Lasītājs. Skumji, ka tas aktuāls arī šodien

Patiess, atmaskojošs un tālredzīgs ir bijis LRTT kurss uz latviskumu un Latvijas naidnieku un nodevēju atmaskošanu, ko pierāda jebkurš arhīva materiāls, lai cik sen atpakaļ tas nebūtu modinājis mūsu tautu:

A.P. 2020. gada 23. February at 15.07


Ir diezgan dīvaini pēkšņi saprast, ka tie cilvēki, kuri Atmodas laikā bija kopā ar tautu, bija tautas sirdsapziņa, šobrīd ir nostājušies pret tautu. Toreiz viņi bija tikpat nabagi kā mēs, visi citi, šobrīd liela daļa no viņiem ir ļoti pārtikuši, pat miljonāri un aktīvi pauž Tautu pazemojošus un noniecinošus uzskatus.

Izrādās, ka daudzi no Atmodas “varoņiem” sēž “čekas maisos” un cilvēki saprot to, ka jau Atmodas laikā viss nemaz tik skaisti nebija. Bet stāsts kopumā ir par kaut ko nedaudz citu.

Īsi pirms čekas maisu atvēršanas tika publicēts Māras Zālītes raksts par to, ka maisus atvērt nevajag, ka nekādu vajāšanu un cietušo nav bijis u.t.t. Papildus ik pa brīdim tika publicēti citi līdzīgi raksti. Tika prognozēts, ka tagad uzradīsies cilvēki, kuri uz “čekas maisu” atvēršanas rēķina mēģinās kļūt slaveni un rausies pie varas.

Šāda tipa raksti tikai apliecina to, ka ir ļoti dzīvs šāds domāšanas tips – ja esi kļuvis slavens, tad noteikti jāsāk “gudri zagt”, jāmēģina kļūt par deputātu un pavisam noteikti par ļoti bagātu cilvēku. Par to, ka arī Atmodas vadoņiem bija otra iespēja – palikt tādiem pašiem kā vienkāršie cilvēki -, neraksta.

Bija pat kāds cits dīvains raksts – “Atmodu sākām kā “Cibiņi” un beidzām kā “Bundži””. Tikai vajadzēja šai rakstā pateikt patiesību – Tauta kā bija “Cibiņi”, tā arī turpināja dzīvot kā “Cibiņi”. Par “Bundžiem” kļuva Atmodas vadoņi.

Šobrīd ļoti bieži tiek rakstīts par ceturto Atmodu. Cilvēki saprot, ka Latvija kā valsts ir ievesta pamatīgā “purvā”. Tikai ir viena problēma – Tauta tradicionāli gaida, ka atkal notiks Radošo savienību plēnums un tas arī uzsāks ceturtās Atmodas procesu, un, protams, gaida, kurš tad uzņemsies “Vulfsona” lomu un kurš “Īvāna” lomu.

Bet izrādās, ka nebūs ne plēnuma, ne “Vulfsona” un arī ne “Īvāna”. Radošās organizācijas ir pārpilnas ar “stukačiem” un bijušajiem komunistiem, to atvasēm un saaugušas kopā ar pie varas esošajiem.

Šobrīd kangaru Radošās savienības ir izveidojušas ļoti stabilu un neieņemamu cietoksni. Tajā ielaiž tikai līdzīgi domājošos un varai paklausīgos. Arī lielie masu mediji ieņem apmēram tādu pašu pozīciju. Par superpopulāriem tiek padarīti skandalozi cilvēki, kuru devums Latvijas kultūrai kopumā ir tuvs nulles līmenim. Līdz ar to var izteikt skumju secinājumu – Latvijas iznīcināšana sekmīgi tiek turpināta.

LRTT:

Nav jau runa tikai par šeit minētajiem fulfsoniem, zālītēm, īvāniem, peteriem un , bet par veselu plejādi it kā “godīgajiem” ! Šajā vietnē jau neskaitāmas reizes ir rakstīts, ka neviens bez SINAGOGAS atļaujas nekur augstāk pār rūpnīcas strādnieku tikt nevar. Visi vadošie ir redzami ar krievžīdu pļockām uz viņu dzīvnieciski nopietnajiem purniem sēžot sinagogās ar pavērtām žaunām. Padomā tikai,- kas viņiem ir tur ko darīt, ja Valsts ir atdalīta no Baznīcas ? Nu jā, bet Sinagoga jau laikam neskaitās pie “daudzo konfesiju baznīcām” ! Sinagoga laikam ir tā īsta valsts iestāde, kurai pakļauta Saeima.

Vai kāds varētu iedomāties, ka katoliskās Baznīcas reformators Mārtiņš Luters ir tik pat garā vājš kādi ir, pēc šodienas aktīvā reformatora Lato Lapsas domām, aktīvās Atmodas aizsācējs L. Grantiņš un profesors, vēsturnieks I. Ronis ? Mārtiņš Luters nepārprotami par šiem Sinagogas velna apsēstajiem sacīja:

Un, vai viņam nebija taisnība ? Nekas no tā laika nav manījies. Viņi ir palikuši vēl ļaunāki. To mēs redzam Ukrainā, kur viņu politikāņi, kamēr ukraiņu tauta cīnās ar viņu zemāko kastu krievžīdiem- orkām, augstākās politiskās aprindas, ar Zeļenski un Jermaku priekšgalā, par miljardiem apzog ārvalstu palīdzību, kas domāta karaspēkam ! Tas pats notiek ar žīdu Pabrika un Levita palīdzību Latvijas bruņotajos spēkos ! Tiek zagts par miljardiem.

Ne jau ne no kurienes Izraēlas armijai ir 600 modernie iznīcinātāji un neskaitāmi simti tik pat dārgu tanku. Naudai nepiemīt īpašība augt kokos, tā ir jānopelna vai jānozog. Katrā gadījumā Izraēlā nopelnīta tā tā nav ! Viņi nav uzskatāmi par cilvēkiem,- viņi ir cilvēces mēris, kas jāiznīcina ar uguni, ūdeni un zobenu. Šie draņķi nav semīt- ebreji, bet visīstākie sātana iemiesojumi ar ideoloģiju. Iedomājieties tikai, ka vēl šodien 86% krievi uzskata par pareizu, ka ukraiņi ir fiziski jāiznīcina ! Un, Latvijā dzīvojošo okupantu procents ar tādām domām ir vēl augstāks ! Vai šiem mēsliem ir tiesības dzīvot Latvijā ? Un tas briesmīgākais, ka tieši NA viņus ar savām “uzturēšanās atļaujām” ievelk mūsu Dzimtenē ! Nu kādi patrioti var būt šie dzintari, dombravi, iesalnieki, parādnieki un citi sūdi no šīs varzas ? Viņi visi, ar Rasnaču priekšgalā, akceptēja manis noslepkavošanu ! Viņu vieta, tāpat kā urbanovičā, lemberga, borovkova, ušakova…, ir karātavās un to arī šī nodevēju varza saņems.

Melu laiks, līdz ar ukraiņu uzvaru pār Pasaules ļaunu, būs pilnībā norietējis, bet tas nenozīmē, ka sātanisti rimsies, viņi izdarīs vēl milzu ļaunumu. Kāmēr Maskava ar viņu ar Sātana smirdošo puvekli Mauzolejā nebūs noslaucīta no zemes virsas, nekas nemainīsies !

Slava ukraiņu varoņiem !

Dievs, svēti Latviju !

LRTT vizuālais SĀTANISTU arhīvs:

01.04.23

You may also like...

1 Response

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Tā var atkārtoties un atkārtoties, bet aiz tām redzamajām sejām, kas tiek izlikti par labajiem un spozajiem tautas kultūras turētājiem vēl ir simtiem tūkstošu Dzintarinu. Ja arī sāktos tā īstā sijasana, tad izrādītos, ka ir pavisam ļoti maz tautā tādu ļaužu kuru saimes nebūtu zhidicisma piejaukuma. Kā filtrēt? Elektroniskā pasaules diktatūra noteiks jums, kas ir patiesais latviets un atļausies vien izteikt hujnu vārdu par latviešiem, tad iepirkties lielveikalā būs liegts. Nu i riebj visai pasaulei tie zhidi, bet problēma ta tāda, ka algu izmaksā zhidu lēni. Vai strādā Latvijā, vai Anglijā un citās pasaules malās visur tiek cilvēks nicinats. Vari runāt par na taisnību un bazties virsū ar taisnību, bet ir sama laikā visur viena garīgā bēda – Materiālisma kults! Tad nu dzenoties pakaļ dažādām krāsainām rotaļu mantiņām zaudē savu sapratu un visādi viens otru cenšas iegrūst bedrē, lai pats izlistu uz cita bēdu rēķina no bedres ārā. Viss iet pa ķēdes reakciju, ja Krievija apzaguši ļautiņus nopērk nekustamos īpašumus Jūrmalā, tad izspiež ārā vietējos, kā nozelojamus luzerus. Luzeri dodas pelnīt naudu uz Angliju, lai apmaksātu rēķinus par sodiem, nekustamo īpašumu, kredītiem un tur viņus loka visādās krāsainas variācijas. Runāt pretī? Tur nepastāv tādas īpatnības, kā tas bij pie Soviet sistēmas, ka ar priekšnieku sadzēra šņabi darba laikā. Kāda samos laikos atmoda, ja viss ir zem totālas diktatūras? Vajag uzspridzināt visus HES un atslēgties no elektrības, tad varbūt jūs pamodīsies, bet Israela jau viss iet uz savstarpēji iekšējo kašķi. Nevienā sabiedrībā nebūs savādāk un šeit arī graizis rīkles viens otram.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *