Saeimas uzdevums: izveidot ārkārtas komisiju VDK “lietā”

Tādā veidā publicētie “čekas maisi” ir pašu čekistu roku darbs- provokācija pret Patiesību un latviešu tautu.

Par to jau rakstīju:

Prātam neaptverams, VDK publicē savu upuru vārdus, bet ne darbus !

Čekisti, visīstākie slepkavas, kuri pirms šo ”maisu” publicēšanas, bija ar starptautisko institūciju izdoto orderi: “par noziegumiem pret cilvēci”, jāarestē…, bet notiek tieši pretējais, šie noziedznieki pamet saplosīšanai pašu radītos upurus !

Tas viss notiek ar Latvijas galvu(protams smirdošu un sapuvušu)- prezidentu Vējoni priekšgalā.

To visu vēroja un akceptēja ES vadošā spice(ar kuras palīdzību cionisti pilnībā ir iznīcinājuši Latvijas valsts “mugurkaulu”-rūpniecību un lauksaimniecību) ar “mūsu Nobela prēmijas laureātu” E. Levitu priekšgalā !

Latvijas Republikas Saeimai bija jāizveido KOMUNISTISKO NOZIEGUMU IZPĒTES GRUPU, kura būtu norādījusi uz secību, kādā jāveic noziedznieku identifikācija, viņu aizturēšana un tiesāšana.

Nekāds lielais darbs jau vairs nebija jāveic, jo galvenie noziedznieki ir identificēti.(Lūk, viņi: Skonto uzņēmumu īpašnieks Guntis Indriksons, gan gāzes kompānijas Itera Latvija vadītājs Juris Savickis, gan tranzītbiznesā nodarbinātie Juris Šabašovs un Vladimirs Komogorcevs, gan nekustamo īpašumu biznesmenis Aldis Plaudis, Aivars Borovkovs un Anatolijs Gorbunovs un mazāk pazīstamie Vladimirs Bokmanis, Jurijs Gimburževskis, Normunds Jirgensons, Leons Kalinka un Viktors Skrebels... .)

Nekas tamlīdzīgs nenotika, jo 4. maija Republiku vada tieši viņi !!! Bet nav jau ļaunums bez labuma. Arī šī publikācija nav 100% jānosoda. Arī pēc šo “pliko” KARTĪŠU publicēšanas daudz ko varam uzzināt ! Uzzināt tieši aktīvos iztapoņas un ziņotājus. Mēs taču redzam, cik bagāti un kādus posteņus ieņem šo kartīšu īpašnieki un tas ir galvenais pierādījums.

Labs piemērs ir Arturs Priedītis, kurš sadarbībā ar cionistu Lato Lapsu PIETIEK.com veic neiedomājamu latviešu tautas nomelnošanu un apmelošanu, tā graujot Latvijas valsts pamatus, degradējot latviešu tautas vēsturisko apziņu ! Tā ir brutāla latviešu etnosa iznīcināšana ! Tas ir vistīrākais pierādījums, ka Priedītis aktīvi kalpo Latvijas valsts okupācijas režīma pārstāvjiem un ir sodāms ar ASM ! Tādas pašas darbības veic arī Māra Zālīte, Jānis Peters & Co. Viņi nemaz savādāk nevar, jo ir komunisti !

Pilnīgi nevainīgs šo kartīšu īpašnieks nav neviens(kāpēc viņi iepriekš nepasacīja par savu “kartītī”, kā to darīja Andrējevs ?), bet tas viss ir norakstāms uz čekistu teroru pret šiem cilvēkiem.

Mūsu uzdevums panākt(un mēs to panāksim), lai tiktu arestēti iepriekš minētie un arī visu represīvo orgānu galvenie vadītāji- maizīši, straumes, kozlovski, kalnmeieri, mežvieti un visi pārējie bijušie komunisti, kuri ieņem valsts pārvaldes amatus.

Cik noprotams pēc presē rakstītā, tad šo perverso maisu atvēršanu(atvēršanu no nepareizā gala) esot “pasvieduši” Kaimiņš, Kiršteins un Vējonis… .

Mums tagad Saeimas spicē sēž visīstākie demokrāti(vismaz viņi par sevi to saka):

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, Saeimas priekšsēdētājas biedre Beitnere le Galla un  Saeimas sekretārs Andrejs Klementjevs.

Viņu pienākums ir šo čekistu pasviesto provokāciju izlabot,- izveidojot attiecīgu Komisiju ar starptautisku ekspertu klātbūtni, kura veiktu bijušo okupācijas represīvo struktūru vadītāju arestu un tiesāšanu !

Apsūdzība: NOZIEGUMI PRET CILVĒCI(genocīds pret latviešu tautu) !

Ja šī trijotne to neveic, tad viņi paši tiks apsūdzēti: genocīdā pret latviešu tautu !

27.12.18                         L. Grantiņš





Nosūtīts:

You may also like...

10 komentārs

  1. AGedroics saka:

    Un lai atrod beidzot Linarda kartiņu arī !!! :))

  2. Tribunāls saka:

    Linards ir citos maisos un cer, ka tie nekad nenāks gaismā.
    Nāks.

  3. Gedroic, saka:

    Jūs varētu padalīties ar publiku par savu pieredzi “mūsu” KGB, ne tikai ņirgāties par Grantiņu !
    Pastāstiet, kurus jūs nostučījāt, ka tik viegli tikāt vaļā !
    Cik saprotu, viens noteikums bija, ka apņirgsiet Grantiņu.
    Gribētos dzirdēt arī pārējos. Tā teikt, ponta pēc …
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā !
    Viņa uzdevums tēlot nacionālistu un noriet tos, kuri patiešām iestājas par Patiesību un savu tautu.
    Viņš ir līdzīgs Lapsam, kura uzdevums ir visus samest vienā kaudzē… .
    Ciānas Gudro variants… .

  4. vispār saka:

    Ciānas Gudro protokoli ir asprātīga parodija
    [par tēmu] – dzēlīgs sarkasms…
    Sacerētājs ir bijis ar gaišu prātu un talantu
    atmaskot ž mentalitāti.

  5. vispāram saka:

    No tava komenta peisaki nemazgāti karājas .

  6. ES saka:

    Labprāt piedalītos, šo pidarastu pakāršanas brīdī.

  7. ja pakārs saka:

    tad šie būs viegli tikuši vaļā no atbildības par saviem nodarījumiem, bet viņu atvases “apvainojušās” par “izrēķināšanos” ar viņu noziedzīgajiem senčiem…

  8. par Gedroicu un draugiem saka:

    Gedroics acīmredzot joprojām turpina fleitēt veco miermīlīgā pamfletista meldiņu. Bet tiem, kas viņu lasa un kuriem šķiet, ka kaut kas tajā visā nav īsti riktīgi, gribu pateikt, ka neesat tādi vienīgie. Es, piemēram, domāju, ka tādi kā Gedroics vispār nekad nepaveiks neko nozīmīgu. Atšķirībā no L. Grantiņa vai V. Rošāna, piemēram. Gedroics nekad neko nav izgaismojis un nekādās grūtībās nav nonācis. Gudrība? Iespējams. Un kāds devums sabiedrībai?.. Atbilde – nulle + tukšu salmu kulšana.

    Gedroics un viņa domubiedri var mierīgi turpināt fleitēt no ārvalstu ekstrēmistiem sagrābstītus meldiņus, kamēr īstie patrioti izgaismo valsts un sabiedrību pūdējošās saknes – korupcijas shēmas, apšaubāmas izcelsmes naudu no austrumiem un vietējos tādas sistēmas piesedzējus. Pamēģini, Gedroic, celt gaismā nopietnus faktus par tikko minēto. Kaut vai parastā raksta formā, kā to esi darījis visus šos gadus nod.ršot ES. Un pēc tam pastāsti, kas ir jādara atklāti un kā tavus epastus nelasa un kāds tu esi gudrs patriots.

  9. AGedroics saka:

    Ko tad tu, vecīt, pats esi izgaismojis? :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *