Žīdsātanistu- kabalistu agonija jau sākas

Krievžīdu slēptās ziņās

Tās nedrīkst atklāti “palaist tautā”.

Žēl, ka video ir tikai krieviski.

Tas, kas gaidāms ASV, notiks arī Latvijā. Tiks tiesāta visa sātaniskā krievžīdu- žīdu kabalistu banda, kura Latvijā pārņēmusi visas valdības struktūras un visvairāk jau represīvos aparātus, kurus vada visīstākie cilvēkēdāji- sātaniskās sektas darboņi.

Tiks ar NS tiesāti visi TF sākotnējie vadoņi ar visām savām ģimenēm.

Pierādījums tam ir, ka Latvijas rūpniecība, lauksaimniecība, transporta struktūras, zinātne , medicīna un sociālās struktūras, ir pilnīgi iznīcinātas un tauta padzīta no savas Tēvzemes.

FOTO:Viņi, šeit rdzamie žīdsātanisti, izlēmā kā pareizi jāatver čekas maisi !

To visu ir veikuši žīd-cionisti, kaut gan šie sātaniskie cilvēkēdāji vainu uzveļ latviešiem, protams, ar nicīgu pieskaņu, mūs dēvējot par “bāleliņiem”.

Šodienas “čekas maisu” publicēšana ir turpat vai 30 gadus cionistu gatavota provokācija, kurai nav nekāds sakars ar īstajiem čekas maisiem.

Pliku kartīšu publicēšana ir juku radīšana !!!

Mavriks Vulfsons, kurš bijā visīstākais latviešu tautas slepkava- latviešu virsnieku pašrocīgs šāvējs, pazemināts uz vienkāršu “stukačiņu” !

Vai sapratāt jēgu visam tam !!!

Visīstākais žīds- cionists K. Kangeris bija ilggadējas šis provokatīvās kartotēkas kārtotājs un vētītājs.

Lai tikai atceramies, ko sacīja čekas noslepkavotais I. Ronis par šo cionistu noziedznieku: “Man šī raksta kserokopiju no Stokholmas atsūtīja Dr. Kārlis Kangeris, kurš savai spiegošanai Izraēlas specdienesta MOSSAD labā par aizsargorganizāciju tolaik izmantoja Stokholmas universitāti, bet šobrīd izmanto Latvijas Universitātes Latvijas vēstures institūtu un gatavojas nodot MOSSAD rīcībā arī bēdīgi slaveno čekas maisu saturu.

Vienīgais ko pateicu K. Kangerim bija, ka pie šādiem ieročiem strādāja arī Latvijā un, ka visu man zināmo informāciju par tiem nodevu ģenerālprokurora v. p. i. Oģertam Šabanskim 1996. g. 15. jūlijā.“

Viņiem visiem priekšā karātavas.

Protams, ka šie smirdošie žīd-kabalisti(Latvijas valdošā kliķe) tik viegli nepadosies !

Tāpēc mūsu uzdevums neklusēt par latviešu tautas genocīdu, ko veic šie „izredzētie“ no sātanistu bandas !

Neklusēt, neklusēt un neklusēt, tad arī panāksim, ka viņi karāsies !

Nāvi mūsu tautas slepkavām !

24.12.18               L. Grantiņš





Un tagad pie AČGĀRNĀ Māra Bērziņa.

Viņam šodien ir kas labs ko sacīt:

You may also like...

6 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Trakākais, ka Linarda kartiņa ir pazaudēta… :)

  2. rūdis saka:

    Paldies Grantiņa zākātājiem un mēmo varoņu cildinātājiem.Īpašs intelekts,nejaunas metodes,viss pazīstams,bet,cerams,uztveres asums no tā necietīs.Tā turpiniet…rakt arī savu bedri.Pēc jums atnāks,arī pēc tā,lai nekas nepaliek pāri.

  3. Neviens saka:

    Latvju internetā klīst runas, ka daudzi “maisi” vēl joprojām varētu atrasties Poltavā, Ukrainā, uz kurieni pārējais LPSR čekas arhīvs esot ticis aizvests. Tāpēc pastāv cerība, ka, ja āžus nesaliks par dārzniekiem, tad kādu dienu kaut ko varētu atgūt un atrestaurēt visu tā laika notikumu ainu pilnīgāk. Protams, jāņem vērā, ka Ukraina jau arī bijusi slavena ar to korupciju visās instancēs, tāpēc nevar zināt, cik no tāda arhīva jau varētu būt nobēdzināts/pārdots.

    Skatos, esat aizrāvušies ar kabalistu piesaukšanu, metot tos vienā maisā ar sātana kalpiem. Kabalas kā gara disciplīnas studentiem nav ne intereses, ne laika riebt cilvēkiem, kā arī nav tas morāles kodekss – ir jāstudē “Dzīvības koks” un jātiek tuvāk Dievam un jāpraktizē tikumīgais un krietnais ikdienas dzīvē. Bet pūlim jau Krievijā kopš pogromu laikiem var iestāstīt jebko, un mest dažādas lietas vienā maisā lai tikai pie vajadzības uzjundītu antisemītismu.

    Cita lieta ir iznireļi, kas ar okultisma palīdzību cenšas gūt varu. Un tam nav nekāda sakara ar izcelsmi. Ir tāda feina grāmatiņa, saucas “Frabato”, pieejama lasīšanai arī vāciski. Tas ir darbs, kas sastādīts vadoties pēc okultista Bardona pierakstiem un to paveica viņa sekretāre, to pasniedzot kā autobiogrāfiju. Tur šis un tas ir pārpušķots un piefantazēts, ko Bardons pats nekad nebūtu rakstījis, bet interesanta ir nodaļa par okulto ordeni. Par to pašu okultistu aprindās ir bijušas diskusijas un praktiski visi ir vienisprātis, ka tā ir atsauce uz kādreiz Veimāras republikā pastāvējušu un zināmu ordeni. To varētu uzskatīt par diezgan ilustratīvu paraugu tam, kā tās lietas notiek un darbojas. Taču tam vispār nav nekāda sakara ar Kabalu, jo Kabala māca sasniegt visu pašam un godīgi, kurpretim tādi ordeņi ar noteiktu kārtību un mērķiem praktiski tirgojas ar dvēselēm. Arvienvārdsakot, ir praktizētāji, kuri izmanto paši savus spēkus un ir tādi, kuri izmanto citus spēkus.
    .
    .
    .
    Admins
    Nu gan sarunāji muļķības… .

  4. Neviens saka:

    Viss, ko iepriekš rakstīju, ir izlasāms dažādās zinošu cilvēku grāmatās (par “maisiem” gan A. Markota rakstītais internetā).

  5. angel saka:

    Laitmana lekcijas ir brīvi atrodamas internetā. Politikas , izņemot izredzētības sindromu ik pa laikam, tur praktiski nav. :)))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *