krievus gaida
    tas pats.Prieks par rusiem.kuri virza pasauli.Sa vai ta,bet jasak ar
    nacionalismu,kurs atgriezis atminu.

    TENcINU
    .
    .
    Admins
    Uz kurieni, Andri, tad rusi virza pasauli ?
    Un, kas pēc tavas izpratnes ir rusi ?

  6. ANDRIS 7 saka:

    Atbilde!
    Lai judus Rusija nesauktu par judiem,vini izdoma krievs un Krievija,lai
    valsts ari butu zem viniem.Krievi nav nacionalisti,tapec visus rusus
    saliek pa cietumiem,izdoma 282 kriminalpantu,kura ietilpst ari rusu
    pasakas,nerunajot par nacionalam darbibam,iepludina mezonu migrantus,no
    Kaukaza,kuri slepkavo un izvaro,melo par slavu vesturi,kurs ir nosaukums
    4 baltas rases grupam,kura esam ari mes u.t.t.
    Francija pikete pie Krievijas vestniecibas,ka Krievija ir pedeja baltas
    rases ceriba.Ja Krievija kritis,tad busim liberalo pederastu absoluta un
    neatgriezeniska muziga gusta.

    http://www.youtube.com/watch?v=mkU9RoJWUNM

    TENcINU

  7. skorceni saka:

    Vismaz tagad izskatās,ka ukraiņus velk katrs uz savu pussi kā tādu vecu āža ādu.Kam nu kas tiks.Ja tiks EU,tad būs EU svalka,ja tiks rusiem,tad dejos kazačoku po ruski.Krieviski ir teiciens vsjo shvačeno!Visam jābūt līdzsvarā,jo mums katram ir savas mājas un ne jau zaglīgie kaimiņi mums diktēs noteikumus.Starpcitu paši rusi sen vairs nav rusi,bet zbrods ,kurus no 1905gada mūļķo žīdi .Tas tā maigi teikts…..Žīdkomunisti ir savu jau piestrādājuši.Laiks saņemt algu…..

  8. Valdis Freimantāls saka:

    Brīnos, ka Pabriks nevelta nekādu uzmanību vispārzinamam faktam, ka 1993. gada 18.februāra naktī komunistu un čekistu politmafija likvidēja atjaunoto Rīgas Latviešu Biedrību, lai 21 gadu laikā varētu ” NOZAGT VALSTI”.

  9. ANDRIS 7 saka:

    Atbilde Skorceni!
    Vinus neviens nerauj uz katru pusi,jo vini jau visu laiku katrs ir sava
    puse,ka zebra un zirgs viena istaba.Visa pasaule to zin,iznemot vinus
    pasus.Tapat Hitlers negribeja karu,tikai atgut Vacijas zaudetas zemes
    1 kara laika,lai nebutu jadzivo kroplaja Veimaras republika.Visa pasaule
    to zin,iznemot pasus vaciesus.Ar tadiem ir viegli manipulet,ko ari dara.
    Vinu scenarijs jau sen bija uzrakstits,tapat Janukovica loma Vilna ar
    kolonialas asociacijas neparakstisanu,kuru iluzori lielija 20 gadus,lai
    vergturu mandarini,ka Kina,kurus kode ar vardu oranzisti,pec specialas
    sagatavosanas un Afrikas pieredzes varetu planveidi veikt uzbrukumu.
    Visas darbibas,kas ir,un notiek ir skatuve,bez saubam sabiedriskas
    domas veidosanai.Liela zagsana vel bus,ka scenaristi domaja rakstot lugu,
    jo visu vinu uzrakstito lugu beigas,aiz epiloga,notiek neuzrakstita
    LIELA ZAGSANA….

    TENcINU

  10. Ōpels Kadets Mazpisāns (Ūntīna mazpusēna lit. pseidonīms) saka:

    ————-
    ————-
    Admins
    .
    .
    Slēpta pretlatviska propaganda, b. Žvāgin, šājā i- vietnē netiek atbalstīta.
    Variet turpināt to PIETIEK.com vai DELFI… .

  11. informācija saka:

    Ingrīdas Sudrabas “kustība” reģistrēta Zolitūdes dzīvoklī, kuras īpašnieks ir krievu biedrības aktīvists: “Mīlu viņas idejas!”

  12. raksts saka:

    Soms Juka Rislaki, dzīvodams Jūrmalā, apraksta Latvijas nelatviskošanu, ko droši vien izjūt daudzi ne tikai Jūrmalā.

    Vai jūtat, kā, ienākot Jūrmalā krieviem, ceļas arī nekustamā īpašuma nodoklis, kas tiek piestādīts latviešu ģimenēm? Ar lielu cinismu latviešiem, kas dzīvo Jūrmalā jau vairākas paaudzes, tiek pateikts, ka, ja esi nabags un nespēj maksāt kā krievu investori, pārdod īpašumu un vācies uz Latgali. Bet arī Latgalē sākušās celties cenas. Vai vispār Latvijā paliks normālas latviešu ģimenes, kam ir pieticīgais, vairākās paaudzēs krātais īpašums?

    ———————————

    ==============================

    140213 LA-Juka Rislaki: Izbrīna Dombrovska uzskati par uzturēšanās atļauju tirdzniecību (15)

    Es tiešām cienu politiķi Valdi Dombrovski, tomēr mani nedaudz izbrīna viņa uzskati par uzturēšanās atļauju tirdzniecību, kurus viņš pauda igauņu laikrakstam (“Eesti Ekspress”, 2.02.). Par to rakstīja arī “Latvijas Avīze” (Dombrovskis mierina: masveida migrācijas nebūs, “LA”, 6.02.), kam viņš teica, ka salīdzinoši maz, “tikai” 6000 šādā veidā tikuši pie uzturēšanās atļaujas (tiesa, igauņu laikrakstam viņš teicis 8000, un, cik zinu, šajā skaitā neietilpst ģimenes locekļi). Dombrovskis brīnās, kāpēc cilvēki tik ļoti debatē tieši par tiem 6000.

    Protams, ka interesē arī “atlikušie” 54 tūkstoši (piemēram, vai šajā skaitā ir arī mana uzturēšanās atļauja). Tomēr, manuprāt, jārunā tieši par šiem 6000, kuri par lielu naudu nopirkuši tiesības dzīvot Latvijā. Kā zināms, pircēji nāk no valstīm, kas ir tālu no demokrātijas un kur plaši izplatīta korupcija, kā arī notiek lielu naudas līdzekļu novirzīšana uz Rietumiem. Vairākas Latvijas bankas specializējušās šo miljonāru apkalpošanā, un starptautiskās institūcijas brīdinājušas Latviju par naudas atmazgāšanu.

    Nezinu, ko Dombrovskis domā par neseno TV3 radījumu “Nekā personīga”, kurā atklāja, ka Kazahstānas bijušais ministrs un viņa sieva nopirkuši uzturēšanās atļauju Latvijā, jo ieguldījuši bankās vairāk nekā miljardu dolāru. Vai Dombrovskis tiešām ir gandarīts par šāda veida naudas plūsmu?

    Jāatzīst, ka nesaprotu, kā Latvijas tautsaimniecību balsta ārzemnieks, kurš saņem no vietējās bankas izdevīgu aizņēmumu un iegulda to šeit dārgā īpašumā. Protams, šis darījums ietekmē cenas un nodokļus. Vai tuvā nākotnē nedraud jauns “burbulis”?

    Par naudu var dabūt visu ko. Dzīvoju Jūrmalā pastāvīgi kopš 2001. gada un esmu pamanījis, kādu iespaidu šie ienācēji atstāj uz vietējo vidi. Nevaru nepamanīt, kā viņu metāla sētu ieskautās “mazstāvu” sapņu pilis, necaurspīdīga stikla un betona geto neatgriezeniski izmaina agrāko Jūrmalas lepnumu starptautiskā mērogā, koka apbūvi, par kuru visos laikos sajūsminājusies Rietumu pasaule. Monstri ielaužas arī kāpās, daļēji vietās, kam vajadzētu būt aizsargātai teritorijai.

    Ar nožēlu vēroju bagāto iebraucēju izturēšanos pret vietējiem iedzīvotājiem: kā pret kalpiem un vēl sliktāk, turklāt pieprasot visās Jūrmalas iestādēs – gan valsts, gan pašvaldības – apkalpot viņus vienīgi krievu valodā. Līdz ar valodu viņi izplata arī savu pie korupcijas pieradušo dzīvesveidu, kas ātri pielīp.

    Turklāt arvien biežāk vērojams, ka Jūrmalas būvvalde piešķīrusi atļauju būvēt pludmales tuvumā vai kāpu mežā it kā viesu namu vai viesnīcu, bet “attīstītājs” to patiesībā domājis pavisam citam mērķim – uzturēšanās atļauju pircējiem, jo katrs “numuriņš” pēc tam tiek ierakstīts zemesgrāmatā kā atsevišķs īpašums.

    Piederu pie tiem, kas uzskata, ka šāda veida tirgošanās ar uzturēšanās atļaujām, kā tas notiek Latvijā, ir tuvredzīgs un nepareizs ceļš glābt tautsaimniecību. Tas novedīs pie daudz lielākas atkarības no finanšu – un ne tikai finanšu – plūsmām. Daudz kas var mainīties valstij un tautai nelabvēlīgā virzienā.

    ======= Daži komentāri =================

    O Mani arī izbrīna! Daudz kas ar varas vīru tuvredzību mainās valstij un tautai nelabvēlīgā virzienā.

    O Kaut dzirdētu vairāk šādu labu rakstu, viedokļu un domu no Jukkas Rislaki. Augstu vērtēju šī cilvēka veikumu mūsu sabiedrības labā un patriotisko stāju.

    O Tiek papildināts valsts nestabilitātes kontingents. Ierodas diversanti.

    O Nevaru nepiekrist. Kaut gan arī somi atļauj krieviem Somijā dibināt kopfirmas un pirkt īpašumus. Protams ar valodu Somijā ir stingrāk. Somijā ir stingri pamati. Tautas vēlēts prezidents, OMD armija, progresīvais nodoklis. Arī progresīvā sodu sistēma, kas sāpīgi var skart arī miljonārus. Bērnu dārzi un visas skolas tikai somu valodā.

    O Pareizi pateikts ,bet kuru tas interesē, vietēji iedzīvotāji bija un būs tikai kalpi,jo tas ir gēnos ierakstīts. Pats Rislaki ir no citas cilts, Ziemas kara varoņu pēcnācēju cilts.

    O Protams, Rislaki kungam ir pilnīga taisnība. Stāvoklis ir neciešams. Starp citu, Edvīns Šnore bija izveidojis tiešām izdevušos klipu par šo tēmu. Tas bija arī LA portālā. Iesaku noskatīties.

  13. Os saka:

    Uz 1990.gadu Latvija bija 800 000 latviesu(Ieskaitot latviski runajosus libiesus un citus zidus),bet slavzidu 2 000 000. Statistika 90.gada gan uzrada tikai 49.proc., Slavu zidu(Okupantu pec 1944.gada -ieklidenu klaidonu),statistika ka jau ikviena Totalitara Rezima regiona-meliga. 1991.gada 21.augusta slavuinvazijas-zidu un slavinizacijas Valdiba(Nacionalo Kadru izskata “latviesu”) ar “Dekretu” pasludina-ka Totalitarais Rezims okupetaja Latvija ir “Izbeigts” un “Atjaunota” tautas Vara viena diena. Okupanti slavi-zidi,ak piedosanu nu jau “Ariesi” paliek Latvija okupetaja. Un atkal sis slovenu bars ar Kremli zidisko tiranize Latvijas latviesus lidz pat sodienai,Nacionalo Kadru aizsega-ka jau ikviena Totalitara Rezima paklauta teritorija tiek rikotas “Velesanas” ar statistikas aptaujam-ka latviesi Latvija ir 60.proc… . Es staigajot pa Rigu vispar nedzirdu latviesu valodu vairs gandriz,bet latviesi Latvija tacu “Vairakums”-Statistika! Linard,Tu pat savos sausmigakajos murgos-sapnos neesi redzejis,ka latviesu Latvija ir palicis vien kadi 300 000 ieskaitot zidus “latviesus”. Tada ir patiesiba-ka jau ikviena totalitara okupantu paklautaja teritorija. Latviju ir apsedusi totali slavi-zidi un nekad kops 1944.gada nav pametusi,bet tikai klat braukusi no Krievijas. Un sobrid so Krievijas izcelsmes slavzidu okupetaja ar viniem Latvija jau ir uz 3 000 000 miljoni,pret paris simtiem tukstosu latviesu Latvija. Ta ka nevajag krasas malet baltas,ja tas ir melnas,bet ka jau ikviena Totala Rezima… .

  14. ANDRIS 7 saka:

    Atbilde Osim!
    Ja nemeklesi un nezinasi latviesiem lidzigos visa pasaule,vinu izcelsmi,
    vinu lidzigas socialas nelaimes,tad ari izzudisim pavisam.Iznemot
    latviesus,Latvija lidzigu mums nav,un seit nevajag visu laiku iecikloties.
    Jazin ir viens,vinu merkis ir iznicinat tadus ka mes,nesaistiti
    sadalitus.Vai saistitus ar meliem.Vienu spieki parlauzisi,bet 10.
    Macies pazit emblemas,simbolus un 1o spiekus apsietus viena bunte ar
    kara cirvi.Neesi tacu kaujams indianis meza.

    TENcINU

  15. CZ75B saka:

    Komunisti ar savu represīvo aparātu(KGB) ir pasaules vēsturē asiņainākā organizācija.
    =======
    Komunisms neapšaubāmi ir viens no asiņainākajiem režīmiem pasaules vēsturē. Bet vai gan tie nav tikai bērna šļupsti salīdzinājumā ar to, ko pastrādājusi kristīgā baznīca?

  16. Jumis saka:

    Jācer, ka suņpurņi meitenei rokas klāt neliks vai necentīsies vecākus iespaidot. Meitenei visu cieņu. Bet Pabriks…jāā, smieties lai smejas par savu stulbumu, kur pat skolniekiem ir skaidrs,kas šajā valstī “palikuši” un kas ir kas!!!
    Un te nu jāsaka – tur tiešām tie draņķi ir pelnījuši ASM !

  17. annamarija saka:

    Man “brīnīšanās” laiks ir pagājis. Pie varas, veseliem ešeloniem nomainot cits citu, visus šos divus un vēl mazliet gadu desmitus pie varas nemainīgi ir komunistiskā nomenklatūra. Un viņu maizes tēvu dotais uzdevums ir IZNĪCINĀT LATVIEŠUS, lai mūsu Dievzemītē varētu iemitināties citi.
    Diemžēl latviešiem ir īsa atmiņa. Par to liecina kaut vai tā nenormālā jūsma par Sudrabu. Atcerieties taču, kurā bankā viņa sāka savu “karjeru”! Ar kuriem žīdu purniem viņa svinējusi svētkus. Un tagad vēl to savu “kustību” reģistrējusi pie tīrasiņu latviešu nīdēja. Vispāŗ jau tas uzvārds SUDRABA ir pārlieku skaists, Jāpalūko, vai nav mainījusi. Tāpat kā Strīķe.

  18. brīnamies saka:

    Kas anmarīī bija vecmamma,tie pirmie bija kriminālisti”skolotāji”un krodzinieki.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *