E. Pujēna. Kam kalpo Ulberts un Remesis

www.tautastribunals.eu 1Izlasīju “Kurzemes vārdā” rakstu, ko rakstījis man nepazīstams žurnālists V. Ulberts. Raksts ievietots 2013. g. 16. marta numurā, un uzreiz bija redzams, ka tas ir pasūtījuma raksts. Temats un avīzes izdošanas datums “veltīts” latviešu kritušo leģionāru piemiņas dienai. Ja kāds ir aizmirsis, latviešu leģionāri nekaroja “zem svešiem karogiem”, kā raksta KV redaktors Remesis.

E. Pujēna

Foto: E. Pujēna

Viņi karoja par savu tēvu zemi Latviju ar sarkanbaltsarkanu vairodziņu un uzrakstu- Latvija uz piedurknes, atšķirībā no tiem latviešiem, kas karoja sarkanā armijā zem PSRS karoga un palīdzēja okupēt Latviju.

Nepazīstu personīgi Agešinu, jo nekur neesmu lasījusi viņa biogrāfiju, no kurienes viņš cēlies. KV žurnāliste bija dzirdējusi viņa uzstāšanos Liepājas Baltijas krievu institūtā(kad tas vēl nebija pārdēvēts), kur viņš deklarējis:“Ja ne šodien, tad pēc 5, pēc 10, kaut pēc 20 gadiem, bet mēs tiksim pie varas !”

Agešins esot panācis, ka 8. martu Latvijā atzīst par par svētku dienu. Mēs to okupācijas laika saucām par Vissavienības dzeršanas dienu; piedzeršanās bija šīs dienas galvenā sastāvdaļa.

Mums, latviešiem ir Mātes diena maijā un nekāds 8. marts nav vajadzīgs.

Runājot par 16. marta KV publicēto rakstu par Grantiņa un Agešina konfliktu, domāju, ka raksta autors nav bijis ne karā, ne armijā, pat ne uz barikādēm. Ja Ulberts būtu pabijis čekas pagrabos, kur divas reizes pa 6 mēnešiem pabija Grantiņš, kurš piedzima izsūtījumā Sibīrijā, tad, kas zina, kā viņš lamātos.

Šķiet, ka mums kangaru ir vairāk, kā nacionālo varoņu, jo pēdējie tiek sistemātiski iznīcināti. Ja, jau sākot no Atmodas, Latvijas valdībā nebūtu nīdēto “nacionāļu”, tad krievu valoda Latvijā būtu nevis otrā, bet pirmā valsts valoda.

Vai to gribētu sagaidīt tādi autori ?

E. Pujēna.

www.tautastribunals.eu 2LRTT piebilde:

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Jā, šie autori, ar Ulbertu un Remesi priekšgalā, to labprāt gribētu sagaidīt, jo tad viņi varētu naktī mierīgi gulēt.

A. RemessRemess un Ulberts cieši sadarbojas ar DP(VDK).

FOTO: A. Remess.

Latviešu tautas bende, kurš zvērējis uzticīgi īstenot boļševiku mērķus, iznīcināt visu nacionālo- latvisko. Šiem izdzimteņiem sods tikai viens- karātavas, tāpat kā nacistiem.

Viņi ir cieši saistīti ar latviešu žurnālista Gundara Matīsa nāvi. Gundaram, lai viņš varētu rakstīt par mafiju, kurai bija nācis uz pēdām, bija jādalās savās “zināšanās” ar kompartijas biedru Remesi, KV galveno redaktoru. Tas savukārt par to “dalījās” ar vecajiem draugiem no čekas.

Par šo lietu zināja arī Ulberts, Lūsēns un Hofmanis no portāla www.liepājniekiem.lv.

Līdz ar to G.Mātīsa liktenis bija izšķirts.

V. UlbertsKas attiecas uz E. Pujēnas rakstīto, ka patrioti tiek sistemātiski iznīcināti, jāpiebilst par rakstīto kādā no mums visiem pazīstamā Grāmatā: “Kāmēr vajadzīgais skaits Taisno nebūs nokauti, nekas nemainīsies.”

FOTO: V.Ulberts.

Jā, Vitjok, nelīdzēs ne puņķi, ne arī asaras, par noziegumu, ko esi veicis, pienākas ASM.

Par šī melīgi pretīgā raksta parādīšanos šajā Svētajā dienā priekš mūsu tautas, varam pateikties Ulbertam un Remesam, kuri cieši sadarbojas ar mūsu tautas bendēm, krievžīdu okupantiem.

Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā ar tādiem ulbertiem, remešiem un hofmaņiem tiks runāts pēc ASV, Izraēlas un Krievijas metodēm.

Jā, komunist Remesi, tad “kompots” tecēs pa visām šķirbām.

Un galvenais, nebūs “ta” kam sūdzēties, jo VDK benžu izlauztajās durvīs gaudos atriebības vējš !!!

06.05.13.

You may also like...

5 komentāru

  1. Anglis saka:

    Sveiks admin, kāds Ulberts, viņš piedzimis kā Kusiņš, domāju ka tas pasaka daudz par šo morāli slimo cilvēku, Ulberts nav ne mātes, tēva uzvārds, tas pieder sievai, tad kas viņš par vīrieti, ja precoties ņem sievas uzvārdu, leģionāri jau nav vienīgie kas cieš no šiem PADIBENĒM, ir daudz vairāk liepājnieku kuriem ir lauztas vai mēģināts salauzt viņu dzīves, pēdējā gada laikā arvien vairāk cilvēku saprot, kas ir šis “Mēdijs” Liepājā, Kusiņš tagad atvēris uzņēmumu “Ar Viktoru” un bez jelkādas kautrēšanās čakarē liepājniekus tirgojot RYANAIR biļetes “pa lēto” , nez kāpēc drošības iestādes pievēr acis uz šo nelikumīgo darbošanos, ir informēts Ryanair, kas pat dzirdējuši neko nav par šādām aktivitātēm, bet gan jau Sesku nometīs un tad gan policijai, gan VID kļūs šis Antiņš interesants, pēc bildes redzot un ieskatoties viņa acīs, var redzēt ka šis Vitjoks ir pilnīgs losis un zaķpastala, bet tas jau ir cits stāsts!!!!

  2. Os saka:

    Sogad 9.maija okupantu varzai pie okupantu monstra Pardaugava bus vienreizejs sovs,ar plegurosanu-laba spirta dzersanu un ipasu izkausanos okupantu starpa. – sie dzivnieki gules apmizusies uzinas turpat zem kruma. Ir nepieciesams so cirku iemuzinat Pasaules vestures hronika,lai saglabatu vestures liecibu Musu berniem,ka kadreiz seit bija tadi zid-azu dzivnieki Musu Zeme un Valsti. Kam ir iespeja,nemot lidzi kinokameru, Cilveki sagerbaties-lidzigi viniem ar Kremla simboliku ari sarkana sporta jaka deres,nagene(Cepure)Velama un dodieties turp un safilmejiet so cirku,sekojosi ievietojiet jutuba,vai kada cita int.saita,ar nosaukumu-9 maijs okupanti. Gaidisu ar nepacietibu.

  3. Os saka:

    Tie,kas karoja sarkanas-asinainas krievijas bandas vienibas,nav Latviesi un nekad nav bijusi,vini 99 procenti ir-zidi. Viens procents paliek garigu slimu,jo visi Latviesi brivpratigi karoja varonigas Vermahta atbrivosanas armija,zem neatkarigas LR karoga. Ka nav jamil sava tauta,lai izdaritu sadu nodevibu karojot asinainaja krievijas teroristu laupitaju banda-uz ko tadu Latviets nav spejigs,tikai zids ka jau vesturisks Pasaules visu naciju parazits. Krievija jau ir 3 asinaina Roma un Zid-Romas ideologiskais un militarais TUMSAS DIEVA-LUCIFERA SATANA ABSOLUTS.

  4. Os saka:

    Kas ir zids-gaismas Dievs radija Pasauli un Cilvekus(daudzas nacijas) un laimigi Cilvece dzivoja lidz bridim,ka Tumsas Dievs Satans izstradaja PLANU-kas sastav no 3 dalam. 1-jarada tadas melna dieva butnes,kuras nemanami iefiltretos starp Cilvekiem,izliksies par izpalidzigiem,zinosiem-bus balti un pukaini. Melnais dievs radija zidu naciju,ari zidu nacijas veidosanas-vestures gramata tas ir atreferets,ka Adams ar Evu,sekojosi siem diviem zidiem vairojoties sava gimenes loka sanaca tauta-zidu. 2.dala-plans sastav no konkreta uzdevum sai zidu nacijai-filtreties ieksa Cilvekos-tautas(nemjot vera patalogijas elementu,ka Cilvekam-kas ir butne ar garu un DVESELI,radot kopigus bernus,berns dzimst bez dveseles un dveseles vietu aizpilda melna dieva satana gars). Arejais izskats sadam butnem ir-Cilveka,nav tikai dveseles,jo to spej dot tikai gaismas Dievs. Sie melna dieva raditie dzivnieki-zidi,ir ar izcilam manisanas,viltibas,launuma,nodevibas,intrigantu spejam. Sie dzivnieki zidi pat iegust Cilveku uzticibu,lidzjutibu un lauj tiem parvaldit savu mantu,Valsti. 3-okupacijas un iznicinasanas posms. Paredz pilnigu melna dieva satana parraudzibu ar Valstu un to tautu Varas parnemsanu Pasaules ar zidu naciju-kas visi bez iznemuma ir TUMSAS SPEKA KALPI VELNA,pat pasiem viniem to neapzinoties lielakoties uz 99 proc.. Parnemt Pasaules Varu par apdzivojusam Gaismas Dieva raditam butnem-Cilvekiem,no iekspuses un ikviena Pasaules tauta un tas tautas Valsti. Tad sak graut tautas tautiskumu ar nacionalo pamattautas religiju iznicinot,slavina zidmilestibu ar internacionalu-viniem vaislojoties-ievies kristietibu-kas ir zidu LEVITU radita akla ticiba paklaujamas tautas. Nemjot vera,ka specigu un gudru tautu nav iespejams miermiligi KRISTIANIZET,uzsak zidi karu-sveto(musu Tevzeme ar 11.g.s. Obligati nogalina viedos Cilvekus un atlikuso Cilveku tautu aplaupa iedzenot maksligi radita paradu kabala. Uztaisot vergu masu. Tad satans iznicina ari zidus un visu Pasauli.

  5. Andris saka:

    Paldies Osi,pilniga taisniba.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *