Lasītājs Jānis par “pabrikžīdiem” un holokaustu

Pēc raksta: “Un atkal vecā holo- dziesma(genocīds pret latviešiem) !“

Un atkal vecā holo- dziesma(genocīds pret latviešiem) !

publikācijas LRTT i- vietnē, sātanžīdiskie velna ģīmji: Pabriks, Kariņš, Mūrniece & co, aizvāca no JETUBES savu latviešu tautas zaimojošo video !

Šie šakāļžidu izdzimteņi nobijās no pašu sacītajiem “vēmekļiem” pret latviešu tautu !

Un kā lai nedzēš, ja Pleskavas Vējonim paspruka viena nepatīkama frāze, ka latvieši nav vainīgi… . Tad arī rodas jautājums: Ja nav vainīgi, tad kāpēc jāmaksā… ?

Paskatieties foto uz Pabrika purnu, kur viņš ir kopā ar savu čekas žīdeni- jauno “matraci”. Izskats kā vērsim- āzim. Piere dīvaina un liekas, ka acis skatās uz katru pusi, kā mēdz sacīt tautā. Un ķeburainie zobi… . Īsts sātanģīmis, kā rakstīts KOSMOZOFIJĀ ! Viņus, šos reptiloīdiskos sātanistus, var atpazīt pēc izskata… .

ZRP – šizoīdu bars

Ja katrs latvietis, ejot garām šeit pieminētajiem deģenerātiem nospļautos, tad viņi jau nākošajā rītā atrastos gultā puspuvuši, jo viņi ir tikai LAIKA atskaņas no pagājības.

Garīgajā pasaulē šie “levitānisti” ir sen jau iznīcināti !!!


Šeit kāda lasītāja Jāņa apskats par šo žīdu saietu:

Jā.. Video 19 min. ir ievērības  “cienīga”!

Šīs LPSR laika ministrs saka, ka: “Mums esot jāatvieglo netaisnība, kaut finansiāli nedaudz. 40 miljonus eiro jāuzdāvina ebrejiem !”

Proti, Krievijas izcelsmes hazāržīdiem (kas ir okupanti un prettiesiski atrodas Latvijas teritorijā, saskaņā ar Starptautiskajām tiesībām un brīvvalsts (1918-1940.g.17.jūnija nakts) LR likumiem!) !

Turklāt tieši šie krievžīdi nogalināja 1940-1941 gados milzīgu skaitu Latvijas ebreju !

Latvijas Repubilkā šie sarkanie komisāri- čekisti slepkavoja kā aprakuši vilkači ! Sita un spīdzināja visus arī “savus tautas brāļus”. Tad rodas jautājums: ”Kāpēc mums- latviešiem, jāmaksā kompensācijas tiem, kuri slepkavoja paši savējos ?”

Aizveda, deportēja Latvijas žīdus uz Krievijas nāves nometnēm, kur tālāk krievžīdi veica eksekūcijas ar viņiem !

Šis krevžīdiskas izcelsmes bandīts Pabriks saka, ka: “Latvijas Valsts nebija vainīga pie holokausta.”

Protams ka nebija, jo bija 1940 gadā krievžīdu okupēta.

Neaizmirsīsim faktu, ka hitleriskās Vācijas armijā karoja 150 000 kristīgie ebreji !

Tad kāpēc mums būtu atkal un atkal jāmaksā par to, ko veica PSRS un nacistiskā Vācija ?

Kāpēc šie “pabriki” šo summu nepieprasa īstajiem slepkavām- vāciešiem un krievžīdiem ?

Nepieprasa tāpēc, ka šodienas Latvijas valdība ir nožēlojama Krievijas žīdu marionete !

Neatkarīgajai Latvijai ar visiem šiem noziegumiem nav nekāda sakara !

Šodienas marionešu Valdība- Valsts Vara, ir uztaisījusi ārējo parādu virs 10 miljardiem eiro ar savu nepraktisku saimniekošanu. Būtībā aplaupījuši latviešu tautu par “nieka” 10 miljardiem eiro !

Pabrik un pārējie okupantu mēsli, prasiet tak to naudu no Krievijas, kas jūs te ielika un notur pie varas.

Bet dziļākajā būtībā, Otrais pasaules karš bija reliģisks karš starp kristīgiem ebrejiem un jūdaistiem.

08.08.19





Zināšanai:

https://www.youtube.com/watch?v=830U1qmcf5c&fbclid=IwAR2me1nVNXyRpZbF5I_1k3RpzFigoNIofKoMp6fW4pgCVUtogg9cdrfbkC0

You may also like...

15 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Kā “vecāki iznīcina” skolu:

    https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/pec-vecaku-lemuma-likvides-vienigo-skolu-brunavas-pagasta.a328171/

    Godmanni, endziņi, bišeri, šķēļi ir bez vainas !!!!!!!!!

  2. Anonīms saka:

    kamēr Ukrainā būvē betona autostrādes:

    https://www.youtube.com/watch?v=AI–3CHV5Lw

    tikmēr Levitānijā katru gadu ķēpā ciet bedrītes uz birstošā
    dolomīta uzklātajā asfaltā.
    “Zelta” tiltiem nauda iznāk bet katru gadu uzbūvēt kaut vai
    10 kilometrus betona ceļa – nē !
    Iznāk maz “otkata” :))

  3. Jānis saka:

    Pabriks pēc 19.min video bļauj, ka mēs dzīvojam Brīvā, Neatkarīgā, demokrātiskā un Tiesiskā Valstī. Un tapēc ka Latvija ir brīva, neatkarīga, demokrātiska un tiesiska valsts, mēs ne prasīsim naudu Krievijai vai Vācijai, bet samaksāsim paši! Absurds augstākā mērā. Kaut ko tik debilloidu un nesakarīgu pateikt. Uzņemties vainu kuru neesi darījis. Atbildēt par noziegumu kuru neesi izdarījis. Uzņemoties vainu svešu var slims psihiski cilvēks, vai kriminogēna grupa kā šinī gadījumā. Pretloģiski neloģiski… Un ja reiz brīva un neatkarīga, un it īpaši Tiesiska Valsts, tad ir jāātbild… Patiesībā viss ir otrādi! Brīvā un neatkarīga Latvijā nav nevienam parādā. Viņai ir parādā tie paši Pabriks piesauktie Krievijas žīdi okupantu bars. Atkarīga, ne brīva, ne atjaunota un bez tiesiskā padumjo krievzidu Latvijas valdība var tikai ko tādu pateikt. Un pārējie šīs valdības “locekļi” kā biksēs iekakājuši solidāri piekrīt Pabrika teiktajam.

    Ja reiz Pabriks grib Upurēties, tad no saviem personiskajiem uzkrājumiem lai maksā šiem Krievijas žīdiem. Kas pretlikumīgi un pret latviešu tautas gribu Pilsonisko, atrodas šeit Latvijā! Okupanti Krievijas!
    Pabrika teikto var attiecināt uz to, ka viņš ir gatavs pats upurēties. Fetišists. Nu gadās ka kā jau īstenam žīdu kristietim patīk sevi tur iepērt pa dibenu ar pātadziņu.. Un vēl visādus sadistiskus darbus padarīt.
    Pabrik, godīgi būtu tikai, ja tu ietu pasēdēt cietumā. Uzņemoties svešu vainu. Jo dzīvojam taču neatkarīgajā, brīvajā, tiesiskajā un demokrātiskajā Latvijā atjaunotajā! Tad uzņēmies Mārtiņa vainu kas notiesāts un sēž cietumā. Notiesāts ar 10gadi 6 mēneši. Latviešu tautas cilvēks. Kurš tika saindēts ar vienu no žīdu tautas reliģiskajiem Sātanisma novirzieniem Islāmu. Vēlāk gan viņš iekrita otrā žīdu rabīnu levitu izrakta ja grāvī-kristietībā. Būtībā visas šīs trīs it kā neatkarīgas reliģijas ir viena, viens Sātanisms. Bet runa ne pa to tagad. Tad pēc loģikas Pabriks var taču uzņemties šī nelaimīga cilvēka vainu, Mārtiņa. Jebkurā gadījumā to šinī brīvajā un neatkarīgajā PSR Latvijā varētu sakārtot. Ir taču VDD visu vārošā Krievijas organizācija, kurai pakļautas ir visas tiesas Latvijā.
    Pabrik izsaki tak vēlmi… Pierādot ka tevi nevada alkatības tieksmes materiāli motivētas nozagt nolaupot 40 miljonus eiro un sadalot viņus vienas organizētas noziedznieku grupas sastāvā.

  4. Jānis saka:

    Mārtiņš Grinbergs https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/par-dalibu-sirijas-konflikta-dais-rindas-jaunietim-martinam-10-gadi-cietuma.a257646/
    Desmit ar pusi gadi notiesāts ar cietumu. Brīvajā un neatkarīgajā Pabrika Latvijā! Mārtiņš kurš pēc paša liecībām nav nevienu nogalinājis, bet gluži pretēji sapratis noziedzīgo žīdu radīta Islāma, Korāna dabu, aizmuka prom no Islāma Valsts. Un par to viņam 10 ar pusi gadi. Cietumā. PSR Latvijā brīvajā no tiesiskuma jebkāda. Jebkāda cilvēciskuma, vārdu Tiesības nav ko pieminēt pat, nezin Pabrikēni tādu vārdu. Jo latviešiem ir tikai pienākumi. Tiesības ir tikai okupantiem no Krievijas. https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/atskirigos-sodus-par-karosanu-arvalstis-skaidro-ar-juridiskam-niansem.a259188/

    Nav tiesnešiem Padumjo žīdu Latvijas nekādu nianšu “juridisko”. Bet ir tautības nosacījums. Latvietis Mārtiņš un krievzids okupants no okupantu Krievijas ģimenes. Parasti tiesā pēc pirmajām liecībām, kur šis krievzids stāsta ka nošāvis ap 100 ukraiņu cilvēku. Kas ir reāli tanī situācija kur viņš bija. Tad šis krievzids izdomā ka tomēr negrib sēdēt cietumā un maina savas liecības. Tiesa PSR Latvijas protams notic, ievērojot tak Tiesības! Nu un ko, jālaiž ārā…

    Riebīgie latvieši… Diez kā Mārtiņam klājas tanī krievzids pilnajā cietumā. Donbasa karotājs tur bija varonis, tāds pats kā Lindermanis. Ko nevarēja teikt par Siskinu kas ar krievisku uzvārdu it kā aizstāv latviešu tautas interesē.

    Dīvaini gan…

  5. Valdis saka:

    Un šitos melus Pabrikēnu sugas – Tam, ka tas bijis svarīgi, iztiesājot Sīrijas gadījumu, piekrīt arī Grīnberga tiesnese, apstiprinot, ka tiesas sastāvs pētījis starptautiskos atzinumus par “Daīš”. “Grīnbergam ir inkriminēts, ka viņš ir iesaistījies “Daīš”. Tā ir starptautiski atzīta par noziedzīgu organizāciju,” viņa norāda.

    Savukārt par Austrumukrainu trūkst starptautiski skaidra formulējuma, ka separātisti ir noziedzīgs Grupējums. Šitos melus.
    Pēc šitādiem meliem, ka Ukraina karojosie separātisti nav noziedzīgs grupējums. Tiesnesei tas nav zināms. Viņa nezin. Pa dumjas krievlatvijas tiesnese nezin! Nu tas latviešu tautas cilvēkam arī nav nekāds brīnums.

    Patiešām jālūdz Dievs, lai Krievija ātrāk uzsāk operāciju par Latgales atbrīvošanu no latviešu fašistiem. No latviešu fašistiskās Latviešu tautas. Jo tiesnese nezin, vai tā darīt ir slikti. Un viņa to redzam labi, cilvēki cīņas par pašnoteikšanās tiesībām… Ko tur cilvēki, vesela tauta Luhanskas un Daugavpils Republikas. Tas ir skaidrs visiem krievzidiem okupantiem. Vien latviešu tautības cilvēkiem tas nav saprotams.
    Daugavpils Republikas aktivizēšana palīdzēs pilnīgi iespējams atgūt brīvību okupētajā Latvijā. Bet cietīs latviešu cilvēki arī protams, no krievžīdu fiziskā genocīda, tas skaidrs. Bet tagad notiek tā pati nogalināšana latviešu tautas caur spidzinosu lēnu nāvi. Tad vismaz ātrāk viņi ņemtu un nosistu, bet ja paveiktos tad pat nošautu tā ātri un bez sāpēm, un mocībām. Un varētu latviešu tautai atstāt vismaz Latvijas teritorijas zemi bez Latgales un Rīgas. Kur atjaunotu brīvo un neatkarīgo LR Valsti Latvijas likumīgie Pilsoņi. Kas tādi ir, bez 9kupantiem. Un nav ko muldēt par atjaunoto neatkarīgo Latviju. Ir jārunā par PSR Latviju un kontinuitāti. Arī zemju, robežu ziņā tā ir. Abrenes nav. Un visi Krievijas agresorvalsts okupanti, pat militārie, ir tagad ar šīs pseidolatvijas Pasēm, ar piederību it kā LR. Līdz ar ko karš Daugavpilī ir pilsoņu karš. Kas nav protams! Tas ir karš starp latviešu tautu un agresortautu Krievijas žīdu.

    Un vēl gudriniekiem kas te krievžīdu sauc par rīsiem vai rusiem kaut kādiem. Tad tev kriev mīļi un nezinātājiem, Krievijas tas ir Maskavas teritorijā dzīvoja latvieši, līdz 980 gada tika ievesti šie kropli rusi. Tas ir ievesti ar Norvēģi Rūrihu, ievesti šie bulgāru sadisti, laupītāji un pedarasti. No kuriem tad šodien ir cēlušies krievi, pluss hazarijas žīdu sajaukums. Kokteilis indīgs…
    Vēsturi vajag zināt, un zināt var izlasot hronikas vecās. To pašu Nestora par Krieviju un krievu tautas rašanos. Nevis skatīties krievu jaunlaiku vēstures raidījumu. Tāpat kā par Baltiju ir vienreizēja vēstures grāmata, Indriķa hronikas veidā, kuru vajag iekļaut vēstures skolas programma, kā arī debilloidiem kristiešiem jāizlasa. Ja Mārtiņš būtu zinājis vēsturi, tad noteikti nebūtu braucis uz Sīriju. Bet zīdiskie pabrikberni kristīgie kristieši, šie īstie satanisti vienmēr un visos laikos darīs tikai Velnam tīkamus darbus. Jo nav cilvēki nemaz. Tāpat kā islāmisti un judaisti.

  6. Katrai tautai sava saka:

    Mārtiņš bija nomaldījies, satanisms viņu aprija gan islāma, gan judeokristietibas izskatā.

    https://lv.m.wikipedia.org/wiki/%C4%80brama_reli%C4%A3ijas

  7. Sātans saka:

    Nāc pie manis https://lv.m.wikipedia.org/wiki/%C4%80brama_reli%C4%A3ijas

    Sauc Sātans savus bērnus.
    Strunts par vella bērniem, cūka vienmēr atradīs dubļus. Žēl ir cilvēkbērnus kā Mārtiņu. Kurš ievilkts ir šinī satanisma purvā kā islāmistu, nu jau kā kristietis. Vēl tik atlicis ir viņam uzzināt jūdaisma visus satanisma izgājienus. Lai apdedzinātos patiesības meklējumos svešas tautas mācībās.

  8. Līga saka:

    No viena grāvja otrā! Tā ar reliģiskajām lietām iet Mārtiņam. Varbūt kādreiz atgriezīsies pie savas tautas dzīvesziņas un latvju tautas dieva ziņas.

  9. žīdi savējos velk līdzi saka:

    pabrikžīdi metodiski savilkuši pie varas un siles tādus pašus krakovas pabrikus un tagad nekautrējas piedāvāt psrs(okupantu) žīdiem dāvināt pavisam atklāti nozagtos 40 miljonus

  10. okupantu/kolaborantu metodes saka:

    grūtgalvīšiem ievērībai –

    https://laukos.la.lv/vai-burcina-vietejais-gurkis/komentari

    turpiniet ticēt uzrakstiem un ka ir “veiksmes stāsts !

  11. Pret spīdzināšanas komisija saka:

    Vai izspiešana 40 miljonus eiro no latviešu tautas kas izmirst un tiek sistemātiski izdzītaa no savām mājām, Latvijas zemes. Vai tā ir vai nav Necilvēciska apiešanās Valsts varas Latvijas, kura ir ievēlēta totalitārisma ietekmē. Ar krievu valsts drošību Latvijā VDD=FSB KF.?

  12. Latvju tautas glābēji saka:

    Ir klāt beidzot latviešu tautas pistītāji… Nu tik skatīs, lems, taisīs padomes, sesijas, konferences, izbraucienus un atbraucienus, darbs padomēs, virsstundas, algas, prēmijas un atkal prēmijas..

    https://www.delfi.lv/news/national/politics/latvija-izvirzijusi-tris-kandidatus-eksperta-darbam-eiropas-padomes-komiteja.d?id=51355951

  13. Kamaldiņš Satversmes Aizsardzības Birojs, priekšnieks saka:

    Kad Rīgā tika uzspridzināts spridzeklis tiešā tuvumā žīdu sinagogai, šim sātanistu sasietas un pielūgsmes namam. Žīdi sāka brēkt ka latviešu tauta vainīga esot. Kamaldiņš publiski pateica, ka žīdi paši ir izdarījuši šo terroraktu. Skaidrs ka Kamaldiņam bija operatīvā ceļā caur stukačiem un aģentiem iegūta informācija ka tas tā ir. 100 procentīgi ka tā arī ir patiesība. Izlūkdienests SAB nekļūdījās šinī lietā. Bet žīdi sāka brēkt ka Kamaldiņš ir nacists, fašists latviešu… Rabīns žīdu brēca ka Kamaldiņam vajag novilkt bikses un iepērt viņu par šitādiem vārdiem!!!
    Sekojoši viņam neļāva izdarīt izmeklēšanu šinī virzienā. Apcietināt vainīgos, iesaistītos, un izdarīt izmeklēšanu!
    Protams ka apcietinot un izmeklējot, žīdu teroristi atzītos. Paši atzītos. Jo par to liecina prakse. Cik Mossad darbinieki ir bijuši apcietināti svešās valstīs, tik viņi arī ir atzinusies noziegumos, terroraktos, cilvēku no laupīšanā, spīdzināšanās un slepkavībās. Cerot ka Izraēlas valdība viņus glābs tur samainot vai kā… Morāli ne noturīgi žīdi ir drausmīgi, ja jūt ka jāsēž cietumā būs.
    Bet pret Kamaldiņu tika izdarīts tāds spiediens, ietekmēšana. Jo pēc defenīcijas žīdu rabīni un sektas nevar būt teroristi. Tikai cietušie drīkst būt viņi

  14. Sātanisti saka:

    Tikai mēs drīkstam Leģetīmi nogalināt! Aplaupīt un apzagt tautas.

    Būtu jel žīdu rabīns sinagogas atvainojies latviešu tautai par latviešu slepkavībām caur no spīdzināšanu. Atvainojies kaut par 1940 gada, Baigā gada nodarījumiem pret cilvēci. Atvainojies kaut par sava brāļa tautas Šustina nomocītajiem un vēlāk nogalinātiem latviešu tautības cilvēkiem. Un nedaudz kaut atlīdzinājis no žīdu “katlā, kases” latviešu biedrībai par piemēru H-86/LRTT.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *