“Pārmaiņām būt”: Viss likumsakarīgi, Freimantāla k-gs !

V.Freimantāls. Un „labdari“ nāk no klaida latviešiem !

Viss ir likumsakarīgi Freimentāla kungs, ja beidzot ieslēgsim loģiku un beigsim ticēt 66.gadus ilgušiem žīdkrievu meliem un gandrīz 100% iznīcinātām ziņām arhīvos par Beriju un Staļinu, ar kuriem žīdkomunisti un Hruščovs priekšgalā, mūs baroja un baroja visu pasauli.

Jau reiz uzsāku runāt par šo tēmu, bet uzbruka man no visām pusēm, taču neapstājos rakt informāciju un ar pārliecību varu teikt, ka galvenais izsūtīšanas iniciators bija Hruščovs, žīdkomunisti un viņiem līdzīgie parazīti un sliņķi, lai apmelotu un novāktu no ceļa gudrus cilvēkus, kuri perspektīvā varētu izrādīties tiem konkurenti. Izsūtīšana sākās no apakšas, nevis no augšas kā mums to cenšas iestāstīt.

Kremlī to atbalstīja НКВД nelieši, Ježovs u.c., bet vēlāk to visu uzvēla Staļinam un Berijam, padarot tos par apmelotākajiem cilvēkiem uz planētas.
Izsūtāmo sarakstus pasūtīja un veidoja tie, kurus pašus bija jāizsūta un paši šie nelieši arī realizēja izsūtīšanu. Ko tad gaidījāt, skaidrs, ka izsūtīja čaklākos un gudrākos nošāva, bet daļa aizbēga uz ārzemēm un tagad kalpo tiem pašiem neliešiem, kas atkal ir tikai loģiski.

Pēc 1953 gada, lumpeņkomunistiem un ideālistiem ļāva vaļības somu pirtīs un vāca kompromatus pret tiem, tikmēr žīdkomunisti veicināja visa neizdošanos, ekonomikas bremzēšanu, apmelošanu un blatu sistēmas. Visa progresīvā nostumšanu malā un vietā liekot kārtējo stulbumu, lai padomju cilvēks būtu trūcīgs un neapmierināts. Jau toreiz žīdkomunisti uzsāka masīvo tautu sajaukšanas programmu, kas tagad turpinās uz Eiropu caur Merkeles valdīšanu. Tā bija žīdkomunistu gatavošanās kam daudz lielākam un grandiozākam, jo kontroli pār PSRS tie bija zaudējuši 1928.gadā, Latvijā 1934.gadā un tāpat arī citas Eiropas valstis bija atbrīvojušās no žīdu banku ietekmes un sāka ekonomiski uzplaukt (neapgāžams fakts) Tas vienkārši ir loģiski jāsaliek pa plauktiņiem, jo arhīvi ir praktiski iznīcināti.
Kā jūs varat spriest par dzīvi PSRS, ja neesat tajā dzīvojuši ne mirkli, bet kopš 1953 gada dzīvojāt žīdkomunistu kontrolētā teritorijā ar nosaukumu PSRS un viņu varas kulmināciju 1991.gadā.
Kā jau teicu agrāk, mainīties varēsim tad, kad beigsim ticēt un dzīvot pēc kanoniem, kuri iekalti mūsu smadzenēs kā vienīgā patiesība, bet realitātē viss ir bijis apvērsts ar kājām gaisā.
23:00 – 25:00 (lai gan noskatīties ieteicams visu)

Un kā šeit minēja Rids Bruners – strādāsim ar to materiālu, kāds mums ir, tā arī Džugašvili strādāja ar to materiālu kāds tolaik bija Krievijā. Tas tolaik bija neizglītots, lopiski kriminogēns un verdziski nodevīgs, bet pāri visam klājās milzu nomenklatūra ar tieksmi slinkot un parazitēt.





Admina piebilde:

Kas attiecas uz Bēriju, tā ir taisnība, bet par Staļinu jau nu gan to sacīt nevar.

Viņš bija 20tā gadsimta slepkava Nr. 1.

Nav jau daudz jārunā, bet tikai jāatceras Molotova & Ribentropa PAKTS. Mēs redzam Staļinu visā savā godībā- nevaldītā laimes izpausmē ! Tās arī ir diskusijas beigas par Staļinu kā CILVĒKU !!!

Ceru, ka “Pārmaiņām būt” mūs atkārtoti neaicinās iestāties PSRS, kura mūs noziedzīgi okupēja… . Un klausīties žīd- idiotu Kedminu…., jau nu ir pēdējais kas var būt !

Vai sapratāt, ko šis žīds, latviešu nīdējs, sacīja par karu 1941. gadā ?

Vai “Pārmaiņām būt” prātā neināca tas pats M & R PAKTS ?

Ja nebūtu bijis Staļins, tad nebūtu bijs šis Līgums un arī karš !!!

Kas attiecas uz Hruščovu, tad tas bija iztapīgs Staļina d-laiža, kurš vēlāk savu pārcentību novēla uz Staļinu, pārņēma Bērijas plānu, bet pašu Bēriju, kurš visu zināja par viņu, nošāva !

Un, vai neskan dīvaini no Jūsu mutes: “bet pāri visam klājās milzu nomenklatūra ar tieksmi slinkot un parazitēt” ?

Kurš tad šo nomenklatūru radīja, ja ne pats Staļins !?

Tā kā plauktiņi, god. Pārmaiņām būt, nāksies tomēr vēlreiz pārkārtot… !

09.08.19





P.S.

Neskatoties uz mūsu dažādo “pasaules notikumu uztveri“, Jūs esiet vēlams viesis šajā i- vietnē, jo “caur strīdu” ar Jums, daudziem sakārtojas deformētā apziņa. Un tas vien jau ir nevēlams proces šodienas valdošajai žīd- sātanistu bandai.

You may also like...

5 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Kā jūs varat spriest par dzīvi PSRS, ja neesat tajā dzīvojuši ne mirkli.

    ——————————————–

    Pēc šitā teksta varētu padomāt, ka mani senči un visa latviešu tauta līdz 1953. gadam dzīvoja leiputrijā un paradīzē, nebija pazemoti, piekauti un aplaupīti un jau līdz tam pataisīti “trūcīgi un neapmierināti”, bet sajūsmā dziedāja par to, ka daudzi aiz neizsakāmas laimes atradās kapos vai Sibīrijas nometnēs, kurās izdzīvoja tikai katrs divdesmitais.

  2. > 2019. gada 9. August um 15.51 Uhr saka:

    Cik saprotu, tas domāts tiem “klaida gudrīšiem”, kuri ar laivām tika pāri dīķim un tagad nesamaņā murgo: – Kāpēc nesaucāt policistus kad krievu armija nāca iekšā ? –

    Protams, pēc “atmodas” viņi bija atpakaļ kā misiņi – dibināt Pleskavas ceļu!

  3. liekulība un parazītisms ! saka:

    Ko noklusē Monika Zīle:

    http://www.la.lv/smalka-pamaciba-politika

    – Kāpēc līdz budžeta izskatīšanas robežai vēlā rudenī nobīdīta lemšana par “Latvijas Pastam” nepieciešamo zaudējumu segšanas summu drukāto mediju piegādē, ja šis vilcinājums, skarbi ietekmējot abonēšanas cenu, daudziem cilvēkiem liegs no visiem viedokļiem svarīgo informatīvo telpu?

    – Izrādās, Satiksmes ministrija (SM) pat nav konsultējusies ar kolēģiem finansistiem par preses piegādes kompensācijas avotiem, uzlūkojot pašu problēmu kā mazsvarīgu un starp jomas nākamā gada prioritātēm ieliekot… ceturtajā vietā.

    – Kā jau valsts maka turētājam piedien, J. Reirs bez emocijām norādīja uz SM rīcībā esošajām un valdībai iesniegtajos Pasta likuma grozījumos nenorādītajām iespējām kompensēt preses piegādi.
    ——————————————————————————-

    Izrādās, ka zīlene nemaz nav lasījusi Blaumaņa darbus, kuros,
    pat 1.klases skolnieciņam saprotami, aprakstīti žīdu tikumi –
    – novilcināšana(līdz “vilciens ir aizgājis”- cilvēki jau samaksājuši);
    – solīšana izdarīt(lai gan jau pašā sākumā domāts nedarīt);
    – jautājuma novelšana no Poncija uz Pilātu…
    – bezkaunība un melīgums…

    “Atrod” citus(jaunus) “pilātiņus”, nevis ņem pie olām “poncijus” :)

  4. ha, ha, ha ! saka:

    Nevajag visus “klaida latviešus” bāzt vienā maisā – bēga no
    politiskām vajāšanām !
    Bēdzēju vidū bija arī ekonomiski noziedznieki – strādnieku
    izkalpinātāji par grašiem, valsts izzadzēji, kuriem draudēja
    atmaskošana no “jaunās varas”, jo boļševiki jau diezgan
    sen bija sarakstus sastādījuši un tamlīdzīgie.

  5. Pārmaiņām būt saka:

    Paldies Linard par sapratni un aizrādīšanu, paldies visiem pārējiem par patiesības meklējumiem un neliešu vilkšanu gaismā. Parasti cenšos meklēt notikumiem loģisku skaidrojumu un ticamu motivāciju no visu ieinteresēto pušu skatu leņķiem, tajā skaitā no ienaidnieku viedokļa. Ja kādā posmā iztrūkst vēsturisko faktu (iznīcināti arhīvi un liecības) vai saskatu pretrunas un rīcības bezjēdzīgumu, kas rada aizdomas, tad meklēju citu skaidrojumu vai kādu ieinteresēto pusi, kas vēlas palikt nepamanīta. Tā maldinot sabiedrību un pārrakstot vēsturi savām žīdiskajām vajadzībām. Ja žīds M.Vulfsons (čekas aģents Vilks), mums nolasa Rībentropa-Molotova paktu, tad tas mani dara piesardzīgu un rodas jautājums, kāds tam bija patiesais mērķis (krievija to oficiāli publicēja tikai šogad 2019.gada maijā).

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *