Protams, ka Latvijā tirgo bērns

Tas vairs nav apspriežams jautājums, vai Latvijā tirgo bērnus !?

Vai Latvijā tirgo bērnus ?

Protams, ka tas notiek un notiek tas ne tikai šī vārda “vieglajā” izpratnē, ka tie tiek nodoti svešu tautu ģimenēm audzināšanai, bet arī: SĀTANISTU SEKTĀM- IZPRIECĀM UN  TO RITUĀLIEM.

Par to jau vairākas reizes ir rakstīts šajā vietnē un informēta Tieslietu ministrija(pa internet- pastu). Atbildes nav un, protams, ka arī nevar būt, jo apsūdzētās personas ir tās, pret kurām cīnās tagadējais Tieslietu ministrs Jānis Bordāns.

Ģenerālprokuros Kalnmeieiers un DP priekšnieks Mežviets ar saviem padotajiem ir tie,  kuri piesedz šīs Sātana sektas darbību Latvijā.

J. Bordānam, bez ārzemju masīva spiediena vai pat specvienību palīdzības, šo bandu iznīcināt neizdosies.

Kā mēs dzirdam video, uz raidījumu tikušas ieaicinātas valdību pārstāvošas personas, bet neviena neuzskatīja par vajadzību ierasties. Un tas arī ir saprotams, jo valsts struktūru pārvaldošas personas ir atlasītas un apstiprinātas tieši no to PERSONU puses, kuras nodarbojas ar šo asinsdarbu pret Latvijas mazajiem pilsoņiem– bērnu namu “iemītniekiem”. Lūk, izvilkums no H- 86 ziņojuma Tieslietu un Iekšlietu ministriem: LR drošības orgānu uzdevums ir noskaidrot: visu no Latvijas bērnu namiem adoptēto bērniņu likteņus ! Tad arī atklās šausmas, kādas šīs čekistu organizācijas veic pret latviešu tautu.”

Bet visu šo ziņojumu varam lasī šeit:

Tagad jau arī ir noskaidrojies, ka Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens ir tieši šo noziedznieku(Kalnmeiera, Mežvieta, Borovkova, Bunkas) tiešais ieliktenis, kurš ir izvērsis brutālu cīņu pret savu “juridisko” kolēģi Jāni Bordānu. Sandis Ģirģens ir noziedznieks un kā tāds arī tiks aizvilkts uz karātavām kopā jau ar iepriekš minētajiem slepkavām ! Jau toreiz, tajos tālajos Atmodas laikos, Liepājas pašvaldības policijas priekšnieks Aivars Prūsis informēja, kādas sātaniskas izvirtības un zvērības notika ar Liepājas bērnunama bērniņiem…., līdz pats gandrīz ļuva “par upuri” valdošajiem komunistu slepkavām ar Sesku un Aizezeru priekšgalā !

A. Prūsim nācās patvērumu meklēt pie Anglijas drošības iestādēm. Daudzas lietas par Liepājas Godmaņa filiāles: Seska  & Aizezera bandu zināja žurnālists Gundars Matīs, kurš tika noslepkavots. Sīkāk par viņu šeit:

Pirms diviem gadiem tika uz Aizsauli aizraidīts kāds tā laika liecinieks- Normunds Dīķis.

 Viņi visi saistīti ar Latvijas valsts izlaupīšanu un sātaniskiem rituāliem !

28.10.19

You may also like...

8 komentāru

  1. Odze. saka:

    Luk,kada ir ista LATVIESA skaidra valoda!
    Tada ir Latviesu Sieviete- Mate!
    Inta Bieza un Krista Milberga ,vienkaarsiem vardiem, balstoties vienigi uz patiesiibu ,izbaidija
    visus deputatus un augstperonas,ka tie pat tuvumaa neraadiijaas tai vietai,kur ar vinjaam buus vardu ciinja.
    Jo … Visi Tie Drankji …. zinaaja,ka bus cinas ZAUDETAJI.
    Pret Patiesibu un Gaismu nav iespejams ciinities.

    Un tagad salidziniet vienu Dittttttu Rietumu…. DROSME ?! Vai LOMA?

  2. Pārmaiņām būt saka:

    Onkoloģijas epidēmija nav nejaušība.
    https://youtu.be/g1Wd0kv-kTo

    Kad pirms dažiem gadiem izgāju caur zaļā koridora elli ar savu māti, kas protams beidzās kapos, sapratu, ka tie kuri pelna uz vēža slimniekiem, pat nepieļauj domu, ka paši par tādiem varētu kļūt. Tiem nauda ir pāri visam un veselais saprāts atslēdzies, bet ja kāds mēģina tos vest pie prāta, tad kolēģi tādu ātri apklusina, jo summas uz katru slimnieku ir vienkārši iespaidīgas, tajā skaitā valsts finansējums.

  3. ES saka:

    Admin ir jāpiemin aizsulē aizgājušais Rīgas architektūras vides pārstāvis- Mārtiņš Ķibilds. Viņš vienā epizodē figurē tev zem parakstiem, bet viņa darbība vidē pauž viņa nostāju pret Rīgas domi, tās bezdarbību un to elementu klātesamību. Raidījumu vadītājs- Atslēgas, par Rīgas vidi to terorizētājiem, okupantiem un targašiem. Vieds cilvēks, kuru vērtē daudzēs ģimenēs. Viens no liesmām.

  4. Odze. saka:

    Te,piedodiet,ka atnemu laiku par svariigakaam temaam,bet slavenaa Kjoninjiene Dita,
    pati,lepni ,ar koloritu virsrakstu,ir yotubee ievietojusi savas meistarperfomances rulliti!

    ,,Latviesi ar Krievu apvienibu veido Latvijas Naciju. 22.05.2015″

    Un…atverot so Bezkaunibas Augstako Kalngalu…. ja kads vel cer uz Mildas personificeshanos ,kaa Dittta Rietuma,
    tad pec visa taa ko vinja ir pateikusi PATI ,ar striktu parliecibu un ar labiem vardiem vel pieminot Zdanoku,
    bet Pliners ,,skaisti,, parunaa personiski. Meitene ir viltiga divkose ar labaam melnaas magjijas zinaasanaam.
    Tadas,bez probleemam, var briivi apguut Zviedrijaa. Kur vina miit 20 gadus. Tatad,sajaa zinjaa vinja ar ziidiem ir kaa
    maasa starp braljiem, visi viena TEVA berni….

  5. RB – Odze. saka:

    Ditta Rietuma runā par galvenajām tēmām, par kurām visi runāt baidās. Tas ir, par naudu, neatkarību – patstāvību, bankām .. Ja kāds no akadēmiskās vai ierēdņu/ politiķu vides uzdrošinās kaut ko patstāvīgi spiest par to, viņu nekavējoties pasludina par nekompetentu, muļķi un tādā garā, un viņš zaudē pieeju labumiem.

    Es personiski nepiekrītu lielākajai daļai no Dittas teiktā, bet būtība ir citur. Viņa parāda, ka jebkurš cilvēks ir tiesīgs spriest un lemt (!) par galvenajām lietām praktiskajā dzīvē. Šādu domāšanas veidu es saucu par konceptuālu domāšanu. Ja cilvēks ne tikai domā, bet arī atbilstoši rīkojas, viņš pārstāv konceptuālo varu https://tautastribunals.eu/?p=49754 , vismaz tādā mērogā, kas attiecas un viņu pašu.

    Cilvēku tirdzniecība, korupcija u.c. negatīvas parādības sabiedrībā diemžēl ir tikai sekas tam, ka mēs kā cilvēki paši nekontrolējam sabiedrību un valsti. Tas ir, mēs nekontrolējam galvenās lietas, kas ir nauda, saimniecība, spēka struktūras ..

  6. Odze. saka:

    Nu,redz. Jums jau arii robezas tadas konceptualglobali paarpludushas pari robezam….
    Ar tadu konceptisku domasanu ,teicas apveltiti tie,kam bija blats Maskavas Aspirantuuraas…
    Maskavas Instituutiem vienkarsus cilvekus tuvumaa nelaida. Vajadzeja rekomendaciju rekomendacijas,
    no atbilstoshi ,,kompetentam,, personam vai iestaadem.

    Eh,tagad gan ,skiet,ka Grantina kungs par striidesanos mani izbanos….

  7. RB - Odze. saka:

    Ar augstām rekomendācijām no Latvijas PSR uz Maskavu mācīties brauca tā saucamie “nackadri”. Viņi Maskavā dzīvoja šiki, varēja nemācīties, pēc beigšanas bija garantēta laba vieta padomju Latvijā. Tie ir tagad līdzīgi kā komjaunieši biznesos un amatos. Savukārt es biju kopējā katlā, ar vissavienības sadali pēc beigšanas un citiem jaukumiem. Protams, ne gluži bez “blata”, bet tas bija sīkais “blatiņš”, kas toreiz pastāvēja zinātnieku un profesoru aprindās.

    Odze, pirms šļākt indi vajadzētu tomēr pamēģināt manis rakstīto saprast. Es rakstu vienkāršas, labi saprotamas lietas. Pretējā gadījumā to sauc nevis par strīdēšanos, bet par ķēzīšanos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *