Rīt šakāļžīdi atkal tiesās L. Grantiņu(tātad, latviešu tautu) !

6.decembrī krievžīdu sātanistu banda mani atkal tiesās !

Ir prātam neaptverama žīdsātanistu noziedzīgā bezkaunība. To var tikai žīdi, kuri nav pieskaitāmi pie cilvēku dzimuma. Sēdēt manis un man līdzīgo izkarotajā LR un par to vēl sodīt !!!

Bet tas ir žīdisms un savādāks jau no šiem reptīļiem nekas nav sagaidāms.

Viņi nozaga mūsu Atmodu, jo bija nomaskējušies zem latviešu uzvārdiem.

LTF pilnībā sastāvēja no žīdsātanistu reptiloīdiem !

Šeit vairāk par šo žīd-komunistu reptiloīdu bandu:

D. Īvāns, sātanisti un L. Grantiņa kārtējā tiesa…

Šodien nav Latvija, bet ir sātanžīdu noziedznieku kartelis, kuru droši varam saukt par Žīdostānu.

Žīdiskie reptiloīdi ir visās valdības sfērās ! Viņiem ir saieti- messes, kuros upurē cilvēkus, ēd  tos un veic savas perversijas ! Pēdējo “izlietoto” jaunu sievieti tikko atrada Mangaļsalā !!! Mēs taču atceramies, ko stāstīja viņu noslepkavotā bijusī prokurore Biruta Loze: kā godavīru Skrastiņu pataisīja par “savējo” !!!

Kopš Atmodas ir noslepkavoti tūkstošiem latviešu uzņēmēju un patriotu. Latvijas galvenie Maskavas- Telavivas marionetes ir A. Borovkovs un I. Godmanis. Beidzamais LPSR KGB ģenerālis- latvietis- Edmuds Johansons skaidri pasacīja, ka žīdi, A. Borovkovs un I. Godmanis, bez viņa ziņas Maskavā nokārtoja Latvijas “drošības jautājumu”. Tieši šie divi žīdi nosaka, kuri ir jānoslepkavo un kuri jāiebaida ! Slepkavības izpilda bijušā Godmaņa miesassargu brigādes komandiera Andra Bunkas audžudēls Rihards Bunka(krievžīds- pilnīgs nelatvietis), kura rīcībā ir apmācīti slepkavas. Šo žīd-izdzimumu savās LIECĪBĀS ir aprakstījusi Astrīda Babāne !

Astrīdas Babānes kundzes liecības H- 86

Tiesās strādā tikai viņu cilvēki, kuri tiesas spriež par sliktu latviešiem. Tādas netaisnas tiesas, pēc bijušās tiesneses Sandras Briķes vārdiem, ir tūkstošiem. Arī Briķi apklusināja, “apklusināja” tā, ka sāka slavēt okupantus un nonicināt “bāleliņus”. Tā bija cena, lai paliktu pie dzīvības…. .

Sandra Briķe. Okupanti ir daļa no mūsu tautas ! (papildināts)

Šajā vietnē mēs esam jau lasījuši, kā šie izdzimumi ir notiesājuši Gintu Voicišu, Mārtiņu Grīnbergu, Osvaldu Miglu u. d. c… !

Arī Mārtiņš Grīnbergs ir žīdnacistu rituāl-upuris

Acīs krīt šo tiesnešu nelatviskie vārdi, var pat sacīt viepliski uzvārdi: Moļņika(Grantiņa tiesnese), Čuprika, Nāruška, Kušakova…. .

Bet par mani: Par H- 86 dibināšanu mani 1986. g. arestēja žīds, komunists, KGB virsnieks A. Borovkos un tagad mani vēlas no Vācijas “izvilkt” neviens cits, kā šis pats Borovkovs, kuram klāt nācis vēl viens “tituls”- miljonārs !!!

Jā, jā, šis ir tas pats žīds par kuru runāja ģenerālis Edmunds Johansons !!!

Tā vien gribas sacīt krievžīdu “skaistajā”(kā viņi paši dēvē šo valodu) valodā: “Vot tev i bļeģ brīvā Latvija nāhuj !”

Nekas, latviet, visam ir savs laiks !

Pienāks diena, kad šos izdzimumus izķersim līdz pēdējam. Kad iesim viņus “vākt”, viņi kā prusaki lēks pa logiem ārā, jo zina, kas viņus sagaida !

Karikatūržīds Borovkovs pats uz mieta uzsēdīsies !!! Saprotams, ka tādā kroplī nevar mājot cilvēka dvēsele !

Latvija vienīgā valsts, kura nav atvērusi “maisus” ! Vai tu, latviet, esi aizdomājies, ka šo maisu īpašnieki ir tieši A. Borovkovs un A. Gorbunovs, kuri abi, apzogot latviešu tautu ir kļuvuši par daudzu miljonu īpašniekiem ?! Ja tiek atvērti maisi, tad taču automātiski mēs nonākam pie tiem, kuri par visu atbildīgi !

Un, tas nav pieļaujams un arī netiks pieļauts !

Lūk, tāpēc jau arī Grantiņš, kurš zina visu, no A līdz Z, ir visnevēlamākā persona, kurai vietas nav ne tikai Dzimtenē, bet arī uz plašās pasaules, domā žīdšakāļi !






Kaut nolādēti visi tie,  kuri bendē manu tautu un grib iznīcināt mani… visas šīs moļņikas, saulītes & co !

Uzvara būs aiz PATIESĪBS un jūs, nožēlojamās kreatūras, tiksiet sašķaidītas kā inficētas ērces, jo esiet nolādēti no LAIKU sākuma līdz LAIKU beigām !

FOTO: Uz visiem foto redzamie ir nelatvieši-hazāržīdi, mūsu tautas slepkavas !   

05.12.18                        L. Grantiņš  LRTT & H- 86

You may also like...

14 komentārs

  1. Aelita saka:

    Jā. Vai Grantiņš (un citi politiski vajātie) ir kādu nogalinājuši, ka tik bargi jāsoda? Tie varenie nīcināt tautu var, bet runāt (rakstīt) par to nedrīkst?
    .
    .
    .
    Admins
    Nu gan Aelitai secinājums un vārdu izvēle ? Par kadu sodu un vēl bargu sodu var būt runa ? Runa ir par to, ka noziedznieki grib sodīt Taisno- Patieso, kura “namā” viņi sēž un rij viņa darba augļus !!! Bet ar “kristiešiem” jau nu ir kā ir, jo viņi visu redz caur savu verga dvēseli… . Kapēc un pēc kā “lūguma” šie krievžīdu darzas atrodas manā Tēvzeme ?

  2. vispār - interesanti ! saka:

    kopš kura laika Latvijā izrēķināšanos sauc par sodīšanu ?
    Krievijā gan, kopš 1917.gada tā ir.
    Būs sajaukuši un paņēmuši Krievijas boļševiku laiku krimināltalmudu. :)))

    Par tiem “latviskajiem” tiesnešu uzvārdiem:
    varbūt, ka tie ir tie, kuri, piemēram, lenkijā, netiek pie šprices izpausties pret poļiem ?

  3. AGedroics saka:

    Nebrauksi uz tiesu? Bail? :)
    .
    .
    .
    Admins
    Nu visi jau, Aivar, nav dzimuši zem Betlēmes zvaigznes kā tu un tāpēc ar drosmi tā pieticīgāk !

  4. ??? saka:

    vai maz tas, kurš te izpaužas ar “A.Gedroics” ir īstais
    A.Gedroics ?
    Varbūt, ka te cīnamies pret pseidonīmu ?!
    .
    .
    .
    Admins
    Īstais, īstāks vars nevar būt… .

  5. skatītājs saka:

    Nacionālo naidu Latvijā kurina zagļi,kas latv.tautai nozaga Latviju,un viņu aimnieki,kas atstāja okupantus,kurus kūda pret latviešiem, iepludina migrantus un perversijas,sakot to par labu esam.
    Grantiņš saka to par labu nēesam.Atklātas,demokratiskas diskusijas Banda baidās,jo nav ko likt pretīm.
    PS.Kāpēc brīvā utt.Latvija,ja tā tāda ir,mudž no okupantiem un to pēctečiem un citām pārģērbtām kolonām,9-tiem maijiem,un no tā,kas vēl sagaidāms.
    Atbilde ir zināma-Pants par nacionālo naidu, pēkšņa nāve utt.
    Tauta baidās,klusē un mūk.
    .
    .
    .
    Admins
    Pareizi pasacīts !

  6. ES saka:

    Lai tik vemj bedrē un nevemj uz tautas.

  7. Aelita saka:

    Sapratu. Labi, labi, es atkāpjos. Ko nu es, vienkārša sieviete no tautas, bez kāda atbalsta. Sapratu, ka visur internetā ir dižāki spēlētāji.
    .
    .
    .
    Admins
    Domu vienmēr vajag izsacīt pareizi, lai tā sasniegtu tikai mērķi uz kuru tā tēmēta, nevis bliezt tikai tai virzienā, kā tai dziesma, “suns arī dabū lodi ribās” ! Neaizmirstiet, ka citi arī ir cilvēki… (apvainojas jau tikai vainīgais).

  8. Raimonds saka:

    Sāku lasīt M. Ruka grāmatu “25 gadi sektā”. Iesaku,daudzas epizodes grāmatā ir līdzīgas ar jūsu publikācijām.

  9. Pārmaiņām būt saka:

    Mīļā Aelita no tautas, mums šobrīd ir jābūt kā baļķim viņu acī, ko viņi paši vienmēr izliksies neredzam, bet lai redz visi pārējie. Un kā skabargai pakaļā, lai tiem miera nav ne dienu, ne nakti lai arī kurā pasaules malā tie atrastos.
    Neaizmirsīsim to, ka visas pasaules ļaunuma impērija izgājusi uz finiša taisnes, tieši šajā periodā izšķirsies, būt vai nebūt patiesībai un mīlestībai, jeb pār zemi arī turpmāk valdīs tumsa un meli. Katram jānostājas kādā pusē, vidusceļa šoreiz nav.
    .
    .
    .
    Admins
    Šeit tiek runāts par visu beigu sākumu arī Francijā, kura praktiski ir bijusi Izraēla-2. Francija bija tā, kura slepeni uzcēla Izraēlā kodolieroču ražotni !!! https://www.youtube.com/watch?v=n3c1xK25bTw&list=PLsiVG_bhUcYytuAoZyCtLCz2-cBPDWehh&index=1

  10. Valdis Freimantālse saka:

    Aelitai!

    Sveicu Tevi par skaidro valodu un latvisko stāju!

    Būšu priecīgs tikties ar Tevi un gaidu kādu ziņu savā e pastā :elvismuseumlv@gmail.com.

    Mums , Latvijas patriotiem, nav nevienas vietas vairs, kur sanākt kopā!

    Tādēļ saliksim galvas kopā lai radītu tādu! Tas varētu būt “Ģenerāļa Kureļa fonds”!

    Visi, kuri atbalsta manu ideju, radīt latviskās kultūras spēcīgu bāzi, aicināti piedalīties!

    Mēs atjaunosim likumību un draudzēsimies latviešu biedrībās!

  11. nabadziņam - 6. Dezember um 8.03 saka:

    .
    Jūtu līdzi nabadziņam “Aelita 6. Dezember um 8.0” !!!
    Tādi nu tie latvieši ir riebekļi – špļaun dvēselē, atmaskojot gaļdeguņus…
    Es pareizi izteicos ?
    .

  12. Aelita saka:

    Tomēr man ir kāds atbalsts :)
    Vispār es nelietoju e-pastu, bet varbūt reiz saņemšos. Sabiedriskām aktivitātēm man nav daudz laika ģimenes dēļ, cik nu apskatīt internetu un kaut kur iejaukties.
    Par tām norādēm uz video – kāds angel ieteica video ar sešstaru zvaigznēm, Bens Fulfords atkal vēsta pretējo. Video beigās viņš runā par ukraiņu nacistiem… Tad uz ko viņš tēmē? Te jau traks var palikt, visu to skatoties.
    Kādreiz internetā man kāds rakstīja – neaizstāvi nevienu, it īpaši, ja tev to nelūdz. Bet kādā grāmatā izlasīju pretējo – ja tu redzi, ka daudzi uzbrūk vienam, tad nekavējies iejaukties.
    .
    .
    .
    Admins
    Ukrainā, Krievijā un Latvijā pie varas ir žīdnacisti un viņi arī plēšas savā starpā… Bens Fulfords tikai nolasa ziņas,kuras viņam piesūta “ticami” avoti. No šīs puses tie “avoti” ir diezgam neadekvati. Mums ir jāiemācās izfiltrēt patiesību… .Mums ir galvenais zināt, ko dara ASV militārās aprindas…Un tās ziņas viņam ir precīzas. Kas attiecas uz Vāciju, viss piepildās, arī uz Franciju… .

  13. lieta vienkārša saka:

    Fulfords ir kā LR-1 Tomsons, tikai, atšķirībā no Tomsona, viņš neatfiltrē “neērtās” ziņas un nejaucās ar idiotiskiem jautājumiem telefona zvanos !

  14. Aelita saka:

    To 22.35
    “Nabadziņam” varēji nelikt pēdiņās. Mana pensija ir 100€. Mēnesī. Tāpēc biezie un viņu atbalstītāji var “spļaut ģīmī” un ne tikai. Var uzrīkot vajāšanu no visām pusēm. Visi pret vienu, viens pret visiem.
    Tomēr paldies Valdim par atbalstu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *