LRTT. Nacionālās drazas(turpinājums NR.2)

www.tautastribunals.eu-12Kā jau iepriekšējos rakstos teicu,- šodien norit prātam neaptverama cīņa Labā un ļaunā starpā. Tā ir izsmalcināta, ka vienkāršam lasītājam/klausītājam ir ļoti grūti orientēties un atšķirt Labo no ļaunā. 4. maija krievžīdiskā komunistu kliķe ir pilnībā aizņēmusi visu informatīvo NIŠU. Žīdiskais KGB aparāts, kurš pilnībā tika saglabāts tā zvēriskajā formā, ir „izcepis” savus viltus nacionālos patriotus.

Ja kāds nacionāli domājošs parādās, tad tāds tiek nekavējoši iebaidīts, bet ja tas neizdodas, tad vienkārši noslepkavots. Viens no pēdējiem upuriem, kurš bija izveidojis nacionālpatriotisku programmu priekš jauniešiem, bija Aivars Brīze. Tāda darbība nedrīkstēja tikt pieļauta un viņš tika noslepkavots.

Kārtējo reizi runāsim par LNF un radio MERKURS „Gaismas pils” nacionālajām drazām, kuras ir radījusi KGBistu krievžīdiskā noziedznieku banda, nemaz jau nerunājot par pašas kliķes oficiāli pārstāvošajiem „patriotiem”- suņu būdam, delfiem, latvijas avīzēm, tevnetiem, nra, dienām un d.c. Nabaga latvietis, kurš zina kam kalpo „lielie” informācijas avoti, metas pie tā saucamajiem nacionālajiem tautas glābējiem un uzķeras uz saviem iznīcinātājiem.

Aivars Garda un Juris Lapinskis ir čekas apmācīti viltus nacionāļi. Tieši šie čekas drazas ir viskaitīgākie un uz tādiem turas šī kliķe.

Runa ir par visīstāko sātanismu- Antikristu.

Kas tad ir sātanisms- nodevība- Antikrists ???

Ieva Skangale, Juris Lapinskis, Aivars Garda, Liene Apine

FOTO: Šeit vienkopus redzami šie tumsības- melu pārstāvji: no labās Ieva Skangale, Juris Lapinskis, Aivars Garda. No kreisās: Liene Apine, Aivars Andersons, Līga Muzikante.

Nospiedošam vairākumam tas ir abstrakts jēdziens, kas neko daudz nenozīmē un tāpēc: „Pa vienu ausi iekšā un pa otru ārā.” Bet, cilvēk, tā ir tava Garīgā nāve ! Šajā pasaulē tu esi tikai viesis, bet Garīgā tev vairs nebūs, ja nebūsi izturējis šīs pasaules „eksāmenu”. Tu būsi tikai kā sēnala, kuru Garīgās pasaules vēji aizpūtīs uz iznīcības tumsu, kur kļūsi par barību zemiskajām būtnēm, kuras Dzīvības enerģiju nevar uzņemt no Dievišķās pasaules, bet barosies aprijot tavu Būtību.

SātanismsTAS ir: MELI.

>Tas, kurš melo ir Sātana kalps, jo ar Dievu tam nav nu nekāda sakara.

>Tie, kuri apiet Likumu, ir Sātana kalpi !

>Tie, kuri apzaguši tautu un kļuvuši par miljonāriem, ir Sātana kalpi.

> Neviens Latvijas miljonārs nav godīgā ceļā kļuvis par tādu, tātad visi ir Sātana kalpi, kuriem pienākas nāves sods.

>Visi, kuri sadarbojušies ar KGB ir Sātana kalpi un fiziski iznīcināmi.

To taču visu tu , latviet, zini, bet vienalga turpini atbalstīt noziedzniekus un pat apliet ar dubļiem tos, kuri saka tev Taisnību !? Tātad tie, kuri melo ir mūsu tautas ienaidnieki, kuriem nav nekāda sakara ar cīņu pret pastāvošo kliķi, jo viņi ir šīs kliķes neatņemama sastāvdaļa.

Vispretīgākie ir tie, kuri tautas mīlestības vārdā ielien tieši izmisumā iedzīta latvieša sirdī un ieperina tur mēra bacili.

Pirmkārt, lai kāds informācijas līdzeklis varētu pastāvēt, viņam ir vajadzīga sava auditorija. Lai iegūtu pietiekoši lielu auditoriju ir jārunā pietiekoši aktuālas un tautu interesējošas- sasāpējušas lietas. Savukārt, lai auditorija noturētos ir jābūt arī pietiekoši labiem un interesantiem informācijas devējiem- runātājiem. LRTT i- vietnes lasītāji ir „smagi izjutuši uz savas ādas” konfliktu ar radio MERKURS „Gaismas pils” veidotāju Juri Lapinski un LNF vadītāju Aivaru Gardu. Varētu jau par šiem cilvēces atkritumiem nerunāt, ja viņi nebūtu vieni no galvenajiem mūsu tautas ienaidniekiem, kuri sēj neiedomājamu ļaunumu dezorganizējot nacionālo apziņu. Abi šie veidojumi runā par mums vissāpīgākajām lietām, tā piesaistot nacionāli domājošo auditoriju. Un te nu arī slēpjas krievžīdisko noziedznieku triks. Klausītājs tiek pamazām pieradināts pie tā, ka tiek runāta pilnīga taisnība un tad vajadzīgajā brīdī neuzkrītoši „izmet”, ka VL! un LRTT ir tādi paši nelieši kā visi pārējie.

tev pašam, klausītāj, nemanot tiek iepotēts, ka vēlēt par VL! nav jēgas. Tu uz vēlēšanām vairs nesteigsies, bet ja steigsies, tad nobalsosi par kaut ko nenozīmīgu, kas netiks pāri 5% barjerai. Vai, teiksim tu dzirdēsi par Helsinki- 86 sūdzību starptautiskajām iestādēm, bet tev jau būs „MERKURS” ar Lapinska mēli iepotējis, ka L. Grantiņš un viņa grupa ir no žīdiem organizēta un tāpēc nav par pilnu ņemama. Un atkal, žīdi berzēs priekā rokas, ka viss ir „pastumts pagaldē”. Un, protams, arī notikumi Ukrainā esot no žīdiem inscenēti, ka Bendera esot bijis žīds, saka Lapinskis… , tā „iegrūžot” tevi tieši krievžīda Putina apskāvienos. Tas arī ir Lapinska un Gardas uzdevums, jo abi šie čekas elementi ir žīdi. Tāpēc LRTT uzdevums ir informēt par visām nelietībām tos, kuri piedalās šo noziedznieku propagandas veidošanā. Šie abi cionistu izdzimteņi ir mūsu tautas slepkavas.

Pirms gada ar mani pazīšanos meklēja kāda Ieva Skangale. Iepazināmies, bet satikušies neesam, kaut gan viņa ļoti to gribēja. Neuzskatu, ka šajā saziņas iespēju laikmetā būtu vajadzīga tieša tikšanās, kad visas lietas var nokārtot kaut vai pa to pašu skaipu(Skype).

Kāpēc pieminu tieši Ievu Skangali ?

Ar Ievu Skangali man ir bijušas vairākas garas sarunas skaipā. Skangalei ir ļoti suģestējoša balss. Ja tādi cilvēki piedalās mūsu ienaidnieku informācijas līdzekļos, tad tas ir nāvējoši priekš mūsu tautas, jo tiek gādāts par noziedzīgā raidītāja auditorijas paplašināšanu, kuru savukārt Lapinskis izmanto antilatviskai propagandai. Tas viss tika Ievai apstāstīts un viņa to saprata, vismaz tā viņa sacīja. Pati Ieva bija lieciniece tam, kā Garda uzstājās pret H-86 paziņojumiem. Bet neskatoties uz visu, viņa cenšas mani bremzēt, jo, lūk, šie esot vienīgie, kuri informējot tautu.

Jautājums tikai, ko šie nelieši saka tādu, kas tautai nebūtu zināms ? Tieši tas ir tas „triks” uz ko uzķeras parastais klausītājs.

Toties, kad H-86 sūdzas starptautiskām iestādēm, tad tiek darīts viss no šo noziedznieku puses, lai L. Grantiņu un H-86 pataisītu par muļķiem un veikti iebaidīšanas darbi pret H-86 biedriem. Aivars Prūsis un Edgars Dambītis kļuva šo biedēšanu upuri. Dambītis šo biedēšanu rezultāta lika man no H-86 paziņojuma-ultimāta svītrot pašu svarīgāko vietu. Dambītis šīs nodevīgās nostājas rezultātā tika no LRTT izraidīts. LRTT saņēma arī informāciju, ka Dambītis brāļojās ar A. Borovkovu, kurš ir jaunāko laiku latviešu tautas lielākais slepkava.

Vienā no pēdējiem raidījumiem Lapinskis paziņoja, ka Dambītis esot veiksmīgi ticis vaļā no Grantiņa Tribunāla. Vai tā ir Taisnība ? Protams, ka nē ! Tātad meli un meli, kā rakstīju, ir sātanisms- nodevība. Šajā raidījumā bija klāt arī Ieva Skangale, kura visu to zināja, bet viņa neaizrādīja Lapinskim par šo noziedzīgo paziņojumu, kas bija kārtējais dubļu uzlējums uz Grantiņu un viņa vadītā Tribunāla darbību, tātad, uz latviešu tautu. Viss šis raidījums bija veltīts šai vienīgajai frāzei, lai nomelnotu LRTT un H-86.

https://www.youtube.com/watch?v=0ZouO295ow8

Toties Skangale bez jeb kāda iemesla iepina savā runā I. Šiškinu, kurš nabadziņš tiekot nepamatoti noniecināts. Šiškins ir karikatūriska personība, kura degradē visu latvisko. Skraidāt pa pasauli ar dinamītiem…un pats interesantākais, ka viņš piedalījās okupantu pieminekļa spridzināšanā un palika neskarts, bet divi latvieši tika uzspridzināti. Kurš tad bija tās distances vadības „operators” ? Uz šo jautājumu viņam nāksies tomēr reiz atbildēt.

Un, kāpēc Ievai Skangalei vajadzēja šo ākstu pieminēt ?

Nepārprotami, lai celtu viņa autoritāti, kas ir DP mērķis.

Arī šī sprukstiņa uzstāšanās „Suņu būda”, kur viņš norēja Kārklu, bija idiotiska rasisma izpausme, kura degradēja latviešu tautu. Apvainot latviešu sievieti, kura aprecējusi mulatu un praktiski pataisījusi viņu par latvieti, bija zemiski. Vai šai sievietei vajadzēja, zinot mūsu demogrāfisko stāvokli, palikt vientuļai ? Tā vien gribas sacīt uz šo provokatoru, kuru Skangale aizstāv: „Piever reiz savas pretīgās žaunas, karikatūra!” Šī latviešu sieviete un šīs tumšādainais ir tūkstoškārt lielāki patrioti par parazītu Šiškinu. https://www.youtube.com/watch?v=U2ZGWuW1O_U

Ievai Skangalei, kura tik briesmīgi grib cīnīties pret cionistu neliešiem piedāvāju, lai raksta par šo tēmu LRTT i- vietnē, bet nekā, pat komentāru nav spējīga ierakstīt. Kas tad būtu ko baidīties, ja jau „Gaismas pils” raidījumos tik varonīgi runā par šo lietu ? Tas viss norāda uz vienu, ka Ieva Skangale ir kārtējā „ietekmes aģente” un nekas vairāk. Šeit variet lasīt, kā žīds Lapinskis glābdams savu tautas brāli, citu žīdu, nelietīgi iesēdināja OBHS izmeklētāju latvieti Imantu Spuļģi: http://tautastribunals.eu/?p=16904

Un ja mēs runājam par sātanismu un meliem, tad salīdziniet šos divus rakstus. Pirmais ir Ulža Freimaņa rakstītais(oriģināls), bet otrais šo neliešu(LNF) pārveidojums, kurā no zila gaisa uzradusies informācija par VL! un Dzintaru(lasiet raksta noslēgumā).

Par šādu sagrozījumu vien pienākas lode pierē. Tas ir vistiešākais pierādījums tam, ka šie drazas(LNF) kalpo žīdiem.

Tas ir aicinājums nebalsot par latvisko partiju VL!

Arī melīgais raksts DDD, ka Aivars Prūsis nav bijis LRTT biedrs, norāda uz to pašu. Šeit variet izlasīt arī šos melus: http://tautastribunals.eu/?p=12940

„Melu kungs ir Velns”, saka latviešu sakāmvārds.

Vai ir vērts, Ieva Skangale, savu dvēseli zaudēt šo nodevēju dēļ ?

No Patiesības neviens nevar noslēpties un no soda izbēgt arī neviens nav spējīgs.

Jā, Ieva, mums visiem reiz būs jāiet prom no šīs realitātes. Nākošās priekšā mēs būsim vieni un pliki, kā tikko no mātes miesas nākuši. Neviens mums nestāvēs blakus un nesargās.

Vienīgi mūsu darbi tiks vērtēti un tie arī būs mūsu Soģi.

TUR(tai dimensijā) nevienam drazas- sēnalas nav vajadzīgas.

DIEVS, ATPESTĪ MŪS NO “DRAUGIEM”, AR IENAIDNIEKIEM PAŠI TIKSIM GALĀ.

05.05.14.   LRTT

Melns. Latvijas republikas tautas tribunāls, Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Jānis Reinisks, Straujuma, Prezidents, Saeima, DP. ST. - KopieOrģināls

Tuvojas 1.jūlijs un 71. gadskārta kopš no Rīgas patriekti staļiniskie slepkavas.

Nu jau par tradicionālu kļuvušo 1.jūlija gājienu šogad ir pieteikusi latviešu nacionālistu apvienība Pērkoņkrusts, kuras devīzes ir LATVIJU LATVIEŠIEM un latviešiem darbu un maizi !

Uldis Freimanis

FOTO: Dievs, Uldi, lai vienmēr Tevi pavada Aizsaules ceļos.

Vēl tikai mazliet un arī Tavs sapnis tiks piepildīts. Latvija tiks atbrīvota no šīm nodevības drazām un krievžīdu okupantiem.

Pašreizējā valdība, kura faktiski ir latviešu tautas kapraču komanda, dara visu iespējamo, lai noturētu Latvijā sabraukušos migrantus. Kā pēdējais pļēgurs iztirgo latviešu tautas īpašumus un dara visu iespējamo, lai vēl palikušie latvieši zaudētu savu latvisko identitāti. Gājiena uzsvaru jācenšas veidot uz latviešu vērtību un latviešu Latvijas atjaunošanu stingri pieprasot sākt okupantu repatriāciju, jo nekas viņus dzimtenē neapdraud, lai būtu iemesls ar savu klātbūtni padarīt neciešamu latviešu dzīvi.

Tā kā 1.jūlijs ir svētdienā, tad gājiens no Okupācijas muzeja uz Brīvības pieminekli sāksies pulksten 12.

AT senāts ar savu spriedumu ir pasludinājis 1.jūlija gājienus par likumīgiem , represijas no varas puses nedraud, tāpēc visi latvieši ir aicināti piedalīties gājienā un izteikt savas prasības pēc latviešu Latvijas.

BEZ CĪŅAS NAV UZVARAS, tāpēc ir jāpieceļas un jāiet, lai mūsu prasības tiktu sadzirdētas. Aicinām visus patriotus 1. jūlijā pulksten 12 pulcēties pie Okupācijas muzeja gājienam, lai parādītu savu latvisko nostāju!

Uldis Freimanis.

DDD laikraksta provokatīvais viltojums

Aicinājums piedalīties 1.jūlija gājienā

Tas, ka ne pēc valodas referenduma, ne pēc ikgadējā 9.maija ļembasta valdība un Saeima neko nedara, lai palīdzētu no Latvijas repatriēties Krievijas piektajai kolonnai, nozīmē, ka šīs abas institūcijas var saukt par okupācijas pašpārvaldēm. Pat Saeimā iekļuvušie tā saucamie “nacionālie spēki” (VL-TB/LNNK) dekolonizācijas vietā, šķiet, ir izvēlējušies “piepūderēt smadzenes” un uzsmiņķēt Latvijā iebraukušos krievu okupantus, lai tie kļūtu latviešiem pieņemamāki. Tāpat kā bezpajumtnieki laika gaitā pierod pie netīrības un smirdoņas, tā arī pretdabiskās propagandas rezultātā latvietis tiek pieradināts gan pie praidiem, gan pie kopdzīves ar nelikumīgi iebraukušiem krievvalodīgiem. Pret latviešu tautas iznīcināšanu stingri nostājas tikai LNF un avīze “DDD”, bet VL-TB/LNNK par jūdasa grašiem palīdz Dombrovskim atbrīvot Latviju no latviešiem. Ja 2010.gadā Raivis Dzintars nosodīja 1.jūlija gājienu, kas tika rīkots par godu staļinisko slepkavu padzīšanai no Rīgas, tad šogad šis, manuprāt, divkosis jau sniedz intervijas krieviski un atzīstas, ka ar kaimiņiem runā okupantu valodā. Tas, kurš sācis iet pa kangara taku, ilgi savu nodevēja dabu nenoslēpj.

Šogad 1.jūlijs ir svētdiena, tāpēc gājiens no Okupācijas muzeja uz Brīvības pieminekli sāksies plkst.12, un pasākums ilgs līdz plkst.14. Tā kā Augstākās tiesas Senāts 1.jūlija gājienus ir atzinis par likumīgiem, provokācijas no varas puses nebūs, tāpēc aicinu visus nodemonstrēt savu vēlmi atjaunot latviešu Latviju. Lai gan sabraukušie parazīti ir stingri piesūkušies latviešu tautas miesai (pat tā, ka tos grūti atraut), tomēr mums ar savu 1.jūlija gājienu viņiem jāparāda, ka priecāsimies par viņu pazušanu no Rīgas ne mazāk kā latvieši priecājās 1941.gada 1.jūlijā, kad Rīga tika pilnībā atbrīvota no padomju okupantiem un sarkanarmiešiem nācās sist ar laidnēm pa pirkstiem tiem, kuri iekrampējās mūkošo smago automašīnu bortos − tik liela bija okupantu vēlme pazust no Latvijas. Lai gan šodien par tādiem tempiem varbūt nav ko sapņot, tomēr mēs ar savu gājienu nodemonstrēsim protestu pret Dombrovska kliķes centieniem iznīcināt latviešu tautu.

BEZ CĪŅAS NAV UZVARAS! – tāpēc es, Uldis Freimanis, aicinu visus patriotus 1.jūlijā plkst.12 pulcēties pie Okupācijas muzeja, lai ar gājienu atzīmētu 71.gadadienu kopš padomju okupantu padzīšanas no Rīgas.

Uldis Freimanis

1.jūlija gājiena organizators

========================================================

P. S.

Aivars gedroicsBet, rādi man savus draugus un es visu teikšu par tevi !

Šeit variet papriecāties par Gardas, Lapinska un arī Ievas Skangales cīņu biedra intelektuālo potenciālu.

Šīs gudrības Ievas Skangales kolēģis Aivars Gedroics nav rakstījis aizstāvot Gardu, kas vēl būtu saprotams, bet gan Godmani, Borovkovu, Borrozo u.c. Protams, viņi nav apstiprināti, izņemot pēdējo.

Jā, Ieva Skangale, šie komentāri ir arī Tava Garīgā pasaule. Tieši tāda pati kā Gardam, Lapinskim, Kaimiņam, Šiškinam u. c. no šīs tumsības brandžas… .

Iesniegts 30.04.2014 at 18.41 Ai, kā Linardam gribētos Modri Slavu izpist dirsā!!! :))
Iesniegts 29.04.2014 at 12.22 Mepsiho, linardeli, modrītis ir liels VL fans un raivīša pakaļas laizītājs!
Iesniegts 26.04.2014 at 16.56 Un kur Krustiņa – Raivja dirsā pisēja – foto?
Iesniegts 26.04.2014 at 14.22 linard, bikses dreb ierakstīt, ka Krustinš piš raiveli dirsā, ko?
Iesniegts 24.04.2014 at 16.26 Krustiņš ne tikai dod padomus raivelim, bet arī piš viņu dirsā!!!
Iesniegts 01.05.2014 at 13.11 Ar Linardu kļūst sliktāk ik dienas, šīza progresē!

Iesniegts 03.05.2014 at 22.27 Nebaidies, plāngrantiņ, Stūra māja tev vairs nedraud! Tu nosprāgsi sazāļots, apmīzies un apdirsies, piesiets pie gultas Rīgā, Tvaika ielā 2 !

A.Gedroics
213.101.189.52

debilajam Linardelim nesaprast, ka nelaiķis Uldis viņam nerakstīja sliktu par raivi, jo zināja, ka linardiņš iemīlējies viņā kā jau cietumā nolaists gailis! :) Grantiņ, Pupurs un Hiršons sen zina, kā tur tevi dirsā pisa un arī citiem pastāsra…Un gan jau tavs mīļais nēģeris Stīls arī iedos tev pipeli pasūkāt, pacieties tikai! :))

You may also like...

12 komentārs

  1. Māris M. saka:

    Gadiem lasu Gedroica komentārus un vienmēr no jauna riebumā noskurinos. Cilvēki ir ļoti dažādi, bet savā dzīvē vēl neesmu sastapis nevienu(!) patiesu, īstu latviešu patriotu, kas būtu ar tik drausmīgu leksiku. Gedroica un arī Pupura “pērles” liek ausīm novīst viscentīgākajam “mātesvārdu” lietotājam.

    Vai tāds ir Tavs sabiedrotais, latvieti?
    .
    .
    Admins
    Šeti viņa pēdējais komentārs:
    A.Gedroics
    213.101.189.52
    Iesniegts 05.05.2014 at 19.45

    debilajam Linardelim nesaprast, ka nelaiķis Uldis viņam nerakstīja sliktu par raivi, jo zināja, ka linardiņš iemīlējies viņā kā jau cietumā nolaists gailis! :) Grantiņ, Pupurs un Hiršons sen zina, kā tur tevi dirsā pisa un arī citiem pastāsra…Un gan jau tavs mīļais nēģeris Stīls arī iedos tev pipeli pasūkāt, pacieties tikai! :))

  2. Andris7 saka:

    Harijam Misinam cienijams aizvietotajs.Un tagad Lapinskis lasis pasaku
    berniem Pasaka par diegabiksi.Un Sunu Buda zemo frekvencu vara.
    Mums tagad ir izveles laiks,starp saldam Satana runam un Patiesibu,kura
    ir visaugstaka verte.
    http://www.ateneum.fi/sites/ateneum.fi/files/styles/landscape_full/public/images/page/gallery/Kalevala25_7.jpg?itok=l8Re4h8Y
    Starp cikveku un zveru.
    https://www.youtube.com/watch?v=yJS-d1gOSPw
    Starp veselo sapratu un Satana sutita John McCain saldajiem solijumiem,
    kurs nak,no Vatikana celles melna pagraba.
    https://www.youtube.com/watch?v=WmllJEalols

  3. Andris7 saka:

    Atbilde Marim M.!
    Ir vel viens sunu kartas tips,kurs seit komentarus neraksta.Vins ir
    krasainais.Vins izpilda visas Vatikana komandas,jo nesen bija pec
    kaula.Vinam tagad bus jatelo lauva.Teritorija ir vina,vins ir sis
    teritorijas patriots,kuram nerup neviens konkurents.Konkurentiem kadreiz
    piedereja zeme,kur vins dzivo,tapec konkurenti ir jaiznicina,lai nebutu
    nekadas prasibas,no vinu puses.Gaidit,no vina nevar un samierinaties ari
    nevar.Otrs lauva nak,no rietosas saules zemes.Kad vini satiksies,tad bus
    praida paris.

    http://via-midgard.info/news/video/rech-istarxova-na-russkom-pervomae-2014.htm

    TENCINU.

  4. Ernests saka:

    DDD melo arī faktā, ka Dzintars ir sniedzis interviju krieviski. Tā nav taisnība! Partijā ir vienošanās ar vietējo presi runāt tikai latviski un Raivis pats bija tas, kurš šo tradīciju ieviesa.

    Vienīgais, kas jebkad to ir pārkāpis ir Kārlis Krēsliņš. Kurš par to pēc tam attaisnojās par to Mamikinam un Liepniekam: https://www.youtube.com/watch?v=0sIs3uLqUM0

    Lūk Raivja Dzintara intervija krievu radio BALTKOM. Raivis tur izstāsta iemeslus runāt latviski. Viņš stāsta, ka ir bez naida, ar vecāka gadagājuma kaimiņiem vajadzības gadījumā runā krieviski. Uz jautājumu, ko pats iemācījies krieviski skolā, Raivis no galvas noskaita vienu nepolitisku Puškina dzejoli. Neko sliktu tur neredzu! Vērtējiet paši:
    https://www.youtube.com/watch?v=lQea7QK8U2E

  5. Andris7 saka:

    Atbilde Ernestam!
    Labo varonu zemapzinas kratuve.Vajag sakt atjaunot nosleptas vertibas.
    http://4.bp.blogspot.com/_SoPStI2EJhI/S-Rwsk2PRmI/AAAAAAAABOQ/vt3zMRoRafo/s1600/kurbads+4.jpg
    Nakotne pagatne.Pec liela kara ta bus jadzivo.Vini to ir sapratusi.
    http://www.mjr.lt/XVI/en/programme/other
    Jo lielaks ierocu daudzums 1 celiena
    Jo lielaks troksnis 3 celiena
    TENCINU

  6. Andris7 saka:

    Atbilde Cugunam!
    Haosa kartiba ir vadama kartiba.Alberts Paiks ir doktrinas autors.
    http://www.youtube.com/watch?v=12wyyNvJWRs
    Ukraina ir vadamas haosa kartibas detonators.Teorija un prakse.
    http://pandoraopen.ru/2014-03-18/doktrina-upravlyaemogo-xaosa/
    Ar jauno pasaules kartibu,visa rezultata.
    https://www.youtube.com/watch?v=zkX9W62Bk-E
    Cits jautajums,vai mes to gribam ?

    TENCINU

  7. JUSTS saka:

    Kad profesors Andris Plotnieks, iepazīstinot, Imantu Spulģi stādīja man priekšā kā Rīgas pilsētas OBHSS priekšnieka vietnieku un kriminālizmeklēšanas daļas priekšnieku, milicijas pulkvežleitnantu, es tam nekādu uzmanību nepievērsu. Es nekad dzīvē neesmu veltījis uzmanību ieņemamajiem amatiem un dienesta pakāpēm.
    Par to, ka Imants Spuļģa kungs bija izmeklējis Grigorija Lučanska kunga krimināllietu, uzzināju no Mārtiņa Ķibilda kunga intervijas laikrakstā «Diena».
    Lai miers Imanta Spulģa pīšļiem! Imants Spuļģis kopš 2001.gada maija atdusas Jāņa Raiņa kapos Rīgā. Imants Spuļģis savu dzīvi ir nodzīvojis godprātīgi, atjaunojis Rīgas krematoriju, atjaunojis Latvijas Ugunsapbedīšanas Asociāciju, kuru bija dibinājis 1924. gadā Latvijas Universitātes profesors, Latvijas Republikas senators Augusts Loebers. Lai mūžīga piemiņa šim latviešu tautas dēlam!
    Tādi kā Aivars Borovkovs, Aivars Garda un citi te nenosaukti, bet ļoti labi zināmi personāži, būtu ļoti nelaimīgi, ja Imants Spulģis, kurš daudz zināja, augšāmceltos. Tagad, ko neizdarīja Imants Spulģis, ar Dieva svētību izdarīs citi. Agri vai vēlu un neatkarīgi no tā, vai Aivars Borovkovs, Aivars Garda un citi nenosauktie to grib vai negrib. Dieva dzirnas maļ lēni, bet pamatīgi.

  8. Andris7 saka:

    Atbilde Justam!
    Livonijas Judeja pilna plaukuma.
    https://www.google.co.uk/#q=grigorijs+lu%C4%8Danskis+images
    Kur politikas&banditu sindikats saucas MAFIJA.
    http://www.postfactum.lv/images/images/kauls.jpg
    Un kludas pec Izraelas vieta iebraukusi Latvija
    https://www.youtube.com/watch?v=3bqaKDOJfKw

    TENCINU

  9. Zeks saka:

    Visas daudzās partijas ir jālikvidē un punkts. Visas šīs partijas pēc būtības ir nacionālās drazas. Visas viņas kalpo tikai vienam mērķim – iznīcināt latviešu etnosu. Jaunā pasaules (multikulturālā) kārtība ir utopija līdz brīdim kamēr kaut vai tikai vienā reģionālajā civilizācijā ir dzīvs tās ģenētiskais kodols. Lai izveidotu jauno pasaules kārtību ir jāiznīcina šis mūsu ģenētiskais kodols t.i. mums jānolaižas līdz lopiņu saprāta līmenim (dzīves pamatvērtības – pierīties un pakakāt) un jānoliedz sava izcelsme, vēsture, kultūra, valoda.
    Reāli pie varas ir tie paši kuri bija LPSR laikā un kuri saprot kā pārvaldīt valsti. KGB – tagad pārdēvēts par DP un turpina iznīcināt latviešu etnosu. Ka DP vistiešākajā veidā pieder pie Latvijas valsts faktiskās varas struktūras (konceptuālā vara), bet nevis pie izpildvaras (Latvijas Republikas Ministru kabinets), no malas ieraudzīt ir grūti. Uz DP piederību faktiskajai varai norāda daži it kā nebūtiski sīkumi no tās DP veiktās specoperācijas un turpmākajiem notikumiem, ko izbaudīju (tieši šiem sīkumiem ir izšķiroša nozīme):
    1. Pašrocīgi pasludina zinātniska satura grāmatu par likumā aizliegtu specliteratūru (tiesā atguvu) un kratīšanas laikā izņem, un dienu vēlāk pat izrāda caur TV, nespējot pat pamatot izņemšanas likumību. Šāda darbība ir vērtējama kā jauna likuma pieņemšana, apejot likumdošanas varu – to var izdarīt tikai tas, kurš ir augstāks par šo likumdošanas varu.
    2. Netiek ievērota virkne likumu, kuru ievērošana un ievērošanas kontrole ir izpildvaras primārā funkcija – tātad atkal to var izdarīt tikai tas, kurš ir augstāks par šo izpildvaru. (Lai to, ko man izņēma un jau otrajā dienā rādīja un stāstīja, kas tas ir, likumā ir noteikta obligātās ekspertīzes nepieciešamība – ekspertīzi pēc 1,5 mēnešiem safabricēja, falsificējot definīcijas un īpašības un uzspļāva ES pieņemtajai klasifikācijai, kurai Latvija piekrita 2005 gadā).
    3. Tiesu vara (kaut kāds smirdīgs juristu-salašņu kantoris) internetā jau ilgi pirms ekspertīžu veikšanas publicēja DP slavinošu rakstu, neaizrādot par DP daudzu darbību nelikumībām. Manu komentāru momentā nodzēsa, pārkāpjot tādējādi vēl arī likumu par cenzūru. Tiesībsargs arī negribēja redzēt redzamo, ka DP rīkojas kā bandīti, kuri apzināti pārkāpj likumu. Šinī gadījumā tiesu vara rīkojās kā kucēns, kurš tiek barots no saimnieka (DP) rokas. Tātad DP atrodas augstāk par tiesu varu.
    4. Uz vēstuli iekšējās drošības birojam nesaņemu gada laikā atbildi. Izpildvaras kreisā roka (iekšējās drošības birojs) negrib neko zināt par izpildvaras labās rokas (DP) nelikumīgām darbībām. Bet likumus pārkāpa arī policija – ierakstot, ekspertam nosūtamajā lapelē, izņemtajām mantām nosaukumus un piedēvējot īpašības.
    5. Uz vēstuli kādam no deputātiem, vai arī tam stipri pietuvinātam paziņam (anonīmu e-kasti iedeva) par divām pretlikumībām ar ko esmu saskāries, seko pirmās nelikumības daļēja novēršana (subsīdija biodīzelim tiek atņemta, bet netiek novirzīta arī sākotnējam mērķim), bet par DP patvaļu atbilde šāda:
    ” Cik saprotu, reāli Jūs netiesāja, bet vienkārši patramdīja. Diemžēl arī Iekšlietu ministrijā ir daudz darāmā, tāpēc arī ar Jums notika tā.”

    Šie 5 it kā sīkumi pierāda, ka pie faktiskās valsts varas Latvijā vistiešākajā veidā pieskaitāma DP, kura stāv augstāk par likumdošanas varu, izpildvaru un tiesu varu. Un ko šī valsts vara 23 gadu laikā izdarījusi ar Latviju ir redzams.

    Par to kā ar mums (tautu) manipulē (dzen verdzībā, iznīcinot visu nacionālo) un kas ir faktiskā varas struktūra var palasīt rakstiņā «ASTOŅKĀJIS» (5.lpp. apmērām uzzīmēts),
    http://www.aisbergs.lv/?cat=72
    vai paklausīties (В.А.Ефимов – globalizācijas atbalstītājs) četru lekciju saīsināto versiju:
    http://www.youtube.com/watch?v=IakoOF6NtUY

  10. Andris7 saka:

    Atbilde Zekam!
    Vis pareizi.Ar mums saka izrikoties un melot,no 1168 gada,kad danu biskaps
    Absalons,Rigenas Rugen sala sakava Wendus,tas ir mus,kur atradas musu
    Arkonas templis,kuru izdemoleja.Paklava mus kristigai ticibai.Kada
    sagadisanas,tiesi Rasmusens ir danis,ar savu karaspeku,kura ,ar viltu mus
    atkal ievilka.Zem katras bildes ir avots.
    https://www.google.co.uk/search?q=wends+temple+arkona+images&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=qBBqU6jcCeyg7AbTx4DAAw&ved=0CEQQ7Ak&biw=833&bih=751
    Vis izdomats,lidz sikumam.Virs galvas ir Europa,ka masketa Judeja un
    nozime vairogu,kura ari visu vada.Musu genofondu,musu karus,musu ipasumu.
    http://www.turaida-muzejs.lv/wp-content/gallery/baznica_dazadi/marka.jpg
    Mes cinamies pasi ar sevi,jo vaciesu un danu pamatiedzivotaji ir wendi.
    Ko ari pieradisu ar plasiem rakstiem.Bet ,kas uz vairoga,kurs mus vada.
    Kads brinums Jezuitu saule,no Vatikana.
    https://www.google.co.uk/search?q=jesuits+sun+images&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=i2dTU_b-D8TTPKuygEg&ved=0CEoQ7Ak&biw=833&bih=751

    VELAK VEL/TENCINU

  11. Andris7 saka:

    Pielikums pie atbildes!
    Cina musu starpa.
    http://zagarins.net/jg/jg146/JG146_Runge_10lp.JPG
    Wendi,ka pirmsakums vaciesiem un daniem,protams,ka pamatiedzivotajiem,
    un tikai.
    http://www.renfrewcountywends.com/history.php

    TENCINU.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *